2023 Mayıs Ayı Burç Yorumları

mayıss (1).jpg

MAYIS

Aşk, hiçbir vakit çaresiz olduğunu söylememektir.

MAYIS AYI GÜNDEM

Bu ay; harcama alışkanlıkların sağlıklı mı? Kendi değerinle olan ilişkin nedir? Değerlerini çok fazla düşünüyorsun ve onları sorguluyorsun. Aşırılıktan uzak dur. Bazı güvenlik önlemlerini arttır. Biraz daha güven alanı içine girmeyi seç.

1 Mayıs Pazartesi saat 20.08’de Plüton, Kova burcunda geri hareketine başlıyor. Bilinçaltı hislerini, alışkanlıklarını ve tepkilerini anlamak için büyük bir fırsat olduğu anlamına geliyor. Kendini kötü alışkanlıklardan, takıntılardan ve zorlamalardan kurtarmak, duygularının ve ilişkilerinin iyileşmesine ve olumlu bir şekilde dönüşmesine yol açacaktır.

2 Mayıs Salı saat 02.27’de Güneş ve Merkür, Boğa burcunda kavuşuyor. Finansal konularda güven arayışı içinde olabilirsin. Yeni bir romantizm ya da duygusal bir aşk, hayatını büyük ölçüde değiştirecek. Mevcut bir ilişki daha derin veya manevi bir düzeye gelişebilir.

5 Mayıs Cuma saat 20.24’te Akrep burcunda 14 derecede bir “Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Sana ağırlık yapan bir şeyden uzaklaşmak kolay bir şey değil. Sadece toplanıp yeni bir eve taşınman veya stresli bir ilişkiyi geride bırakma cesaretini bulman gerektiğinde nasıl hissettiğini bir düşün. Süreç çok yorucu! Geçmişi geçmişte bırakmaya hazır hissedebilsen de özellikle seni geride tutan kalıcı takıntılar varsa, burayı bırakıyorsun. Kendini yeni bir bölüme başlarken bulursan, tutulma mevsimine girdiğini anlayabilirsin.

7 Mayıs Pazar saat 17.25’te Venüs, Yengeç burcuna geçiyor. Kendini sevme, bazı şeyleri halletmenin yoludur. Görünüşün ve kişiliğin üzerinde çalışmaya bak. Kimsenin karşı koyamayacağı bir cazibe ve manyetizma yayacaksın. Zevk, romantizm ve eğlenceye odaklanmak şu anda idealdir. En iyi şekilde hissetmek ve görünmek istiyorsan, yeni bir saç kesimi veya yüz bakımı yaptırmayı düşün.

9 Mayıs Salı saat 22.55’te Güneş ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Şimdi hayatını şekillendiren rutinlere ve alışkanlıklara ciddi bir şekilde bakmanın tam zamanı. Aşk ve tutku hakkında sürprizler ortaya çıkacaktır. Bastırılmış duyguları ve özlemleri serbest bırak ve kişiler arası etkileşimlerinde manevi bir bakış açısı benimse.

15 Mayıs Pazartesi saat 06.17’de Merkür, Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor. Sonunda beklediğin ana geldin. Önemli olan ilişkiler gökyüzünü aydınlatmalı ve önünde tezahür etmelidir. Daha iyi ve daha sağlam ortaklıklar kuracaksın. Bu, değişiklik yapma veya taahhütte bulunma zamanıdır. Yavaş hareket etme.

16 Mayıs Salı saat 20.20’de Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor. Bu Jüpiter geçişi sırasında yeteneklerini geliştirmeye karar verebilirsin, bu da kazanç gücünü artırır. Gelirin artabilir ve gelecekteki mali durumunu iyileştirmek için bir fırsat olabilir. Konforlu bir yaşam alanı yaratmak için harika bir dönem başlıyor.

19 Mayıs Cuma saat 18.53’te Boğa burcunda 28 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Daha önce zorlayıcı ve hatta aşılmaz görünen sorunların üstesinden gelmene yardımcı olan olaylar meydana gelebilir. Artık hayatta tamamen farklı bir bakış açısına sahipsin ve küçük şeyler için fazla uğraşmaya meyilli değilsin.

20 Mayıs Cumartesi saat 18.32’de Mars, Aslan burcuna geçiyor. Kariyerinde statün daha iyiye doğru değişebilir. Bir terfi, yeni iş fırsatları, diploma, önemli bir ödül alabilirsin. İlgi odağı olacaksın. Çevrendeki insanlar daha fazla potansiyelini görecek ve sana yardımcı olmaya hazırlanacak. Bu dönem çalışmaktan asla vazgeçme. Aslan yattığı yerden belli olur!

21 Mayıs Pazar saat 10.09’da Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Sözlerin sandığından daha fazla güce sahip olacak. Etkileyici fikirler sunmak ya da yeni arkadaşlar tanımak için harika bir zaman, ancak ne söylediğin ve nasıl söylediğine çok dikkat etmelisin. Bu dönem sosyalleş ve eski dostlarını merak et. Yeni bilgiler öğrenmek için eğitimler al.

21 Mayıs Pazar Mars-Plüton karşıtlığı gerçekleşiyor. Çevrendeki insanları tatlılıktan ve güzellikten anlamadığı bir dönem olarak tanımlayabilirsin. Güçlerini dener ve bunu kullanırlar. Senden güçlü pozisyondaki insanların halden anlamasını beklersin. Maalesef bu mümkün değildir. Narsist insanlardan kendini koru. Bir sürü mücadele verip, kendini yaptıklarının bir parçası olarak hissedememek korkunç bir duygudur.

27 Mayıs Cumartesi saat 17.29’da Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü, Boğa burcunda kavuşuyor. Değerlerine vurgu yapacak. Değerlerini ailen ve daha geniş dünya ile paylaşmak veya gerçekten de bir tür sosyal değişim adına çalışmak için harika bir zaman. Bu nedenle aynı zamanda bütçeni de düzene sokmak için bu rasyonel, mantıklı enerjinin bir kısmını kullan.



Aygül Aydın
 
Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlaması sosyal çevreniz ve geleceğe dönük yatırımlarınız konusunda sizin düşünmeye sevk edebilir. Yaşadıklarınıza bir anlam bulmaya ve bu anlamın sizi nereye taşıyacağına kafa yormak başta zor gelse de zoru nasıl başaracağına dair gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Hala direnç gösterdiğiniz ya da kendi bildiğiniz gibi ilerlediğiniz konular, ilişkiler varsa bu zorlamanın size olan zararlarıyla yüzleşebilirsiniz. Bunları görmeye ve anlamaya yönelik bir çabanız olduğunda, retro bitiminde önünüzün daha da açıldığını görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işlerinize son noktayı koyarken, yeni bir iş ya da eğitimin başlangıcını yaparken bazı yeniliklere de açık olmanız gerekebilir. Ortaklık, çalışma stili ve çalışmanızın kapsamı konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Teknoloji ve sosyal medya kullanımınızda daha profesyonel olmanız gerekebilir.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu girişimlerinizi öne çıkarmak ve bir sonuca bağlamak konusunda size yön verebilir. Aklınıza gelen fikirleri işlemek, güvendiğiniz kişilerle bir araya gelmek adına iyi bir zamanlama olabilir. 2-3-4 Mayıs tarihleri risk almak, parasal konularda iyileştirmeler yapmak adına değerlendirilebilir. İsteyin, planlayın ve bunu gerçek hale getirmek için çaba gösterin. Keyfi isteklerinize gösterdiğiniz özeni işinize de taşıdığınızda maddi ve manevi yönden daha iyi hissedeceğiniz sonuçlar alabilirsiniz.

