- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
tamm işte şimdi sıra kan tahlilinde doktor ne zman ver dediKızlar merhaba bugün 16.günüm ama gebelik testim koyulaşmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamm işte şimdi sıra kan tahlilinde doktor ne zman ver dediKızlar merhaba bugün 16.günüm ama gebelik testim koyulaşmamış
11.gün 376 çıktı canım bugünde öylesine idral yaptım bu şekilde çıktıtamm işte şimdi sıra kan tahlilinde doktor ne zman ver dedi
Normalde hiç bir yere çıkmıyordum. Dün hava güzel olunca parka çıktım yeğenim var bebek onu gezdirdi annem ben oturdum. Ama genel olarak evde bile ayakta dikilsem bacaklarım ağrıyor. Bide aç gibiyim ama canım hiç bir şey istemiyorSpor maksatlı yürüyüş mü yoksa bir yere ulaşmak için mecburi yürüyüş mü yapıyorsunuz. Ben şuan her şeyden korkuyorum 10 dakika bile yürümedim hiç aralıksız daha
benımde koyulaşma olmamıştı merak etme 5. gün yaptığımla 8. gün yaptığım aynıydı11.gün 376 çıktı canım bugünde öylesine idral yaptım bu şekilde çıktı
Ben de çalışıyorum canım öğretmenim bu hafta ara tatildeyiz ,tatilin tadını çıkarıyorum. Ama sağolsun eşim ve ailem çok iyi bakıyorlar bana. Hareketsiz kalınmaması gerektiğini biliyorum yürüyüşte yapabilirsin yavaştan dedi doktorum ama haftaya başlamayı düşünüyorum. Onun dışında şimdilik evde hareketliyim ama iş yapmıyorum hiç. Benim sadece eşim ve ailem biliyor daha önceden olumsuz süreçler geçirdiğim için önden duyurmayı düşünmüyorum 3 ay dolsun inş öyleben doktora sordum çalışıyorum sorun olmu dıye hayır kendını çok yorma ama uzun surede haraketzı kalma dedı neredeyse ben 5binle 7 bin arası adım atıyorum günde sende evde sen doktoruna danışsaydın
Ben pis boğaza döndümNormalde hiç bir yere çıkmıyordum. Dün hava güzel olunca parka çıktım yeğenim var bebek onu gezdirdi annem ben oturdum. Ama genel olarak evde bile ayakta dikilsem bacaklarım ağrıyor. Bide aç gibiyim ama canım hiç bir şey istemiyor
Aa asansör yoksa bemce de çok çıkmayın, bende evime döneceğim yakında çok mutluyumBen pis boğaza döndümher şey canım çekiyor iştahım çok açıldı
çok iyi yapmışsınız havalar güzelken çıkmak iyi.Normal gebeler daha gebeliğini öğrenmemiş bile oluyor bu haftalarda biz hasta gibi takılıyoruz sanki. Ben de hava almaya çıkmak istiyorum ama şu an ara tatilde annemlerde kalıyorum 6. Kat asansör yok bir kere çıktım bir hafta sonra ineceğim çık in yapamam çok yorucu tehlikeli geliyor. Evime geçeyim inş o zaman
![]()
Yazdım ama anlaşılmamış sanırım harfler değişmiş. Sma testi 1 tüp kan aldılar şuan evlilik öncesi yapılan bir test ama hamilelere de yapılıyormuşne testi ben tam anlayamadım ben de sağlık ocağına gittim benden kan ve idrar aldılar okadar onlarda normal çıktı
Ben daha cuma kan verdim ama sma diye birşeye bakmamışlar keşke baksalar tabi günümüzün hastalığı senin ne çıktı sonuçYazdım ama anlaşılmamış sanırım harfler değişmiş. Sma testi 1 tüp kan aldılar şuan evlilik öncesi yapılan bir test ama hamilelere de yapılıyormuş
