- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
hamilesin zaten de işte emin olmakla olmamak arası kotü sen oruç tutabiliyormusunCanım 45 dk falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesin zaten de işte emin olmakla olmamak arası kotü sen oruç tutabiliyormusunCanım 45 dk falan
Teşekkür ediyorum canım dün akşam kan verdim daha fazla stres e girmeyeyim diyefitil kullanıyormusun canım ben geçen kanama oldum peçeteye baya geldi doktorum sorun değil aralarda böyle kanamalar olur rahim genişlemesinden yerleşmeden bazande sebepsiz ama soru olmaz adet kanı gibi değlsse sorun degl dedı ben ertesı gun dr gıttım kesede kanda görulmedı zaten aklın kalmasın istersen bi görün ama korkma
6 haftadan sonra kalp atışı duyuluyor bazen bir iki hafta sonra da olabiliyor gelişime göre öyle birşey olursa endişelenme canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinAY Allah bağışlasın bende dayanamıycam yarın başka doktora gidicem 6+3 oldum kalp atışı duyulur herhalde dimi
aaa değerimiz aynıymı benimde 10. günmüydü ne 376 gibi birşey çıkmıştı 2 gün sonra gene tekrarlayacaksınKozlar çok şükür pozitif 11. Gün yorumlar nedir ben sayılardan anlamıyorum
valla 2kese görüldü yolk keseleride var ama aradaki perde bile görülmesi tek yumurtamı çift yumurtamı o bile belli değil kalp atışlarıda duyulmadı merakla bekliyoruz bende yarın öğreneceğim6 haftadan sonra kalp atışı duyuluyor bazen bir iki hafta sonra da olabiliyor gelişime göre öyle birşey olursa endişelenme canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
neymiş peki doktora gösterdinmıTeşekkür ediyorum canım dün akşam kan verdim daha fazla stres e girmeyeyim diye![]()
Doktoruma sormadım sonuç İçin kan verdim 7. Günüm dü 51,32 çıktı rahatladım artıkneymiş peki doktora gösterdinmı
AY Allah bağışlasın bende dayanamıycam yarın başka doktora gidicem 6+3 oldum kalp atışı duyulur herhalde dimi
Şöyle biz doktora gittiğimizde beta hcg değerim 1827 çıktı İstanbuldaki doktorumla görüştüğümüzde değerlerin yüksek ikiz olma ihtimali yüksek dedi. On gün sonra gittiğimizde iki kese göründü ama içleri görünmedi. Doktor alttan muayene ile bazen görülebilir dedi. Kesin mi dedim kesinliği yok diyince ben kalsın iki hafta sonra netlessin öyle geleyim dedim. 7 haftada iki keselerin içlerini ve kalp atışları duyduk.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun peki ikiz olduğunu ilk kesede farkettiniz kan değerlerindenmi
Benimde önce iki kese göründü içleri görünmedi. Sonra yorumlara baktıkça galiba keseler boş diye korkmaya başladım gidene kadar dört bucuktum sonra çok şükür iki köşede bebekleri gördük hele kalp atışlarını duyunca o an anlatılmaz zaten. İnşallah seninki de öyle olacakvalla 2kese görüldü yolk keseleride var ama aradaki perde bile görülmesi tek yumurtamı çift yumurtamı o bile belli değil kalp atışlarıda duyulmadı merakla bekliyoruz bende yarın öğreneceğim
İyiyim canım bi değişiklik yok. Sende var mı bişeyler ? Sen nasılsın
Bugünde hiç bişeyim yokİyiyim canım bi değişiklik yok. Sende var mı bişeyler ? Sen nasılsın![]()
Maşallah gözünüz AydınÇoktı leyloşum 11. Gün pozitif ama değerden anlamıyorum çok şükür rabbime hamdolsun
Ortalama iki aylıkkenŞöyle biz doktora gittiğimizde beta hcg değerim 1827 çıktı İstanbuldaki doktorumla görüştüğümüzde değerlerin yüksek ikiz olma ihtimali yüksek dedi. On gün sonra gittiğimizde iki kese göründü ama içleri görünmedi. Doktor alttan muayene ile bazen görülebilir dedi. Kesin mi dedim kesinliği yok diyince ben kalsın iki hafta sonra netlessin öyle geleyim dedim. 7 haftada iki keselerin içlerini ve kalp atışları duyduk.
Peki doktara transferden kaçıncı gün sonra gittin değer içinOrtalama iki aylıkken
YAAA AMİN BALLİM AĞZINDAN BAL DAMLIYORBenimde önce iki kese göründü içleri görünmedi. Sonra yorumlara baktıkça galiba keseler boş diye korkmaya başladım gidene kadar dört bucuktum sonra çok şükür iki köşede bebekleri gördük hele kalp atışlarını duyunca o an anlatılmaz zaten. İnşallah seninki de öyle olacak
Çok iyi 7. güne göre 2 gün sonra tekrar yap dedimiDoktoruma sormadım sonuç İçin kan verdim 7. Günüm dü 51,32 çıktı rahatladım artık![]()
Doktorumun kan sonucundan da haberi yok o ayın 10 unda kan günü verdiÇok iyi 7. güne göre 2 gün sonra tekrar yap dedimi
Erken olabilir canım herkeste aynı belirtide olmaya biliyor rahat ol5.gün bende tık yok
TMaşallah gözünüz Aydın![]()
Teşekkür ederim canımMaşallah gözünüz Aydın![]()