5 Mayıs'ta gerçekleşecek Akrep burcundaki Ay Tutulması ile maddi konularda yaşadığınız çıkmaz, hissettiğiniz şüpheler yerini gerçek sonuçlara bırakıyor. Kararlarınızın neticelerini görmek farkında olmadan etkisinde kaldığınız negatif hisleri geride bırakmanıza yardımcı olacaktır. Ödemeler, ek işiniz ve bunların getirileri, finansal planlarınız konusunda önünüzdeki engelleri daha iyi tespit edebilirsiniz. Bir değişim ve cesaret kararının gündeme gelmesi karşısında ertelemekten yana olmamalısınız. Kendiniz için elinizi taşın altına koymanız gereken bir zamandasınız.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi ile birlikte evinizde ve ailenizle vakit geçirmek, duygusal ve fiziksel açıdan değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birbirini desteklemenin önemini anlayacağınız gündemleriniz olabilir. Eskiden gelen ve çözülemeyen konular karşısında iyi etkiler alabilirsiniz ancak bunun için sizin de istekli olmanız gerekecektir. Ev sahibi olmak, evlilik kararı almak ya da ailenizi de ilgilendirecek bir yer/iş değişikliği adına şanslı günler görebilirsiniz.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumuyla beraber maddi açıdan sevindirici ve kalıcı etkiye sahip sürprizler getirebilir. Beklentilerinizin dışında gelişen birtakım olayların sizin için iyi yanı olup olmadığına iyi odaklanmalısınız. Zira bugüne kadar benimsediğiniz ve ilerlediğiniz alanların haricinde işler yapmanız, bunları hayatınızın yeni rutini haline getirmeniz gerekebilir. Yatırım yapmak, mevcut yatırımlarınızın bu zamanlardaki seviyelerine göre hareket etmek kadar oluşacak yeni ödemelere de hazırlıklı olmalısınız. Aklınıza gelen fikirleri işlemek, kendinizi ispat etmek adına risk almaktan çekinmeseniz de işinizi sağlama almanızda fayda var.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla finansal açıdan rahat bir nefes almaya başlayabilirsiniz. Harekete geçmeden önce yeterince hazırlık yaptıysanız üzerinde düşünecek bir konunuz kalmamış olabilir. Bu da artık çalışmalarınızın meyve vermesi sürecini hızlandırabilir. Harcama trafiğinizi normal akışına getirebilir, yaşadığınız sorunların çözümleriyle işinizi sağlama alacağınız çalışmaları da başlatabilirsiniz. Bu süreçte yeni ekipmanlara, ortaklıklara ya da alanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İhtiyacınıza ve işinizin gereklerine uygun destekleyici malzemeleri temin edebilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcuna geçişi buradaki çabanızın kapsamını ve sonuçlarına etki edebilir. Maddi açıdan olduğunuzdan daha üst seviyeye çıkmanız konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle Jüpiter'in burcunuzda seyrettiği süre zarfında başlattığınız ve sürdürdüğünüz her şeyin hayatınızda kalıcı bir hale gelmeye başladığını görebilirsiniz. Yerinizi, değerinizi sağlamlaştırmak yaşam kalitenizi de arttıracaktır. Beslenme düzeninizi yenileyebilir, yeni keşifler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak düzensiz ve hareketsiz bir sürecinde olduğunuzda kilo kontrolünü kaybedebilir, sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli ve özenli olmanızda fayda var. Kendinizi ve hayatınızı üst standartlara taşımak için aldığınız tüm kararlar için 19 Mayıs'ta gerçekleşecek Boğa yeniayı bir dönüm noktası olabilir. Bakış açınızın değişmesiyle, güvenlik kavramınız ve alanlarınız da değişebilir. Değerli olanın ne ve kim olduğunu doğru bir şekilde analiz ettiğinizde, elle tutulur sonuçlar almanız da mümkün olacaktır. Hayatınızı yeniden ve daha iyisiyle kazanıyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Mars'ın Aslan burcuna geçişi hem duygusal konular, hem maddi sorumluluklar hem de keyif alanlarınız noktasında size önemli destekler getirebilir. Yorucu bir temponun ya da yalnız kaldığınız sürenin ardından zamanı kendinize, keyfinize ve dinlenmenize ayırabilirsiniz. Dengeli ve maddi, manevi kontrollü olabileceğiniz bir tatil programı yapabilir, uzun zamandır yapamadığınız güç ya da zaman bulamadığınız hobilere zaman ayırabilirsiniz. Bu süre zarfından duygusal etkileşimlere açık olabilir, hissettikleriniz doğrultusunda adım atmak isteyebilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı etkisi altındayken sorgulama ve empati konusunda bazı aksaklıklar ya da hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla beklenti ve planlarınızı neyin, kimin üzerine kurduğunuza dikkat etmelisiniz. Zamanınızı ve motivasyonunuzu gücünüzü doğru şekilde kullanmanın püf noktalarına ayırırsanız hem ilişkilerde hem de işle ilgili konularda yaşayacağınız gel gitlerin önüne geçebilirsiniz.

Güneş'in İkizler burcuna geçişi ile beraber iletişim ve haberleşme trafiğiniz yoğunlaşabilir, yeni çevreler edinebilir, bu sayede hem sosyal açıdan hem de kariyerinize destek verecek gelişmelerle tanışabilirsiniz. Dolayısıyla burada yanlış anlaşılmaya, kafa karışıklığına sebebiyet vermemek ya da sizin böyle bir duruma düşürülmemeniz için dikkatli olmanızda fayda var. İstekleriniz ön plana çıkabilir, bu kapsamda hem işinizi hem de kullandığınız araçları yenilemek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Fark edilen olmak, aranan kişiler arasına girmek, fikirleriyle dikkat çekmek sizi popüler hale getirebilir. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, neyi savunduğunuz ve ne ile ilgilendiğiniz önemli olacaktır. Seyahat planları yapabilir, resmi ve yazılı işlemlerinizi bu döneme denk getirerek hızla sonuç alabilirsiniz.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumu kabul edemediğiniz ya da düzene koymak istediğiniz finansal alanlarda size önemli ve kadersel destekler sunabilir. Girişimlerinizin neticelenmesi, farklı yolları öğrenme ve deneyimleme gibi konular gündeminize gelebilir. İstikrar sağlamak isterken bunu geliştirmeniz gerektiğinde geri planda durmamalısınız. Karşılaştığınız her şeyin maddi ve manevi olarak sizi yükselteceğini unutmayın. Şanslısınız ve bunu kalıcı hale getirmek tamamen tutumlarınızla, birikim ve yatırım planlarınızla ve işinize kattığınız değerle mümkün olacaktır. Olanaklarınızın çoğalması niteliğin önemini daha çok vurgulayacaktır. Kişisel düzeyde kendinizi güvende hissedeceğiniz alanları revize edebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: Gerçekten önemli olan sorular kendinize sorduğunuz sorulardır.”










Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, işinizi geliştirmek adına size bazı destekler veren Plüton'un geri hareketinin başlamasıyla eksiklerinizi ve fazlalarınızı fark edebilirsiniz. Bu size ciddi bir eleme getireceği için ilerlemeniz gereken alanlara daha fazla zaman ve efor ayırabilirsiniz. Cesaretinizi, fikirlerinizi ve alanınızı sorgulamak yerine bunu bugüne kadar neden yapamadığınıza odaklanırsanız işlerinizi yürütmeniz kolaylaşacaktır. Değişimden kaçmak yerine onu kucaklamayı seçiyorsunuz. Bu da size hem işinizi yapacağınız mecraları araştırma fırsatı veriyor hem de bunun için gerekli motivasyonu sağlıyor. Kendinizi en iyi şekilde göstermeniz için bu tespitleri yapmak, kendinizle ve iş stilinizle yüzleşmekten kaçmayın.

Güneş ve Merkür'ün burcunuzdaki kavuşumu kendinizle ilgili kararlarınızı ve bunların sonuçlarını değerlendirmenizi sağlayabilir. Ne yapmak istediğinize bakarak yapılması gereken değişikliklerin de farkına varmanız kolaylaşacaktır. Gecikmeli haberler, ödemeler ve görüşmeler gündeminize gelebilir. Bu da aklınıza oturmayan konuları netleştirmenize yardımcı olabilir. Fiziksel olarak ihtiyaçlarınız ve eksiklerinizle ilgilenmek, kilo kontrolü ve sağlığınıza özen göstermek psikolojik olarak da iyi hissettirecektir.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile ikili ilişkilerde yaşadığınız ya da yaşamayı beklediğiniz konuları neticelendirebilirsiniz. Beklentilerinizin gerçeklerle ne kadar uyumlu olduğunu görebilir, haklılık ve adillik kavramlarına daha çok önem verebilirsiniz. Kendi hakkınızı teslim edilmesi gereken sizin de teslim etmeniz gereken haklar gündeme gelebilir. Objektif olmalı ve yaşadıklarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Zira gözünüzü kapattığınız birçok konu daha görünür hale gelebilir. Konuşmak, hislerinizi dile getirmek sorunları çözebileceği için iyi gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Kırmanız gereken bir döngüye geldiğinizi fark etmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Yengeç burcuna geçmesiyle hayatınızdaki insanları ve bu kişilerle olan mesafelerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. Güvendiğiniz, eskiden beri beraber olduğunuz insanlarla bir arada olmak size daha iyi hissettirebilir. Ancak bu durum sizi belli bir gündemin, yerin içinde bırakıyorsa dışa dönük olmamanın dezavantajlarını da yaşayabilirsiniz. Duygusal ruh halinizi iyi dengelemelisiniz. İş görüşmeleri, mesleki çalışmalar ve eğitimler yapmak adına verimli bir dönem olabilir. Eskiden uğraştığınız işler, evden yapabileceğiniz çalışmalarla ilgili kendinize yeni imkanlar çıkarabilirsiniz.

Güneş ve Uranüs'ün burcunuzda bir araya gelmesi yapmanız ya da yapmamanız gereken konularda kendinize olan güveninizi tazeleyebilir. Sürprizlere, yeniliklere, düşüncelerinizden daha farklı bir alana çekilmeye alışma sürecinizi hızlandırabilir. Karar verme mekanizmanızı etkileyeceği kadar bunu gerçekleştirecek alanı bulmanız da kolaylaşacaktır. Kendinizin, ihtiyaçlarınızın ve bulunduğunuz zamanın gereklilikleri gözünüze daha çok çarpabilir. Fiziksel ve psikolojik açıdan nasıl radikal sayılabilecek bazı adımlar atabilirsiniz. Tarzınızı, yemek düzeninizi, giyim şeklinizi ve insanlarla ilişki kurma biçiminizi yenileyebilirsiniz. Bunu yapmanızı gerektirecek ani gündemlere karşı öfkenizi ve tepkilerinizi kontrol altında tutmanızda fayda var.

Merkür'ün burcunuzdaki geri hareketini sonlandırmasıyla verdiğiniz kararların neticeleriyle karşılaşabilirsiniz. Maddi ve manevi konfor alanınıza ulaşmanızın önündeki engelleri kaldırabildiğinizde işlerin yolunda gittiğini görebilirsiniz. Yarım, tamamlanmamış ya da bir sebepten masaya yatırmanız gereken bir konu kalmayacağı için ileriye dönük hareket etmeniz kolaylaşabilir. İkili ilişkiler, sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili süreçlerinizi nihayete ulaştırmanın rahatlığı dikkatlerden kaçmayacaktır. Jüpiter'in de burcunuza geçiş yapacak olması sakin bir zihinle karşılaşacağınız yeni fırsatları size getirebilir. Hayata bakış açınızı geliştirirken genişlettiğinizi fark edebilirsiniz. Belli bir alanın ve konunun dışına çıkma eğiliminde olmak sizi isteklerinizin daha üzerine taşıyabilir, dolayısıyla karşılaştığınız hiçbir şeye kayıtsız kalmamalısınız. Sağlık kontrolleri, operasyonlar ve iyileşme getirecek gündemlerin dışında kilo almaya meyilli olabileceğiniz bir dönem olabilir. Rutinlerinizi buna göre düzenlemenizde fayda var. Kendinizi bu mantıkla hazırladığınızda, 19 Mayıs'ta burcunuzda gerçekleşecek olan yeniayı değerlendirmek daha da kolaylaşacak ve sağlam sonuçlar verecektir. Ön planda olmak, dikkat çekmek, kendinizi veya işinizi ileri seviyeye taşımak adına güzel bir zamandasınız. Ne yapmak istediğinize karar verin, bunun hazırlıklarını tamamlayın ve sorumluluklarının farkında olan bir birey olarak bu yeni kapıyı aralayın.

Mars'ın Aslan burcuna geçişi ile beraber evinizde vakit geçirmek kadar bu vakti değerli hale getirmek için bir çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluk ve inisiyatif almanızı gerektiren durumlarda sabrınızı, bilginizi ve anlayışınızı kullanmanız herkesin faydasına olacaktır. Taşınma ya da alım satımlarla ilgili konularda karar almadan önce maddi durumunuzun ve ihtiyaçlarınızın bilincinde olmanız sizi olası sorunlardan koruyabilir. Sizin ya da aile üyelerinizin kariyeriyle ilgili konular gündeme gelebilir, bunun neticesinde hem yaşam alanlarınızda hem de koşullarınızda değişiklik yapmanız beklenebilir. Mars Plüton karşıtlığı, ev ve iş arasındaki karar mekanizmanıza etki edebilir. Potansiyelinizin gerekliliklerine odaklanmalısınız. Bir karar vermek zorunda olduğunuzu hissettiğinizde, yol ayrımlarını doğru yönetebilmek adına baskın gelen olmayı değil çözen ve ilerleten olmayı tercih etmelisiniz.

Güneş'in İkizler burcunda hareket etmeye başlamasıyla maddi konuları geliştireceğiniz yeni işbirlikleri ve fikirlerin önü açılabilir. Enerjinizin yükselmesi, daha dışa dönük ve mental olarak hareketli biri haline gelmeniz şansınızı katlayacaktır. Parasal kayıplarınızı telafi etmek, yeni kaynaklar edinmek ve kendinizin farkına varmak yaşadığınız pürüzleri ortadan kaldıracak gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Bunun getirdiği heyecan ve coşku ilerlemenizi hızlandırıp işlerinizi parlattığı kadar harcama trafiğinizi de yoğunlaştırabilir. Güvencenizi sarsmamak adına keyfi harcamalarınızı kontrol altına alın.

