2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Merhabaaa evet hatırladımmm
Hadi inşallah hayırlısıyla başlarsın ve güzel sonuçlar alırsın.
Şimdi istenilen boyuta gelince opu olacak değil mi taze transfer yapabilecekler mi peki bu şekilde bi tedavi de.

Hayır canım opu olacak ama benim embriyoların pgt ye gitmesi gerekiyor.Daha önce negatif denemelerim var birde ikiz gebelik tüp Bebek kürtajım var , en son ki embriyom da sağlıksız geldiği için mecburen pgt yapılması gerekiyor.

Anladım inşallah güzel Sağlıklı embriyolar oluşur pgt de güzel gelir sonuçlar Ben çok bilmiyorum da pgt ye gittiğinde de biraz süresi mi var onun 15 20 Gün kadar sonra mı çıkıyor sonuçlar patoloji sistemi gibi sanırım.

10-15 güne çıkıyor cogunlukla .Eğer sağlıklı gelirse dondurulmuş embriyoda ki gibi 2.adetle transfer oluyorsun.İnsalllah pgt den sağlıklı gelirse tâbi

22 aralikta transfer oldum 3 ocakta pozitifi gordum 12 ocakta bebegi keseyi kalp atışını duydu 1 hafta sonra kontrolumuz vardi kontrole gidemeden duauk yaptim. Martta tekrar transfere gidecegim kafam bir dunya dusunmekten mahvoldum tupe baslamadan once de dogal yolla 2 kez hamilelik yasadim 1i dusuk oldu digeri kurtaj oldu buda boyle spontane abortus diye gectiler marta kadar perinatoloji bölümüne gidecegim doktorum hemen gel adet oldugunda transfere hazirlanalim dedi ama ona cesaretim yok. Mart hepimize ugurlu gelir insallah

Çok üzüldüm gerçekten Allah bol sabır versin size. düşükleriniz için öncesinde embriyoları pgt yapmışlar mıydı ya da size belli genetik tahliller yapmamışlar mıydı. Bu ilk değil normal yolla da kaybım oldu dediğiniz için soruyorum. Burdan okuduğuma göre bu tarz hikayesi olan hastalara bi takım testler istiyorlarmış sanırım da.
İnşallah hayırlısıyla bi dahakine sağlıklı sıhhstli bir gebelik geçirirsiniz

Evet canım İstanbul da ben de bahçeci fulya da tedavi görüyorum 3. Deneme olacak Bu sefer iki tane embriyo transferi yapılacak
Aaa aynı merkezdeyiz. Bana bundan önceki 3 negatifte çift verildi hep bu 4.de tek vermek istiyor doktorum. Embriyoların ngs den gelmesini bekliyorum bende.

Amin canim rabbim bana tekrarini yasatmasin bu yolda olan kardeslerime de boyle olumsuzluklar yasatmasin insallah. Canim esimde sperm de sikinti vardi ilk 2 dogal yolla olan gebelik kayiplarini buna bagladilar gittigim tüp bebek doktoruda kan sulandirici vs verdigi icin yaşım da genc oldugundan pek ekstraya kacmadi. Hatta suan bile ben pihtilasma bağışıklık vs baktiricam dedigimde gerek yok biz tedaviyi farkli sekilde vericez dedi. Ama sorun şurada sagliksiz bir gebelik olsa benim vucudum 7.haftaya kadar onu tutmaz atardi ben doktoruma da dedim artik sagliksiz gebelik lafi ile kanmam altta yatan bi sorun oldugu belli burada da pek cok kiside okudum yasimdan kaynakli yapilmayan seyler var ama ben arkasinda durucam. Rabbim hepimizin kucagini saglikli evlatlarla doldursun marttan çok umutluyum ama tekrar olur mu korkusuda yiyip bitiriyor beni. Sen hangi hastane hangi doktora gidiyosun canim rabbim sizinde yuzunuzu guldursun

Anladım. Ama dediğiniz gibi demekki var bir sıkıntı diye düşünmek gerekşyor sanırım çünkü sizi sürekli bu şekilde düşükler maddi manevi yıpratmıştır. Allah bol sabır versin gerçekten.
Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. İşte ilk denememizde tutmadı zaten tek embriyo oluştu yumurta kalitesizliğinden dediler bakalım inşallah dediğiniz gibi mart hepimize iyi gelir mübarek aylar hepimizi ferahlığa çıkarır inşallah

