Merhaba canım ilk benimde martta transferim var üstelik tek dondurulmuş embriyoMART ayında tüp bebek transferi olacak arkadaşlar varmı ? Transfer sürecinde neler yaşadınız veya daha önce yaşayıp transfer sürecinde neler yaptınız . Neler yemeliyiz neye dikkat etmeliyiz .
Benim transferim dün gerçekleştiMART ayında tüp bebek transferi olacak arkadaşlar varmı ? Transfer sürecinde neler yaşadınız veya daha önce yaşayıp transfer sürecinde neler yaptınız . Neler yemeliyiz neye dikkat etmeliyiz .
Aminnnn inşaALLAH beni. Cuma günü oldu transferim şimdi bile akşam karnabahar yemeği yedim havuç fırın da pişirdim yedim bu şekilde yemek listesi yaptım ve sürekli bolbol su içiyorum canım sende herhangi bir belirti varmı nasıl geçiyor senin ben geceleri uyuyamıyorum geceleri öyle bir sancı geliyor ki belim sırtım boynum sancıdan uyanıp biraz odada yürüyüş yapıp uyuyorum eşimle benimle uyanıyor düşün yani okadar ağrı oluyor ?Benim transferim dün gerçekleştiinşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.. Ben bu süreçte avakado,ananas, badem,fındık,kefir,somon gibi besinler tüketiyorum..sanırım transferden sonraki ilk 5 gün içinde tutunma gerçekleşiyormuş o yüzden bu süreçte dinlenmeye özen göstericem Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın inşallah
Amin inşallahBen de bugün transfer oldum..5.gün embriyosu, 3. denemem..inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Benimde cumartssi test günüm yarında 7 günüm belki yarın kan veririrmBen de 13 martta 3. Gün empriyosu 2 tane transfer edildi cumartesi test günüm ama perşembe sabahı erken gebelik testi yapacağım
bende 10 martta transfer oldum canım şimdi 30 da kese bakılacak sen kan vermedinmiBen de 13 martta 3. Gün empriyosu 2 tane transfer edildi cumartesi test günüm ama perşembe sabahı erken gebelik testi yapacağım
Hayırlı güzel haberler alın inşallahbende 10 martta transfer oldum canım şimdi 30 da kese bakılacak sen kan vermedinmi
BENDE 8. GÜNÜMDE KAN VERMİŞTİMBenimde cumartssi test günüm yarında 7 günüm belki yarın kan veririrm
Benim hafıza zayıf biraz senın kaçıncı gün kaç embriyo koyulmuştu doktorun kaçına gün vermişti. 10. gün çıkması lazımHayırlı güzel haberler alın inşallahhayır ben kan vermedim yarın erken gebelik testi yapacağım transferden sonra 10. Gün olacak çıkar mı bilemiyorum
banamı sordun canım anlamdm3. Gün empriyosu muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?