2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Ay Allah razı olsun kuzum inşallah Kadir gecesi gideceğim kese bakmaya çok stresliymiş bu işler sonu güzel olur inşallah dün verdim kan 13. Gün 574 çıktı 11. Gün 377 çıkmıştı şimdi bir iğne daha başlandı bana proluton depot diye buğün çok sancım var adet günüm yaklaştı sanki olacak gibi ağrıyor hayırlısı ile şu riskli günler geçseydi sen nasılsın artık çok girmiyorsun özlüyoruz seni
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dua et bana da bende dün iğne tedavisine başladım Çarşamba kontrolüm var 🤲🏻🎉 umut oluyosunuz bana

Bir şey merak ediyorum şayet varsa 5. Günden sonra mutlaka çıkar mı çıkmıyorsa boşa umut mu olur bir sürü post grubuna baktım hep yazıyorlar 5. Gun kaset testte çıktı

Çok teşekkür ederim herkesin kucağı dolsun inşallah sağlıkla hayırla. Hiç canınızı sıkmayın aynı gün amerikaya dönen arkadaşım vardı benim sonucu pozitif oldu:)

Biraz rahat olmakta fayda var o zaman☺️
Bazen unutuyorum birden aklıma gelince kasıyorum kendimi. Çünkü 3 yılın sonunda tedaviyle olusan tek altın yumurtam var🤲☺️

Bir şey merak ediyorum şayet varsa 5. Günden sonra mutlaka çıkar mı çıkmıyorsa boşa umut mu olur bir sürü post grubuna baktım hep yazıyorlar 5. Gun kaset testte çıktı
Çıkmama ihtmalide çok yüksek 5. Gün. Ben 7. Gün bile kanda 35 değerini aldım hiç strese sokmayın kendinizi 5. Günde

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dua et bana da bende dün iğne tedavisine başladım Çarşamba kontrolüm var 🤲🏻🎉 umut oluyosunuz bana
Sağol canım Allah razı olsun cümlemize nasip olur inşallah opu işlemine kadar tükete bildiğin kadar vitamin al inşAllah iğnelere yanıt verip sağlıkla büyürler

Hanımlar aranızda lutinus tablet kullanan var mı? Kahverengi geri geldiği oluyor mu ya da farklı renklerde?

Kızlar kaset değilde kağıt olan testten yaptım yarım saat sonra çok ama çok silik çizgi vardı yani zor gözüküyor sizce durum nedir

Hanımlar aranızda lutinus tablet kullanan var mı? Kahverengi geri geldiği oluyor mu ya da farklı renklerde?
Ben sabah akşam genelde beyaz krem gibi bagzen şeffaf akıntıyla kahverengi lekelenme oluyor ama çok çok az oda yurudugum günler oluyor. Şimdilik pozitif sonuç aldım ama sonuç alana kadar yoktu trasferin 6 gün lekelenme olmuştu

Ben sabah akşam genelde beyaz krem gibi bagzen şeffaf akıntıyla kahverengi lekelenme oluyor ama çok çok az oda yurudugum günler oluyor. Şimdilik pozitif sonuç aldım ama sonuç alana kadar yoktu trasferin 6 gün lekelenme olmuştu
Sizin şuan değeriniz kaç acaba

Merhabalar 22 martta transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu. 6 Nisanda 946 geldi sonucum biraz gribal enfeksiyon geçirdiğim için korktuğum dan dr gerek yok dememiş olmasına rağmen bugünde kan verdim kan değerim 5547 geldi acaba ikiz olma ihtimali yüksektir 3 günde bu kadar fazla olunca ümitlendim. 😊

Hayırlısı olsun canım benimde ayın 17 si günler geçmiyor ve korkuda var
Bende aynı şekilde grip oldum hiç olmazken sürekli hapşırık olunca korkuyorum bide kıymetli 2. Transferimiz ilki negatif ti.
inşallah sizde hayırla güzel haberler alırsınız 🤲

Back
X