2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Merhaba
Benim ilk denememdi ama neyazıkki sonuç negatif ve sanırım da son denemem olucak.ilaclar çok stres yapıyor ama sakın kalmaya çalışın ben başaramadım. inşallah sizde tutar

Merhaba
Benim ilk denememdi ama neyazıkki sonuç negatif ve sanırım da son denemem olucak.ilaclar çok stres yapıyor ama sakın kalmaya çalışın ben başaramadım. inşallah sizde tutar
Merhaba geçmiş olsun. Kalan embriyolarınız yok muydu ? Yoksa başka bir sıkıntıdan dolayı mı başlamak istemiyorsunuz.
Bende bu ay başlayamadım maalesef. Belki de önümüzdeki ayda başlayamayacağım duruma göre olacak

Teşekkürler kalan embriyolar orta kalitedeydi ve dondurulmadı.20 gün sonra 40 yaşımı dolduruyorum ve başlamam için regl olmam gerek hala olmadim.raporumun geçerliliği olmuycak ve bu süreçte maddi olarak çok yiprandigim için ikinci kez bunun üstesinden gelemiycem.
Siz neden ertelediniz

inşallah rabbim bi yol gösterir ya da kendiliğinizden hamile kalırsınız inşallah.
Bende kist oluştuğu için e2 hormonum çok yüksek çıktı o yüzden beklemeyi uygun gördüler belki önümüzdeki ayda hap kullanmam gerekecek o yüzden erteledik maalesef.

İnşallah
Sizede çok geçmiş olsun.

Maalesefff ben yeniden başlayacağım. Kalitesiz olan yumurtalarımdan kaynaklı olarak 1 adet zar zor oluşmuştu oda tutmadı.
Bu ay başlayacaktııııım ama maalesef kist engeli ile karşılaştım
Geç olsun güç olmasın..benim ilk denemede 6 yumurta toplandı 1 embriyo oluştu, 2.denemede 7 yumurta toplandı 2 embriyo oluştu, 3.denemede 9 yumurta toplandı 4 embriyo 5.güne geldi dün transfer oldum 2 tane de donduruldu..yumurtalarım çok iyi değildi ama biraz beslenmemi düzenledim, antioksidan çok tükettim ve vücudumun stres seviyesini düşürdüm işe yaradı herhalde. 24 mart test günüm, inşallah bebeklerimiz tutunur ve kucaklarımız dolar

Amin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bakalım bende 2 aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama stres bu ay çok fazla yaptığımı hissediyorum kist oluşumu beni biraz üzdü açıkçası. Bakalım herşey olacağına da varıyor stres yapmanın sa bi anlamı da yok aslında ama işte

Merhaba herkese umarım güzel sonuçlar alırsınız biz de eşimde sıkıntı vardı tese ameliyatı oldu. Çok şükür onda çıktı. Bende de 22 yumurta toplandı ancak 5. güne gelen 2 tane embriyomuz oldu. İlk tedavim olduğu için sayı biraz umutsuz etti ama eşimde hiç çıkmama ihtimalini bildiğimizden bu sayıya da şükrediyoruz. Lafı çok uzatmadan dün itibariyle transfer için gittim ama benim de E2 değerim 3000lerde olduğunda hocamız dondurmayı teklif etti ben de kabul ettim. 2 adet beklememi söylediler. Her zaman hayırlısını istedim umarım hepimiz için hayırlısı olur.

son durum güncellemesi 2 martta opu oldum. Çok ağrım olduğu için taze transfer yapamadık. 7 yumurtamdan 4 tanesi 5 ve 6.güne geldi. 5aa olduğunu söyledi doktor bu sevindirici. Amh 0.69 çünkü.
Pazartesi adet oldum. Bugün kontrole gittim bu ay doğum kontrol kullanacağımı bitince tekrar gideceğimi söyledi. Ben bu ay transfere hazırlamıştım kendimi. Ama embriyoya kıyamıyorum iyi kalitede,o yüzden sağlam ilerlemek istiyorum diyiince elim kolum bağlandı tabi. 1 ay daha bekleyeceğim.

Bence doğru olanı yapmış siz de doktorunuzda. Anca vücudunuz toparlayacak kendini transferde de progestan desteği alınıyor dışardan iğnelerle fitillerle sizde dinlenmiş olursunuz. Hakkinızda hayırlısı olsun inşallah

Ne güzel insallah hepimiz pozitif sonuclar alırız
Dondurulmus embriyo mu ilk denemeniz mi nasil oldu tedaviniz
4. Denemem her defasında 2 adet taze transfer oldum ama hiç biri tutmadı. Bu kez de 2 embriyo zaten yumurtam az dondurulan da olmuyor . Hafif bel ağrım oluyor onun dışında hiç birsey hissetmiyorum . Progesteron fitil ve iğne estrofem hap devam bir de kan sulandırıcı .

Benimde 2. Denemen ilki 3. Gun embriyosu taze transferdi tutmustu ama 8 haftalikken kalbi durdu nasip olmadi .
Bu seferkiler dondurulmus biri iyi biri orta kalite 2 tane transfer edildi suan icin hic bir belirtim yok kansulandici igne ve hapı, progestan igne ve fitil estrofem ve folik asit iciyorum .insan kendinde sürekli bir belirti arıyor yorumlarda kasik agrisi falan okuyorum ama bende hic bisey yok.ilk transferimdede yoktu zaten sonucu görene kadar hamile olduguma inanamamistim inşallah yine tutunmustur bebisler hayırlısı olsun hepimiz icin

önceki başarısızlıklar ve korku
Inşallah pozitiftir şu cuma günü Rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin Allahtan ümit kesilmez Rabbimin mucizesi bitmez ben 6 yıl olcak daha anca hamileyim bugün bütün isteyenlere dua edeceğim

Nasıl gidiyor transfer arkadaşlarım bende belirti yok aksine regl olacakmışım gibi hissediyorum…

Nasıl gidiyor transfer arkadaşlarım bende belirti yok aksine regl olacakmışım gibi hissediyorum…
Valla bende de tık yok ya insan kendinde belirti arıyor sürekli ama yok yani.
Gerçi benim ilk transferimde de belirtim yoktu hergun belirtim neden yok diye agliyodum umutsuzcs test vermistim ama ozaman pozitifti sonucum İnsalllah yine pozitifi görürüz arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…