- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Hatice Hanım doktor lokman hekim etlik hastanesi doc dr canım 2 ay olacak 18 sa yaptım ama şuan ne kadar bilmiyorumDoktor sectınızmı yerı nerde acaba.
Medical Park 28 bin dedı Doc dr
Uzman Dr 25 bin doğum paketi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatice Hanım doktor lokman hekim etlik hastanesi doc dr canım 2 ay olacak 18 sa yaptım ama şuan ne kadar bilmiyorumDoktor sectınızmı yerı nerde acaba.
Medical Park 28 bin dedı Doc dr
Uzman Dr 25 bin doğum paketi.
Merhabalar bende doktor recai beyle görüşmeye gideceğim tavsiye edeR misiniz memnun kaldınız mıAnkara centrum Recai paputçu canım kan sonucum çıkmamış daha stres oldum durdukça koyulaşmış ben anlamadım varmı yokmu
Canısı benim ilk denemem ve 5. Aya girdim 33 yaşındayım Amh düşüktü çok şükür tavsiye ederimMerhabalar bende doktor recai beyle görüşmeye gideceğim tavsiye edeR misiniz memnun kaldınız mı
Aldım canım cinsiyet belli değil ama alıyorum hareketleri hissetmeye başladım 18. Hafta bitecekKızlar bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı birde alışverişe başladınız mı ben başladım yavaştan bebek odasıda almayı düşünüyorum çünkü durmadan zam geliyor sizce erkenmı
Çok teşekkür ederim cevap için bana bir arkadaş önerdi ama olumsuz yorum okuyunca kötü hissetmiştim gidip gitmemekte kararsız kaldımCanısı benim ilk denemem ve 5. Aya girdim 33 yaşındayım Amh düşüktü çok şükür tavsiye ederim
Şöyle olumsuz çalışanlar bazıları suratsız onlarla çok işin yok doktor ilgili hemşireler harika önemli durumlarda gece bile arıyorlar ben şifa buldum inş herkes bulurÇok teşekkür ederim cevap için bana bir arkadaş önerdi ama olumsuz yorum okuyunca kötü hissetmiştim gidip gitmemekte kararsız kaldım
Ay canım çok geçmiş olsun bende aynıyım hep korku endişe en ufak bir ağrıda acaba iyimi diyorum .Peki neden olmuş sebep söylemediler miSELAM kızlar ben geçtıgımız hafta salı gecesı kanamayla uyandım agrım yoktu devlete acıle gıttım cok pısman oldum ama kızım ıyı ertesı gun gunduz daha yoğun ve bayağı kanama oldum kendı hastaneme gittim serum ıgne derken 1 hafta ızınlıydım yavrum ıyı sukur bı sorun gorulmedı ama yasadıgım korkuyu tarıf edemem Allah kımseye yasatmasın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepınız dıkkatlı olun Allaha emanet olun
sagol canm Allah kımseye yasatmasın kendı doktorum ikizini düşürüyorsun dedı bebek buyudukce alan daralıyorya baska bır dr plesanta doğum kanalına yakın olur öyle şeyler dedı gelmıs gecmıs olsun da ee senın kı gösterdımı şeyini kesın bellimi artıkAy canım çok geçmiş olsun bende aynıyım hep korku endişe en ufak bir ağrıda acaba iyimi diyorum .Peki neden olmuş sebep söylemediler mi
Çok geçmiş olsun canım yok göstermedi devlete gittim şansımı denemek için ama doktor kız bu diyor kendi doktorumsagol canm Allah kımseye yasatmasın kendı doktorum ikizini düşürüyorsun dedı bebek buyudukce alan daralıyorya baska bır dr plesanta doğum kanalına yakın olur öyle şeyler dedı gelmıs gecmıs olsun da ee senın kı gösterdımı şeyini kesın bellimi artık
ben girdim canım Allaha sukur bır sorun yok sen gırebıldınmı 24 28 haftalardada seker testı varmıs kımısı yaptırma dıyor bazılar yaptır dıyor siz ne dusunuyorsunuzKızlar detaylı ultrasona girdiniz mi? Girenler varda nasıl geçti? Neler söyledi doktor?
Bende 21. Haftada gideceğim detaylı ultrasonu yaptıracağım. 24de de şeker yüklemesi yaptıracağım. Ben yaptırmayı düşünüyorum şeker testini çok zaralı bişey olsaydı doktorlar önermezdi. Bir dilim baklava kadar şeker veriyorlarmış.ben girdim canım Allaha sukur bır sorun yok sen gırebıldınmı 24 28 haftalardada seker testı varmıs kımısı yaptırma dıyor bazılar yaptır dıyor siz ne dusunuyorsunuz
ben doktoruma daha sormadım seker yaptır derse yaptırırım tabıkı ama cok seker yukluyorlar diye duydum şekerıde hiç sevememBende 21. Haftada gideceğim detaylı ultrasonu yaptıracağım. 24de de şeker yüklemesi yaptıracağım. Ben yaptırmayı düşünüyorum şeker testini çok zaralı bişey olsaydı doktorlar önermezdi. Bir dilim baklava kadar şeker veriyorlarmış.
12,5 tane küp şekere denk geliyor ve sağlık bakanlığı tarafından önerme zorunluluğu var. Eğer istemezseniz kağıt imzalarsınız. Ben 2li 3lü yaptırmadım kağıt imzaladım meselaben doktoruma daha sormadım seker yaptır derse yaptırırım tabıkı ama cok seker yukluyorlar diye duydum şekerıde hiç sevemem
Slm kızlar benim 20 hafta bitti bugün 22 . Haftada detaylı ultrason var yaptıracağım şeker yükleme testi için dayanabilirmiyim bilmiyorum çünkü ben tatlıdan tiksindim alamıyorum ama deneyeceğim bu arada ben 16. Haftada hissetmeye başladım ama bazen sık hissediyorum özellikle geceleri ama bazen tık yok hiç hareket etmiyor sizinde öylemiKızlar detaylı ultrasona girdiniz mi? Girenler varda nasıl geçti? Neler söyledi doktor?
Of ben 19+3 hala hissetmiyorum ya.Slm kızlar benim 20 hafta bitti bugün 22 . Haftada detaylı ultrason var yaptıracağım şeker yükleme testi için dayanabilirmiyim bilmiyorum çünkü ben tatlıdan tiksindim alamıyorum ama deneyeceğim bu arada ben 16. Haftada hissetmeye başladım ama bazen sık hissediyorum özellikle geceleri ama bazen tık yok hiç hareket etmiyor sizinde öylemi
Kıyamam normal ama ben ilk gebelik olmasına rağmen hissettim o bazen annenin karın yapısından kaynaklı olabiliyormuş kuzumOf ben 19+3 hala hissetmiyorum ya.
Benim de ilk gebelik olmasına rağmen 18. Hafta başı hareketleri hissetmeye başladım.Kıyamam normal ama ben ilk gebelik olmasına rağmen hissettim o bazen annenin karın yapısından kaynaklı olabiliyormuş kuzum