2023 Mart Ayı Burç Yorumları

Screenshot_20230301-224408_Instagram.jpg

Screenshot_20230301-224412_Instagram.jpg

Screenshot_20230301-224419_Instagram.jpg

Screenshot_20230301-224427_Instagram.jpg

Screenshot_20230301-224429_Instagram.jpg
 
marts (2).jpg


Radikal bir ay sevgili Koç..


Hayatına dair önemli dinamikleri etkileyecek, hayati değişimler getirecek bir ay..
Sorumluluk alanlarınla ilgili bilinçli hareket edeceğin, fazlası ile dönüşüme açık olacağın bir süreç olacak. Koşullarını, şartlarını dönüştürmek isteyeceğin, iyileştirmek isteyeceğin bir süreçten geçerken, fazlası ile dönüşüme açık olacaksın. Standartlarını yükseltmek, iyileştirmek isteyeceğin bir süreçten geçerken, fazlası ile net bir doğaya bürüneceksin. Enerjini düşüren, enerjini aşağı çeken insanlardan, iletişimlerden, alışkanlıklardan uzak kalmak isteyeceğin bir süreçten geçerken, hayatına kalite kazandıracak adımlar atacaksın..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili işini şansa bırakmak istemeyeceksin. Değişime, dönüşüme açık olacak, öncelikli adımları sen atacaksın. Süregelen projelerin, işbirliklerin ile ilgili yeniliğe açık bir süreçten geçerken, fazlası ile emin ilerleyeceksin. İş değiştirebilir, istifa edebilir, sektörel değişimlere gidebilirsin. Son derece radikal adımlar aracağın Mart 2023’de kendini göstermek, yeteneklerini görünür kılmak konusunda kararlısın. Finansal anlamda şanslı gündemler öne çıkabilir. Şehir dışı, yurt dışı bağlantılı işler kurabilir, projelerini genişletebilir, büyütebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile ilgili ortak hareket edebilir, işbirlikleri, ortaklıklar kurabilir, mevcut projelerinizi, planlarınızı birlikte yürütebilir, birbirinize destek vermekten çekinmeyeceksiniz. Önceliğiniz birbirinizi ileri taşımak olacak. Yerleşik düzen değişimi gündeme gelebilir. Yaşam alanınız ile ilgili değişimlere gidebilirsiniz. Mevcut yatırımlarınızı değerlendirebilir, yeni yatırım şansları bulabilirsiniz. Evliliğinizi daha iyi bir sürece taşımak, ilişkinizi daha resmi bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz.
Bekar bir Koç isen, gelgitli, manipülatif insanlar öne çıkabilir. Seni bloke eden, seni aşağı çeken, enerjini düşüren detayları net bir şekilde görebilirsin. Enerjini düşüren, seni duygusal, düşünsel yoran insanları geride bırakacaksın. Duygusal, düşünsel anlamda dengesiz hissetmene neden olan tüm detayları fark edeceğin bir süreçten geçeceksin. Takıntılı, yoran duyguları geride bırakacaksın. Yeni başlangıçlar adına ise sakinlik arayan bir süreçten giderken, mutlaka kontrollü ilerlemelisin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına spekülatif iletişimlere açık bir süreçten geçerken, her duyduğuna inanmamakta fayda var. Seni yıpratan insanlardan yahut boş konuşmalar, gereksiz inatlarla yoran insanlardan uzak kalmalısın. Dengeli iletişimler geliştirebilen, empati kurabilen insanlarla bir arada olmak fayda var. Sosyal bir aydan geçerken, fazlası ile hareketli bir aydan geçeceksin. Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarının beslenme düzenleri, sağlıkları, günlük rutinleri odak noktan olurken, yönlendirici tavırlar sergileyeceksin.









Denge arayan bir ay sevgili Boğa..


Stresi yönetmen gereken bir aydan geçerken, mutlaka sağlığını önemsemelisin.
Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda denge isteyen bir aydan geçerken, sağlığını ihmal etmemelisin. Mutlaka sağlığın ile ilgili detayları önemsemeli, aşamadığın konularda ise profesyonel destekler almaktan kaçınmamalısın. Öte yandan geçmişten arınmak istediğin bir dönemden geçerken Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Arınma, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilirsin. Öte yandan kronikleşmiş sorunlarını aşabilir, kalıcı çözümler bulabilirsin. Spor, Diyet, Egzersiz, Diyet programları yapabilir, istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir, sağlıklı sonuçlar alabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına kalabalık bir aydan geçerken, fazlası ile sosyal bir ruha bürünebilirsin. Sevdiklerinle aktivitelere ,hobilere katılabilir, bol bol seyahatlere çıkabilir, keşifler yapabilir, yeni yerler, yeni lezzetler keşfedebilir, yeni alışkanlıklar kazanarak sevdiklerine de yönlendirici tavırlar takınabilirsin. Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarınla bir arada zaman geçirmekten, çocuklarınla kaliteli zamanlar geçirmekten, çovuklarının duygusal, düşünsel enerjilerini yükseltmekten yana olacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyumsuzluklar geride kalırken, birilikte hareket etmenin önemine odaklanacaksınız. Karşılıklı yapıcı iletişimler, destekler tavırlar öne çıkarken, eşin, partnerin ile birbirinize karşı özverili, sağduyulu tavırlar sergileyeceksiniz. Finansal anlamda önemli kararlar alabilir, birbirinizi ileri taşımak adına parlak fikirler, formüller geliştirebilirsiniz. Öte yandan duygusal anlamda toparlayan bir süreçten geçerken, romantik zamanlar geçirebilirsiniz..
Bekar bir Koç isen, flörtöz enerjisi yüksek bir ay olacak. Kalıcı iletişimler, kalıcı başlangıçlar öne çıkabilir. Hiç ummadığın, hiç beklemediğin bir anda güçlü bir ilişki içinde bulabilirsin kendini. Tutkuları yüksek, romantik, tutkulu bir aydan geçebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü bir ay olacak. Girişimci bir ruha bürüneceğin Mart 2023’de, son derece keskin adımlar atabilirsin. Yeni bir işe başlayabilir, yeni bir işbirliği kurabilir, yeni ortaklıklara imza atabilirsin. Finansal anlamda destekler bulabilir, güçlü projeler geliştirebilir, güçlü fikirlerinle fark yaratabilirsin..








Yoğun bir ay sevgili İkizler..


Oldukça dinamik bir ay olacak senin için…
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına önemli değişimleri öne çıkaracak Mart 2023, denge bulmak, uyum yakalamak güç bir hal alabilir.. Gerek sen tepkilerini, iletişimlerini kontrol etmekte zorlanabilir, gerek sevdiklerin empatiden uzak tavırları, düşünceleri ile yorabilir. Mart 2023 genelinde sevdiğin insanlarla denge kuramayabilirsin. Fazlası ile tepkisel bir süreçten geçerken, sevdiklerini kırmamaya özen göstermelisin. Sevdiklerinin duygu ve düşüncelerini takip etmeli, duyarlı olmaya özen göstermelisin. En azından olduğundan farklı bir insan olarak algılanmak istemiyor isen… Öte yandan sosyal bir ay olacak. Dışa dönük bir ruha bürünebilir, hayatına hareket kazandırmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarının iletişim becerilerini geliştirmek, çocuklarının yaratıcı zekalarını, zihinsel aktivitelerini gündeme alabilir, çocuklarına vizyon kazandırmak adına güçlü adımlar atabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile bir arada olmak istiyor olsan da fazlası ile özgürlükçü bir doğaya bürünebilirsin. Yanlış anlaşılmalara açık bir aydan geçerken, özverili olmakta fayda var. Eşinin, partnerinin sözlerini kulak arkası etmemen gereken bir süreçten geçerken, sen de anlamaz, dinlemez, tepkilerini yönetmez isen işler ayrılık noktasına kadar varabilir. Krizler büyüyebilir, tansiyonu yüksek tartışmalar hiç bir sonuç getirmediği gibi evliliğinize, ilişkinize zarar verebilir.. Ana gündem daha çok gelecek olurken, mevcut koşulları iyileştirmek, daha iyi standartlara kavuşmak adına beklentilerinize odaklanabilirsiniz.
Bekar bir İkizler isen, hızlı bir aydan geçerken, son derece yüksek duygulardan geçebilirsin. Yeni başlangıçlar gündeme gelirken, seni yıllardır, aylardır esir etmiş duygular, düşünceler, takıntılı sevdalar bir anda toz olup, uçabilir. Önemli bir ay…
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece şanslı bir ay olacak. Finansal anlamda destekler getiren, sürpriz fırsatlar sunan, seni ileriye taşıyacak gelişmeler gündeme gelebilir. Ekonomik anlamda iyileşmelere gideceğin bir süreçten geçerken, projelerine karşılıklar bulabilir, yatırımlarını değerlendirebilir, yatırım yapma şansları bulabilirsin.








Seda Turan
 

Değişime açık bir ay sevgili Yengeç..


Her anlamda yeniliğe açık olacağın bir ay olacak..
İmajın, stilin, dış görünüşün ile ilgili radikal değişimlere gidebilirsin. Son derece yenilikçi bir ruha bürünebilirsin. Her şeyi elden geçirebilir, hayatının her alanına yenilikçi dokunuşlar yapabilirsin. Günlük rutinlerine enerjini yükseltecek aktiviteler kazandırabilir, günlük rutinlerine kalite kazandırabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili dönüştüren bir süreçten geçerken, yarım kalmış, üzerine düşünülmüş ancak askıda kalmış her ne varsa gündeme alabilir, elden geçirebilir, güçlü adımlar atabilirsin. Finansal anlamda koşullarını gözden geçirebilir, daha iyisine odaklanabilirsin. İşbirlikleri, anlaşmalar adına radikal adımlar attıracak bir aydan geçerken, fazlası ile girişimci bir ruha bürüneceksin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına elemeler yapacağın bir aydan geçerken, askıda kalmış, yoran, aşağı çeken kimseleri geride bırakabilirsin.. Çevreni dönüştürmek, ilişkilerine kalite kazandırmak isteyebilirsin. Hayatındaki iletişimleri, ilişkileri objektif bir şekilde, titizlikle ele alabilirsin. Çocukları olan bir Yengeç isen, şefkatli, duygusal tavırların yine ön planda olacak olsa da, öfkeli, sabırsız hissedebilirsin. Mutlaka ölçülü olmalı, mutlaka sağduyuyu elden bırakmamalısın.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile dengeli iletişimler arayan bir aydan geçerken, içine attığın detayları büyütebilirsin. Sümen altı ettiğin, görmezden geldiğin detayları tek tek dile getireceğin, açık edeceğin bir ay olacak. Hay böyle iken krizler doğabilir, tansiyonu yüksek tartışmalar doğabilir, olaylar kontrol dışı gelişebilir. Mutlaka yapıcı olmalı, mutlaka sağduyu ile hareket etmelisin. Sevgi, saygı, sadakat varsa her problem aşılabilir..
Bekar bir Yengeç isen, hayatına iz düşümü yapacak bir aydan geçerken, kalbinin ritmini değiştirecek bir iletişimin, ilişkinin içine girebilirsin. Önemli iletişimler, karşılaşmalar, başlangıçlar Mart 2023’ün vazgeçilmezlerinden olacak..







