- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Canım fiyat 17900 tl en uygun bulduğum koz dedi ama kesin değil bu arada oksapara doğuma kadar devam dedi evet artacak fiyatlar bende o yüzden yaptımyavrum bend eilk erek hissettim kız dedıler ama herkes erken degısır dıyor bılemedm desene kızlarımız olacak beklemekte zor. Yenı anlastgın yermı ne guzel nekadara anlastın sorund egılse soylermısın bana muayeneler 450 dogum sımdı normal dogum 10,000 sezeryan 15,000 dedı ama ben oguranan kadar zam gelebılırmıs
17900 sadece doğum mu yoksa içinde muayene ücretleri var mı? Yani doğum paketinin içinde neler varCanım fiyat 17900 tl en uygun bulduğum koz dedi ama kesin değil bu arada oksapara doğuma kadar devam dedi evet artacak fiyatlar bende o yüzden yaptım
OKSAPARI KOLUNDAN YAPTIR SOR DOKTORUNUA BENIMKI OLUR DEDI DAHA AZ ACIYOR EŞİN YAPAR HEMCanım fiyat 17900 tl en uygun bulduğum koz dedi ama kesin değil bu arada oksapara doğuma kadar devam dedi evet artacak fiyatlar bende o yüzden yaptım
Canım muayene tarama doğum hepsi refakatçı ücreti 2 gün yatış17900 sadece doğum mu yoksa içinde muayene ücretleri var mı? Yani doğum paketinin içinde neler var
Yapabilirsin dedi kendim yapıyorum koldan kendime ama doğuma kadar zor olacak Allah yardım etsinOKSAPARI KOLUNDAN YAPTIR SOR DOKTORUNUA BENIMKI OLUR DEDI DAHA AZ ACIYOR EŞİN YAPAR HEM
Hangi hastane bu. Cok uygun fiyatı.Canım muayene tarama doğum hepsi refakatçı ücreti 2 gün yatış
Bende doguma kadar oksapar kullanıcam göbekten yaptık ama heryeri mosmor oldu. Bu hafta sorucam Baska biryerden yapılsa olurmu dıe. 12. Haftadayım.Yapabilirsin dedi kendim yapıyorum koldan kendime ama doğuma kadar zor olacak Allah yardım etsin
Aa çok iyiymiş gerçekten. Benim sigortam var ordan kullanıyorum ama hamilelik sonrası sigorta yaptırmaya çalışanlara bile 20000 demişler en az o yüzden sordum. Benim gittiğim hastanede sadece doğum 15000 ve ikizse 17000Canım muayene tarama doğum hepsi refakatçı ücreti 2 gün yatış
bende hamıle kaldıktan sonra özel sigorta sordum cok pahalıya geldı hamıle kalmadan once yapılaması lazımmış kendı hastanem 10 15 bin arası dedı oda sımdılık dogurcagım zaman zamlı olur dedı muayenelerde 450tl oda sımdılıkAa çok iyiymiş gerçekten. Benim sigortam var ordan kullanıyorum ama hamilelik sonrası sigorta yaptırmaya çalışanlara bile 20000 demişler en az o yüzden sordum. Benim gittiğim hastanede sadece doğum 15000 ve ikizse 17000
Benim gittiğim hastane 650 indirimimiz var anca 500e iniyor. Allahtan akıl edip eşim yaptırmış sigortayı yoksa baya zorlanırdıkbende hamıle kaldıktan sonra özel sigorta sordum cok pahalıya geldı hamıle kalmadan once yapılaması lazımmış kendı hastanem 10 15 bin arası dedı oda sımdılık dogurcagım zaman zamlı olur dedı muayenelerde 450tl oda sımdılık
çok tuhaf neden bastırdı ki keşke ağrıdı deseydınız şimdi iyiysizndır umarım valla zor hamıle kalınc aınsan yolda yuruken bıle bırı carpmasın dıye ugrasıyor. göremedi derken bebeğimi görmedi asistan anlamadı demek kiBende doguma kadar oksapar kullanıcam göbekten yaptık ama heryeri mosmor oldu. Bu hafta sorucam Baska biryerden yapılsa olurmu dıe. 12. Haftadayım.
