2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Evet canım bende seni hatırlıyorum bu ay ikimizde negatif olduk hayır ben İzmir canım nasip artık Rabbim neyi taktir ederse onu yaşıcaz

Merhaba. Bana da Pazartesi günü 6. Gün emriyosu transfer edildi inş güzel sonuçlar alırız. Ama 6. Gün embriyosu çok nadir duyuyorum neden acaba bi bilgin varmı cnm herkesin ya 3 ya 5
Benim diğer 3 negatif denemem hep 5.gün ikişer embriyo 1.kalite transferleri oldu. 2si taze biri dondurulmuş. Sonuncuda laparoskopi+histereskopi oldum kontrol amaçlı Rahime çizik atıldı ,eşimden kan alınıp vana verildi 3 doz ( lenfosit aşısıı) artık denenmemiş birşey kalmadı gibi ama bakalım kısmet.
Benim 2 embriyom iyi ilerledi 5.gün donduruldu diğer 2 embriyo yavaşlamıştı imha olur sandım ama 6.gün aradılar onlarda bir anda güzel ilerlemiş hatta biyopsi alınacak duruma gelmişler onlarda donduruldu. Gidebilecek embriyolar için 6.cı gün bekleniyor nadirde olsa her embriyolar ve merkezin tercihi değil o yüzden etrafta çok duyulmuyor. Benim mecburiyetten oldu biraz ngs için biyopsi alınabilmesi için 5.veya6.cı gün olması gerekiyordu.

Allah yardımcın olsun su gibi akıp geçsin inşallah. Bende psikoloji kalmadı zaten hunimle geziyorum.

Allah yardımcın olsun su gibi akıp geçsin inşallah. Bende psikoloji kalmadı zaten hunimle geziyorum.
Amiiin hepimiz öyleyiz Normal olan yoktur bence.
Bişey sorcam ya ben transfer aşamasında ki kullanılan ilaçları bırakalı tam 17 18 gün oldu Halen böyle göğüs hassasiyeti yaşıyorum normal mi bu siz de var mı böyle bişey çok rahatsız ediyor beni.

Hımm anladım çok teşekkür ederim bilgin icin cnm hayırlısı inş

Ben daha dün bıraktım

Kızlar İstanbul’da olanlar hangi merkezde tedavi oluyor. Benim 4.denemem. Fethiyede oturuyorum ama İstanbul bahçeci Fulya’da tedavi oluyorum ( burda ilk denemem)

Kızlar İstanbul’da olanlar hangi merkezde tedavi oluyor. Benim 4.denemem. Fethiyede oturuyorum ama İstanbul bahçeci Fulya’da tedavi oluyorum ( burda ilk denemem)
Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Bahçeçiyi de çok araştırmıştım ama maddi olarak bana pek uymadı o yüzden burayı tercih ettim.

Yaa sizde mi istanbuldasınız nerde tedavi görüyordunuz. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız
Evet canım İstanbul da ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum 3. Deneme olacak Bu sefer iki tane embriyo transferi yapılacak

Merhabalar -kuzeyildizi- senle konuşmuştuk hatırlarsan Mart'ta değil ama bende 2 haftaya baslayacagım tedaviye tâbi yumurtalarım istenileni duruma gelirse> .Bu ay ovulasyon takibi yaptım, pazartesi climara patch kullanmaya başlayacağım. Sonrasında adet olup tedaviye başlayacağız.Folikuller esitlensin diye bu on tedavi E2 priming tedavisi yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…