- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Evet canım bende seni hatırlıyorum bu ay ikimizde negatif olduk hayır ben İzmir canım nasip artık Rabbim neyi taktir ederse onu yaşıcazMerhaba ablacım seni diğer topikten görüyorum. Çok üzgünüm gerçekten. Rabbim hepimize aratmadan hayırlısıyla tez vakitte sağlıklıca nasip etsininşallah bu sefer tutar. birbizimize destek olalım inşallah. Sen de istanbulda mı tedavi görüyordun.
Öyle gerçekten. Hayırlısı olsun hakkımızdaEvet canım bende seni hatırlıyorum bu ay ikimizde negatif olduk hayır ben İzmir canım nasip artık Rabbim neyi taktir ederse onu yaşıcaz
Benim diğer 3 negatif denemem hep 5.gün ikişer embriyo 1.kalite transferleri oldu. 2si taze biri dondurulmuş. Sonuncuda laparoskopi+histereskopi oldum kontrol amaçlı Rahime çizik atıldı ,eşimden kan alınıp vana verildi 3 doz ( lenfosit aşısıı) artık denenmemiş birşey kalmadı gibi ama bakalım kısmet.Merhaba. Bana da Pazartesi günü 6. Gün emriyosu transfer edildi inş güzel sonuçlar alırız. Ama 6. Gün embriyosu çok nadir duyuyorum neden acaba bi bilgin varmı cnm herkesin ya 3 ya 5
Allah yardımcın olsunİyi bari ya sizin gene 3 tane daha var inşallah bu sefer tutar. Evet doğru diyorsunuz aslında transfer tedavisi de daha rahat zaten. İlaç konusunda. Ama ben halen ilaç etkilerini hissediyorum o progesteron ilaçlarının o yüzden de biraz beklemek istedim. Bide ben baştan başlayacağım için psikolojik hazırlanmam lazım
Amiiin hepimiz öyleyiz Normal olan yoktur bence.Allah yardımcın olsunsu gibi akıp geçsin inşallah. Bende psikoloji kalmadı zaten hunimle geziyorum.
Hımm anladım çok teşekkür ederim bilgin icin cnm hayırlısı inşBenim diğer 3 negatif denemem hep 5.gün ikişer embriyo 1.kalite transferleri oldu. 2si taze biri dondurulmuş. Sonuncuda laparoskopi+histereskopi oldum kontrol amaçlı Rahime çizik atıldı ,eşimden kan alınıp vana verildi 3 doz ( lenfosit aşısıı) artık denenmemiş birşey kalmadı gibi ama bakalım kısmet.
Benim 2 embriyom iyi ilerledi 5.gün donduruldu diğer 2 embriyo yavaşlamıştı imha olur sandım ama 6.gün aradılar onlarda bir anda güzel ilerlemiş hatta biyopsi alınacak duruma gelmişler onlarda donduruldu. Gidebilecek embriyolar için 6.cı gün bekleniyor nadirde olsa her embriyolar ve merkezin tercihi değil o yüzden etrafta çok duyulmuyor. Benim mecburiyetten oldu biraz ngs için biyopsi alınabilmesi için 5.veya6.cı gün olması gerekiyordu.
Ben daha dün bıraktımAmiiin hepimiz öyleyiz Normal olan yoktur bence.
Bişey sorcam ya ben transfer aşamasında ki kullanılan ilaçları bırakalı tam 17 18 gün oldu Halen böyle göğüs hassasiyeti yaşıyorum normal mi bu siz de var mı böyle bişey çok rahatsız ediyor beni.
Öyle mi ben daha önce oldu sandımBen daha dün bıraktım
Merhabaaa hoşgeldinizMerhaba benim tarih net değil, muhtemelen Nisan gibi olacak, şuraya ilişsem erken midir acaba?
Yaa sizde mi istanbuldasınız nerde tedavi görüyordunuz. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınızMerhaba İstanbul da oturuyorum bende Şubat sonu Mart başı gibi tedaviye tekrar baslayacagiz.
Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Bahçeçiyi de çok araştırmıştım ama maddi olarak bana pek uymadı o yüzden burayı tercih ettim.Kızlar İstanbul’da olanlar hangi merkezde tedavi oluyor. Benim 4.denemem. Fethiyede oturuyorum ama İstanbul bahçeci Fulya’da tedavi oluyorum ( burda ilk denemem)
Bugün midem sürekli ağzıma geliyor belim sırtım ağrıyor ilaçları bıraktıüım için olabilir belkiÖyle mi ben daha önce oldu sandımo zaman bişey anlaşılmaz
regl öncesi olduğu için olabilir vücut tepki gösteriyor kendimden biliyorum her reglde midem bulanır benimBugün midem sürekli ağzıma geliyor belim sırtım ağrıyor ilaçları bıraktıüım için olabilir belki
İnşalllah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allah’ın izniyle.Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Bahçeçiyi de çok araştırmıştım ama maddi olarak bana pek uymadı o yüzden burayı tercih ettim.
Kızlar İstanbul’da olanlar hangi merkezde tedavi oluyor. Benim 4.denemem. Fethiyede oturuyorum ama İstanbul bahçeci Fulya’da tedavi oluyorum ( burda ilk denemem)
Evet canım İstanbul da ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum 3. Deneme olacakYaa sizde mi istanbuldasınız nerde tedavi görüyordunuz. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız
Hadi inşallah hayırlısıyla sağlıklıca tutunurlarEvet canım İstanbul da ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum 3. Deneme olacakBu sefer iki tane embriyo transferi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?