Çalışkan bir ay sevgili Aslan..


Temposu yüksek bir aydan geçerken, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ivme alacaksın..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili ivme alacağın bir aydan geçerken, fazlası ile işkolik olacaksın. Seni yoran, yıpratan meseleleri derinden ele alırken, fazlası ile değişim odaklı olacaksın. Sektörel değişimlere gidebilir, istifa edebilir, yeni bir alana, projeye, işe başlayabilisin. Ekonomik anlamda önemli kaynaklar bulabilir, önemli aşamalar kat edebilirsin. Şehir, yurt dışı bağlantılar kurabilir, son derece yenilikçi bir aydan geçebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile ortak geleceğinizi ilgilendiren konulara eğilebilir, birlikte hareket edebilir, birbirinize destekler verebilirsiniz. Eşin, partnerin ile ortak yatırımlar yapabilir, mevcut yatırımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Şanslı, destekler etkilere açık, ilahi şanslar getirecek bir ay olacak. Evliliğinizle ilgili daha dengeli bir düzene taşınırken, ilişkinizle ilgili resmi adımlar atabilirsiniz.
Bekar bir Aslan isen, dengeleri değiştiren bir aydan geçerken, son derece önemli değişimler yaşayabilirsin. Hayatına heyecan, renk katacak biri ile yakınlaşabilir, odağına bu yeni kimseyi alabilirsin. Çapkın tutumların geride kalırken, güçlü bir ilişki ile hayatına yeni bir düzen oturtabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına spekülatif iletişimler öne çıkarken, gizli/saklı ne varsa ifşa olacak. Kim sana dost, kim sana düşman net bir şekilde ayrım yapacaksın. Önceliklerini yeniden belirken, gündemine ailevi ilişkilerini alacaksın. Kardeşlerin, ebeveynlerin senin için daha değerli, daha önemli bir boyuta taşınırken, samimiyet senin için önemli olacak. Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarına öncelik verecek, çocuklarınla daha çok zaman geçirmek için günlük rutinlerini yeniden düzenleyeceksin.







Değişim ve ilerleme getirecek bir ay sevgili Başak..

Önce fark edecek, sonra snırılarını yeniden belirleyeceksin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına farkındalığı yüksek bir aydan geçeceksin. Önceliklerini yeniden belirlerken, kim dost, kim düşman ayrımına varacaksın. Dostluk ilişkilerin adına içi ile dışı ayrı olan insanlar net bir şekilde kendilerini gösterirken, maskelerin düşmesi hayata dair bakış açını değiştirecek. Sosyal bir ay olacak olsa da, sen kişisel gelişim alanlarına, kişisel bakım alanlarına daha çok zaman ayırmak adına seçici hareket edeceksin. İmaj, stil yenileyeceğin, toplum önündeki duruşunu yeniden belirleyeceğin bir dönemden geçerken, manipülatif etkilerden arınıyorsun. Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının kişisel gelişimleri, iletişim becerileri ön plana çıkarken, destekler tavırlarınla yön vereceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile gerilimler, anlaşmazlıklar doğabilir. Tansiyonu yüksek tartışmalar yoracak olsa da, kaostan düzen doğar diyen bu ay, önemli dönüşümler öne çıkacak. Her ne kadar yorulacağın bir ay olsa da, eninde sonunda beklentilerine karşılıklar alacaksın. Evliliğin yeni bir boyuta evrilirken, süregelen ilişkin ile ilgili resmi adımlar öne çıkıyor.
Bekar bir Başak isen, değişen tarzın, imajın, stilin girdiğin her ortamda fark edilmene neden olacak. Işığın, duruşun ile ilgili yapıcı eleştiriler alırken, beğenilmekten, taktir edilmekten hoşnut olacaksın. Tarzı, tavrı ile fark yaratan biri ile güçlü bağlar geliştirebileceğiniz bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına yine yorucu bir ay gibi görünse de, son aşamada kazanan sen olacaksın. Spekülatif iletişimler, eleştirel tavırlar, art niyetli insanlar bu ay daha görünür olurken, enerjini düşüren, seni yoran insanlardan uzaklaşacaksın. Finansal anlamda seni aşağı çeken insanları, durumları fark edeceğin bir süreçten geçerken, önemli değişimlere gidebilirsin. Sana yük olmuş, külfet olmuş insanlardan, durumlardan arınma, kurtulma şansları bulabilirsin. Finansal anlamda bilhassa ayın ikinci yarısı önemli destekler getirecek.










Seda Turan
 


İvme alacağın bir ay sevgili Terazi..


Maddi manevi yeni başlangıçlara imza atacağın bir ay olacak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili gözlemci, akliselim bir tavır sergileyebilir isen, seni yoran detayları kolaylıkla fark edebilir, dönüştürmek, değiştirmek adına yeni başangıçlara imza atabilirsin. Yoran, bugününe, hayatına hizmet etmeyen projeleri, işbirlikleri, fikirleri geride bırakarak, sana, hayatına, mali değerlerine katkı da bulunacak girişimlere yer açabilirsin. Bu yorucu bir süreç elbette, sonuç itibari ile değişim kolaylıkla gelmez. Ancak istikrarlı ve akliselim ileryebilir isen, Mart 2023 sana kalıcı başarılar, zaferler getirebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sivri dilli iletişimlere açık bir süreç söz konusu olurken, zaman zaman pişmanlıklar yaşabilirsin. Mutlaka temlinli, ihtiyatlı iletişimler kurmalısın. Sağduyu, empati isteyen bir süreçten geçerken, kendini doğru ifade ettiğinden, tavır ve tutumlarının kırıcı olmadığından emin olmalısın. Yeni başlangıçlar, yeni iletişimler, sürpriz gündemler öne çıkabilir. Çocukları olan bir Terazi isen, çocuklarının günlük yaşamları, eğitim, sağlık hayatları ile ilgili titizlik isteyen bir ay olacak. Mutlaka kontrollü olmalı, mutlaka ihmalkar tutumlardan kaçınmalısın.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, iki ayrı ruhta akacak bir Mart 2023’den geçerken, sorunlar görünür olacak, detaylar öne çıkacak, sümen altı edilmiş detaylar görünür olacak. Bunları tespit ederek, düzenleme, dönüştürme şansları bulabilirsin. Eşinin, partnerinin sorumsuz, vurdum duymaz tavırlarını dönüştürmek üzere hareket edeceğin bir süreçten geçerken, ayın ikinci yarısında son derece olumlu sonuçlar alabilirsin. Evliliğini, ilişkini dönüştürebilir, daha sağlıklı bir düzene kavuşturabilirsin.
Bekar bir Terazi isen, hayatına kalıcı, ciddi bir iletişim, ilişki dahil olabilir. Yeni başlangıçlar adına güçlü bir süreçten geçerken, güçlü duygular besleyeceğin, saygı ve sevgi çerçevesinde gelişecek bir ilişki geliştirebilir, önemli bir dönüşüm yaşayabilirsin.







Sezgisel bir ay sevgili Akrep..


Öngörülerinin güçlü olacağı, sezgilerinin yol göstereceği, ilahi rehberlikler getirecek bir ay..
Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda fazlası ile dönüştüren bir aydan geçerken, değişime açık olacaksın. Profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Arınma, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilir, bireysel bazda meditatif çalışmalar yapabilir, günlük rutinlerine meditatif çalışmalar, yoga, spiritüel arınma çalışmaları ekleyebilirsin. Tinsel, enerjisi yüksek bir aydan geçerken dini ibadetlere yönelebilir, iç dünyanı düzenlemek, yaşam enerjini yükseltmek adına son derece kararlı hareket edebilirsin. Dış görünüşünü güncelleyebilir, imaj, stil yeniliğine gidebilir, spora, diyete başlayabilir, günlük rutinlerine gerek fiziksel, gerek zihinsel, gerek ruhsal sağlığına katkı sağlayacak her türden yeniliği hayatına dahil edebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili en yalın hali ile ”kıskançlıklara” maruz kalabilirsin, dikkat. Yaratıcı zekan, üstün kabiliyetlerin, yeteneklerin, kendine has tarzın, tavrınla öyle ilgi çekiyor, öyle dikkat çekiyorsun ki çirkin rekabet yapmak isteyenlerin markajına girebilirsin. Bu durum enerjini düşürmesin sakın, kimseye prim verme. Sen Hak terazisine bağlı kal, vicdanını temiz tut, gerisi takdir-i ilahi.. Fazlası ile destekler etkilere sahip bir süreçten geçerken, kabiliyetlerinle fark edileceksin. Yeni hamleler yapabilir, girişimci bir ruha bürünebilirsin. Finansal kaynaklarını genişletme şansları bulabilirsin. Yorucu ama son kertede kazançlı çıkacağın bir ay..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece baskıcı bir aydan geçerken, bazı iletişimlere, iletişimlere tahammülünün kalmadığını net bir şekilde fark edeceksin. Enerjini emen, maddi manevi imkanlarından beslenen ancak sürekli nankörlükleri ile seni yoran insanlara yol verebilirsin. Hayatına kalite kazandıracak ilişikilere, iletişimlere yönelebilir yine hayatına kalite kazandıracak insanlara, iletişimlere yönelebilirsin. Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarınla geçirdiğiniz zamana kalite kazandırmak senin için önemli olacak. Çocuklarının her ihtiyacı, her arzusu ile yakından ilgilenebilir, fazlası ile özverili, sağduyulu tavırlar sergileyebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, sivri sözlü iletişimlere açık bir aydan geçerken, mutlaka iyimser yönünü, şefkatli yönünü öne çıkarmalısın. Yorucu, yıpratan, sürekli kendini tekrarlayan konuların kimseye faydası olmaz taktir edersin ki.. Evliliğini, ilişkini dönüştüremeyeceği düşünüyor isen, bitirmek, ayrılmak, noktalamak, boşanmak, resmi adımlar atmak, aileye ilan etmek adına ideal bir ay.. Dönüşüme açık, değişime direnmeyen, sevgi ve şefkat temelli bir evlilik, ilişki içerisinde isen, Mart 2023 sana, evliliğine, ilişkine şans, şifa, ilahi şanslar getirecek.
Bekar bir Akrep isen, flörtöz iletişimleri öne çıkaracak bir ay ve fakat sen yine seçici, yine yüksek algılı hallerinle mesafeli olabilirsin. Hayatına girecek insanda aradığın bir numaralı nitelik; hayatına kalite kazandırması olacak. Kültürel açıdan seni besleyecek, felsefesi, hayata bakışı, iletişim becerileri, duruşu, tarzı, tavrı ile üst bulduğun kimselere çekilebilir, son derece kaliteli, nitelikli bir iletişim, ilişki geliştirme şansı bulabilirsin. Sürprizleri seven bir aydan geçeceksin. Ruhsal, zihinsel, fiziksel olarak kendini hazırlamalısın.








