2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Ben okudum ve araştırdım bir fincan içilebilir diyor, canım isterse içiyorum. Yanına da sağlıklı ve yararlı diye maden suyu içiyorum. Ama yinede çarşamba gidince soracağım
Bence siz de şu an içmeyin ikimizin sorunu aynı değildir belki sizin doktor serbest diyebilir ama doktorunuz demeden içmeyin ne olur ne olmaz. Tutunmaya çalıştıkları dönemlerdeyiz malum

Bence siz de şu an içmeyin ikimizin sorunu aynı değildir belki sizin doktor serbest diyebilir ama doktorunuz demeden içmeyin ne olur ne olmaz. Tutunmaya çalıştıkları dönemlerdeyiz malum
Çarşamba günü soracağım canım

Gerçi en baştan bir şey demediyse yasaklamamış olabilir. Bana direk ben sormadan söylemişlerdi ben diğer gidişlerde artık serbest mi diye sordum hep daha henüz değil dediler. Benim bundan önceki doktorlar da bir şey dememişti

Gerçi en baştan bir şey demediyse yasaklamamış olabilir. Bana direk ben sormadan söylemişlerdi ben diğer gidişlerde artık serbest mi diye sordum hep daha henüz değil dediler. Benim bundan önceki doktorlar da bir şey dememişti
Bana hiç yasak demediler hiç bir şeyi canım bilemiyorum o yüzden

Ben okudum ve araştırdım bir fincan içilebilir diyor, canım isterse içiyorum. Yanına da sağlıklı ve yararlı diye maden suyu içiyorum. Ama yinede çarşamba gidince soracağım
Afiyet olsun😊 evet maden suyuyla desteklemek lazım. Bende akşamları 2 bardak açık çay içiyorum yanında kuru üzüm çekirdekli üzümle. Demirsiz kalmıyım diye. Hep içimizi rahatlatsın diye bunlar 😊

ya kızlar istanbul avrupa yakasında oturup hangi hastaneye gidiyorsunuz ben birtürlü karar veremedim kafamda karıştı şimdilik avicenna yada esenler medipol var aklımda

Bakıyorda hem çok pahalı hem bana uzak kalıyor 1 dolmuş 1 metrobüs karnım büyüyünce tek gitmek zor olur hem hastaneden çıkınca işe geliyorum daha yakın olmalı
Hmm benimki de normal doğum yaptırmıyor sezaryen yaptırıyor hep o yüzden değiştirmek istiyorum ama çok aşırı memnunum kritik dönem bitene kadar devam etmek istiyorum. 🤲🏻 İstanbul hakkında bilgim yok inş gönlünüzce bulursunuz

Kızlar merhaba 5+3 kese 20 m ama bebiş daha gözükmedi doktorum 6. Haftaya bulur dedi sizin varmı böyle durum

Eklentiler

• 37A8D573-1FC6-4661-B51C-6FC1D9107539.webp
    37A8D573-1FC6-4661-B51C-6FC1D9107539.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 47
Yarın gidecen bende inşallah herşey yolundadır şimdi tekrar ne zaman gideceksiniz kan testi yaptırdınız mı bugün için değer görmek adına
Kan testini 4 kez yaptırdıktan sonra keseyi gördükten sonra bıraktık gayet güzel artıs ve kese büyüklüğü dedi 6. Hfatada bebek görülüyormus sanırım genelde

Back
X