2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Canım selam bende 1 paket içiyordum bu süreçten itibaren nikotin bantı yapıştırdım hiç canım istemiyor çok isterse 1 tane içiyorum o da midemi bulandırıyor tavsiye ederim çok süreç hele sigara içenler için daha zor Allah yardımcımız olsun 🙏
AAA çok iyiymiş nerden aldınız eczanelerde varmı

günaydın kızlar bugunde test yaptım gene silik 2. çizgi çıktı belki yarın kan veririm emin değilim tabi

Ben yapmadim haftası gelsin bari dedim tek embriyo 5aa hiçbir belirtim yok
Benimde 5aa 5. gün embriyosu 2 adet bendede belirti yok zaten tutuysa da bebekler gazın içinde uçuyorlardır : ) ben test yaptım çizgi çıktı ama kendimi kesin diye telkinlemiyorum bazen hata olabılyormus ya üzülmiyim diye hrsey Allahtan sonuçta

Benimde 5aa 5. gün embriyosu 2 adet bendede belirti yok zaten tutuysa da bebekler gazın içinde uçuyorlardır : ) ben test yaptım çizgi çıktı ama kendimi kesin diye telkinlemiyorum bazen hata olabılyormus ya üzülmiyim diye hrsey Allahtan sonuçta
Canım gözün aydın ya beş yılda defalarca test yaptım yoksa cikmiyor o çizgi rabbim cuma saati dualarımızı duysun inşallah bende atarım kaacinci gün bugün

Merhaba kızlar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Ben ilk denememde boş gebelik geçirdim. 2 ay rahim dinlendikten sonra dün 2. Transferimi oldum. 5 ve 6. Gün dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı. 25 inde test vereceğim pozitifleri görücez inşallah 🙏🏻🌺

Kızlar Transfer gününü saymazsak bugün üçüncü gün herkes ilk andan beri iyi kötü belirtti yazmış bu durum beni korkuttu. Var mı belirtisiz tuttuğunu öğrenen. Ya da test yapsam hangi günden sonra belli olur kan testi 23 unde
Canım hiç takma kafana belirtileri benim ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif diye gidip pozitif sonuç almıştım ama daha sonra kaybetrim malesef. Herkeste aynı olmuyor belirtiler kendini yıpratma sakın belirtim yok diye

YAvas yavas olur koyulasma zaten canim ins guzel bir sonuc aliriz allahjn iznjyle bendede var erken gebelik testi 5. Gun yapsammi bilemedim
yani negatif çıkarsa üzülmem pozitif çıkarsada çok umutlanmam diyebililyorsan yap canım ben kendımı bak negatif çıkarsa gene yola devam üzülme herseyin bir nedeni bir zamanı var dıye teselli ettimde yaptım

Allah razı olsun ben de takılımyorum artık. Annemle konuştum az evvel bazı şeyler genetiktir dedi bana çektiysen hiç belirtin olmaz ben üç hamileliğimde belirti yaşamadım dedi rabbim tez zamanda sağlıkla sihhatle evlat nasip etsin kardeşim sana da bana da hepimize
Canım hiç takma kafana belirtileri benim ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif diye gidip pozitif sonuç almıştım ama daha sonra kaybetrim malesef. Herkeste aynı olmuyor belirtiler kendini yıpratma sakın belirtim yok diye

Allah razı olsun ben de takılımyorum artık. Annemle konuştum az evvel bazı şeyler genetiktir dedi bana çektiysen hiç belirtin olmaz ben üç hamileliğimde belirti yaşamadım dedi rabbim tez zamanda sağlıkla sihhatle evlat nasip etsin kardeşim sana da bana da hepimize
amin canım hepimize ... benim annemde 3 hamileliklerinde 9 ay kusmuş bana çekersen yandın diyor :)😊😊

Centrum tüp bebek Recai paputçu
Merhaba bende centrumda tedaviye başladım. Nasip olursa nisanin ilk haftası transferim olacak. Benim Dr Emre papuçcu. 9 Şubat'ta opu oldum iki ay rahim dinlendirme yapılıyor. İkinci adetimi bekliyorum. Bize Rosi tekniği uygulandi. Eşim mikro tese oldu sperm bununamadi. Yuvarlak hücreler bulundu. İki adet dondurulmuş 3.gun 8 hücreye bölünmüş embriyom var. Umarım kaliteleri güzeldir. insaAllah hepimiz için hayırlısı olur.

Back
X