2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Arkadaşlar transferimin 4. günü ve kasıklarımda değişik sızı gibi birşey gelip gidiyor . Sizin ağrılarınız tam olarak nasıl? hatta ben şeye benzettim eskiden sistit olmuştum ve sızlıyordu kasıklarım sanki ona benziyor 🤷‍♀️
Canım benimde 4. Günüm bugün kasık ağrım çok oldu adetim geldi gelcek dedim resmen o derece ağrı geçmek bilmedi sonra geçti şuan bişeyim yok

Size farklı birsey soracagim kizlar :) 🙈🙈
Vajinal fitil kullananlar, 4. 5. Günden sonra fitili kullanmak kolaylaştı mi? Benim 4. Transferim ama ilk defa 2 3 gündür vajina girişi çok genişledi. Nerdeyse zorla ittiriyordum şu an genişliği fark edebiliyorum. Sizde böyle bir değişim olan var mı? 🙈🙈
Bence tam tersi olmalı rahim kalınlaştırıcı çünkü zorla itiyor olmannlazım benşm öyle çünkü bugün 4. Günüm

Kızlar neden transferden önce yumurtanın çatlamasını istiyorlar bilen var mı ?

Hiç yatmadım daha 🙄 bugün 3. Günüm. Yatmayı önermiyolar. Ben kabız olmaktan daha çok çekiniyorum zaten normaldede sıkıntım olduğu için. Hareketsiz kalmak bağırsakları düğümlüyo. Elimde şişe hareket halindeyim devamlı. Ayakalrımı uzatıp oturuyorum. Çok bel ağrısı olduğu için. Arada uzanıp belimi dinlendiriyorum.
Canım böyle ol yatma ilk gün akşama kadar yat 2.gün kalk normal devam et ben dışarı yemeğe gittim ankaradan kendi sehrime döndüm 5saat uçakta servislerde eve geldim adım sayım 6bin olmustu 2.gün ve bu bebis tuttu.

Kızlar iyi akşamlar bende yazmak istedim Haziran 1 i orta kalite embriyo transferim oldu yumurta kalitesi sorunum var 12 si test yaptır dedi doktorum embriyo gelişimi geri olduğu için geç tutunabilir demişti şuan 10 gün olacak ama ben artık delirmek üzereyim inanın ki sabredemiyorum erken gebelik testi aldım ama korkudan yapamıyorum ilaçların etkisi mi bilmiyorum adet sancısına benzer ağrım başkası dünden beri ellerimin içleri çok yanıyor bilmiyorum ya çok korkuyorum olur mu mucizeler bizi bulur mu çok çektim çok 😔

İlaçlarım çok fazla sizde böyle mi estrofem günlük 6 tane folik asit multivitaminler corasprin sabahları akşam enox iğne progestan fitil günlük 5 defa prednol 1 defa ve progestan iğne 2 defa ilaçların etkisi mi bilemiyorum ama inşallah emrlerim benimledir lütfen bırakma beni 🙏

Vajinal fitil kullananlar, 4. 5. Günden sonra fitili kullanmak kolaylaştı mi? Benim 4. Transferim ama ilk defa 2 3 gündür vajina girişi çok genişledi. Nerdeyse zorla ittiriyordum şu an genişliği fark edebiliyorum. Sizde böyle bir değişim olan var mı? 🙈🙈
Benimkide tam tersi bugün 4. Gün ama daha zor oluyo daralmış gibi

Benimde daraldı gibi geliyor bana 🤷‍♀️

Back
X