Size bişey sorucam dun devlette perinatolojide takibim vardı 2li teste gittim once asistan varmıs okadar bastırdı ki karnıma baya canım yandı. Doktor dıe bişey diyemedim. Neyse o an göremedi 10dk gez dolas gelin dediler. Sonra uzman geldi narin bişekılde karından baktı inceledi.
Sonra işe geldım öğleden sonra karnım cok agrıdı baya ağrıdı özellikle hocanın bastırdığı yer cevresi göbek cevresi. Sancım coktu kafama takıldı ya tabiki ağrı oluyor ama bukadar değildi korktum inanın.
Canım aynısı bendede oldu bastırdığında çok acıdı göremedi bizim bebek yüz üstü yatıyordu ölçemediler dolaştım 2 kez öyle bakabildi sonra ağrım oldu benimde şuan kasıklarım ağrıyor normal şekilde ağrıdığında ben normal mi diye sordum normal dedi doktorBende doguma kadar oksapar kullanıcam göbekten yaptık ama heryeri mosmor oldu. Bu hafta sorucam Baska biryerden yapılsa olurmu dıe. 12. Haftadayım.
Size bişey sorucam dun devlette perinatolojide takibim vardı 2li teste gittim once asistan varmıs okadar bastırdı ki karnıma baya canım yandı. Doktor dıe bişey diyemedim. Neyse o an göremedi 10dk gez dolas gelin dediler. Sonra uzman geldi narin bişekılde karından baktı inceledi.
Sonra işe geldım öğleden sonra karnım cok agrıdı baya ağrıdı özellikle hocanın bastırdığı yer cevresi göbek cevresi. Sancım coktu kafama takıldı ya tabiki ağrı oluyor ama bukadar değildi korktum inanın.
Arttımı bilmiyorum ama lokman hekim hastanesiHangi hastane bu. Cok uygun fiyatı.
Öylemi, valla canım baya sıkıldı cumartesi kendı doktorumda randevum var ilk defa böyle oldu agrı olur anlarım da karın ağrısı oldu bende 2 gün. Bugun sakınledım bakalım ne dicek yarın devlette ekranı bile göremiyosun yarın görücez inşallah.Canım aynısı bendede oldu bastırdığında çok acıdı göremedi bizim bebek yüz üstü yatıyordu ölçemediler dolaştım 2 kez öyle bakabildi sonra ağrım oldu benimde şuan kasıklarım ağrıyor normal şekilde ağrıdığında ben normal mi diye sordum normal dedi doktor
Yolda ayagım bile yan bassa korkuyorum Yasım ileri bu arada sizler genc sayılırsınızçok tuhaf neden bastırdı ki keşke ağrıdı deseydınız şimdi iyiysizndır umarım valla zor hamıle kalınc aınsan yolda yuruken bıle bırı carpmasın dıye ugrasıyor. göremedi derken bebeğimi görmedi asistan anlamadı demek ki
Yok canım ben devlete hiç gitmedim zaten bu aya kadar tüp bebekte oldu tedavimiz şimdide özele aldım yine çok zor maddi olarak yorulduk ama bu kadar yol kat etmişken devlete kurban olmak mantıklı değil .Bu arada doğuma kadar oksapar için rapor çıkaracağım ben hastanedenÖylemi, valla canım baya sıkıldı cumartesi kendı doktorumda randevum var ilk defa böyle oldu agrı olur anlarım da karın ağrısı oldu bende 2 gün. Bugun sakınledım bakalım ne dicek yarın devlette ekranı bile göremiyosun yarın görücez inşallah.
Rapor sonrası maksimum kaç kutu yazılıyor bir bilginiz var mı? Benim sağlık ocağındaki doktorum maksimum 5 kutu yazıyor sürekli yazdırmak zorunda kalıyorumYok canım ben devlete hiç gitmedim zaten bu aya kadar tüp bebekte oldu tedavimiz şimdide özele aldım yine çok zor maddi olarak yorulduk ama bu kadar yol kat etmişken devlete kurban olmak mantıklı değil .Bu arada doğuma kadar oksapar için rapor çıkaracağım ben hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?