Burcunuzda ilerleyen Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü size hayatınızın dönüm noktalarından birkaçını gösterebilir. Çalışmalarınızın, ilişkilerdeki emeklerinizin meyvelerini toplayabilir, somut ve elle tutulur sonuçlar aldığınızda motivasyonunuzu daha da yükseltebilirsiniz. Değişmekten çekinmediğiniz, kendinize bir şans tanıdığınız alanlardaki tecrübelerinizi genişletebilirsiniz. İş ve sosyal çevre imkanları açısından şanslı ve popüler bir dönem olabilir. Kolesterol ve bozulmuş beslenme düzeni neticesinde yaşadığınız rahatsızlıklarınızda iyileşmeler gündeme gelebilir. Kendinizi daha iyi ve zinde hissedebilirsiniz. Bunu elde etmek için verdiğiniz çabayı bir yaşam şekline dönüştürmeyi öğreniyorsunuz. Başarmak için bir sürü nedeniniz ve imkanınız olduğunu unutmayın.

Motivasyon Sözü: “Mutluluk, bilinen bir hedefe doğru bilinmeyen engellerin üstesinden gelmektir.”









Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar,
Kova burcundaki Plüton'un geri hareketiyle yaşam koşullarınızda ve bunu kurmaya çalıştığınız sisteminizde yapacağınız değişiklikleri derinlemesine düşünebilirsiniz. Size bu anlamda destek ve köstek olan kavramları, insanları, inanışları ve işleri görmeye çalışmalısınız. İsteklerinizi ihtiyaçlarınızla aynı paydada buluşturmak konusunda hem mental hem de bilgi açısından desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunları belirlemek ve araştırmalara başlamak retro bittiğinde aldığınız eğitimleri, kurduğunuz ilişkileri ve oturtmaya çalıştığınız sistminizi daha kalıcı hale getirmenize yardımcı olacaktır. Ufkunuzu genişletmek yerine sizi bulunduğunuz alana sıkıştıran herkese ve her şeye karşı bir duruş sergilemelisiniz. Ama bunu önce kendinize karşı yapmanız sizi daha güçlü kılacaktır.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcunda bir araya gelmesi sizi geçmişi düşünmeye sevk edebilir. Güven sorunu yaşadığınız durumlarla yüz yüze gelmelisiniz. Bunu bu sefer hallettiğinizde aynı gündemle bir daha karşılaşmayacaksınız. Gereksiz direnç gösterdiğiniz ilişkiler ve işlerle ilgili bir revize yapmanız için iyi bir zamandasınız. Hem gündelik hayatınızı hem de iç dünyanızı fazlalıklardan arındırarak yaşayacağınız kayıpların önüne geçebilir. Parasal konular, borç alışverişi gibi durumlarda harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önemli olacaktır.

Akrep burcunda 5 Mayıs'ta gerçekleşecek Ay tutulması ile çalışma koşullarınız ve ortamınızda bir süredir devam eden olumlu ve olumsuz durumları neticelendirebilirsiniz. Fazla düşündüğünüz, fazla kontrol ve savunma mekanizması geliştirdiğiniz konuların performansınıza ve sağlığınıza olan etkisiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu da size hoşunuza gitmeyen, tatmin olmadığınız veya potansiyelinizi ortaya çıkaramadığınız durumları değiştirmek için bir sebep sunabilir. İş değişikliği yapmak, farklı alanlara yönelmek için gereken cesareti göstermelisiniz. Bulunduğunuz sınırların ve alanın dışında bir hayat sizi bekliyor olabilir. Psikolojik ve bedensel olarak daha iyi hissetmenizin önü de bu vesileyle açılacaktır.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi parasal konularda şansınızı arttırabilir. Becerilerinizin farkına varmak ve bunları kullanmak konusunda daha fazla erteleyici olmamalısınız. Şanslı ve bereketli bir zaman dilimindesiniz. Önceki tecrübelerinizi, iş bilgilerinizi kullanacağınız bir platform oluşturabilir ya da bunu destekleyecek bir ortama dahil olabilirsiniz. Kadın işverenler, statü sahipleri, kişisel olarak tanıyıp değer verdiğiniz insanlardan önemli destekler ve yönlendirmeler alabilirsiniz. Sağlığınızı korumak ve iyileştirmek adına yemek düzeninizde değişikliğe gidebilir, kendi sağlıklı menülerinizi oluşturabilirsiniz.

Boğa burcunda kavuşan Güneş ve Uranüs aklınızdaki karmaşayı toparlamak ve olaylara başka açılardan bakabilmek adına size bazı fırsatlar getirebilir. Beklemediğiniz yerden ve insanlardan gelecek haberler sizi bu anlamda etkileyebilir. Kopmanız gereken hikayelerle yüzleşebilir, ilişkilerinizin gidişatı konusunda kararlar alabilirsiniz. Psikolojik olarak yavaşladığınızı, günlük yaşantınızdaki konforu düşürdüğünüzü fark ettiğiniz alanlar söz konusu olduğunda bunu değiştirmek için beklememelisiniz. Özgürlüğünüz, sakin bir zihniniz olması sizi her zaman birkaç adım öne çıkarabilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla olayların ve insanların gerçek yüzlerine dair yeni tecrübelerinizle siz de bir başlangıç yapabilirsiniz. Yaşam kalitenizi azaltmak yerine arttırmaya yönelik bir çaba içindesiniz. Dolayısıyla da hem çevrenize hem de kendinize karşı tutumlarınızı da buna göre düzenliyorsunuz. Haksızlıkların lehinize sonuçlanması özellikle çalışma koşullarınızı ve gündelik yaşantınızı toparlamak konusunda size destek olabilir. Jüpiter'in Boğa burcunda seyretmeye başlaması da bu süreci geliştirmek, kendinizi ve sınırlarınızı doğru şekilde aşmak için size imkanlar tanıyabilir. Yoğun bir iş temposu ve sosyal hayattan sonra bunların hayatınıza olan katkılarını oturtmak isteyebilirsiniz. Ruhsal açıdan kendinizi nasıl sağlam tutabileceğinize dair şüpheleriniz varsa kendinizi dinlemek ve anlamak için iyi bir zaman olabilir. Ancak bu zamanı ve inzivayı dozunda kullanmalısınız. Psikolojik ve fiziksel bir tembellik hissi isteklerinize ulaşmanıza, çevrenize destek olmanıza engel teşkil edebilir. Mental olarak bunu yakalayabildiğinizde 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay size yeni bir sayfa açmanın püf noktalarını gösterebilir. Kişisel gelişiminizi hangi konu ve alan üzerinden tamamlamak size iyi gelecekse buna yönelebilirsiniz. Yardım faaliyetleri, ibadet ve meditasyon yöntemleri, tek başınıza çıkacağınız tatiller, sağlık sorunlarınız için tedaviler önemli gündem maddeleriniz olabilir. Olumlu sonuçlar almak için olumlu adımlar atmanız gerektiğini unutmayın.

