2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kayısı yemeye çalışıyorum şişkinlik yapmasın diye. Transferden sonra kabızlık iyi değil diyorlar, sebebini bilmiyorum ama
Bende kayisi kurusu tüketiyorum bol bol su içiyorum ama niye böyle oldu anlamadım ilaçlardan sanırım ilkinde hiç böyle olmamıştı. O zaman progesteran fitil kullanmıştım. Bunda litinus verdi dr.

Benim de gaz çok fazla ilaçların etkisi mi bilmiyorum karadut zamanı ondan yiyorum erik kiraz bahçemiz var kiraz yemeye korkuyorum kan sulandırıcı aldığımızdan iyi olmuyormuş diye okudum😕 kılı kırk yararak herşeyi yiyorum tavuk yemiyorum sucuk yemiyorum halis zeytinyağına limon pul biber katıp yiyorum😋 hiç kabız olmadım çok şükür. Kabızlıkta ıkınma olacağı için istemiyor olmamızı doktorlar

Benim de gaz çok fazla ilaçların etkisi mi bilmiyorum karadut zamanı ondan yiyorum erik kiraz bahçemiz var kiraz yemeye korkuyorum kan sulandırıcı aldığımızdan iyi olmuyormuş diye okudum😕 kılı kırk yararak herşeyi yiyorum tavuk yemiyorum sucuk yemiyorum halis zeytinyağına limon pul biber katıp yiyorum😋 hiç kabız olmadım çok şükür. Kabızlıkta ıkınma olacağı için istemiyor olmamızı doktorlar
Dün ben tuvalette istemsiz ıkındım 😱 korkuyorum acaba bir şey olmuş mudur? Ne olur olmamış olsun

Çoğu doktor boyle şeylerle dusmeyecegini söylüyor. Olacagi varsa her türlü olur kizlar. Rahat olmalıyız.
3 tane transfer yapılmıştı, o yüzden kafam daha rahattı, şimdi böyle olunca stres yapmadım değil, o kadar hazırız ki eşimle testte tek çizgiyi görürsem kendimi affedemem sanırım.

Canım böyle ol yatma ilk gün akşama kadar yat 2.gün kalk normal devam et ben dışarı yemeğe gittim ankaradan kendi sehrime döndüm 5saat uçakta servislerde eve geldim adım sayım 6bin olmustu 2.gün ve bu bebis tuttu.
Oh maşallahh ne güzel. Benimkide tutar inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏

3 tane transfer yapılmıştı, o yüzden kafam daha rahattı, şimdi böyle olunca stres yapmadım değil, o kadar hazırız ki eşimle testte tek çizgiyi görürsem kendimi affedemem sanırım.

Canım bunca zahmet çekiyoruz zaten bir de kendini üzme içini ferah tut 🙏hiçbirimiz hiçbir şeyi dört dörtlük yapmıyoruz elinden gelenin en iyisini yapıyorsun merak etme hiç bir sıkıntı yok 🤗💛🌸

Canım benimde 4. Günüm bugün kasık ağrım çok oldu adetim geldi gelcek dedim resmen o derece ağrı geçmek bilmedi sonra geçti şuan bişeyim yok
Dördüncü günü de bitirdik sayılır sızılar şuan azaldı, adet gibi değildi ama benimkisi bakalım yarın neler yaşayacağız ☺️ iyiki varsınız kızlar

Back
X