• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 ikiz bekleyen anneler

27+5 ten selamlar. Nasılsınız kaç haftalık olduk. İyi bayramlar ❤️
iyi bayramlar. 22. Haftadayım ben de. Malesef rahim ağzımda kısalma açılma var, ikizlerde serklaj tehlikeli olabiliyor diye pesser diye bi halka takıldı rahim ağzına tuvalet dışında kalkmadan yatırıyorlar, korkuyla geçiyor bayram😔

Merhaba 9+4 günlük ikizlere hamileyim üç gün önce pembe akıntım oldu ara ara karnım ağrıyor belim ağrıyor ama akıntım iki saat sonra kesildi bu haftalarda büyüdüğü için mi ağrı oluyor bilen arkadaşlar var mı

iyi bayramlar. 22. Haftadayım ben de. Malesef rahim ağzımda kısalma açılma var, ikizlerde serklaj tehlikeli olabiliyor diye pesser diye bi halka takıldı rahim ağzına tuvalet dışında kalkmadan yatırıyorlar, korkuyla geçiyor bayram😔
Aynisi bendede var canım durumumuz ayni

Merhaba 9+4 günlük ikizlere hamileyim üç gün önce pembe akıntım oldu ara ara karnım ağrıyor belim ağrıyor ama akıntım iki saat sonra kesildi bu haftalarda büyüdüğü için mi ağrı oluyor bilen arkadaşlar var mı
Doktora görünmelisin canım

Perşembe günü gidicem randevum o zaman doktorum yatıp dinlenmemi yorulmamı söyledi ama bel ağrısı birkaç saat gidiyor geliyor acaba büyüdükleri için falan mı diye düşünüyorum
Canım bel ağrısı normal bende de oluyordu ilk aylarımda yalnız pembe akıntın için doktoruna görün. Erteleme.

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et ve olumlu düşün canım çok gerekmedikçe kalkma. Sağlıcakla bebişlerini kucağına al inşallah 🙏

Allahdan umut kesilmez canım senin doktorların nediyor peki
Sadece yatacaksın dedi doktorum, pesser işe yarayacak diye umuyoruz ama o da olmazsa tüm risklere rağmen dikişi atarız dedi kime sorsam ikizlerde dikişi önermiyorlar. Sana dikiş atma düşünceleri oldu mu hiç bu pesser halkayı sorabilirsin doktoruna canım

Sadece yatacaksın dedi doktorum, pesser işe yarayacak diye umuyoruz ama o da olmazsa tüm risklere rağmen dikişi atarız dedi kime sorsam ikizlerde dikişi önermiyorlar. Sana dikiş atma düşünceleri oldu mu hiç bu pesser halkayı sorabilirsin doktoruna canım
Pesser takıldı fayda etmiyor dedi rahim gittikçe kısalıyor dikişi riskli atamayiz dediler tehlikeli dedi pesser daha zararsız dediler 😢

Pesser takıldı fayda etmiyor dedi rahim gittikçe kısalıyor dikişi riskli atamayiz dediler tehlikeli dedi pesser daha zararsız dediler 😢
Anladım canım, pesser halkanın hiç işe yaradığı oldu mu acaba birilerinde bunu çok merak ediyorum. Benim de açılma devam ediyor. Allah hayırlısını yazsın hakkımızda ne diyelim ki olana çare yok :(

Anladım canım, pesser halkanın hiç işe yaradığı oldu mu acaba birilerinde bunu çok merak ediyorum. Benim de açılma devam ediyor. Allah hayırlısını yazsın hakkımızda ne diyelim ki olana çare yok :KK43:
Haklısın kuzum Rabbime bıraktım herşeyi elimizden gelenleri yapıyoruz nediyimki kaderimizde ne varsa onu yasiyacaz kaç haftalıksın sen ben 24+3

Ben
Haklısın kuzum Rabbime bıraktım herşeyi elimizden gelenleri yapıyoruz nediyimki kaderimizde ne varsa onu yasiyacaz kaç haftalıksın sen ben 24+3
Benim 22 canım tam takip edemiyorum gün gün çünkü her gidişimde takibime göre farklı çıkıyor ikisinin arasında 1 haftalık fark var ayrıca

Merhabalar, ben de 8. Haftada tek yumurta ikizlere hamileyim. 2 hafta önce pembe akıntım oldu doktor çalıştığım için yatak istirahati verdi. Progestan kullanıyorum bide düşük riskine karşı. Bol bol dinlenmemi söyledi.
Pembe akıntı olunca ben hep haberleştim doktorumla.

Ben ikiz olduğunu, hatta tek yumurta olduğunu bugün öğrendim, biraz tedirginim diğer arkadaşları da okudum.
Umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Back
X