Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tavmergende başladım.Ganol f kullanmaya başladım.Duygular karışık hormonlar tavan2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler
merhaba ankarada nerede tedavi görüyorsunuzMeraba kızlar ben 11 martta başladım 2 çi denemem ankaradan yazıyorum amh 0.089 çıktı bu ikinci denemem ilk denememde yumurtalar boş çıktı bu ay doktor 4 yumurtan var dedi başladık tedaviye meriofet ve gonalf başladık hayırlısı bakalım
Centrum tüp bebek Recai paputçumerhaba ankarada nerede tedavi görüyorsunuz
Catlâtma ignesi olmadiysan dogrudurkızlar bende 10 mart 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum bugunde 5. gün sabah test yaptım belirgin 2. çizgi çıktı inşallah doğrudur hepimize şans diliyorum
kaçıncı günün pekiMrb arkadaslar ben de dun dondurulmus 2 adet transfer oldum 4. Denemem allahim emeklerimizi bosa cikarmasin
yok dondurulmuş embiyolarımdan 2 tane koyuldu 2 ay rahim dinlendirme yaptırdı drCatlâtma ignesi olmadiysan dogrudur![]()
ağzından bal damlıyor ballim Allah dualarımızı kabul etsnCatlâtma ignesi olmadiysan dogrudur![]()
ay dün yazmışsın ben fark etmedim bende 4. denemem 2 embriyo transferi oldum 10 martta 5. günüm Allah sabır versin zaman geçmiyo ben ofisteyim evrak kayıt derken anca geçiyorMrb arkadaslar ben de dun dondurulmus 2 adet transfer oldum 4. Denemem allahim emeklerimizi bosa cikarmasin
Net cizgi vassa dogrudur o zaman canim resim atabilirmisin ben dun transfer oldum bugun henuz 1. Gunyok dondurulmuş embiyolarımdan 2 tane koyuldu 2 ay rahim dinlendirme yaptırdı dr
aksam eve gidince atarım canım senin yaş kaç başka embriyon varmıNet cizgi vassa dogrudur o zaman canim resim atabilirmisin ben dun transfer oldum bugun henuz 1. Gun
Ben o testte ikinci cizgiyi gorseydjm direk kan vermeye giderdim heraldeay dün yazmışsın ben fark etmedim bende 4. denemem 2 embriyo transferi oldum 10 martta 5. günüm Allah sabır versin zaman geçmiyo ben ofisteyim evrak kayıt derken anca geçiyor
Ben 44 yas 3 tane daha var dondurulmus senin yas kac canimaksam eve gidince atarım canım senin yaş kaç başka embriyon varmı