- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
Evet biraz büyüse hareket eder en azında çikolata falan yeriz hareket etsin diyeEvet bana da geçmiyor zaman hiçç. Daha da hissedemiyoruz hareketlerini o da korkutuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz büyüse hareket eder en azında çikolata falan yeriz hareket etsin diyeEvet bana da geçmiyor zaman hiçç. Daha da hissedemiyoruz hareketlerini o da korkutuyor![]()
canım eşimin hissettiği oldu kızımız olacakmış çok mutluyum ya Allah herkese nasip etsin ciciler alcaz kızımıza :)Mecbur kaldım söyledim bayramda eşim tek gitti ziyaretlere eşim söylemiş .Al tabi canım hakkın dır 6,7 ideal aynen valla bende erkek hissediyorum sağlıkla gelsin sen hangi şehirdeydin
Allaha şükür bir sorun yokmuş herşey yolunda kızım horon oynuyor içimde :)darısı başınızaDoktorunuz ne dedi merak ediyorum
benim 12+6 dedi doktor bende sadece içimde balon var hissi dısında bır haraket hıssetmıyorum kı benım bebeiş baya hopluyor doktorda soyledı benimki daha 6cm düşün hissetmezsinEvet bana da geçmiyor zaman hiçç. Daha da hissedemiyoruz hareketlerini o da korkutuyor![]()
Ayy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün buz 11. Haftaya girdik bakalım belki bizde öğreniriz canın ne istiyorsa yap al gözünde kalmasıncanım eşimin hissettiği oldu kızımız olacakmış çok mutluyum ya Allah herkese nasip etsin ciciler alcaz kızımıza :)
tabıkı israfı sevmem zaten ama kızıma mini etekler alcam teyzesi inşsallah sende haftaya ögrenırsın benım program hesabıma gore 12+2ydi dun dr 12+6 dedi ileride olan bebekler erkek derlerdı yalan çıktı asermem yok bulantım yok erkek dedıler yalan cıktı :) sakin prensesim olacak doktor ilerde yanılmiş olmazsa tabiAyy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün buz 11. Haftaya girdik bakalım belki bizde öğreniriz canın ne istiyorsa yap al gözünde kalmasın
Ben çok acıkıyorum ekşiyi daha çok istiyorum ama tatlı şerbetli hiç yemedim .Bulantılarım sabah oluyor genelde benimde normale göre 3 gün önde şuan mutfaktan tiksinme hiç olmadı yemek kokularına aşığım et sebze farketmiyor sadece parfüm kokusu ağır geliyor.Cinsiyetini çok merak ediyorum sağlıkla gelsin kuzucuklartabıkı israfı sevmem zaten ama kızıma mini etekler alcam teyzesi inşsallah sende haftaya ögrenırsın benım program hesabıma gore 12+2ydi dun dr 12+6 dedi ileride olan bebekler erkek derlerdı yalan çıktı asermem yok bulantım yok erkek dedıler yalan cıktı :) sakin prensesim olacak doktor ilerde yanılmiş olmazsa tabi
Ben hissetmeye başladım sanki içimde ip atlıyor sende öğrenirsin az kaldı bana erken daha değişebilir diyorlar fark etmez ama ben bir kaç parca alısverıs yaptım dayanamadım bendede çok yiyince bulantım oluyor evet çok acıkıyorum 4 kilo almışım dr dikkat et dedi bakalım Allah kucağımıza almayı nasip etsindeBen çok acıkıyorum ekşiyi daha çok istiyorum ama tatlı şerbetli hiç yemedim .Bulantılarım sabah oluyor genelde benimde normale göre 3 gün önde şuan mutfaktan tiksinme hiç olmadı yemek kokularına aşığım et sebze farketmiyor sadece parfüm kokusu ağır geliyor.Cinsiyetini çok merak ediyorum sağlıkla gelsin kuzucuklararada pot pot bir atma oluyor rahim bölgesinde omu yapıyor bilmiyorum