bende evi süpüremediğim için deli oluyorum ama yapmıyorum sağolsun eşim hafta 1 anca süpürüyor camlara taktım kafayı ama tabi yapamıyorum yardımcı bulmak istiyorum oda yok bulamıyorum deli olcam haaBen de çalışıyorum canım öğretmenim bu hafta ara tatildeyiz ,tatilin tadını çıkarıyorum. Ama sağolsun eşim ve ailem çok iyi bakıyorlar bana. Hareketsiz kalınmaması gerektiğini biliyorum yürüyüşte yapabilirsin yavaştan dedi doktorum ama haftaya başlamayı düşünüyorum. Onun dışında şimdilik evde hareketliyim ama iş yapmıyorum hiç. Benim sadece eşim ve ailem biliyor daha önceden olumsuz süreçler geçirdiğim için önden duyurmayı düşünmüyorum 3 ay dolsun inş öyleve ben de öyle kendimi bebek eşyaları bakarken buluyorum ve hatta şuan ilk siparişimi verdim 9ay 99esma diye kitap var duydunuz mu bilmiyorum her hafta için ayrı bilgi dua veriyor
Rabbim diğer bebişine güç kuvvet versin sağlık versin
![]()
Ama bugün 16.günüm normal mibenımde koyulaşma olmamıştı merak etme 5. gün yaptığımla 8. gün yaptığım aynıydı
Hiiiç takmayın bence kafanıza çocuklar dünyaya gelince evimiz daha da çok dağılacak camlar hep el izi olacak inş zatenbende evi süpüremediğim için deli oluyorum ama yapmıyorum sağolsun eşim hafta 1 anca süpürüyor camlara taktım kafayı ama tabi yapamıyorum yardımcı bulmak istiyorum oda yok bulamıyorum deli olcam haa
Benim bir bilgim yok canm bunla alakalı kanka bakıldığını da bilmiyordumYazdım ama anlaşılmamış sanırım harfler değişmiş. Sma testi 1 tüp kan aldılar şuan evlilik öncesi yapılan bir test ama hamilelere de yapılıyormuş
Ben bilmiyorum ilk defa gideceğim kese randevusuna gittiğimde soracağımKahve sizlere de yasak mı kızlar benim doktor yasakladı da![]()
Benim opu dan beri yasakBen bilmiyorum ilk defa gideceğim kese randevusuna gittiğimde soracağım
Sonuçlar 2-3 aya anca çıkıyormuşBen daha cuma kan verdim ama sma diye birşeye bakmamışlar keşke baksalar tabi günümüzün hastalığı senin ne çıktı sonuç
Ne zaman yasakladı tam olarak? Kaçıncı gününüzde yani? Ben transferden beri bir damla içmedim ama çok özlüyorumKahve sizlere de yasak mı kızlar benim doktor yasakladı da![]()
Ben okudum ve araştırdım bir fincan içilebilir diyor, canım isterse içiyorum. Yanına da sağlıklı ve yararlı diye maden suyu içiyorum. Ama yinede çarşamba gidince soracağımNe zaman yasakladı tam olarak? Kaçıncı gününüzde yani? Ben transferden beri bir damla içmedim ama çok özlüyorummuayenede sorucam. Aslında hamileler için kafeinsiz kahveler var ama tadı nasıl olur bilemedim
Ne zaman yasakladı tam olarak? Kaçıncı gününüzde yani? Ben transferden beri bir damla içmedim ama çok özlüyorummuayenede sorucam. Aslında hamileler için kafeinsiz kahveler var ama tadı nasıl olur bilemedim
Yumurta toplamadan sonra yasakladı canım. Normal gebeler bir fincan içiyor günde ama bizler için şuan tehlikeli damarı büzüştürüyor mu ne öyle bir açıklam yaptı çayda açık şekilde günde en fazla iki bardak dedi. İlk 3 aydan sonra serbest olabilir muhtemelen ama kritik dönemlerde kesinlikle yasak dediler. Her gitttiğimde artık serbest derler diye sordum şuana kadar hep yasak devam ediyor ilk başlar canım çok istedi. Ama artık alıştım istemiyorBen okudum ve araştırdım bir fincan içilebilir diyor, canım isterse içiyorum. Yanına da sağlıklı ve yararlı diye maden suyu içiyorum. Ama yinede çarşamba gidince soracağım