Sorgulamalar getirecek bir ay sevgili Yay..

Hayatını gözden geçireceğin, şartlarını iyileştirmek adına adımlar atacağın bir ay..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli değişimler arefesinden geçerken, bir şeyleri bitirmekte her ne kadar zorlanacak olsan da, keskin adımlar atmaktan çekinmeyeceksin. İstifa edebilir, iş değiştirebilir, sektörel değişimlere gidebilirsin. Yeni başlangıçlara girmekten korkmayacağın bir süreçten geçerken, radikal adımlar atacaksın. Finansal anlamda şanslar öne çıkarken, uzun zamandır beklediğin, bekletildiğin konularla ilgili gündemler öne çıkıyor. Önemli geri dönüşler alacağın bir süreçten geçerken, ilahi hak edişlerini alacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile bir arada olmak, uzun uzun konuşmak, geleceğinizi ilgilendiren meselelere eğilmek ayın favori aktivitelerinden olacak. Yaşam alanınıza dokunabilir, mevcut düzeninizi toparlamak adına adımlar atabilir, eşine, partnerine karşı yönlendirici tavırlar sergileyebilirsin. Dekoratik değişimler, ev değişimi belki şehir, ülke değişi gibi gündemler öne çıkabilir. Öte yandan eşinin, partnerinin iş, eğitim hayatı ile ilgili gündeme gelecek değişimler hasabi ile şehir dışı, yurt dışı değişimleri, gündemleri öne çıkabilir..
Bekar bir Yay isen, önemli iletişimler, ilişkiler öne çıkabilir. Geçmişin yoran, yıpratan, aşağı çeken duygu ve düşüncelerini geride bırakmak konusunda kararlı olacağın bir aydan geçerken, uygun gördüğün taktirde profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Arınma, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilirsin. Duygu ve düşüncelerini arındırmak, iyileştirmek adına adımlar atacağın bir süreçten geçerken, hayatına her anlamda kalite kazandırmak niyetindesin.. Yeni iletişimler adına güçlü bir aydan geçerken, sürpriz başlangıçlara imza atabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekler etkilere açık bir aydan geçerken, sevdiklerin ile zaman geçirmekten keyif alacaksın. Ailevi ilişkilerin pekişirken, art niyetli, kötücül duygulardan beslenen insanları hayatından çıkarmak isteyeceksin. Dönüştüren bir aydan geçerken, son derece yenilikçi bir auraya bürünebilirsin. Enerjini sömüren, toksik insanları geride bırakıyorsun. Seni destekleyen, açık sözlü, dürüst, eğiriyi, doğruyu dostane tavırlarla ifade eden, her durumda dostluk eden insanları hayatında tutmak adına son derece özverili, şefkatli tutumlar sergileyeceksin. Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarınla iletişimlerinizi iyileştirmek, çocuklarınla sağlıklı ilişkiler geliştirmek adına son derece yaratıcı fikirler geliştireceksin.





Seda Turan
 



Güçlü bir ay sevgili Oğlak..


Önemli gelişmelere açık, önemli değişimleri tetikleyecek bir ay olacak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü dönüşümlerin öne çıkacağı, son derece tempolu bir ay.. Yorucu gündemler öne çıkabilir, başı kalabalık bir aydan geçerken, mesai saatlerin uzayabilir. Fazlası ile yoğun akacak bir aydan geçerken, düzenlemeler yapmaktan, radikal adımlar atmaktan çekinmeyeceksin. Finansal anlamda dönüşüme açık olacağın Mart 2023 genelinde yatırım yapmak, yatırımlarını değerlendirmek, standartlarını yükseltmek adına hamleler yapacaksın. Finansal anlamda şanslar getirecek bir dönemden geçerken, belki de uzun zamandır istediğin o evi, arabayı alabilir, o işi kurabilir, o ortaklığa adımlar atabilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına biraz ”kıskanç” bir aydan geçerken, art niyetli, başarılarını, sağlığını, huzuru, iç dengeni, hayata karşı güçlü duruşunu çekemeyen insanlar maalesef ki gündeme gelebilir. Her ne kadar ruhsal bir yorgunluk yaşayacak olsan da, son kertede bitmesi gereken iletişimleri, ilişkileri bitirmek konusunda keskin adımlar atacaksın. Aşağı çeken, sevincin, mutlulukların, başarıların ile övünmeyen insanları geride bırakmaktan çekinmeyeceksin. Cesur bir aydan geçerken, sözlerin önemini bir kez daha anlayacaksın. Bir sözün birçok şeyi değiştirdiğine şahit olacaksın. Artık tahammül mülkünü zorlayan kimseye tahammül göstermek niyetinde değilsin. Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarının kültürel gelişimlerine, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak adına fazlası ile destekler tavırlar sergileyeceksin..
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile daha çok zaman geçirmek, geçirdiğiniz zamanlara kalite, keyif katmak isteyeceksin. Yönlendirici tavırların öne çıkarken, fazlası ile ön planda olacaksın. Eşinin, partnerinin uzlaşmacı tavırları sana iyi gelirken, fazlası ile özverili, dostane bir iletişim şekli edineceksin. Eşinin, partnerinin sert, törpülenemez, dönüşüme kapalı bir aurası, tarzı, durumun söz konusu ise, bir ilişkinin, evliliğin tek taraflı sağduyu, özveri, çaba ile ilerlemediğini kabul edeceksin. Değiştirmediğin, dönüşüme kapalı bir ilişki, evlilik içerisinde kalmak istemeyeceksin. Her anlamda hayatına iz düşümü yapacak, çok karmik, kadersel bir aydan geçeceksin.
Bekar bir Oğlak isen, yine hayatına iz düşümü yapacak bir aydan geçerken, kalbinin ritmini değiştirecek, son derece güçlü bir ilişkiye, iletişime açık atabilirsin. Kadersel günlerden geçerken, dolu dizgin bir aşka yelken açabilirsin. Kimi Oğlak’lar için ise geçmişin yoran, yıpratan, bir türlü dönüşmeyen, her koşulda zorlayan duygu ve düşünceleri geride bırakma ayı olacak Mart 2023.. Kendine ve hayata yeni şanslar vermek, kendin ve hayatın için güçlü adımlar atmak isteyeceksin.







Netlik getirecek bir ay sevgili Kova..

Belirsizlikleri bitirecek, uzun zamandır üzerine düşündüğün konularla ilgili sonuçlar getirecek bir ay olacak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli gündemler öne çıkarken, ayıklamalar yapacağın bir aydan geçeceksin. İş, eğitim, finans çevren ile ilgili detaylar öne çıkarken, birçok ilişki, iletişim artık geride kalabilir. İnsanların manipülatif, yoran, sınırlayan tavırlarından sıkıldığını, yorulduğunu fark edecek mart 2023, hadsiz kimseleri hayatından çıkarmak adına keskin adımlar atacağın bir ay olacak. Değişime açık bir süreçten geçerken, tüm engellemelere, sınırlamalara rağmen uzun zamandır beklediğin, düşündüğün konularla ilgili önemli sonuçlar alacaksın. Finansal anlamda sürprizler gündeme gelebilir, yatırım yapma şansları bulabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yine dönüştüren bir süreçten geçerken, köklü bitişler, başlangıçlar gündeme gelebilir. Kendini tekrarlayan, yaşamına, kişiliğine, bugününe hizmet etmeyen, enerjisi tükenmiş dostlukları geride bırakacağın bir süreçten geçerken, farklı kültürlere, yaşam tarzlarına olan ilgin artabilir. Yeniliklere açık olabilir, yeni başlangıçlara imza atabilirsin. Seyahatler, keşif turları, yeni lezzetler gündeme gelebilir. Sosyal iletişimler hareket kazanırken, yaşama karışmaktan keyif alacaksın. Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarının vizyonlarını genişletmek adına öğretici rehberlikler yapabilirsin. Son derece keşifçi bir ay olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile sakin, uyumlu iletişimler arayan Mart 2023, tansiyonu yüksek tartışmaları tetikleyebilir, dikkat.. Empati kurmak, karşılıklı sağduyu geliştirmek çok değerli sonuçlar doğurabilir. Öte yandan yerleşik düzeninizi değiştirmek, yaşam alanınıza kalite kazandırmak isteyebilirsiniz. Ev alabilir, taşınabilir, şehir, ülke değiştirebilirsiniz.. Evliliğin ile ilgili pürüzleri çözümlemek adına geliştirdiğin sonuçlar pozitif yönde gelişirken, ilişkine resmiyet kazandırmak adına atacağın adımlar yerini bulacak..
Bekar bir Kova isen, yeni iletişimleri seveceğin bu ay, son derece girişimci olacaksın.. Kendi başına zaman geçirmekten keyif alacağın aktivitelere yönelebilirsin. Doğa yürüyüşleri yapabilir, meditatif çalışmalara yönelebilir, kişisel gelişim alanlarına yönelebilirsin. Girdiğin ortamlarda sezgisel, mistik biri ile yakınlaşabilir, ruhsal anlamda karşılıklı katkılar sağlayacak bir ilişkiye adım atabilirsin.







