2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

İnşallah pozitifi görürsün. Sonra da kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı telaşına geçersin 😂 tüp bebekte heyecan, telaş bitmiyor
Olumlu çoksında inş güzüm hayvanlar ben baştan beri yumurta dolumu 4. Ne gelecekmi derken transfer olacakmı şimdi gebelik varmı varsa sağlıklımı Rübbim korktuğumuza uğratmasın inşallah

İnşallah canım kan pıhtılaşmış labaratuvara gönderirken o yüzden bakamamışlar doktor içtiğin ilaçlardan pozitif çıkıyordur dedi
Doktor halt etmis , ictigin ilaclardan pozitif cikamaz . Sacmalamis . Catlatma ignesi olsa tamam ama o bile olsa onun da etkisi gecmistir coktan. Senin guzel bir sonucun cikicak , leylos demisti dersin🤗

İnşallah pozitifi görürsün. Sonra da kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı telaşına geçersin 😂 tüp bebekte heyecan, telaş bitmiyor
Kozlar çok şükür pozitif 11. Gün yorumlar nedir ben sayılardan anlamıyorum

Eklentiler

• IMG_2349.webp
    IMG_2349.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 72
Doktor halt etmis , ictigin ilaclardan pozitif cikamaz . Sacmalamis . Catlatma ignesi olsa tamam ama o bile olsa onun da etkisi gecmistir coktan. Senin guzel bir sonucun cikicak , leylos demisti dersin🤗
Çoktı leyloşum 11. Gün pozitif ama değerden anlamıyorum çok şükür rabbime hamdolsun

Eklentiler

• IMG_2349.webp
    IMG_2349.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
Back
X