Mars'ın Aslan burcuna geçişi ile beraber sosyal ağlarda ve çevrenizde oldukça aktif bir döneme girebilirsiniz. Yeni insanlar tanımak, yeni konulara ilgi duymak, bunların çalışmalarını ilerletmek, maddi ve manevi yatırımlara odaklanmak isteyebilirsiniz. Çok yönlü ve hareketli bir süreç olacağı için bazı iletişim kazaları, fiziksel aksaklıklar yaşamanız da mümkün olabilir. Dolayısıyla konulara tam olarak hakim olduğunuzdan emin olmanızda fayda var. İyi bilenlerle ortak hareket etmek, iyi bildiğinizi uygun bir şekilde ifade etmek sizin için önemli olacaktır. Dikkatleri olumlu yönde çekmek bu dönemi altın çağınız haline getirebilir. Mars Plüton karşıtlığı size olayları tüm yönleriyle göstereceği için kendinizi neye göre ayarlamanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Söylemleriniz, eylemleriniz, kendinizi ifade etme biçiminiz ve bunu yaptığınız ortamlar konusunda düşüncenizle uyuşmayan konulara aşırı tepki göstermemelisiniz.

Mayıs'ın sizin için en önemli konusu Güneş'in 21 Mayıs'ta burcunuzda hareket etmeye başlamasıdır. Her alanda kendinizi yenilemek, bu halinizi göstermek isteyebilirsiniz. Bunun için gereken motivasyona, bilgiye ve donanıma sahip olduğunuzu görmek fitili ateşlemenize yardımcı olacaktır. Fiziksel, duygusal ve mental ihtiyaçlarınızın farkına varabilirsiniz. Durağan hayatınızı hareketlendirmek, üstü kapalı ya da belirsiz durumlar yerine netlik kazana konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar aldığınız bir süreç olabilir. Bu hayatınızdaki insanlar ve konular hakkında bir elemeyi beraberinde getirebilir.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda bir araya gelişi ile siz de bazı konularda son noktaya gelebilirsiniz. Kendinize ruhsal bir pusula edinmek isteyebilirsiniz. Sizinle uğraşan insanlar, haksızlıklar, maddi kayıplar ve sağlık sorunlarının beraberinde gelen stresinizi atmak için yeni yöntemlere değinebilirsiniz. Çabanızın yönünü başkalarıyla mücadele etmek kendinizi iyileştirmeye çevirmelisiniz. Kendi değişiminizden ve hayatınızdan sorumlu olduğunuzu unutmayın. İyileşmek, yaşantınıza kalıcı bir düzen getirmek adına alanınızı ve sorumluluklarınızı arttırabilirsiniz. Daha belirgin ve somut gerçeklerle ilerlemek istediğinizde hayatınızın daha yaşanılır bir hal aldığını göreceksiniz. Ciddi bir eleme dönemindesiniz, bu da yapmak istediğiniz ya da yapmanız gereken tüm yeniliklere yer açtığınız anlamına geliyor. Anlamları daha iyi idrak edeceksiniz.

Motivasyon Sözü: “Kendi içinde hüküm süren ve tutkuları, arzuları ve korkuları yöneten kişi, bir kraldan daha fazlasıdır.”









Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlamasıyla tabularınızın, kurallarınızın aslında kendi oluşturduğunuz korkular olduğunu fark edebilirsiniz. İçine kapanık, kendi kendine sorunları çözmeye çalışan bir insan olmaktan vazgeçmeniz adına bu farkındalık size destek olabilir. Bir şeyler yapmaya çalıştıkça olmamasına odaklanmamalısınız. Buradan çıkarmanız gereken dersin pes ettiğiniz noktayı bulmak olduğunu unutmayın. Güvenli bulduğunuz alanlardan çıkmaya çalışırken karşılaşacağınız durumlara ve insanlara karşı geliştirmeniz gereken tutumları düşünebilirsiniz. Maddi ve manevi açıdan yaşadığınız kayıpları geride bırakırken buna neden durumları, davranışlarınızı da hesaba katmanızda fayda var.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu kendinizde ve geleceğinizde görmek istediğiniz tüm değişim ihtiyacını ortaya koyabilir. Hazırlığını yapmanız gereken konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Özellikle maddi durumunuzu etkileyecek gelişmeler karşısında hazırlıklı ve kontrollü olmanızda fayda var. Beklenen ve gecikmiş ödemelerinizi tahsil etmeniz kadar mevcut durumunuzu korumanız da önemli olacaktır. Bu sayede planlarınız ve çalışmalarınız için gereken bütçeyi de garantilemiş olabilirsiniz.

5 Mayıs'ta gerçekleşecek Akrep burcundaki Ay tutulması ile duygusal konularda kendinizi çıkmazda hissettiğiniz her şeyin önünün açıldığını görebilirsiniz. Kendi yükleriniz, problemleriniz şüpheleriniz kadar karşınızdaki insandan etkileniyor olmak size hissettiklerinizi olduğu gibi yaşayamama sorunu getirmiş olabilir. Buna bir nokta koymanızı kolaylaştıracak konuşmalar, yüzleşmeler ve konuşmalar söz konusu olabilir. Tavırlarınızın altında yatan ana sebebi bulduğunuzda ilişkilerinizde iyileşmenin yolu bulabilirsiniz. Mental ve duygusal olarak kendinizi bu değişim içinde tutmayı başardığınızda maddi kazanımlarınızın da önü açılabilir. Yatırım yapmak, iş kurmakla ilgili gündemlerinizde teşvik edici sonuçlar alabilirsiniz.

Venüs'ün burcunuza geçmesiyle beraber yorgun ve stresli zamanlarından kendinize kaliteli ve keyifli vakit ayıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Ruhsal ve bedensel olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Bu his de hem ilişkilerde hem de işinizle ilgili konularda daha olumlu sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızı çözebilir, hislerinizi dile getirebilirsiniz. Bunun bir karşılığı olacağını bilmek sizi motive edebilir. Fiziksel olarak kendinizi yenilemek, dolabınızı düzenlemek, cilt bakımınıza ve beslenmenize daha çok özen gösterebilirsiniz. Bir parlama halinde olacağınız için çevrenizin de dikkatini çekebileceksiniz.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumuyla sosyal alanlarda kendinizi daha çok göstereceğiniz, bu anlamda size bile radikal gelebilecek işlere imza atabilirsiniz. Aklınıza gelenleri uygulamak, bunları yaparken geleneksel yöntemlerin dışına çıkmak sizin için zor olabilir. Ancak alacağınız bazı haberler, tanışacağınız insanlar ve sürpriz bir şekilde gelişen olaylarla bunu kolay hale getirebilir. Her şeyin sizin algınızda ve bakış açınızda başladığını ve bittiğini anladığınızda hayatınızı da buna göre organize edebilirsiniz. Yardım çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri ve bunların finansal ihtiyaçları konusunda adımlar atabilirsiniz.