Dikkat isteyen bir ay sevgili Balık..


Önemli gündemlere açık bir aydan geçerken, hayatına objektif bir pencere açacaksın.
Günlük rutinlerinle ilgili yenilikler yapmak adına fazlası ile hırslı hareket edeceğin bir süreçten geçerken, sağlığını ele alacaksın. Spor, diyet, egzersiz programları yapabilir, ruhsal, zihinsel anlamda dönüşmek adına Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Arınma, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilirsin. Fazlası ile dönüşüme açık olabilir, konfor alanına, hayatına kalite kazandırmak adına son derece kararlı ilerleyebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü adımlar atabilir, girişimlerine karşılıklar bulabilirsin. Finansal anlamda şanslar yakalayacağın bir süreçten geçerken, üzerine düşünülmüş projelerin ile ilgili önemli geri dönüşler alabilirsin. İş arayışında olan bir Balık isen, istediğin standartlarda bir işe adım atabilirsin. İşbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler adına destekleyen günlerden geçerken, alım/satım yapabilir, mevcut yatırımlarını değerlendirebilir, yeni yatırımlar yapma şansları bulabilirsin. Şehir dışı, yurt dışı bağlantılı gündemler öne çıkarken, online çalışmalar, freelance çalışmalar, enteresan işbirlikleri doğabilir..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile tepkisel bir aydan geçerken, hayatına kalite kazandırmak isteyişin, ruhsal, zihinsel, fiziksel dönüşümüne katkı sağlamak adına adımlar atmak isteyişin, bireysel, kişisel alanlarını öne almak isteyişin hayatından, enerjinden beslenen insanları rahatsız edebilir. Toksik insanları öne çıkaran bir süreçten geçerken, objektif olmalı ve bitirmek adına da, başlatmak adına da net olmaktan çekinmemelisin. Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarının hobileri, aktiviteleri, eğitimleri, günlük rutinleri öne çıkarken, destek olman gereken konular gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile denge arayan bir aydan geçerken, mutlaka empati, sağduyu ile iletişimler geliştirmeye özen göstermelisin. Eşinin, partnerinin duygusal gelgitleri yoracak olsa da, orta yolu bulmak, ortak noktada buluşmak mümkün olacak. Öte yandan evliliğinizle ilgili sorunları aşmak adına şanslar sunan bir aydan geçerken, belki de bir bebek haberi gündeme gelebilir. İlişkisi olan bir Balık isen, ilişkini resmiyete taşımak adına şanslar bulabilirsin. Duygusal anlamda şifalı bir aydan geçerken, egodan sıyrılarak hareket eden kazanır..
Bekar bir Balık isen, geçmişin izlerini silmek adına keskin adımlar atmaktan çekinmeyeceksin. Dönüştüren bir süreçten geçerken (hazır ilahi karmanın, zamanın gezegeni Satürn’de öz burcuna yerleşirken), fazlası ile yenilikçi olacaksın. Bilinçaltının yoğun çalışacağı bir aydan geçerken, yüzleşmekten korkmamalısın. Kendini tekrarlayan, yoran duygu ve düşüncelerden kaçınmalı, mutlaka iyileşmeye, yenilenmeye odaklanmalısın. Dönüştüğün nispette hayatında şanslar bulabilir, özgüvenli bir duruş, tavır kazanabilir, kaliteli iletişimler, ilişkiler geliştirmek adına güçlü bir konuma erişebilirsin. Sürprizleri seven bir aydan geçerken, karşına duruşu, stili, tavrı ile ilgi çekici kimseler çıkabilir. Fazlası ile heyecanlı gelişmeler gündeme gelebilir.





Seda Turan
 
marts (9)ao.jpg


Koç ve Yükselen Koçlar

Mart ayı sizin için sürprizlerle gebe, burcunuzda yer alan Venüs ve Jüpiter’in olumlu şans, güzellik ve bolluk, bereketini deneyimlerken, diğer taraftan Martın ilk haftasında iletişim gezegeni Merkür’ün Balık burcuna girmesiyle mental anlamda yavaşlayıp, iyice kendinizi bırakabilirsiniz. Bu ayın ortalarına doğru , kafanız karışabilir

yanlış kararlar alabilirsiniz. O yüzden daha sakin kalmalısınız.İkili ilişkilerle ilgili sorunları yaşayabileceğiniz bir süreç var. Satürn’ün Balık burcuna geçişi , psikolojik anlamda daraldığınız, bunaldığınız olaylar deneyimletiyor,, diğer taraftan aşk, iş ve sağlıkla ilgili yeni bir durumla karşı karşıya kalacaksınız. Kendinizi yapılandırmanız, yeniden inşa etmeniz gerekiyor.

19 Mart’a kadar kafanız karışacak ve geçmişle sürekli yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Çocukluğunuz veya ergenlik dönemindeki sıkıntılar ve problemlerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

17 Mart’ta Venüs’ün 2. evinize geçişi finansal anlamda size destek verecek. Para ve yeteneklerinizle ilgili ekstra fırsatlar , kazançlar elde edeceksiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınızın da tetiklendiği bir dönemin içerisinde olduğunuzu da unutmayın.

21 Mart itibariyle Güneş burcunuza geçiş yapacak. Doğum gününüz kutlu olsun! Gökyüzünde yıldızınız parlasın ve yeni yaşınız size mutluluklar getirsin. Göksel kombinasyonlarda, burcunuzdaki Güneş’in, Merkür’ün, Şiron’nun ve Vesta’nın hanenizde olması size çok büyük bir güç verecek.Enerjiniz artacak ileriye doğru atılma ve hayallerinizi gerçekleştirme zamanı. Bu dönem yapacağınız atılımlardan sonuçlar alabilirsiniz.

25 Marttan sonraki süreç ise biraz sıkıntılı. Aile temasıyla ilgili bir takım sorunlar, ev konuları, aile büyüklerinin sağlık konuları gibi konular ön plana çıkabilir. Burada bunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve demoralize olabilirsiniz.

Mart sonuna doğru daha fazla tartışma, aile bireyleriyle ilgilenirken, ilişkilerinizde birtakım sorunlar yaşanabilir. Dikkat!

Mart’ın son haftasında iletişim içerisinde olduğunuz ticari konularda öne atılma zamanları. Özellikle, 27 Mart ile 31 Mart arası, finansal konular ve ikili ilişkilerle ilgili sürpriz beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Venüs’ün Uranüsle kavuşumu sürpriz bir şekilde size yeni insanları getirirken bir taraftan da sorunları da beraberinde getirebilir. Dikkat!



Boğa ve Yükselen Boğalar


Mart ayının ilk haftası Jüpiter ve Venüs’ün şanslı birleşmeleri sizi iyileştirecek, özellikle ektiklerinizi biçeceğiniz ve geçmişteki yapmış olduğunuz olumlu işlerden güzel sonuçlar alabileceksiniz. Arkadaşlarınızla aranız gerginse, bunun için iyileştirme zamanları.Hayatınızla ilgili olan sorunlarınız varsa bu dönemi doğru bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

3 Mart itibariyle Merkür’ün Balık burcuna geçmesi, sosyal çevrenizde, işinizde ve girmiş olduğunuz topluluklar içerisinde enerjinizin daha iyi akmasını sağlayacak. Daha sonrasında Satürn’de buraya girecek ve yaklaşık olarak 2.5 yıl burada kalacak. Bazı arkadaşlıkları tamamen hayatınızdan çıkarabilirsiniz ve yeni bir arkadaş çevresi oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda grup çalışmalarınızla ilgili sorumluluk alma zamanları.

17 Mart’ta yönetici gezegeniniz Venüs, kendi burcunuza geçiş yapıyor. Bu enerjinizi yükselecek, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve yeni fırsatlar ayağınıza gelecek.

25 Ocak ve 20 Nisan arasında hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz için adım atma zamanları, özellikle Venüs’ün 21 Mart’daki kombinasyonları sizin için uygun zamanları da beraberinde getiriyor. Alacağınız destekler doğrultusunda, iş birliği yaptığınız kişiler olabilir, grup çalışmalarındaki takım arkadaşlarınız olabilir, bunlardan alacağınız destekle ilerleyeceksiniz. Güneş’in Koç burcuna girişiyle birlikte farkındalığınız daha fazla artacak ve hayatınızdaki tüm olumsuzlukları daha net göreceksiniz. Yönetici gezegeninizin kendi burcunuzda olması sizi daha da rahatlatacaktır. Bu dönemi akışa bıraktığınızda dua ve meditasyonla tamamladığınızda sizin için olumlu süreçler başlayacak.

24 Mart’tan itibaren Plüton kariyer evinize geçiş yapıyor ve kariyerinizde uzun dönem de yepyeni bir dönüşüm olacak. Meslekle ilgili farklı sektörleri deneyimleyerek sizin için en uygun olan işi yapabileceğiniz bir dönemi deneyimliyor olacaksınız.

25 Mart’ta Mars’ın dostu Yengeç burcuna geçişi sadece açısından iletişiminiz daha kuvvetlenecek. İşinizi daha severek yapacaksınız. Yakın arkadaşlarınızın desteğiyle birlikte daha da güzel ilerleyebilirsiniz. Ama bu dönem çok çabuk gerginlikler yaşanabilir. Dikkat.

Mart’ın son haftasında Venüs’ün Uranüs’le olan etkileşimi sizi oldukça aşk açısından etkileyecektir.Biraz daha özgür kalma arzusu içinde bulunup kendinize alan yaratmak isteyebilirsiniz.



İkizler ve Yükselen İkizler

Mart ayı birçok fırsatı ve enerjinizi yükseltecek

3 Mart itibariyle, bu ay gökyüzünde dost burcunuzdaki iyiyicillerin size desteğiyle hukuki ve kurumsal konulardan yana destek alacaksınız. Martın ilk haftası, enerjinizi düşük hissettiğiniz bir hafta olsa da terapi, meditasyon ya da enerji çalışmalarıyla enerjinizi yükselteceksiniz. Bu dönem yanlış insanlarla karşılaşabilirsiniz, mümkünse sakin kalmakta fayda var.