Kızlar merhaba Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsınBende 3,5 yıldır evliyim hiç gebelik oluşmadı bende pko var(her ay düzenli adet oluyorum ama) eşimde 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerlerinde düzelme var ama gebelik oluşmadı tüp bebeğe başlamaya karar verdik reglimin 2.inci günündeyim şuan, ne zaman gitmem gerek görüşmeye istanbuldayım evime yakın medicana international hastanesi var ordan randevu aldım 10 şubata verdi

Merhaba reglin 2. Günü genelde muayene etmeyi istiyorlar ama sizin daha ilk görüşmeniz olduğu için bi sorun olmaz muhtemelen çünkğ tüp Bebeğe başlarken bir takım belgeler tahliller istiyorlar sizden işte rahim filmi gibi belli testler gibi eşinizden de gene belli tahliller isteyeceklerdir. Siz onları yaptırıp tedaviye başlarken de gene reglin 2. Günü gitmeniz gerekşyor ilaç başlangıcı vs için

Anladım cnm bende şuan reglin 2.inci günündeyim doktor araştırıyorum geçen sene rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu inş yine istemezler

Anladım cnm bende şuan reglin 2.inci günündeyim doktor araştırıyorum geçen sene rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu inş yine istemezler
Yani bazı doktorlar yeterli görmeyip yeniden isteyebiliyor maalesef bende ilk görüşmeye gittiğimde 1 senelik rahim filmim vardı ama bazı şeyleri net göremediğini söyleyip dediği yerden çektirmemi istemişti mecburen çektirdik yeniden. Doktor araştırıyorsanız mutlaka laboratuvar olarak da Araştırma yapın tüp bebek konusunda laboratuvar da çok önemli oluyor. Embriyolar açısından.

Şişli memorial daha mı iyi labaratuarda birde fiyatları nasıl benim özel sağlık sigortam tamamlayıcı muayene ücretlerini karşılar mı

Şişli memorial daha mı iyi labaratuarda birde fiyatları nasıl benim özel sağlık sigortam tamamlayıcı muayene ücretlerini karşılar mı
Yani daha iyi diye bişey söyleyemem sonuçta vardır daha iyileri de. Ama ben araştırırken laboratuvar olarak iyi olduğu için tercih ettim doktorları için değil açıkçası. ünlü olan hocası ve kurucusu Semra kahraman diye vi hoca ben ona görünmedim hiç. şöyle bi sistemleri var hocalar bakıyor herşeye kurul toplanıp kuruldan çıkan kararla ilaç dozu felan belirleniyor o yüzden gerek duymadım yani o doktor illa görsün diye dosyanıza bakıyor zaten. bide kliniklerde bazı işlemler başka hastanelerde yapıldığı için maliyet olarak çok çok fazla olacağını düşündüğüm için orayı tercih ettim.
Sağlık sigortası işini bilmiyorm orda zaten paket satın alıyorsunuz öyle her gidişte muayene ücreti diye bişet yok hatta ilk görüşme ücretsizdi baya da detaylı bakıyorlar hasta çekmek için.
İşte pakette kan testleri süreç içinde bakılan hormon testleri uani ek ücreti olanlar ayrıca belirtiyorlar şuan kaç oldu onu da bilmiyorm ama en son gittiğimde 37.5 a çıkacak diyordu.
Birde netice olarak bu işler ticaret işi biraz da o yüzden ben kendi adıma ne çok övülmeli bu merkezler ne de çok yerilmeli diye düşünüyorum gidip kendiniz de merkezleri görüp muayene olup içinize sinenle yönlenirsiniz zaten

Merhaba kızlar , benim de ilk transfer tazeydi kimyasal oldu nasip olursa Şubat adetinde dondurulmuş transfer olacağım.Şubat sonu mart başına denk gelecek sanırım.Umarım hepimize uğurlu gelir bu ay

Merhaba kızlar , benim de ilk transfer tazeydi kimyasal oldu nasip olursa Şubat adetinde dondurulmuş transfer olacağım.Şubat sonu mart başına denk gelecek sanırım.Umarım hepimize uğurlu gelir bu ay
Merhabaaa hayırlısıyla bu sefer sağlıklıca olumlu olur inşallah aramıza hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…