- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
oxotide lazım demiştim canım ben bir arkadaşa yazmıştım oxotide diye ama cevap gelmedi nasip bakalımSiz bu ilaçlardan arıyordunuz temiz edebilmiş miydiniz?aaynaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oxotide lazım demiştim canım ben bir arkadaşa yazmıştım oxotide diye ama cevap gelmedi nasip bakalımSiz bu ilaçlardan arıyordunuz temiz edebilmiş miydiniz?aaynaa
Tamam isterseniz ece hanımla iletişime geçin elimde var demişoxotide lazım demiştim canım ben bir arkadaşa yazmıştım oxotide diye ama cevap gelmedi nasip bakalım
ona yazmıştım canım da geri dönüş olmadı başkasına verdi sanırımTamam isterseniz ece hanımla iletişime geçin elimde var demiş
HADI BAKALIM HAYIRLISI AMA YAZMAYI UNUTMA BİRDE SEN HANGİ İLAÇLARA DEVAM EDİYORSUN HANGILERINIKESTILER BENIM FITIL MARKADI PROGESTAN OLDU GUNDE 2 KERE OKSAPAR MALTAFOR GEBYLFOL BALIKYAGLIDaha gitmedim canım evet 12 .haftaya girdim ama tamamlanmasını bekliyorum tam 12 hafta dolunca güdeceğim haftaya çarşamba günü şikayetlerim azaldı baya ama çok yiyorum ve engel olamıyorum![]()
Allah yardımcınız olsun bulabıldınızmı bizde zor buldur oxıtedla cetrotıde aynı benım doktorum hangısınden kac tane bulursan la demistı ben ıstanbul Avrupa yakasındayım elimde 1 tane çeyrek sayılmaz bile olsa yardımcı olurdum ama buldugum eczane numaralarını verebılırımoxotide lazım demiştim canım ben bir arkadaşa yazmıştım oxotide diye ama cevap gelmedi nasip bakalım
ben şuan ankaradayım canım nasipse birkaç aya şırnaka geçeceğiz eşimin tayini çıktı şırnakaAllah yardımcınız olsun bulabıldınızmı bizde zor buldur oxıtedla cetrotıde aynı benım doktorum hangısınden kac tane bulursan la demistı ben ıstanbul Avrupa yakasındayım elimde 1 tane çeyrek sayılmaz bile olsa yardımcı olurdum ama buldugum eczane numaralarını verebılırım
Canım ben en baştan beri oksapar ,proluton depot ,Progestan dex,progestan fitil bunların hepsi 12. Hafta son bitiyor 20. Haftaya kadar sadece proluton depot kullanacağım sonra son.HADI BAKALIM HAYIRLISI AMA YAZMAYI UNUTMA BİRDE SEN HANGİ İLAÇLARA DEVAM EDİYORSUN HANGILERINIKESTILER BENIM FITIL MARKADI PROGESTAN OLDU GUNDE 2 KERE OKSAPAR MALTAFOR GEBYLFOL BALIKYAGLI
Hala yok mu bu ilaç ya...Allah yardımcınız olsun bulabıldınızmı bizde zor buldur oxıtedla cetrotıde aynı benım doktorum hangısınden kac tane bulursan la demistı ben ıstanbul Avrupa yakasındayım elimde 1 tane çeyrek sayılmaz bile olsa yardımcı olurdum ama buldugum eczane numaralarını verebılırım
ben anlamadım valla doguma yakın bırakırsın dedıler oksaparla progestan fıtıl corasprını bıle hala ıcıyorum kan sulandırıcıyı bıraktırmam dedı doktorumCanım ben en baştan beri oksapar ,proluton depot ,Progestan dex,progestan fitil bunların hepsi 12. Hafta son bitiyor 20. Haftaya kadar sadece proluton depot kullanacağım sonra son.