3 Mart’ta yöneticiniz Merkür kariyer evinize geçiş yapacak , kariyerinizde kendinizi daha iyi göstereceğiniz kıdem ve başarılar elde edeceksiniz.

18 Mart’a kadar, Satürn’ün de katılmasıyla, kariyer hayatınıza dair alacağınız uzun vadeli planlarda bir takım değişim ve dönüşüm olacaktır. Mart’ta tamamen her şeyi bırakabilirsiniz. Eğer kariyerinizi seviyorsanız biraz daha fazla gayret gösterebilirsiniz. Eğer memnun değilseniz değiştirmek için uygun zamanlar. Satürn’ün etkisi sizi biraz daha disipline edip , odaklanmanızı sağlayabilir. Kariyerinizde güçlü bir yükselişi de müjdeleyebilir, bu açıdan karınca gibi çalışmanızı tavsiye ederim. Jüpiter’in olumlu anlamda katkısı sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan alacağınız destekler doğrultusunda grup çalışmalarında kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bu dönem arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız şifa çalışmaları ve yogayla ilgilenebilirsiniz.

17 Mart’ta Venüs 12. evinize giriş yapıyor, ilerleyen günlerde kendinizi daha fazla tanıma fırsatı elde edebileceğiniz ve geçmişinizdeki becerilerinizin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Bu dönem eski sevgililer ve romantik aşklar da yaşayabilirsiniz. Sezgiselliğinizin artacağı bir Mart ayı içerisindesiniz. Bu ay iç güdüleriniz çok artacak rüyalarınız çıkabilir.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor,. İletişiminiz kolaylaşacak . Dijital platformlardaki arkadaşlarınızla bir araya daha sık gelebilirsiniz. şirketteki çalışma arkadaşlarınıza daha hızlı bir şekilde organize olabilirsiniz ve sosyalleştiğiniz, müşterilerinizle daha iyi anlaştığınız bir zaman dilimi olacaktır.

23 Mart’ta kolektif gezegenlerden Plüton’un yolculuğunun kısa bir göstergesi olan

Kovadaki seyrine şahit olacaksınız, eğitim ve seyahatleriniz artacak . İnançlarınızla ilgili yaşam anlayışınızı kapsamlı bir şekilde değiştirecek. Bu bağlamda yeni bir dil öğrenmek, farklı bir ülkeye taşınmak arzusu ya da bir yeni bir eğitim almak için doğru bir zaman.

25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna geçiş yapacak. Finansal anlamda önümüzdeki 1.5 ay boyunca gelirinizi arttırmaya odaklanacaksınız ve yetenekleriniz doğrultusunda becerilerinizi sergilerseniz yapacağınız gayretler doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Bu ay yüreğinizin götürdüğü yer neresiyse onun için mücadele etmeniz arzu ettiğiniz kazancı elde etmenize katkı sağlayacaktır.



Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Mart ayı güçlü bir Venüs, Jüpiter kavuşumu ile start verdiği için, sizin için uygun bir hafta özellikle şanslı bir dönem diyebiliriz. Hem sevgi ve şifayla kendinizi iyice dolu dolu hissederken kariyerinizle ilgili de güzel fırsatların da ayağınıza geldiğini görebilirsiniz.Gökyüzündeki Balık seyri müşterileriniz , uzaktaki ailenizden alacağınız haberler sizi zorlayabilir

İbadete yoğunlaşacağınız zamanlar ,eğitim ve seyahat edebilirsiniz.Kendinizi şifalarken bir yandan sıkıntılı zor insanlarla karşılaşabilirsiniz, farkında olun

7 Mart itibariyle Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor ve sizi 2,5 yıl boyunca eğitim, seyahat ve kendinizi bulmak adı altında bayağı bir yetiştirecek ve bilgeliğinizi daha ön plana çıkaracak . . Kendinizle yüzleşeceğiniz zamanlar

17 Mart’ta Venüs Boğaya geçiş yapıyor ve arkadaşlar, işinizdeki grup çalışmaları yaptığınız kişilerle olumlu anlamda ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eğer kalbiniz boşsa bu dönem hayatınıza birisi girebilir. Pozisyonunuz, duruşunuz, olumlu anlamda sizin enerjinizi yükseltecektir. Bolluk ve bereketi de enerjiniz iyi olduğunda daha fazla çekeceğinizi müjdelemekte.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna kariyerinize geçiş yapıyor. iletişiminize biraz daha dikkat etmekte fayda var. Ani, fevri bir şekilde konuşmalar, açık söz biraz üstlerinizle yada patronlarınızla ilgili problemler getirebilir. Ancak yaratıcı fikirler de bu dönem içerisinde çıkabilir. Özellikle Güneşin Koç burcuna geçiş yaptığı önümüzdeki 30 gün boyunca mesleğinizle ilgili olumlu anlamda

güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

24 Mart’ta Plüton 250 yıl aradan sonra 8. evinize, yani cinsellik, ölüm ve dönüşüm evinize adımını atıyor. Yani uzun ve derin bir dönem. Plütonik bir şekilde tutkularınızın peşinden gideceğiniz, maalesef biraz miras ölümle ilgili bakış açınızı değiştireceğiniz zamandasınız. Plüton Haziran’a kadar burada kısa bir gösterim yaptıktan sonra tekrar ilişki evinize girecek ve burada ilişkilerinizle ilgili bir takım kararlar alabilirsiniz. Yani bu bir bitiş olabilir, yeniden anlaşma olabilir ancak mümkün mertebe ilişkinizi onarmak adı altında çift terapisine gidebilirsiniz. Mars’ın kendi burcunuza giriş yapmasıyla sağlık daha ön plana çıkacaktır. Kazalara ve aksiliklere karşı biraz daha özen gösterin ve kendinize lütfen dikkat edin. Plüton’un da bu dönem 8. eve taşınmasıyla kariyer anlamında kendinizi daha fazla yükseltebilir ve bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Mart ayının son 3 günü Venüs’ün Uranüs ile kavuşumu ile sıradışı insanlarla tanışabilirsiniz. Bu insanlara hemen bir kılıf giydirmeyerek, aşık olmayarak daha çok arkadaş gibi görmeniz daha iyi olacaktır. Bu dönem Mart’ın sonundan itibaren içinizdeki sanatçı ruhu daha fazla ön plana çıkacak ve kendinizi bir sanat dalıyla uğraşırken de bulabilirsiniz.





Arzum Koyuncu
 

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Mart ayı size sürprizleri de beraberinde getiriyor. İkili ilişkilerinizde gelişmeleri deneyimleyeceksiniz. Mali konular ile ilgili sorunlarınızı da bu dönem çözmek adı altında biraz daha zorlanmalarınız söz konusu. ikili ilişkilerinizde evlilikle ilgili uzun zamandan beri zorluklar ve sıkıntılar yaşıyorsunuz. Şu anki süreç içerisinde belki bu dönem evlenmiş ya da ayrılmış olabilirsiniz, fakat önümüzdeki yaklaşık 3 yıllık süreç içerisinde, 7 Mart’ta Satürn’ün 8. evinize geçmesiyle dönüşüm miras ve mali konularla ilgili birtakım konuları deneyimleyeceksiniz. Aynı zamanda size hizmet etmeyen bir takım alışkanlıkları da bırakmanız söz konusu.

17 Mart’ta Venüs’ün Boğa burcuna geçişi, kariyerinizle sürpriz gelişmeleri, yeni fırsatları ve enerjinizin yükselmesini göstermekte. Iş arkadaşlarınızla, patronlarınızla ve müşterilerinizle ilgili ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz ve yaratıcılığınızın arttığı zamanlar.

19 Mart’ta Merkür’ün Koç burcuna geçişi uluslararası alanda, sosyal medyada kendinizi daha iyi ifade edebileceğinizi anlatmakta. Bilgiye daha kolay ulaşabileceksiniz. Bu dönem içerisindeki Koç burcundaki birikim yapmış Güneş’in ve Merkür’ün de etkisiyle daha fazla seyahat ve eğitimle ilgili olan konularda ilgilenebilirsiniz. Eğitimin, öğretimin daha ön plana çıktığı, seyahatle birlikte kariyerinize de yansıyacağı zamanlar.

20 Mart’ın sonrasında ki süreçte, geçmişten getirdiğiniz insanlarla yeniden karşılaşabilirsiniz.

24 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna geçişiyle kariyeriniz ve ilişkinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz.2044’e kadar evlilik , partner, iş partnerinizle ilgili büyük bir değişim ve dönüşüm sizi bekliyor.

25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna geçiyor, enerjinizin düşeceği zamanlar.Zihinsel ve duygusal olarak bir geçmişi tarayarak kendinizle yüzleşmeniz, özellikle köklerinize inmekte fayda var.

28 Mart’ta ise Merkür’ün Jüpiter ile kavuşumu olumlu etkileşimleri uluslararası konularda seyahatlerde size şans sağlayacak ve yapacağınız projelerde, çalışmalarda yurt dışıyla ilgili oturum konularında size katkı sağlayacak bir dönemin içerisine gireceksiniz.



Başak ve Yükselen Başaklar

Mart ayının ilk haftası enerjinizin yükseldiği, yaratıcılığınızın daha çok arttığı, iş hayatınızla ilgili güzel gelişmeleri beraberinde izleyeceğiniz bir dönemin içerisine giriyorsunuz. Tutkularınızın peşinden gidebilir, ilişkilerinizde ve projelerinizde daha fazla ne istediğinizi algılayabilirsiniz. Mart’ın ilk haftasında ilişkilerinizle ilgili var olan problemler varsa bunları çözme zamanları, ortaklarla iş hayatınızda daha önceden zorlandığınız konuların tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Burada beraber olduğunuz kişinin, eşiniz ya da partneriniz birtakım sıkıntıları ya da maddi olarak kayıplarını görebilirsiniz. Mart’ın 2. haftasında daha fazla mentorlara danışabilir, konunun uzmanlarıyla iletişim içerisine girerek daha rahat bir şekilde kendinizi şifalayacaksınız. Satürn’ün Balık burcuna geçişi, ilişkilerle alakalı evinize taşınacağından, ilişkiyi daha iyi bir hale kılabilir ya da tamamen bitirebilirsiniz. Önünüzdeki yaklaşık 3 yıl sizin bu konuda bir karar vermenize katkı sağlayacaktır. Eğer bir partneriniz yoksa da karmanın lordu size bir partner getirebilir.

