2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Ben bugün kan verdim canim 0 çıktı negatifim yani.

İnşallah adet diye beklerken pozitif sonucu görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın hakkında hayırlısı olsun
Teşekkürler kuzeyyildizi iyi dileklerin için . Acayip gicik bir durum ama artık sıkıldım bu 4.denemem.O kadar kan verdim ki sonuç için kan vermek istemiyorum düşün… üzülmeyin lütfen. Kendi negatiften iyi dileklerini sunan güzel yürekli bir insan olarak tez zamanda ins kucağınızı doldursun yaradan…

Çok zor gerçekten yaşadığınız. Amin hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun rabbim. Sizde pes etmeyin. Kendinizi toparlayınca İnşallsh gene sabır ve güçle yenidenn denersiniz

İnsallah hepimiz bir gün aldığımız güzel haberleri yazarız buraya

Benimde yok yeniden başlayacağım bende maalesef ama napalım yılmamak lazım bu yolda sanırım.
Allah hepimize sabır ve dirayet versin.Hep bi Umut var icimde bir gün olucak diye.
Ne zaman olmasi en hayırlısı ise ozaman gelsin isyan etmiyorum bu günümüze bin şükür.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…