Valla bilmiyorum canım bana proluton dex sadece temmuz sonuna kadar hatta daha erken bıraktıracaklardı vazgeçtiler taze transfer diye yarın gideceğiz bakalım ne diyecek doktoruben anlamadım valla doguma yakın bırakırsın dedıler oksaparla progestan fıtıl corasprını bıle hala ıcıyorum kan sulandırıcıyı bıraktırmam dedı doktorum
bugun aklıma geldın ama yazmaya zaman bulamadım sen doktora gıtmedınmı cisiyetı merak ettım bana cok erken soyledıler ya hersey degısır falan dıyorValla bilmiyorum canım bana proluton dex sadece temmuz sonuna kadar hatta daha erken bıraktıracaklardı vazgeçtiler taze transfer diye yarın gideceğiz bakalım ne diyecek doktoru
Konuya çok vakıf olamadım ama Ankara’da Köroğlu eczanesi var küp bebek ilaçları ile anlaşması olan bir eczane isterseniz ulaşınHala yok mu bu ilaç ya...( ben ocak ayında her yerde aradım tüm İstanbul'da, çevre şehirlerde, Ecza depoları, eczacılar odası 2 tane bulabilmiştim. Sonra Kıbrıs Rum kesimine geçen bir tanıdığımız vardı o sırada o oradan buldu getirdi.. Kıbrıs'da ki merkezlere sorun isterseniz varsa alıp gelirsiniz.
Yok canım yarın gideceğiz 11+4 oldu doktor 3 gün ilerde demişti ama ben onu hesaplamıyorumbugun aklıma geldın ama yazmaya zaman bulamadım sen doktora gıtmedınmı cisiyetı merak ettım bana cok erken soyledıler ya hersey degısır falan dıyor
ben proluton dex 1 kere vuruldum oda kanamam olunca her doktor farklı demek ama kan sulandırıcıyı kesınlıkle doguma yakın dedı yenı doktorum sen baska doktor buldunmuValla bilmiyorum canım bana proluton dex sadece temmuz sonuna kadar hatta daha erken bıraktıracaklardı vazgeçtiler taze transfer diye yarın gideceğiz bakalım ne diyecek doktoru
bana da 4 5 gun sanrım ilerde dedıler ama bu tüp bebek diye benceYok canım yarın gideceğiz 11+4 oldu doktor 3 gün ilerde demişti ama ben onu hesaplamıyorum
Evet doğum için paket yaptırdım şimdi tüp bebekte yarın son günüm ama yeni doktor ne der bilmiyorum oksapar artık çok acıtıyor girmiyor iğne derimeben proluton dex 1 kere vuruldum oda kanamam olunca her doktor farklı demek ama kan sulandırıcıyı kesınlıkle doguma yakın dedı yenı doktorum sen baska doktor buldunmu
Bebek gelişimi ile alakalı çünkü benim herşey günü günü ne oldubana da 4 5 gun sanrım ilerde dedıler ama bu tüp bebek diye bence
ben oksaparı kolumdan yapıyorum dogum paketı nasıl oluyor canm ben bılemedımEvet doğum için paket yaptırdım şimdi tüp bebekte yarın son günüm ama yeni doktor ne der bilmiyorum oksapar artık çok acıtıyor girmiyor iğne derime
Tüm kontroller doğum içinde toplu para yatırdım doktor kız dedi tahminen canımben oksaparı kolumdan yapıyorum dogum paketı nasıl oluyor canm ben bılemedım
yavrum bend eilk erek hissettim kız dedıler ama herkes erken degısır dıyor bılemedm desene kızlarımız olacak beklemekte zor. Yenı anlastgın yermı ne guzel nekadara anlastın sorund egılse soylermısın bana muayeneler 450 dogum sımdı normal dogum 10,000 sezeryan 15,000 dedı ama ben oguranan kadar zam gelebılırmısTüm kontroller doğum içinde toplu para yatırdım doktor kız dedi tahminen canım