Güneş’in Neptün’le Mart’ın 15 inden sonraki kombinasyonları, dualarınızın, rüyalarınızın çıkmasına katkı sağlayabilir. Sezgileriniz artarak daha fazla olumlu anlamda enerjinizi yükseltecektir. Koç burcundaki Yeni Ay’ın etkisi özellikle aşkta, tutku ve mutluluğu da beraberinde getirecektir. Ayrıca finansal açıdan da artı gelire de geçebilirsiniz.

Mart’ın sonundaki Plüton’un Kova burcuna geçişi , kariyeriniz, işiniz ve sağlıkla ilgili yepyeni değişimleri beraberinde getirecek . Eskiyi bırakıp, yeni işlere başlayacaksınız ve şifacı olmak isteyenlerin şifacı olmasi için dogru zamanlar.

25 Mart’ta Mars’ın Yengeç burcuna geçişi, sosyaleştiğiniz kişilerden vakıf, dernek

gibi arkadaşlarınızdan destek alacağınızı ifade etmekte.

Mart’ın sonuna doğru sürpriz bir şekilde seyahate çıkabilir ve kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Bu dönem kaybolmuş olanların tekrar eski sevgilileriyle görüşmesi olası.



Terazi ve Yükselen Teraziler

Mart ayı göksel kombinasyonlar açısından, yoğun bir ay, bu yüzden bir Terazi olarak sürpriz gelişmeleri beraberinde deneyimleyeceğiniz bir sürecin içerisindesiniz. Özellikle bekar olan Teraziler bu ay evlilik, ayı. Tekliflerin size hem iş , hem de aşk açısından yağdığı bir ay, özellikle Martın ilk haftası bunu göz önünde bulundurun. Martın ilk haftasında eğer var olan ilişkilerinizde problem varsa, onları da düzeltmek için güzel bir zaman dilimi. Olumlu anlamda sevineceksiniz. Martın ilk haftasında iletişim gezegeni Merkür Balık burcuna geçiş yapıyor. Sağlık, çalışma ortamınız, iş hayatınızla ve kariyerinizle ilgili sorunlar artacak işinizi geliştirmek açısından özellikle satış, pazarlama problemlerini beraberinde getirebilir. Seyahat söz konusu olabilir. Sistemli olursanız bu konularda ilerleme sağlayabilirsiniz.yaratıcılık konuları ön plana çıkıyor bir taraftan sağlığınız mide bağırsaklarla ilgili hazımsızlıklar problemler de yaşanabilir.

7 Mart günü karmanın lordu Satürn en büyük öğretici önümüzdeki yaklaşık 3 yıllık süreç içerisinde 6. evinize giriş yapıyor, ve bu da sağlığınıza, günlük akışınızda daha sistemli daha doğru bir şekilde davranmanıza katkı sağlayacaktır. Size hizmet etmeyen her türlü olumsuz enerjiyi bir kenara koyacaktır. Burada Şiron’un Jüpiter İle kavuşumu da ilişkiler açısından size bir katkı sağlayacak. Mümkün mertebe sağlık evinizde seyirde olan bir Satürn, bağışıklık sisteminizi, ayaklarınızı, dizlerinizi, dişlerinizi, kemik yapınızı, kalça ve eklem bölgelerinizi oldukça etkileyebilir. Buna özen göstermekte fayda var.

15 -18 Mart dolaylarında Merkür’ün Neptün ve Güneş’le birlikteki seyri sezgiselliğinizi arttıracak özellikle iş hayatınızda bunlardan doğru bir şekilde faydalanabilirsiniz.

17 Mart’tan itibaren yönetici gezegeniniz Venüs Boğa burcunda olacak ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca yatırım açısından ve ikili ilişkilerdeki yakın birliktelik açısından size destek verecek. Başkalarından elde ettiğiniz gelirlerde artış durumu ve yeni fırsatlarda ayağınıza geliyor.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor ve önümüzdeki bir hafta boyunca yakın ilişkileriniz konusunda daha net olacaksınız ve daha iyi bir iletişim kurmanıza katkı sağlayacak. Yapacağınız anlaşmalar, yeni başlangıçlar, yeni insanlarla iş hayatı açısından bağlantı kurmak, iş birliği yapmak açısından özellikle 20-21 Mart ilkbahar ay ayının ekinoksunu kullanabilirsiniz ve Koç burcuna geçiş yapacak o 30 günlük süreçteki Güneş size özellikle güçlü bir değişim ve dönüşüm verecek.

Bu enerjiyi doğru bir şekilde kullanın, kendi ihtiyaçlarınız ve eşinizin ihtiyaçları arasında bir eşitlik, bir denge sağlamaya özen gösterin. Yılın yine en önemli 2024 Mart’ta Kova burcuna geçiş yapacak olan 250 yıl sonra Plüton’un Kova burcuna geçişi var. Burası artık 20 yılı aşkın süreyle çocukların r, aşk ve mutluluk evinize de geçecek. Bu geçiş yavaş derin ve dönüştürücü olacak. Kendi içinize bakarak yaratıcılığınızı ortaya çıkarın ve mutluluğunuzu hep sevdiklerinizle çocuklarınızla sevgilinizle paylaşmanızı tavsiye ederim. Buradaki değişim ve dönüşüm aşka bakış açınızı, varsa çocuklarınızla olan iletişiminizi değiştirecektir. Daha iyi, daha etik ve daha dengeli bir sürece de sokacaktır.

25 Mart’ta Akrep burcunun diğer yönetici gezegeni Mars kariyer evinize geçiş yapıyor, burada sizi daha ön plana çıkaracak. Önümüzdeki birkaç aylık süreç içerisinde kendinizi daha fazla göstereceksiniz. Ancak part iş ortaklıklarıyla, patronlarıyla sürtüşmemeye dikkat edin..

Ayın sonuna doğru Venüs ve Uranüs’ün etkileşimi bazı marjinal tipleri karşınıza çıkabilir.

, ilişkiniz varsa partneriniz farklı beklenmedik şeyler yapabilir. Dolayısıyla olumsuz bir gelişme söz konusu olabilir mali durumlarınızla ilgili inişler ve çıkışlar görülebilir. Beklenmedik kazançlar ve durumlarda söz konusu.



Akrep ve Yükselen Akrepler

Mart ayı sizi daha profesyonelleşmeye, daha derin ve bilgi sahibi olmaya, incelemelere ve uluslararası temanın daha ön plana çıkmasına katkı sağlayacaktır. Hayatınıza olgun insanların girmesiyle birlikte daha bilgileşeceğiniz bir dönemi yaşıyorsunuz. Öncelikle bu hafta şanslı bir haftadasınız, gerek iş konularında olsun gerek çalışma hayatınızla ilgili güzel bir sürecin içerisindesiniz. Bu süreç size olumlu anlamda kazanç getirecektir. Rutininizde iş ve sağlık evinizde olumlu güzel gelişmeler var. Iki iyicilin kariyerinizi parlatması var ve daha fazla ön plana çıkacaksınız. Ister hizmet sektörü olsun, ister çslışmsyın hayatınızın güzel anları

3 Mart’ta Balık burcuna geçiş yapan Merkür’ün etkisi hayatınızda mental anlamda biraz problemleri beraberinde getirebilir. Dalgınlık yanlış anlaşılmalara meal verilecek ikili ilişkilerinizde, sevgilinizle, çocuklarınızla ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz.Kafanızı dinlemek için seyahate çıkabilirsiniz.

19 Mart’a kadar mümkün mertebe Balık burcundaki seyirde sürpriz seyahatler olumlu anlamda haritanızın niteliğine göre iş anlaşmalarını da beraberinde getirebilir.

7 Mart’ta Satürn’ün Balık burcuna geçişi, sevgi ve çocuklarla ilgili önümüzdeki 3 yıllık süreç içerisinde zorlanacağınız bir süreci de beraberinde getirebilir. Bu süreç içerisinde çocuklarınız varsa torunlarla ilgili birtakım sıkıntılar, anlaşmazlıklar, zorluklar olabilir ,enerjiniz düşebilir. Yeni bir hobiye başlayıp bu alanda uslulaşmak için ideal zamanlar.

15 Mart sonrasında Güneşin yavaş yavaş Balık burcuna geçişi ve buradaki Neptün’le kavuşumu sevgiselliginizi yeteneklerinizi daha ön plana çıkaracaktır. Rüyalarınızı takip edin çünkü onlar size doğru yolu gösterecektir.

19 Mart’tan itibaren Merkür Koç burcuna geçiş yapacak. Ama onun öncesinde 17 Mart dolaylarında Merkür’ün, Güneşin ve Neptün’le birlikte bir kombinasyonu var. Ve bu kombinasyonda Satürn Balıktayken hayal gücünüzü vizyon çalışmalarıyla gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Hayalleriniz için çaba sarf etmelisiniz önümüzdeki 3 yıllık süreç içerisinde. Venüs’ün boğa burcuna geçişiyle önümüzdeki süreçte hayatınızda ilişkilerinizde daha sağlam ve evlilikle ilgili konularda adımlar atabilirsiniz. Yasal hukuki konularla ilgili güzel haberler almanız söz konusu. Venüs ışığıyla sizi parlatırken olumlu anlamda da yeni insanlarla da tanışmak için size bir fırsat daha verecektir. İlişkilerinizin sağlamlaştığını ifade edebilirim

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor, kariyerinizdeki iletişiminizi olumlu anlamda katkı sağlayacak, iş hayatınızda çalışma ortamınızda daha net bir şekilde kendinizi dile getirirken biraz daha sivri bir dil kullanabilirsiniz, buna daha dikkat. İş arkadaşlarınıza karşı daha yumuşak olun.

21 Mart yeni astrolojik yeni bir döngü, ilkbahar ekinoksu. Yeni bir mevsime geçiş yapıyoruz ve burada aynı zamanda Koç burcunda bir Yeni Ay var. Yeni başlangıçlar size iyi gelecek . Gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın işleriniz iyi gidecek, kendinizi nerede görmek istiyorsanız bunun için uygun zamanlar.

