• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 KASIM TÜP BEBEK SONUÇLARI 🤭

merhaba
Ben daha dün taze transfer oldum(15.11.2023)
Çok heyecanla 12 gün sayıyorum hep beraber heyecanlarımızı paylaşalım istediğim
Sizde durumlar nasıl ?
InsaAllah pozitif sonuc alirsiniz 😍

merhaba
Ben daha dün taze transfer oldum(15.11.2023)
Çok heyecanla 12 gün sayıyorum hep beraber heyecanlarımızı paylaşalım istediğim
Sizde durumlar nasıl ?
Merhabalar 🤗 ben de dün transfer oldum dondurulmuş embriyo benimki , hafif karın ağrım var sizde nasıl durumlar ❤️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun olumlu sonuç almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🏻

Merhabalar 🤗 ben de dün transfer oldum dondurulmuş embriyo benimki , hafif karın ağrım var sizde nasıl durumlar ❤️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun olumlu sonuç almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🏻
Benim tranferden öncede hafif kasık ağrım vardı o devam ediyor
Onun dışında normal hayatıma devam ediyorum elimden geldikçe çünkü psikolojik durumumuz çok etkiliyor
İnşallah hepimiz sağlıkla haberlerimizi alıp sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız çok heyecanlı bi o kadarda korku dolu bi yolculuk
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🤲

Benim tranferden öncede hafif kasık ağrım vardı o devam ediyor
Onun dışında normal hayatıma devam ediyorum elimden geldikçe çünkü psikolojik durumumuz çok etkiliyor
İnşallah hepimiz sağlıkla haberlerimizi alıp sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız çok heyecanlı bi o kadarda korku dolu bi yolculuk
Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🤲
Ben de aynı durumdayım canım hafif ağrılar dışında her şey eskisi gibi sadece hormon içerikli ilaçlardan dolayı şişkinlik var biraz 🤗 çalıştığım için mecburen döndüm normal hayata, Rabbim bebeklerimizin haberlerini almayı nasip etsin ❤️

Ben de aynı durumdayım canım hafif ağrılar dışında her şey eskisi gibi sadece hormon içerikli ilaçlardan dolayı şişkinlik var biraz 🤗 çalıştığım için mecburen döndüm normal hayata, Rabbim bebeklerimizin haberlerini almayı nasip etsin ❤️
Amin canım ikimizde güzel haberler alırız inşallah haber bekliyorum senden ☺️

Back
X