2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Bi süre sonra aramayı bırakıyorlar açmayın telefonları. Bende araştırma aşamasındayken öyle olmuştu açmadım her aramalarını kesildi. Ya da bi süre daha yapmayacağız diyebilirsiniz.
Ama çok saçma diğilmi..neden arıyorlarki iptal etdim bu kadar..diyorum zaten yapmıcam diye..neden diyor yardım ede bilirmiyim diyor🤦🏻‍♀️

Görüşmeye gittiniz mi Ali Osman hocayla. Bende onu bi ara düşündüm de sonra aynı merkezle devam etmeye karar verdim.
Bir arkadaşım hamile kalmiş bu doktorda..çok vicdanlı biri diyorlar..asla paracı diğil..Yok ben adeti bekliyorum ona göre randevu alıcam..zaten dediler adet olunca arayın hemen yazıcaz sizi

Kızlar dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. 4.denemem ayın 4 de kontrolüm var. 10 Mart da inşallah transfer olucam. 2 tane ngs den sağlıklı gelen embriyom var birini transfer edecekler inşallah. İlk defa ngs li olacak çok heyecanlıyım Allahım hepimize nasip etsin. Şuanlık sadece Estrofem ve coraspin başladık.
Ngsli ne demek

İn şa Allah seninki bu defa tutar..çok zor sürec..Yorulduk
Amin canım amin inşallah hepimiz için çok zor bu sefer anlamadığım bir umut var içimde kısmet. Aynı merkezde başka bir doktora giden arkadaşım var onunda 4.deneme orda ilk ikimizinde onun pozitif haberini aldık geçen hafta oda umut oldu bana kısmet artık

Amin canım amin inşallah hepimiz için çok zor bu sefer anlamadığım bir umut var içimde kısmet. Aynı merkezde başka bir doktora giden arkadaşım var onunda 4.deneme orda ilk ikimizinde onun pozitif haberini aldık geçen hafta oda umut oldu bana kısmet artık
Amin Allah bu son olsun bizler için.İşte umut hep var..banada arkadaşım umut oldu..onun yumurta rezervi çok düşüktü hiç hamile kalmamış..ama şimdi çok şükür oğlu olucak .

Ama çok saçma diğilmi..neden arıyorlarki iptal etdim bu kadar..diyorum zaten yapmıcam diye..neden diyor yardım ede bilirmiyim diyor🤦🏻‍♀️
O kurum öyle maalesef. Ben randevu bile almadım sadece bilgi verdiler kırk sefer aramışlardı. İnşallah Ali Osman beyden memnun kalırsınız bende iyi diye araştırdım Bahçelievler memorial ı kullanıyormuş laboratuvar ve işlemler için. Memorialın laboratuvarlaro O yüzden de güzel bi tercih olmuş sizin için hayırlısıyla gğzel sonuçlar alın inşallah 🙏🏻

Merhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar alın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Dondurulmuş mı transfer olacak işleminiz taze mi. ?
doktor o gün ki hormon sonuçlarına göre karar verecek ama şuanlık taze transfer görünüyor. Eğer bir şey gelişirse aniden o zaman dondurulur dedi. Çok teşekkür ederim amin hepimiz inşaallah.. üç gündür iğne yapıyorum ama Pergovaris çok zorluyor herkes böyle mi acaba :(

doktor o gün ki hormon sonuçlarına göre karar verecek ama şuanlık taze transfer görünüyor. Eğer bir şey gelişirse aniden o zaman dondurulur dedi. Çok teşekkür ederim amin hepimiz inşaallah.. üç gündür iğne yapıyorum ama Pergovaris çok zorluyor herkes böyle mi acaba :KK43:
Ben o ilacı hiç kullanmadım ya acaba ne için kullanıyor ki 🙄

Kızlar bende tarsfer olmak icin adet olmam gerekiyor ama olmadim bende bugün muane oldum 15 mm kalınlık ne zaman adet olurum bilginiz varmi

Back
X