25 Mart civarında işinizle ilgili güzel sonucları da verecek.. 24 Mart itibariyle Plüton Kova burcuna geçiş yapıyor ve önümüzdeki 20 yıl boyunca aile, yuva evinizi bereketlendirecek. 250 yıllık bir geçiş olduğu için önümüzdeki 2 yıl boyunca iletişim eviniz ve akrabalar, kardeşlerle ilgili gelgitler yapacaksınız. Buradaki dönüşüm çağrısına bir evet demeniz gerekiyor. Yakın çevrenizi tamamen değiştireceğiniz, kendinize daha çok zaman ayıracağınız bir süreç var.

25 Mart’tan itibaren Mars’ın Yengeç burcuna geçişi önümüzdeki birkaç ay boyunca Mayıs’a kadar burada kalacağından seyahatlerinizde birtakım hareketlilik sağlayacaktır. Yurt dışı konuları daha ön plana çıkacaktır. Uzak akrabalarınızla ilgili birtakım problemler söz konusu olabilir.Yurt dışı temaları sorun verebilir.Eğer seyahat halindeyseniz yeni insanlarla karşılaşıp bu insanlarla bir ilişkiye de girmeniz olası.





Arzum Koyuncu
 

Yaylar


Mart ayı sürprizleri de beraberinde getirmekte.Martın ilk haftası gökyüzünde aşk evinizde Venüs ve Jüpiter’in 2 Mart’taki kavuşumu aşk hayatınızda sürpriz mutlulukları büyük bir şansı da beraberinde getiriyor. Gerçekten Martın ilk haftası çok güzel bir enerjiye sahip olacaksınız. Martın ilk haftasında, Venüs’ün yaralı şifacı Şiron ile Koç burcunda kavuşumu gerçekleşiyor. İlişkiyle ilgili eski olaylar tekrar gündeme gelebilir. 3 Mart’tan itibaren Merkür’ün Balık burcundaki seyriyle kendinizi boşlukta gibi hissedebilirsiniz. Retro etkisi gibi hissedilecek . İletişimde kopukluklar, kafa karışıklığı hissedeceksiniz. Ancak bu süreç ayın 18’ine kadar devam edeceğinden bu süreçte tavsiyem aile fertleriyle ve eğer evliyseniz partnerinizle daha iletişimi anlaşılır bir şekilde yazıyla geçmekte fayda var. Yönetici gezegeniniz Jüpiter, bir anlamda Şiron’la kavuşarak adeta size bilgeliğinizle de ön plana çıkaracak , bu vesileyle aşk hayatınızdaki Şiron ve Jüpiter kavuşumunu Martın ilk haftası size bir mentor mentor çıkabilir. Bu mentorla birlikte kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz

Martın 7 sinde Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor, Satürn’ün Balık burcundaki seyri, aile büyüklerinizle olan iletişimi zorlaştıracaktır. Ev konuları, aile üyeleriyle birtakım sıkıntılar

konutla ilgili problemler, aile üyelerinin hayatınızdaki yerleri şehir değişiklikleri eski çocukluk yaralarınızın deşileceği zamanlar. Burada daha hayatı basitleştirerek ilerlemenizi

ve ihtiyacınız olan bir gayrimenkulü ya da bir eve girmenizi önümüzdeki bu 3 yıllık süreç

İçerisinde görebilirsiniz.

Güneşin 16 Mart’tan itibaren yavaş yavaş Balık burcuna ilerlemesi ve Balık burcunda Neptün’le kavuşumu farkındalığınızı ve sezgilerinizi oldukça arttıracaktır. Daha sakinleşeceğiniz olayları daha net algılayacağınız bir sürec getirmekte sezgiselliğiniz artıyor.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Size hız kazandıracak varsa çocuklarınızla,

sevgilinizle daha rahat anlaştığınız birbirinizle uyumlanacağınız zamanlar. Yaratıcılık açısından kullanabileceğiniz süreçler, seyahate beraber çıkabilirsiniz, tatil yapabilirsiniz

21 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay aynı zamanda ilkbahar ekinoksu gece ve gündüzün eşitlendiği güzel bir gün. Burada Koç burcunda başlayan bir Yeni Ay ile yeni bir projeye atılım yapabilirsiniz, ve önümüzdeki 30 günlük süreç içerisinde olumlu anlamda kalıcı işlere imza atabilirsiniz.

21 Mart’ta Hem Güneş Koç burcuna geçiş yapıyor, hem bir Yeni Ay var, hem de ilkbahar ekinoksu.

22 Mart’ta Venüs’ün Kuzey Ay düğümüyle olumlu açısı ve Güney Ay düğümüyle karşıtı

aşk açısından sevineceğiniz ve yetenekleriniz doğrultusunda kazanç sağlayacağınız konuları gündeme getirmek.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna geçiş yapıyor. Güçlü bir gün ve Plüton yakın çevrenizi otomatikman değiştirecek. Mental anlamda kendinizi farklı hissedeceğiniz bir sürecin içerisindesiniz. Yeteneklerinizden faydalanıp iletişim akışınızda kendi yeteneklerinizi ön plana çıkartan, iş açısından arkadaşlar açısından farklı bir zaman dilimi içerisine geçiş yapacaksınız. İş hayatınızda profesyonel anlamda kıdemli insanlarla bir arada olma zamanı.

25 Mart’ta Mars, Yengeç burcuna geçiş yapıyor ve cinselliğinizi anlatan, Yengeçte

libidonuzun artacak. Ortak işlerinizle ile ilgili yatırımınızı, harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Ayın son üç günü Venüs’ün Uranüs kombinasyonu var.

26 Mart iletişim açısından biraz yara alabileceğiniz zaman dilimi. Son haftaya özellikle dikkat etmenizi tavsiye ediyorum sevgili Yaylar.

Burada son bir haftalık süreç içerisinde istikrarlı çalıştığınızda hedeflerinize rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Yalnız Martın son günleri 30-31 inde değişik farklı insanlarla tanışabilirsiniz

bu tanışmaları çok fazla önemsemeyin

Ayrıca İş hayatınızda destek göreceğiniz ve dijitali de kullanacağınız

yaratıcı fikirlerinizle daha ön plana çıkacaksınız.



Sevgili Oğlaklar

Martın ilk haftası yönetici gezegeninizin Merkürle kavuşumu gerçekleşiyor. Bu bağlamda iletişimle ilgili iş arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, iş hayatınızla ilgili bu konular daha ön plana çıkacaktır ve projelerle ilgili bir ustalaşma sizi öne çıkarma gibi durumlar eğitim, bir sertifika programı olabilir,

Ayrıca Venüs’ün Jüpiterle Mart’ın ilk iki gününde ki kavuşumu finansal anlamda size kariyerinizle ilgili güzel kazançlar ve fırsatları verecek projeleri ayağınıza getirecek. Yeni ek gelir fırsatları ve para hanenize yağacak. Bu bağlamda baktığımızda bir anda bu kadar gelecek olan fırsatlarla ilgili şaşırabirilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Belki bir mevkiye getirileceksiniz, belki bir miras kalacak ve bununla ilgili şaşıracaksınız. Fakat bu sorumluluk size verildiyse veya böyle bir toplu bir para elinize geçiyorsa da bunun sorumluluğunu bilerek rahatlıkla ilerlein . Merkür’ün Balık burcuna geçişi biraz sıkıntılı, retro gibi etkisi olacaktır.

Kafaların karıştığı bir zaman.

Ayın 18’ine kadar olan süreçte özellikle yakın çevrenizle ilgili iletişimde problemleri yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla bu açıdan böyle bir sıkıntılı bir sürecin deneyimleyeceksiniz. Fakat burada yanlış anlaşılmalara izin vermeden özellikle Mart’ın 2. haftasındaki gezegen geçişleri eğitimle ilgili hayatınızda güzel süreçleri iş hayatınızdaki müşterilerinizle olan pozisyonunuzu da arttırır, üst pozisyonlardaki bir insanlardan alacağınız destekler ön plana çıkabilir. Satürn’ün Balık burcuna geçişi ile akrabalarınız, sözleşmeler komşu, yazı diliyle ilgili bir takım sorunlar yaşanabilir. Burada yapmış olduğunuz sözleşmeler, işte kira sözleşmesi, müşterilerinizle yaptığınız sözleşmeler bunlara dikkat etmekte fayda var. Buraları iyileştirmek için yapacağınız bir takım düzenlemeler ya da düşüncelerinizi daha objektif bir şekilde kendi çıkarınızı olmadan daha objektif bir şekilde destekleyebilirseniz, daha rahat bur geçişi atlatabilirsiniz ve buradan

kendi yeteneklerinizi de daha kendi yeteneklerinizi de kullanabileceğiniz zamanlar .

16 Mart’ta Güneşin Neptün’e bir kavuşumu söz konusu. Sezgilerinize güvenmeniz gerektiğini bir kere daha anlayacaksınız ve “aklıma gelen başıma geliyor” deyip daha iyi düşünmeyi pesimiz düşünceden daha olumluya geçmeyi kendinize düstur edinebilirsiniz. Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle birlikte aile büyüklerinizi ziyaret, onlarla olan birtakım iletişimler ön plana çıkacaktır. Fakat burada daha doğru bir şekilde iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Bazen yanlış anlaşılmalar, agresyon da söz konusu olabilir.

21 Mart itibariyle yeni bir süreç, yeni bir dönem ve hem ilkbahar bütün o üstümüzden kışın ağırlığını atacağımız bir gün. Yeni bir Ay’da bizlere yeni başlangıçlar yapmamızı tavsiye ediyor.

Dolayısıyla önümüzdeki 30 günlük süreç içerisinde yeni plan ve programlar yaparak kendinizi tekrardan program yapabilirsiniz. Plüton’un kendi burcunuzdaki seyri 24 Mart’ta Kova burcuna geçiş yapacak ve Kova burcuna geçtiğinde finansal olarak yetenek ve öz değerlerinizi önümüzdeki 20 yıllık bir süreç içerisinde bir yön vermeniz gerekecek. Dolayısıyla kendi değerinizi para kazanma şeklinizi farklı bir biçimde yeni bir kimlikle ortaya çıkacaksınız, belki emekliye ayrılacaksınız ve tamamen kendi hobilerinizden bir meslek elde edeceksiniz. Para kazancınızı elde ettiğiniz şeklinin değişeceğini, önümüzdeki 20 yıllık sürece bir damga atacağını ifade edebiliriz. Mars uzun bir şekilde ikizlerdeydi, şimdi yaklaşık 1.5 aylık süreç içerisinde

Yengeç burcuna geçiş yapacak ve ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgili önümüzdeki 1.5 aylık süreç içerisinde bir atağa geçeceksiniz. Fakat burada hızlı olmadan daha sakin eyleme geçerseniz sizin için daha iyi olacaktır.