![]()
Benim bazen rahim bölgesinde pıt pıt atma oluyor 2 gündür bulantım ağrılarım kesildi anlamadım böyle oluncada korkuyorum hiç ağrım yok enerjim de yerinde bende 3,5 kg almışım ama engel olamıyorumBen hissetmeye başladım sanki içimde ip atlıyor sende öğrenirsin az kaldı bana erken daha değişebilir diyorlar fark etmez ama ben bir kaç parca alısverıs yaptım dayanamadım bendede çok yiyince bulantım oluyor evet çok acıkıyorum 4 kilo almışım dr dikkat et dedi bakalım Allah kucağımıza almayı nasip etsinde
korkma benim genelde bulantım olmuyor ağrılarımda yorulunca az az oluyor rahminde tuhaf bir his oluyormu sankı su dolu baloncuk öteye beriye vuruyormus gıbı o haraketlerıymıs zayıflar daha iyi hissediyormıu benım göbek yağlandı belkıde benzetıyorum bılemmBenim bazen rahim bölgesinde pıt pıt atma oluyor 2 gündür bulantım ağrılarım kesildi anlamadım böyle oluncada korkuyorum hiç ağrım yok enerjim de yerinde bende 3,5 kg almışım ama engel olamıyorumamin canım inşallah
benım kuzende hamıleymıs bıde nazar deger dıye solememıs ben tüp bebek yaptırdım genede bu kadar görmemış olmadım neyse onunkı 16 haftalık bulantılarım 14. haftada kesildı demıstı bazılarında 3 aylık olunca kesılıyor musBenim bazen rahim bölgesinde pıt pıt atma oluyor 2 gündür bulantım ağrılarım kesildi anlamadım böyle oluncada korkuyorum hiç ağrım yok enerjim de yerinde bende 3,5 kg almışım ama engel olamıyorumamin canım inşallah
Hiç öyle olmuyor ama bu kilo nolacak bilmiyorum her acıktığımda sanki oruçlu gibi hissediyorumkorkma benim genelde bulantım olmuyor ağrılarımda yorulunca az az oluyor rahminde tuhaf bir his oluyormu sankı su dolu baloncuk öteye beriye vuruyormus gıbı o haraketlerıymıs zayıflar daha iyi hissediyormıu benım göbek yağlandı belkıde benzetıyorum bılemm
benım kuzende hamıleymıs bıde nazar deger dıye solememıs ben tüp bebek yaptırdım genede bu kadar görmemış olmadım neyse onunkı 16 haftalık bulantılarım 14. haftada kesildı demıstı bazılarında 3 aylık olunca kesılıyor mus
CANIM SEN CİNSİYET ÖĞRENEBİLDİNMİ 12. HAFTAYA GİRMİŞ OLMAN LAZIM DİMİmilletin ki kıymetli canım inş öyledir ağrı olsa bir dert olmasa bir dert
MERHABA DURUMUN NEDİR HAMİLEMİSİN MERAK ETİMMerhaba bugün transfermin 10. Günü 3. Gün embriyosu transfer edildi. İdrar testi yaptım sanki silik çıktı emin olamadım sizce iyi bir belirti mi bakarmısınız
Canım tüp bebek ücretsiz ilaç yardımı diye bir sayfa var oraya yaz istersen ordan çıkar bence isteyenarkadaşlar merhaba ,sürecim pozitif sonuçlandığı için elimde 1 adet oxotide ve 1 adet cetrotide ilaç var. İhtiyacı olan var mı ? Varsa yazabilir mi ücretsiz olarak ihtiyacı olana kargolamak istiyorum
Siz bu ilaçlardan arıyordunuz temiz edebilmiş miydiniz?arkadaşlar merhaba ,sürecim pozitif sonuçlandığı için elimde 1 adet oxotide ve 1 adet cetrotide ilaç var. İhtiyacı olan var mı ? Varsa yazabilir mi ücretsiz olarak ihtiyacı olana kargolamak istiyorum
Daha gitmedim canım evet 12 .haftaya girdim ama tamamlanmasını bekliyorum tam 12 hafta dolunca güdeceğim haftaya çarşamba günü şikayetlerim azaldı baya ama çok yiyorum ve engel olamıyorumCANIM SEN CİNSİYET ÖĞRENEBİLDİNMİ 12. HAFTAYA GİRMİŞ OLMAN LAZIM DİMİ