- 12 Mayıs 2022
- 89
- 134
- 13
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Merhaba 14 Mart Salı Günü transfer oldumMerhabalar ne zaman transfer oldunuz?
Ben sizden bir gün sonra olmuşum belirtiniz var mı? Nasıl gidiyorMerhaba 14 Mart Salı Günü transfer oldum
Üzülmeyin lütfen ben test yapmayı düşünmüyorum çünkü regl olurum diye bekliyorumYaptim bu sabah maalesef negatif benim .test günüm cuma günü iste bekliyorum
Ben bugün kan verdim canim 0 çıktı negatifim yani.Üzülmeyin lütfen ben test yapmayı düşünmüyorum çünkü regl olurum diye bekliyorum
Geçmiş olsun. Var mıydı geride embriyolarınızBen bugün kan verdim canim 0 çıktı negatifim yani.
İnşallah adet diye beklerken pozitif sonucu görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın hakkında hayırlısı olsun
Teşekkürler kuzeyyildizi iyi dileklerin için . Acayip gicik bir durum ama artık sıkıldım bu 4.denemem.O kadar kan verdim ki sonuç için kan vermek istemiyorum düşün… üzülmeyin lütfen. Kendi negatiften iyi dileklerini sunan güzel yürekli bir insan olarak tez zamanda ins kucağınızı doldursun yaradan…Ben bugün kan verdim canim 0 çıktı negatifim yani.
İnşallah adet diye beklerken pozitif sonucu görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın hakkında hayırlısı olsun
Çok zor gerçekten yaşadığınız. Amin hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun rabbim. Sizde pes etmeyin. Kendinizi toparlayınca İnşallsh gene sabır ve güçle yenidenn denersinizTeşekkürler kuzeyyildizi iyi dileklerin için . Acayip gicik bir durum ama artık sıkıldım bu 4.denemem.O kadar kan verdim ki sonuç için kan vermek istemiyorum düşün… üzülmeyin lütfen. Kendi negatiften iyi dileklerini sunan güzel yürekli bir insan olarak tez zamanda ins kucağınızı doldursun yaradan…
Maalesef yoktu bu 2. Denemem 2 tane son kalan embriyolarim transfer edilmiştiGeçmiş olsun. Var mıydı geride embriyolarınız
İnsallah hepimiz bir gün aldığımız güzel haberleri yazarız burayaTeşekkürler kuzeyyildizi iyi dileklerin için . Acayip gicik bir durum ama artık sıkıldım bu 4.denemem.O kadar kan verdim ki sonuç için kan vermek istemiyorum düşün… üzülmeyin lütfen. Kendi negatiften iyi dileklerini sunan güzel yürekli bir insan olarak tez zamanda ins kucağınızı doldursun yaradan…
Benimde yok yeniden başlayacağım bende maalesef ama napalım yılmamak lazım bu yolda sanırım.Maalesef yoktu bu 2. Denemem 2 tane son kalan embriyolarim transfer edilmişti
Allah hepimize sabır ve dirayet versin.Hep bi Umut var icimde bir gün olucak diye.Benimde yok yeniden başlayacağım bende maalesef ama napalım yılmamak lazım bu yolda sanırım.
Bugün 7. günüm regl olmadan önceki belirtiler var artık tutunma belirtileri midir bilmiyorum pazartesi günü test günüm test gününü bekliyorumBen sizden bir gün sonra olmuşum belirtiniz var mı? Nasıl gidiyor
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Benim de bugün 9. Günüm 3. Gün embr.Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi
Test gününüz ne zamandı normalde leke gelmesi aslında iyiye yorulur yerleşme olduğu için ama idrar testinin tek çıkması da bi garip olmuşBenim 5. Gün canım
Test gününüz ne zamandı normalde leke gelmesi aslında iyiye yorulur yerleşme olduğu için ama idrar testinin tek çıkması da bi garip olmuş
O zaman bence daha erken. Leke olması da hayra işarettir inşallah.Test günüm pazartesi canım
Sonuç negatif ….Çok zor gerçekten yaşadığınız. Amin hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun rabbim. Sizde pes etmeyin. Kendinizi toparlayınca İnşallsh gene sabır ve güçle yenidenn denersiniz
çok üzüldüm rabbim en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallahSonuç negatif ….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?