Martın son günlerine baktığımızda, özellikle iletişimde kullandığınız dili daha yapıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Bolluk ve berekete odaklanarak, yapmak istediklerinizi kararlı olarak ilerlediğinizde sonuç alacaksınızdır.

Ayrıyeten Martın son günü Venüs’ün Uranüs’le kavuşumu aşkta, mutluluk evinizde daha güzel bir şekilde aşkı yaşamanıza katkı sağlayacak. Hayatınızda daha fazla sosyal medyayla ilgilenebilirsiniz. Sosyal medya kanalından daha fazla arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınız dijital platformdan gelecektir.



Sevgili Kovalar

Sevgili Kovalar, sizin zamanlarınız başlıyor. Mart ayı özellikle uzun vadede kalıcı işler açısından önemli insanlarla bir araya geleceğiniz bir dönemi de müjdelemekte.

Martın ilk haftasında Martın 2 sinde Koç burcundaki şanslı kombinasyonlar sizin hayatınızda yakın çevrenizden alacağınız şansları, kısmetleri aynı zamanda yaratıcılıkla ilgili aklınıza gelen fikirlerinizden kazanç sağlayacağınızı müjdelemekte. Bu bağlamda baktığımızda iş ve kariyerle alakalı iletişim açısından güzel zamanlar. Finansal açıdan oldukça uzun ve kazançlı projelere imza atacağınız zamanlar. Koç burcundaki Şiron’nun Venüs’le kavuşumu pazarlama, iş, kariyer konusunda ki güvensizlikleri tekrardan size hatırlatabilir. Fakat buradaki kombinasyonlar ve gökyüzü sizi yine korumakta, bununla beraber yakın ilişkilerinizi daha da geliştireceğiniz bir zamanı da müjdeliyor. Merkür’ün Balık burcuna geçişi yine Mart’ın ilk haftasında. Finansal konularda ilerleyen günlerde, yaklaşık 18 Mart’a kadarki olan süreçte hayallerinizi gerçekleştirmek adına paranızı harcayabilirsiniz. Burada daha dikkatli ve temkinli olmanızı tavsiye ederim. Jüpiter’in olumlu anlamda Şiron’la kavuşumu yakın çevrenizdeki, geçmişteki deneyimlerinizi ön plana çıkaracak ve burada sizi belki otomatik yazmayı kullanarak ve meditasyon ve kişisel gelişim ve psikolojik destekle geçmişi şifalayabileceğinizi de göstermekte.

7 Mart’ta klasik yöneticiniz Satürn, sizden çıkıp Balık burcuna geçiş yapıyor. Para evinizde önümüzdeki 2.5 yıllık süreç içerisinde gelirinizi arttırmanız için neler yapacağınızı, nasıl bir memel atacağınızı göstermekte. Burası biraz zorlayacaktır, paranın değerini kendinizin yeteneklerini ortaya çıkarması için belki de sıkıntısını deneyimleyeceksiniz.kalbinizin navigasyonunu dinleyerek ilerlerseniz, deneyimlerine odaklandığınızda size olumlu anlamda güzel sonuçlar verecektir.

16 Mart’ta Güneşin Neptün’le bir kavusumu var. ve bu kavuşum, sezgilerinizi daha açığa çıkartacak hem rüyalarınız, hedefleriniz ve rüyalarınızın gerçekleşebilmesi için iç sesinizi dinleyerek hayallerinizi hedeflerinize dönüştürme zamanı

17 Mart’ta Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle bir beraber aile ve yuva konusu ön plana çıkacak. Evle ilgili bir takım tadilatlar, aile iyi üyeleriyle ilişkilerinizi daha iyi bir konuma getirebilirsiniz. özellikle 20 Martın sonlarındaki Kuzey Ay düğümü özellikle 20-22 Mart civarlarındaki kombinasyonlar size güzel bir aile bireyleri ile ilgili güzel bir şeyler yaşatabilir ve mutlu olacaksınızdır.

19 Mart’ta, Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor ve yazı pazarlama, bilgi akışını yazı dilinizi daha hızlı kullanacağınız yaratıcı fikirlerinizin daha fazla olacağı, pazarlamayla ilgili ve bilgi akışıyla ilgili networkünüzle ilgili ilerlemeler kaydedebilir, sözleşmeler yapabilirsiniz.

21 Mart Koç burcunda bir Yeni Ay var, burda yeni bir sözleşme yeni başlangıçlar için ideal, aynı zamanda önümüzdeki 30 günlük süreç içerisinde Güneşin de buraya girişiyle, 21 Mart’ta daha rahat bir süreç sizi beklemekte.

24 Mart’ta Plüton’un sizin burcunuza geçişi ,önümüzdeki 2 yıllık süreçte, kendinizi yeni baştan yaratacaksınız. Burada size hizmet etmeyen tüm fikirlerinizi, alışkanlıklarınızı, ilişki babında olsun iş hayatınız olsun, her şeyi değiştireceğiniz bir süreç var. Bu sürecin startını 23 Mart’tan itibaren alacaksınız ve bu değişimin Haziran’a kadar adımlarını atıp sonrasında tekrar mental anlamda bir takım hazırlıklar yapacaksınız.

25 Mart’ta Mars, Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Sağlıkla ilgili bir takım sorunlar, otoimmün rahatsızlık, beslenmeyle ilgili problemler yaşayabilirsiniz, kazalara, yaralanmalara açık bir zaman dilimi buna mümkün mertebe dikkat etmekte fayda var.

Mart’ın son günlerinde Venüs’ün Uranüs’le kavuşumu, aile ve yuva evinizde olacağından, aile cephesinde beklenmedik bir takım sürpriz gelişmeler ya da sıkıntılar ve tartışmalar söz konusu olabilir. Bu ani değişimlere istinaden daha sakin ve mediyatif kalmanızı tavsiye ederim.



Balık


Sevgili Balıklar ,Mart ayı sizin için son derece sürpriz buluşmaları, geçmişten getirdiğiniz insanlarla bir araya gelerek onların bilgilerinden faydalanarak ve zorlukların üstesinden gelebileceğinizi gösteriyor. Bu kişi aileyi tanıyan, ailenizin akrabası olabilir, komşusu yada tanıdık eski yaşlı biri olabilir. Dolayısıyla bu insanın bir desteğini alabilirsiniz. Bu hafta aynı zamanda Venüs ve Jüpiter’in de Martın ilk 2 günü içerisinde finansal açıdan size çok büyük bir katkı verecektir, şansınız ve gelirlerde artış fırsatları var. Yeni iş teklifleri, iş birlikleri bu dönem içerisinde gelebilir. Bu aile r miras konularından kaynaklı geçmişe giderek oradaki çocukluk dönemlerinizi hatırlayabilirsiniz ve kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Sıkıntılı hissedebilirsiniz, dolayısıyla buradaki durumlar sizi anlık etkileyebilir.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay var ve bu Dolunayın etkisi sizin için aşk hayatınız uzun süreli ilişkiniz partnerinizle ilgili bir takım sonuçlara, kararlara varmanıza katkı sağlayacaktır. Eğitim hayatınızda da sürpriz gelişmeleri beraberinde getirdiği güzel gelişmeler. sizi hem iyileştirecek hem de güçlendirecek ilişkideki sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Var olan sorunları kökünden çözebileceğiniz bir Dolunay var. Satürn’ün kendi burcuna geçişi size yeni bir imaj verebilir ve bu sizi daha disiplinli ve sorumluluk sahibi yapacak. Satürn dönüşü gibi de hissedilebilir, yeni bir hayatınızda yeni bir sayfa açacaksınız. Bu yeni sayfa sizin yaklaşık 2.5 yıldan beri bu uzun zamandır sizi etkiliyordu, şimdi bu 2.5 yıldan beri aldığınız kararları uygulama aşamasına geldiniz.

16 Mart’ta Güneşin Neptün’le buluşması sezgiselliginizi ortaya çıkaracak, daha empat olacaksınız.

19 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçiş yapacak ve burada kendinizi finansal açıdan daha rahat bir şekilde paranızı kazanabilirsiniz. Yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde göstereceksiniz. Projelerinizi daha iyi bir şekilde tanıtacaksınız.

17 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca hem iletişim hem yakın çevrenizle iletişim alanınızı olumlu anlamda şans verecek arkadaşlarınızla, komşularınızla kardeşlerinizle, ilişkiniz gelişecek ve daha yaratıcı olacaksınız. Daha hızlı bir şekilde kendinizi göstereceksiniz. Sürpriz kazançlar da bu dönem elde edebilirsiniz.

Koç burcunda başlayacak yeni ayın etkisi hayatınızda yeni bir dönemi de beraberinde getirecek. Çünkü bu yeni bir kazanç kapısını da aralayacaktır. Kendi yetenekleriniz doğrultusunda bir para kazanmanız söz konusu. Yeni Ay’da sizi harekete geçmenizi, günlük yaşamınızda keyfini sürmeniz için size destek vermekte, mali durumunuzla ilgili güzel haberler alacağınız bir dönemi de müjdeliyor.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna geçiş yapacak. ve bu güç sizi tamamen bilinçli bir şekilde dönüştürecek, deneyimleyeceğiniz neler varsa hayatınızda sizi güçlendirmek için var. Dolayısıyla, evrensel yasalara uyarak hareket ettiğinizde başarı ve mutluluk sizin için kaçınılmaz olacaktır.

Ayın son haftasında Mars Yengeç burcuna geçiş yapıyor, aşk ve mutluluk ve çocuklar alanından 1.5 aylık süreç içerisinde birlikte geçireceğiniz, sosyalleşeceğiniz, spor yapacağınız zamanlar Zaman zaman iletişimde problemler de çıksa da güzel bir süreç sizi beklemekte.

26-31 Mart a kadar olan süreçte yakın çevrenizden gelecek olan bir takım işler, değişim, teknolojiyi kullanmak, yeni bir alet kullanmak gibi konular, yeni bir program kullanabilirsiniz Projeler üzerinde yoğunlaşacağınız bir Mart ayı sizi beklemekte.







Arzum Koyuncu
 
X