2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

himmm iş çıkışı gitmi diyorsun bak gaza geldim haaa benım yas 34 benim 8 tane daha embriyom var ama bu seferki süreç beni cok yıprattı bu sefer göbeğim falanda mosmor oldu okadar yani
Canim sonuc guzel ciksinda morluklar geciyor allahim guzel sonuclar duyursun normalde test gunun nezaman

kızlar bende 10 mart 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum bugunde 5. gün sabah test yaptım belirgin 2. çizgi çıktı inşallah doğrudur hepimize şans diliyor
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🤲 bende 10 martta 4.denememi oldum. 2.günden beri kasık ağrılarım var bazen çok şiddetleniyor adet oldum diyip koşuyorum pazar günü adet günüm. Tutmadı diye çok korkuyorum bu seferde Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲

Merhaba herkese umarım güzel sonuçlar alırsınız biz de eşimde sıkıntı vardı tese ameliyatı oldu. Çok şükür onda çıktı. Bende de 22 yumurta toplandı ancak 5. güne gelen 2 tane embriyomuz oldu. İlk tedavim olduğu için sayı biraz umutsuz etti ama eşimde hiç çıkmama ihtimalini bildiğimizden bu sayıya da şükrediyoruz. Lafı çok uzatmadan dün itibariyle transfer için gittim ama benim de E2 değerim 3000lerde olduğunda hocamız dondurmayı teklif etti ben de kabul ettim. 2 adet beklememi söylediler. Her zaman hayırlısını istedim umarım hepimiz için hayırlısı olur. Aslında sizlere sorma istediğim bir şey var. Bu rahim dinlendirme işlemi süresince nasıl beslendiniz? Neler yaptınız? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de iki ay dinledirilicektim 19 yumurta toplandı benden ama doktorlar anlasmistim ilk adetle toparlarsam denicektik denedikte neyse. Bol bol bol su iç öncelikle canım üç litre mutlaka iç. Sonra ben hep soylerm rahim dostu avokado hayatta rahmi de kalinlastirir her gün yarım avokado ye. Protein ağırlıklı beslen mutlaka yeşillik tüket ama en önemlisi şu ve avokado

ilaçlar sayesinde zaten adet olamazsın korkma benimde şişkinliğim
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🤲 bende 10 martta 4.denememi oldum. 2.günden beri kasık ağrılarım var bazen çok şiddetleniyor adet oldum diyip koşuyorum pazar günü adet günüm. Tutmadı diye çok korkuyorum bu seferde Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲
gazım arar ara sancım oluyor ama ben onlara pek takılmıyorum belırtıler yanıltıcı olabılıyor oyalanacak bırseyler bul

kızlar 5. günü testlerim bunlar bu sabahta yaptım ama çekmedim bu testlerle aynı cıktı sizce nedir

Eklentiler

• e63e1dde-9af0-404a-a9dc-e5ab9adb95f4.webp
    e63e1dde-9af0-404a-a9dc-e5ab9adb95f4.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 287
ilaçlar sayesinde zaten adet olamazsın korkma benimde şişkinliğim

gazım arar ara sancım oluyor ama ben onlara pek takılmıyorum belırtıler yanıltıcı olabılıyor oyalanacak bırseyler bul
Benim 3 negatifim var üçünde de ilaçları kullanırken adet günümde adet oldum o yüzden ilaçlar etkilemiyor adeti bende hiç değilse. Bugün 6.gün ağrılarım devam ediyor kasıklarda umudum kalmadı pek ama genede hayırlısı diyip bekliyorum

Benim 3 negatifim var üçünde de ilaçları kullanırken adet günümde adet oldum o yüzden ilaçlar etkilemiyor adeti bende hiç değilse. Bugün 6.gün ağrılarım devam ediyor kasıklarda umudum kalmadı pek ama genede hayırlısı diyip bekliyorum
dr bana transfer sonrası uzanırken dedi tutmasada regl olmazsınız ilaçları bırakınca 1 2 gün içinde olursunuz onu kafanıza takmayın dedi ondan dedim 3. negatifinde dr ilaçları kes demişmiydi

dr bana transfer sonrası uzanırken dedi tutmasada regl olmazsınız ilaçları bırakınca 1 2 gün içinde olursunuz onu kafanıza takmayın dedi ondan dedim 3. negatifinde dr ilaçları kes demişmiydi
Daha kesmeden adet oldum hepsinde birinde ilaçlara devam et gününü bekle test yap demişti o zamanki doktor sonrakindeki doktor kanama başlayınca teste gönderdi negatif çıkınca bıraktırmıştı

Meraba kızlar ben 11 martta başladım 2 çi denemem ankaradan yazıyorum amh 0.089 çıktı bu ikinci denemem ilk denememde yumurtalar boş çıktı bu ay doktor 4 yumurtan var dedi başladık tedaviye meriofet ve gonalf başladık hayırlısı bakalım
Benim yumurtaların 18 cm olması gerekiyor gidip geliyoruz daha iğnelere devam

Back
X