Evet söylememek bence de daha iyi ama çok da ne cevap vereceğim stresine de girmeye gerek yok.olmadı negatif bitti , diğer ah canım bidahakine olur üzülme gibi avuntulara da kulak tıkarsak sorun yok bence. Ben pek dinlemiyorum onları belki aynı konumda biz olsak bz de aynı sözleri söylerdik bilemiyorum sadece dilerim çok daha çabuk kendine gelirsin
Şimdi daha iyiyim evet haklısınız daha yeni olduğu için psikolojim karışıktı herseyı aynı anda dusunup hissediyordum zaman gerekiyor geçiyor zamanla etkisi
Evet üzülüyoruz bir de bunu hem yaşayıp aşmak bir de birilerine anlatmak sonra alacağım tepkilerin stresi etrafımdaki insanlara söylediğim için çok pişmanım nacizane tavsiyem tedavi öncesinde kimseye söylemeyin olmazsa en azından kafanız rahat oluyor uğraştığınız sadece kendi psikolojiniz oluyo
Eşimde morfolojik 1 çıkıyor o nedenle doktorum eşın genetik tanımlama yaptırmalı dedi sebebi kromozonal bir şey olabilirmiş morfolojı 1 olup tüp bebekle başarılı olan var mı bilemiyorum
embriyoları genetiğe yolladılarmı oda cok masraflı gerçi ama kuzenimin 1 embriyosu vardı yüzde 50 iyiydi genetiğe yolladlar iyi cıktı tuttu bu haftanede kaçıncı denemen birkaç kere aynı yerde denedıysen hastane degıstırcanm ben oyle yaptım tuttu
embriyoları genetiğe yolladılarmı oda cok masraflı gerçi ama kuzenimin 1 embriyosu vardı yüzde 50 iyiydi genetiğe yolladlar iyi cıktı tuttu bu haftanede kaçıncı denemen birkaç kere aynı yerde denedıysen hastane degıstırcanm ben oyle yaptım tuttu
İlk denememdi yine aynı hastaneye mi gitsem acaba rahim filmi deneyelim sprem genetiğine bakalım dedi bir de aynı hastaneye tekrar gidince indirim yapıyorlarmış
Ben ilk devlette denedim ilgi alaka güzeldi ama her gidişte faklı doktor takip edince karışıyor bence sonra özele gitmeye karar verdim tutu valla sen bilirsin dondurulmuşun varsa aynı yerde dene
Ben ilk devlette denedim ilgi alaka güzeldi ama her gidişte faklı doktor takip edince karışıyor bence sonra özele gitmeye karar verdim tutu valla sen bilirsin dondurulmuşun varsa aynı yerde dene
MART ayında tüp bebek transferi olacak arkadaşlar varmı ? Transfer sürecinde neler yaşadınız veya daha önce yaşayıp transfer sürecinde neler yaptınız . Neler yemeliyiz neye dikkat etmeliyiz .