2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Yolda ayagım bile yan bassa korkuyorum Yasım ileri bu arada sizler genc sayılırsınız 🥰 bu aşamaya bile kolay gelmedik maddi manevi süreç ama çok şükür sonuc alabildik. Sonuna kadar gitmek nasip olsun.
Doktora da bırsey diyemedim ama 2 gün karın ağrısı çektim bugun iyiyim. Yarın kendı Doktorumda son randevum bakalım.
Msjını yeni gördüm benmde yaşım var canım az degil bu tüp bebek süreci herkese yıpratıcı bende zor zamanlar yaşadım amliyat oldum falan Allah yuzumuze guldu sızede gecmıs olsun suan durumunuz nedır bebek nasıl cınsıyet bellımı sızde

Pıhtılaşma sorununuz var mı, baya yüksek vermiş. Ben 4000liği günaşırı kullanıyorum. Sadece tedbir için verdi doktorum.
Yanı sorunda yok tup bebekelrde kan sulandırıcı doguma yakın bırakılır dedı hep öyle oluyormus ben progesteron fıtılde kullanıyorum gunde 2 onuda 20 haftada 1 dusurecekmıs bıde corasprın kullanıyorum onuda 20. haftada bırakacakmısım

Yanı sorunda yok tup bebekelrde kan sulandırıcı doguma yakın bırakılır dedı hep öyle oluyormus ben progesteron fıtılde kullanıyorum gunde 2 onuda 20 haftada 1 dusurecekmıs bıde corasprın kullanıyorum onuda 20. haftada bırakacakmısım
Her doktorun farklı tedavisi belki ondandır

benim hastanemde özel ama sgkta geçiyor banada rapor çıkarttılar normalde cok sorun oluyordu sımdı saglık ocagı 10 yazdı
Ne güzel benim yerin sgk anlaşması şok malesef başka yerde yaptıracağım kızlar buğün çok kaşık ağrım var baş ağrısı bitkinlik noldu anlamadım🙁valla sağlıkla gelsinler hani derler ya içerde kalsaydı yok doğsun yanımda olsun birşey olacak diye hep korku endişe yoruldum valla

Ne güzel benim yerin sgk anlaşması şok malesef başka yerde yaptıracağım kızlar buğün çok kaşık ağrım var baş ağrısı bitkinlik noldu anlamadım🙁valla sağlıkla gelsinler hani derler ya içerde kalsaydı yok doğsun yanımda olsun birşey olacak diye hep korku endişe yoruldum valla
o korku bendede var birde hareketleri tam hissetmiyorum ya daha cok panik oluyorum artık ayda bır kontrol ben gecen esime dedim dayanamıyorum valla ılacta yazdrmma lazımdı gıttım boyu uzamış cok mutlu oldum dunde benım sol kasığımda agrı vardı rahmi genişletiyormuşlar baş agrısını bende hamilelikte öğrendım oda normalmiş sen genede dr sor bana da söyle

Benim oksapar 4000 hergün bir tane bunlarında derecesi varmış bilmiyordum bu arada benim kanda pıhtı olabilirmiş pozitif çıkmış o yüzden doğuma kadar devam
bu doktorum ilk 4000 yazdı bende sordum neyle başladıysa öyle devam edelim dedi 6000 le değişti kan tahlili falanda yapmadı ama tüp bebeklerde genelde doğuma kadar devam ediliyormuş korkma kanda pıhtı ilaç kullanıyoruz zaten Allahın izniyle birşey olmaz

Msjını yeni gördüm benmde yaşım var canım az degil bu tüp bebek süreci herkese yıpratıcı bende zor zamanlar yaşadım amliyat oldum falan Allah yuzumuze guldu sızede gecmıs olsun suan durumunuz nedır bebek nasıl cınsıyet bellımı sızde
Yeni gördüm mesajınızı. Cmtesi randevum vardı biraz ayrıntılı güzelce muayenemizi olduk Kız olabilir dedı cinsiyetı, temmuzda bayram dönüşü muayene var ozaman kesin belli olurmuş 🍀🧿1 ay beklıyoruz oda baya uzun süre fakat ben devlette de kayıt actırdım belki bayram oncesı ilaç yazdırmaya gidebilirim.
Çok şükür bugunlere geldik 3 ayı geçtik 🙏
Fetal Dna yaptrdm 2 haftaya sonuc cıkarmıs. İnşallah güzel gelir sonuc. Beklıyoruz su an 🫶
Bayramda hamileligi söylemeyi düşünüyoruz kendı ailem yakın 1 2 ark harici söylemedim.

bu doktorum ilk 4000 yazdı bende sordum neyle başladıysa öyle devam edelim dedi 6000 le değişti kan tahlili falanda yapmadı ama tüp bebeklerde genelde doğuma kadar devam ediliyormuş korkma kanda pıhtı ilaç kullanıyoruz zaten Allahın izniyle birşey olm
Benim oksapar 4000 hergün bir tane bunlarında derecesi varmış bilmiyordum bu arada benim kanda pıhtı olabilirmiş pozitif çıkmış o yüzden doğuma kadar devam
Buğün gittim herşey yolunda yine kız sanki dedi doktor 2 li taramam temiz çıktı canım çok şükür adım adım ilerliyoruz

Back
X