Merkür'ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla arkadaş seçimleriniz ve bulunduğunuz çevrelerde yaşadığınız problemlerin sonuna gelebilirsiniz. Bazı kafa karışıklıkları, yanlış anlaşılmalar yaşadıysanız bunların her birinin neden gerçekleştiğini, buradaki mesajın ne olduğunu daha net bir şekilde kavrayabilirsiniz. Bu da sizin arkadaşlık, paylaşım ve iş yapma şeklinizde önemli ve kalıcı değişiklikler yapmanızın önünü açabilir. Maddi getirisi olarak proje ve çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir. Jüpiter'in de Boğa burcuna geçmesiyle burada aldığınız aksiyonların tamamını destekleyecek yeni fikirler de bulabilirsiniz. Umut etmek kadar bunun için çabalamanın, hem kariyerinizi hem de sosyal duruşunuzu iyi hale getirecek adımlarınızın karşılığını alabilirsiniz. Kalabalık çevreler, büyük ölçekli işler ve alım-satım, toprakla ilgili konular ya da bu konularda sizin öncülük edeceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Odağınızda para kazanmak ve hayatınızı garantilemek olacağı için karşınıza çıkan iş fırsatlarını ve insanların desteklerini de bu yönde değerlendirebilirsiniz. Bu değerlendirme aşamasında 19 Mayıs'ta gerçekleşecek Boğa yeni ayı sizin önünü açabilir. İş arayışlarınız, mevcut çalışmalarınızı geliştirmek için önemli bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Bunu yaparken kriteriniz yetenekleriniz, mutluluk algınız ve gelecekten beklentileriniz rol oynayabilir. Her zaman yaptıklarınızın dışına çıkmak, yeniden yapılandıracağınız her konuda şansınızı katlayacaktır. Değerli olanı hayatınıza kazandırıyorsunuz.

Mars'ın burcunuzdan ayrılıp Aslan burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda önemli atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Beklediğiniz, hazırlığını yaptığınız işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Hem üzerinizdeki durgunluğu atmak hem de kendinize daha iyi standartlar oluşturmak adına gereken motivasyonu yakalıyorsunuz. Yatırım planları yaparken kendi bilginiz ve istekleriniz dışında işin uzmanıyla görüşmekte fayda olabilir. Bu konuda gizli bir egonun etkisinde kalmamaya özen göstermelisiniz. Zira harcamalarınız da gelirinizle doğru oranda artacağı için kontrollü ve mantıklı seçimler yapmanız gerekebilir. Mars'ın Plüton ile karşı karşıya duruşu, güce sahip olmak kadar bunu kullanabilmenin de önemini hatırlatabilir. İyi olduğunuz alanları geliştirmek, eksiklerinizi kapatmak adına fırsatlar bulduğunuzda bunları değerlendirmelisiniz. Size uygun olmadığını düşündüğünüz alanlarda ihtiyaçlarınıza erişme imkanı bulabilirsiniz. Aidiyet ve sahip olma kavramlarınız üzerinde yeniden kafa yormanız gerekebilir.

Güneş'in 21 Mayıs'ta İkizler burcuna geçişi ile hayatınızın kontrolü ve yaşadıklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Kalabalık ve belirsiz bir ortamın içinde yer almamak adına yalnız kalmayı seçeceğiniz zamanlar da olabilir. Bu durum sizde bazı takıntı ve endişeleri uyandırabilir. Ama olaylara olan bakış açınızı değiştirmeye başladığınızda bunu lehinize çevirebilirsiniz. Hakkınızda konuşulanlar, söylentiler ve bazı asılsız haberler karşısında sırrınızı paylaştığınız insanları doğru seçmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Daha iyi hissetmek, fiziksel ve içsel olarak sağlıklı olmak sizin için öncelikli olacaktır. Bu da hem iş hayatınıza hem de günlük temponuza iyi olanı, gerekli olanı seçmenizi kolaylaştıracaktır.

Boğa burcundaki Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü hayattan beklentileriniz ve hayallerinizi nasıl somut değerlere ulaştıracağınızı size gösterebilir. Çalışmanız, emek göstermeniz gereken alanları fark edebilir, bunları uygulamak için imkan bulabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızın etkisini kenara bırakarak bugünün de geçmişte kalacağını düşünün ve bugüne nasıl bir değer katmanız gerektiğine odaklanın. Maddi bir güvence arayışınıza yanıt bulabilir, çevrenizden destekler ve teklifler alabilirsiniz. Yemekli toplantılar, görüşmeler düzenleyebilirsiniz. Bu sizi yeni insanlara da ulaştıracaktır. Kendi güvenli alanlarınızda mutlu olsanız da bu mutluluğu taşıyabileceğiniz yeni ortamlara karşı önyargılı olmamalısınız. Gelişmektesiniz, eskisinden daha farklı bir hayata doğru ilerlemektesiniz. Bunun bilincinde kalın.

Motivasyon Sözü: “Mutluluğun gerçek sırrı, günlük hayatın tüm detaylarına gerçek bir ilgi duymakta yatar.”









Aygül Aydın
 

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar,
Plüton'un Kova burcundaki geri hareketi ile ikili ilişkilerde düzenlemeniz ve gerektiğinde tümüyle değiştirmeniz gereken konuları daha iyi anlamanız için bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Zamanınızı neye ve kime adadığınızı fark etmeniz sizin için belirleyici olabilir. Bitiş ve başlangıçlar konusunda doğru bir zamanlama yapmalısınız. Bu yüzden de gözünüzün önündeki gerçeklere kayıtsız kalmayı bırakmalısınız. Retro sürecinde, kayıtsız kaldığınız ya da kendi isteklerinize göre sürdürdüğünüz konularla yeniden ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Saygının çerçevesini, sevginin besleyiciliğini ve bunların sınırlarını bulabildiğinizde yeni ilişkiler kurmak kadar mevcut sorunlarınızı çözmek, problem yaşadığınız kişilerle aranızdaki yeni mesafeyi oluşturmak da kolay olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Güneş'in Boğa burcunda Merkür ile bir araya gelmesi kariyerinizi ilgilendiren alanlarda bir toparlanma süreci başlatabilir. İşlerinizi yaparken bunu nasıl yaptığınıza, hangi yolları izlemeniz gerektiğine önem vermeniz gerekebilir. Yarım kalan konuların bu noktaya gelme nedenlerini bulduğunuzda veriminiz de artacaktır. Kendinizi ve haklılığınızı gösterebilir, beklediğiniz fakat geciken haberleri almanız söz konusu olabilir. Özellikle zam, geçmişe dönük ödemeler gündeminize gelebilir.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile aile meclisinin gündemine önemli konular gelebilir ve bunların çözüme kavuşturulması gerekebilir. Bekleyen, ertelenen, gereksiz inat edilen durumlar karşısında ne kadar yıprandığınızı görebilirsiniz. Buna bir "dur" demek için ideal bir zamandasınız. Aileniz için, yaşam alanlarınız ve konforunuz için, kendi mutluluğunuz bu cesareti göstermeniz önemli olacaktır. Güvende hissetmek kavramınızı değiştirebilirsiniz. İş ve ev arasındaki dengeyi korumak, yaşadığınız sorunların başka alanları etkilememesini kolaylaştırabilir.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi dışarıdaki hayat kadar iç dünyanızda da işleri yoluna koymanıza yardımcı olabilir. İlişkileriniz, bunların size kattıkları ve şu andaki hislerinizi anlamak adına iyi bir dönemdesiniz. Nerede fazla nerede eksik olduğunuzu fark edebilir, hissetmek istediğiniz duyguları daha iyi anlayabilirsiniz. Bu sayede kendinize yeni kriterler belirleyebilirsiniz. Daha anlayışlı ve duygusal zekasını kontrol edebilen biri olmaya çalışmak, çevrenizdeki büyüklerinizden ve hayatınızdaki insanlardan bu konuda destekler almak gündelik hayatınızı da iyileştirebilir. Sorumluluklarınızı aksatmayın.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcunda bir araya gelmesi iş yaşamınızdaki koşulları değiştirecek bazı haberler getirebilir. Bir plan yapmak kadar bu planı neye göre yaptığınıza, bunun size getirilerine de odaklanmalısınız. Her şeyin düşündüğünüz gibi gitmeyeceğini bilerek ve buna hazırlık yaparak ilerlediğinizde karşılaştığınız sürprizleri geliştirmeniz, hayatınıza entegre etmenizde kolaylaşacaktır. Kendi işinizi kurmak, farklı bir sektöre yönelmek ya da maddi gelirlerinizi iyileştirmek adına bazı atılımlar yapmanız gerekebilir. Aklınızı ve çabanızı bu yöne çevirmek için iyi bir zaman dilimi olabilir.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketinin sonlanması iş hayatınızda bazı adımlarınızı hızlandırabilir ve sonuç almaya başlayabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak, bunların karşılığı bulmak, planlarınızı devreye koymak için iyi bir zamandasınız. Doğru ve yanlış arasındaki ayrımı daha iyi yapabildiğiniz ve bunun elle tutulur sonuçlarını görebildiğiniz için denge kurmak sizin için daha kolay olabilir. Maddi alacaklarınız gündeme gelebilir, tahsilatları gerçekleştirebilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcunda hareket edecek olmasıyla sadece maddi değil manevi yönden de çeşitli kazançlar elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz statüyü korumak, geliştirmek önceliğiniz haline gelebilir. Kendi bildiğiz yoldan ilerlemek isteyebilirsiniz ancak bu noktada farklı fikirlere de açık olmalısınız. Güç ve bunu sürdürme gayretiniz yanlış anlaşılabilir, olumsuz etkiler doğurabilir. Bunların etkisini en aza indirmek için içinde bulunduğunuz durumun farkında olarak hareket etmelisiniz. 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay ile rahatsızlık ve sorun oluşturan konuların dışına çıkmak için bir adım atabilirsiniz. Bu hem kişisel düzlemde ya da bulunduğunuz çevrede etkisini gösterecektir. Daha iyi olanın peşinden gitmek isterken buna gölge düşüren her şeyi geride bırakabilirsiniz. Nerede ve hangi konumda huzurlu olacaksanız bunu dile getirebilir, bunun için yeni yollar arayabilirsiniz.

