2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bol bol dua edin arkadaşlar gözlerinizi kapatın transfer anında rahat olun kasmayın vucudu kasmamak çok önemliymiş doktorum öyle demişti. Dualarım sizinle rabbim yardımcınız olsun 🙏
Ben nedense çok strest oldum transfer anında. Kasildim biraz. İnşallah olumsuz bir durum oluşmaz

Canım ben ilk deneme de ve bu 2. Denemem de de adet başlayınca kahveyi bıraktım çatı da transferden 1 hafta önce bıraktım sigarayı da transfere 2 hafta kala bırakabildim rahim ilk deneme de 11-12 mm di ama bazı doktorlar 8-10 mm de yaşıyorlar transferden sonra hiç kahve çay içmedim hep avokado çiğ ceviz badem kaju fındık sabahları süt ya da taze portakal suyu köy yumurtası yedim her gün meyve dedim doktorum demişti 2 lt min. Su içtim her gün pozitif gördüm ama boş gebelik olmuştu
canım cevabın için teşekkür ederim. benim bugünkü kontrolde 7,6 mm oldu çarşamba gel dediler eğer istediğimiz gibi kalınlaşırsa pazartesi transfer dedi ama benim umudum maalesef yok 2 ay daha bekleyeceğim üzgünüm keşke her şey güzel olsaydı sürekli bir sorun çıkıyor ağlaya ağlaya gözyaşım kalmadı. neler neler yaptım 1 haftada 1,5mm arttı çarşamba da olsa olsa 7,9-8 olsun sanırım yeterli değil. denemediğim şey kalmadı. üzgünüm:(

3. Günüm henüz. Hiçbir belirti yok. 2 embriyo konuldu. İnşallah tutunurlar.
Siz de var mı belirti.
Benim transfer 29 Mayıs'ta gerçekleşti. Benim doktorum 12 Haziran da kan vermeye gel dedi. . Geçen hafta bugün oldum işte. Bugün normalde benim adet günüm sabah geldi gelecek kırmızılılar dedim ama şuan ne ağrı ne bişey yok yani. Şişkinlik var o kadar. Ama transfer sonrası kasık ağrım çok oldu. Oda ilaçtan olabilir dedi arkadaşlar. Açıkçası pek umutlu değilim Rabb'ime bıraktım. Bakalım

Kızlar 29 da transfer yaptım . Herkes 8.9. günde gidip baktırıyor benimki neden 15 gün sonra gel dedi ki? Fikri olan var mı?

Kızlar 29 da transfer yaptım . Herkes 8.9. günde gidip baktırıyor benimki neden 15 gün sonra gel dedi ki? Fikri olan var mı?
Canım ben de 30unda oldum 5.gün embriyosu normalde 10 güne kan vermiş çoğu kişi bana 12.gün dedi o da pazara denk geliyor 13.gün ver dedi şuan 6.günüm ben de geç vericem kan testini

Benim transfer 29 Mayıs'ta gerçekleşti. Benim doktorum 12 Haziran da kan vermeye gel dedi. . Geçen hafta bugün oldum işte. Bugün normalde benim adet günüm sabah geldi gelecek kırmızılılar dedim ama şuan ne ağrı ne bişey yok yani. Şişkinlik var o kadar. Ama transfer sonrası kasık ağrım çok oldu. Oda ilaçtan olabilir dedi arkadaşlar. Açıkçası pek umutlu değilim Rabb'ime bıraktım. Bakalım
Olacağı varsa da olmayacaktır zaten bu enerji ne yaa pek umutlu değilim ne demek sen evrenden ne istersen onu verir ama nasıl istediğin çoook önemli kelimeler laflar çok önemli bu kadar olumsuz olma lütfen yaa ben burda bu şekil yazanları görünce çok üzülüyorum azcık güzel düşünün ya

Merhaba kızlar benimde transfer tarihim 21 haziran en uzun gündüzün yaşandığı gün yapalım tranferi dedi doktorum :) sona yaklaştık.. İnşallah herkes pozitifi görür :)

Bugün transfer olacak arkadaşlarım Allah hakkımızda hayırlısınız nasip etsin bize sımsıkı tutunacak embriyolarımız olsun. Heyecan dorukta vallla bende
Merhaba canım nasıl geçti transferin, benimki bitti, beni sıkışıklık zorladı biraz , 20 dak yattım sonrasında kaldırdılar, şimdi ne yemeli ne içmeli bilmiyorum, şuan etkiliyor mudur yemek içmek acaba 🙂

Merhaba canım nasıl geçti transferin, benimki bitti, beni sıkışıklık zorladı biraz , 20 dak yattım sonrasında kaldırdılar, şimdi ne yemeli ne içmeli bilmiyorum, şuan etkiliyor mudur yemek içmek acaba 🙂
Canım benim transfer yapılamadı 😞 doktorum kendimi çok kastığımı söyledi istemsizce. Çok uğraştı . İdrara çok sıkışık olmam gerekiyordu,kasıklarımda çok baskı yaptı idrar. Yani 3 lt su içtim . Çok uğraşılınca modumda düştü. Vajina girişim çok uzunmuş felan . Benim transfer yarın sabah anestezili yapılacak.

Canım benim transfer yapılamadı 😞 doktorum kendimi çok kastığımı söyledi istemsizce. Çok uğraştı . İdrara çok sıkışık olmam gerekiyordu,kasıklarımda çok baskı yaptı idrar. Yani 3 lt su içtim . Çok uğraşılınca modumda düştü. Vajina girişim çok uzunmuş felan . Benim transfer yarın sabah anestezili yapılacak.
Hayirlisi olsun. En güzeli olacak demek ki yarın. Emin olun en güzeli anestezili olması.

Üzüldüm evet çok zor sıkışıkken oldum geç olsun güç olmasın belki de daha hayırlı olacaktır yarınn, moral çok önemliymiş moralimizi yüksek tutmaya çalışalım pozitif düşünelim hep birlikte ☺🥰

Transferi olan arkadaşlar, gün içerisinde neler yiyorsunuz? Neler içiyorsunuz? Paylaşır mısınız?

Back
X