- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
valla canim benden de 8-9 bekliyordu doktor asistani 7 cikti yumurat. 1 tanesi ise yaramaz dedi doktor zaten toplayamadi patladi gitti. 6 kaldi. Ama bilmiyorum hepsi embriyo olacak boydami, kalitede mi. Doktor kaliteli embriyo beklemiyor ve kalirsa dondurma isini konusursunuz laboratuvarla dedi. Ama inan ben hic kendimi uzmuyorum. Napim diyorum bana saglikli bir embriyo yeter. Olmazsa kendimi hazirlanip yine baslarim ama suanda daha o surece gelmeden ileriyi dusunme diyorum. O yuzden endiseni anliyorum ama canim hayat cok degisik.Ben hafta sonuna kadar yaşar mı onu düşünüyorum eğer o güne kadar gelirse süper
Bazen insanlar kaza yapiyor diyorsun ya bu arabadan nasil cikmis. Ama demek omru var yasiyor.
Gecenlerde birinin daha 1,5 yasinda olmayan evladi vefat etti. Beni onu gordukten sonra canim aglamayi biraktim cok agliyordum bu surecte. Ben 1 aydir hormon aldim uzun protokoldu bu. O yuzden inaniyorum ki eger yigecek ekmegi varsa o embriyonun onunde hic bir engel durmaz canim. Yarin aksam haber alacagim ben embriyom var mi daha onu bile bilmiyorum. Ama napayim dua ediyorum hayata siki siki saglikla tutunsunlar ve sonra bana tutunsunlar.. Moralini bozma canim, uzuntu stres herseye sebep.. Dun yumurta toplanirken bile cocuk gibi agladim yani.. Ama napim yine ayaga kalkim yola devam etmem gerek dedim kalktim.. yani zor cok zor ama evlat acisi yasayanlarin yaninda bizimkisi hicbirsey.. O yuzden Allah hayirli, saglikli. uzun omurlu bir evladi kucagimiza versin. Dilerim o zaman bu zaman olsun. Ellerimiz bos donmeyelim.