2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Canısı her ikisinin de riski var genel anesteziyi herkes öneriyor epidural olanlarda bel ağrısı çok oluyormuş ama ben belden düşünüyorum doğduğu anına şahit olmak için .Bende merak ettim millet ne yaptı acaba atını alan gitti
Benım gorumcem panık bana genel yaptır dedı belınden sakat kalmıs 3 dogumunun 2 sını genel 1nı lokal yaptı. Hastane eşimide almıyor alsa tereddut bıle etmeden lokal yaptrırım ama suanda doktoruma sorcam

Benım gorumcem panık bana genel yaptır dedı belınden sakat kalmıs 3 dogumunun 2 sını genel 1nı lokal yaptı. Hastane eşimide almıyor alsa tereddut bıle etmeden lokal yaptrırım ama suanda doktoruma sorcam
Benim eşim girecek canım nasıl sakat kalmış sen nasıl istiyorsan öyle yap Allah korusun

tabiki var ama sağlık ocağındamı verdin aslında barkod aldıysan netten kan sonucu yaz barkodu gir çıkar diye biliyorum ben özelde yaptırmıstım 2 saate dedıler maıl gelmeyınce sınırden delırmıstım
tabiki var ama sağlık ocağındamı verdin aslında barkod aldıysan netten kan sonucu yaz barkodu gir çıkar diye biliyorum ben özelde yaptırmıstım 2 saate dedıler maıl gelmeyınce sınırden delırmıstım
Recai hocada memnun kadinmi tüp bebeği Recai hocadami yaptin

Canım benim ilk deneme 0,089 du Amh 33 yaşındayım 8aylık hamileyim şuan
Yaaa çok sevindim adına RABBİM sağ salim bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldın peki Recai hocadami yaptirdin kusura bakma soruyorum bu ay sonu görüşmeye gidicem uzak şehirde yaşıyorum iyi bir yer istiyorum ilk denemede olsun istiyorum RABBİM nasip ederse eğer

Yaaa çok sevindim adına RABBİM sağ salim bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldın peki Recai hocadami yaptirdin kusura bakma soruyorum bu ay sonu görüşmeye gidicem uzak şehirde yaşıyorum iyi bir yer istiyorum ilk denemede olsun istiyorum RABBİM nasip eders
Amin canım cümlemizin inşallah ben çok araştırdım Allah nasip etti çok şükür hangi şehirden geleceksin bu arada başlamadan vitamin ilaçları başla ben 2,5 ay kullandım rabbim inşallah sanada nasip eder

Mardinde yaşıyorum ankaraliyim ailem Ankara'da yaşıyor bu yönden şansliyim doktormu dedi sana kullan diye yoksa kendinmi aldın peki vitamin ilaçlarıni bir bilgim yok
Amin canım cümlemizin inşallah ben çok araştırdım Allah nasip etti çok şükür hangi şehirden geleceksin bu arada başlamadan vitamin ilaçları başla ben 2,5 ay kullandım rabbim inşallah sanada nasip eder

ben hangı hastaneye sorduysamda doguma eş almyoruz dıyorlar :KK43:
Hadi ya bizim alıyor çok şükür hatta çekim yapılıyor özel doğumda

Mardinde yaşıyorum ankaraliyim ailem Ankara'da yaşıyor bu yönden şansliyim doktormu dedi sana kullan diye yoksa kendinmi aldın peki vitamin ilaçlarıni bir bilgim yok
Doktor vermez bunu folik asit ,q enzim q, arısütü bal polen ,portakal,çerez,avakado bolca su ,e vitamini hem ben hem eşim kullandı yumurta kalitesi için

Amin canım inşallah sende sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin 🥰 bende görüşmeye gidicem doktor konusunda çok kararsızım

Back
X