2023 Mart ayı transfer olacaklar

Merveecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
1.069
545
73
MART ayında tüp bebek transferi olacak arkadaşlar varmı ? Transfer sürecinde neler yaşadınız veya daha önce yaşayıp transfer sürecinde neler yaptınız . Neler yemeliyiz neye dikkat etmeliyiz .

MART ayında tüp bebek transferi olacak arkadaşlar varmı ? Transfer sürecinde neler yaşadınız veya daha önce yaşayıp transfer sürecinde neler yaptınız . Neler yemeliyiz neye dikkat etmeliyiz .
Merhaba canım ilk benimde martta transferim var üstelik tek dondurulmuş embriyo

Merhaba benim 4 gün önce transferim oldu, martin 3.de kan testim var
Transfer süreci güzeldi korkulacak bir sey yok, beklemek adami yoruyor

Kızlar buraya yazmak çok zor olur diye söyleyim. Kendim bir konu açmıştın transfer sonrası gün gün yaşadıklarımı hissettiklerimi yazıyorum dilerseniz bakabilirsiniz. Konu adı “tüp bebek transferi sonrası”

Benim transferim dün gerçekleşti inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.. Ben bu süreçte avakado,ananas, badem,fındık,kefir,somon gibi besinler tüketiyorum..sanırım transferden sonraki ilk 5 gün içinde tutunma gerçekleşiyormuş o yüzden bu süreçte dinlenmeye özen göstericem Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın inşallah

Aminnnn inşaALLAH beni. Cuma günü oldu transferim şimdi bile akşam karnabahar yemeği yedim havuç fırın da pişirdim yedim bu şekilde yemek listesi yaptım ve sürekli bolbol su içiyorum canım sende herhangi bir belirti varmı nasıl geçiyor senin ben geceleri uyuyamıyorum geceleri öyle bir sancı geliyor ki belim sırtım boynum sancıdan uyanıp biraz odada yürüyüş yapıp uyuyorum eşimle benimle uyanıyor düşün yani okadar ağrı oluyor ? İnşallah bunlar güzel şeyledir ve benim ilk denememde hafif lekelenme gelmişti ama bu transferim çok güzel geçti inşallah tutunur ve sürelji evde Meryem süresini okuyoruz canım

Bende cuma günü transfer oldum bugün 2.günüm hayırlısıyla Rabbim hepimize nasip etsin. Bugün kaşık ağrılarım vardı akşama doğru hafifledi daha iyiyim şükür.

Ben pazartesi transfer oldum bugün 5. Günüm ilk transferim 2. Günü grip oldum biraz endişeliyim .inşaAllah hepimizin sonucu pozitif be sağlıklı bebeklerimiz olur

Ben de 13 martta 3. Gün empriyosu 2 tane transfer edildi cumartesi test günüm ama perşembe sabahı erken gebelik testi yapacağım

Hayırlı güzel haberler alın inşallah hayır ben kan vermedim yarın erken gebelik testi yapacağım transferden sonra 10. Gün olacak çıkar mı bilemiyorum
Benim hafıza zayıf biraz senın kaçıncı gün kaç embriyo koyulmuştu doktorun kaçına gün vermişti. 10. gün çıkması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…