Mars'ın burcunuzda harekete geçmesiyle yaşam koşullarınızı ve üzerinde durduğunuz değerleri kullanarak değişimler yapmak sizin için daha mümkün olabilir. Enerjiniz, motivasyonunuz ve istekleriniz çok yoğun olabilir. Sahip olmak istediklerinize dair uzun bir liste yaparken bir yandan da ciddi elemeler yapabilirsiniz. Objektif olun ve gerçekten öyle hissettiğiniz için mi yoksa gururunuzdan dolayı mı bazı konuların, insanların üzerini çizdiğinizi fark edin. Bu ayrımı yapabildiğinizde enerjinizi daha doğru kullanabileceksiniz. Kişisel bakımınız, fiziksel görünüşünüz için yeni alışkanlıklar edinebilir, spora başlayabilirsiniz. Mars'ın Plüton ile karşı karşıya duruşu bu süre içinde ikili ilişkilerde kurmanız gereken dengeyi size hatırlatabilir. Empati ve anlayışla sorunları aşabilecekken bunun gölgesine düşmemelisiniz. Kendinizi, partnerinizi dinleme ve anlama şansı tanıdığınızda ve kararlarınızda aceleci olmadığınızda bu durumu lehinize de çevirebilirsiniz. Birbirinin yetkinliğinden faydalanmaya odaklanın.

Yönetici gezegeniniz Güneş'in İkizler burcuna geçişi ile çevrenizle olan etkileşimleriniz hızlanabilir, bundan aldığınız keyifle yeni işler ve etkinliklere merak salabilirsiniz. Görünen biri olmanız üzerinize gelecek sorumlulukları da arttırabilir. Çok konuşup çok gezebilir ve çok çalışabilirsiniz. Keyif alacağınız kadar kazanımlar, yeni alanlar da elde edeceğiniz bir dönem olabilir. Özellikle sosyal ağlar, yazılı işlerle ilgili yapacağınız çalışmalar ses getirebilir. Kendinize yeni bir hobi ya da ilgi alanı oluşturabilirsiniz. Birbirinden farklı insanlara ve çevrelere olan çekiminiz başta keyifli gelse de duyduklarınızı teyit etmek, emin olmak ve her şeye hemen inanmamak konusunda dikkatli olmalısınız. Zira asılsız söylemler hem sizin başınızı ağrıtabilir hem de emeklerinize, iyi niyetinize gölge düşürebilir.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumu kariyerinizde hem başarıyı hem de maddi getiriyi daha iyi bir zemine oturtmanızı sağlayabilir. Çalıştığınız alanlarda söz sahibi olabilir, yetkin olduğunuz bilgileri paylaşabilir, yeni deneyimlere kendinizi açabilirsiniz. Mevcut çalışmalarınızı daha geniş kapsamlı hale getirebilirsiniz. Çalışma metotlarınız, iş ortaklarınızla olan ilişkileriniz değişmek durumunda kalabilir. Uzun vadede yaşamak istediğiniz her şey için kısa vadeli gibi konularda da uyumlu olmayı başarmalısınız. Tecrübelerinizle ve kişisel düşüncelerinizle ters düşen ortamlarda aşırı direnç göstermek sizinle ilgili olumlu ve sağlam intibaya gölge düşürebilir. Her şeyin ellerinizde olduğunu, ellerinize de ne alırsanız onu dağıtabileceğinizi unutmayın.

Motivasyon Sözü: “Düşünceye ilham verdiğinizde, ona güvenmeli ve buna göre hareket etmelisiniz.”









Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar,
Kova burcunda geri hareketine başlayan Plüton yaşam tarzınızın eksiklerini, sonuçlarıyla birlikte size gösterebilir. Çalışma düzeniniz, yeni iş modelleri, yaşadığınız yer, sağlık ve beslenme rutinleriniz konusunda şapkayı çıkarıp önünüze koymanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. Çağın imkanlarını kendi bireyseller alanlarınıza taşımalı, toplumsal kalıpların değil önce kendi kalıplarınızın dışına çıkmalısınız. Bunun hazırlığını yapmak için, bu yeni düzeninize ayak uyduramayacak ya da destek olmayacak koşulları tespit etmelisiniz. Köklü bir değişiklik yapmak istiyorsanız, buna mecbur olduğunuzu düşünmek yerine asıl ihtiyacınızın bu olduğuna odaklanmalı ve bakış açınızı pozitif yönde değiştirmelisiniz.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu kendinizi fark etmeniz ve buna göre hareket etmeniz noktasında size destek olabilir. Bir karar aldıysanız, bu doğrultuda hareket ediyorsanız ya da hazırlıklarınız sürüyorsa artık nihai bir yol belirlemelisiniz. Sonuç almak ve bunu hayatınızda kalıcı hale getirmek için tamamlamanız gereken bazı eksikler olabilir. Eğitimi vize pasaport işlemleri, iş görüşmeleri, parasal akışınız gibi konularda kontrollü ve dikkatli olmanız gerekebilir. Bu tutum ve istikrar çabası önünüzü açabilir. Öfkenizi ya da inadınızı tetikleyen durumların geçici olması tamamen buna bağlı olacaktır.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile hayatınızın gerekliliklerini bilerek düşüncelerinizi, olaylara bakış açınızı revize edebilirsiniz. Bunu beraberinde gelen sorumluluklar, değişiklikler konusunda istekli olduğunuz ve şüphenizi, hırsınızı değil mantığınızı kullandığınızda sonuçlar sizin lehinize gelişebilir. Eskiden, sizi ilerletmeyenden kurtulmak için iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çevrenizle ilişkileriniz, iş fikirleriniz konusunda bildiğinizin dışında bir yol izlemeniz gerekebilir. Bu sayede hem mevcut çalışmalarınızı neticelendirmek hem de yeni başlangıçlar yapmak sizin için daha şanslı etkiler barındırabilir. Kendinizi geliştirin, bunu destekleyecek insanlar ve ortamlar biriktirin.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi ile özellikle ay tutulmasında aldığınız kararların ve sonuçların hayatınızda nasıl şekil bulacağını daha iyi anlayabilirsiniz. Konfor alanı olarak seçtiğiniz yerlerin dışına çıkabilirsiniz. Motivasyonunuzu yükseltecek insanlarla tanışabilir, birbirinizi destekleyecek girişimleri başlatabilirsiniz. İnsanların dikkatini bu yönde çekecek olmak çekincelerinizi geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Ailenizden ya da kadın figürlerden gelecek desteklerle maddi açıdan da şanslı bir dönem yaşayabilirsiniz.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumuyla hangi detaya takılıp hangisinden kurtulmanız gerektiğine ikna olacağınız bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler iç dünyanızda, eğitim aldığınız alanlarda ya da resmi işlerinizin herhangi bir aşamasında sizi bulabilir. Mutsuz olduğunuz zamanları geride bırakmak adına adım atmış olsanız bile bunları nasıl geliştirmeniz gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi bir konuda zorlamak yerine hayatın size getirilerine ve sürprizlerine odaklanmalısınız. Bilmediğiniz, kontrolünüz dışında gelişen konulara olumsuz tepkiler vermemelisiniz. Bir çalışma sistemi kurmak, sosyal ağlarla ilgili işlere girişmek, maddi getiriler alacağınız konulara eğilmek gerekebilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçmesiyle kendinizdeki, hayatınızdaki eksikleri ve yanlışlıkları fark etmiş olduğunuz için siz de ilerlemeye başlayabilirsiniz. Bir sorgulama ve düzenleme halinde olduğunuz alanlarda netlik bulabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı neyin üzerine kuracağınızı belirlediğiniz için yer değişiklikleri yapmak ya da mevcut durumunuzu geliştirmek için daha kalıcı adımlar atabilirsiniz. Para kazanmak, çevre edinmek, konuştuğunuz ve savunduğunuz fikirleri bir tarz haline dönüştürmek sizin için öncelikli olabilir. Sabrınızın karşılığını alabilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcuna geçişi bu anlamda getirilerinizi arttırabilir. Özellikle maddi açıdan oldukça şanslınız. Yurtdışı bağlantılı işler, sosyal ağlar, yazı ve editörlük işleri veya eğitimini aldığınız alanlarda sesinizi daha gür bir şekilde duyurabilirsiniz. Pratiğe dökmek ve somut durumlarla ilerlemekte büyük avantaj yakalayabilirsiniz. Bu anlamda özellikle 19 Mayıs'taki Boğa yeni ayı size büyük destekler ve alanlar sağlayabilir. Bakmaya başladığınız yeni bir pencere oluşabilir, sınırlarınızı ve isteklerinizi belirginleştirebilirsiniz. Seçimleriniz, değişim çabanız ve aldığınız risklerin dahilinde olmak adına bir yaşam tarzı oluşturuyorsunuz.

Mars'ın Aslan burcunda hareket etmeye başlamasıyla bir süredir sabrettiğiniz ya da sessiz kalmayı tercih ettiğiniz konuları gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Bunun ciddi bir öfke patlamasıyla sonuçlanmaması için haklılığınızı ve gerekçelerinizi uygun bir dille ve tarzla karşınızdaki kişilere anlatmalısınız. Doğru bir iletişim, olayları ve insanları galeyana gelmeden anlama çabası inviza sürecinizi kaliteli hale getirebilir. Bu da sizi olumsuz yorumlardan, gizli düşmanlıklardan koruyabilir. Mars'ın Plüton ile karşı karşıya durması günlük hayatınıza ve ilişkilerinize düşen gölgeyi fark etmenizi sağlayabilir. Kendinizi, sabrınızı ve amaçlarınızı düşünmelisiniz. Değiştirmeniz gereken tutumlar karşısında direnç göstermeyi bırakmalısınız. İç dünyanızı ve hayatınızı disipline etmelisiniz.

Güneş'in İkizler burcundaki hareketi kendinizi görmek istediğiniz yere dair birçok fikir ve imkan sunabilir. Motivasyonunuzun yükselmesiyle beraber kendinizi öne çıkarabileceğiniz, dikkatleri çekeceğiniz yeni iş planları üzerinde çalışabilirsiniz. Yeni projeler, yeni insanlar edinebilir, ifade yeteneğiniz ve yazılı işlerdeki tecrübelerinizi kullanabilirsiniz. Yoğun bir iletişim trafiğinizin olması çok fazla insana ve konuşmaya maruz kalmanızın da önünü açacağı için dedikodu ve asılsız konuşmaların ortasında kalmamaya dikkat etmelisiniz. Hoşunuza gitmeyen, işinizi yavaşlatan durumları fark etmeniz kolay olacağından bunlara müdahale etmeniz de kolaylaşacaktır.

Kuzey Ay Düğümü ve Jüpiter Boğa burcunda bir araya gelerek kendiniz için kurmak istediğiniz iş planı ve hayat koşullarınızı destekleyecek imkanlar tanıyabilir. Düşüncelerinizin dışında gelişen fakat sizin için fayda sağlayabilecek fikirlere, insanlara açık olmalısınız. Göremediğiniz fakat ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bu sayede öğrenebilirsiniz. Gezerken öğrenmek, öğrendiklerinizi kullanmak ve bunları kazanca dönüştüreceğiniz modeller üzerinde kafa yormak gerekebilir. Stresli bir dönemin ardından kendi düzeninize ve istediğiniz sakinliğe eriştiğinize göre bunu yapmamak için bir bahaneniz de kalmayacaktır. Doğa etkinlikleri, yeni fiziksel çevreler, hukuksal konularda sevindirici sonuçlar alabilirsiniz. Aşırıya kaçmayan tepkiler, fikir beyanları insanlarla ters düşme ihtimalinizi azaltabilir.

Motivasyon Sözü: “Her problemi iki şekilde ele alabilirsin: Korkunun yoluyla ya da umudun yoluyla.”








Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar,
Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlaması hayallerinizi uygulamaya koyarken hangi yolları tercih edip hangi köprüleri yakacağınızı gösterebilir. Öğrenmekten kaçınmamalısınız. Dijitalde yer edinmek, fikirlerinizi destekleyecek ortamların keşfini yapmak bu süreçte en iyi yardımcınız olabilir. Bu sayede, geri hareket sonlandığında yeni bir mesleğe, iş alanına erişebilmenizin önü açılacaktır. Duygusal konularda kendi sınırlarınızı zorlayabilir, güven kavramınız ve beklentileriniz değişebilir. Bu değişimi getirecek kararlar ve insanlarla olan karşılaşmalarınızı yeniden düşünmenizde fayda var.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu harekete geçmenizi engelleyen konulara ve bunların çözümüne ışık tutabilir. Kendinizi güvende hissettiğinizi düşünürken hayatınızın önemli anlarını kaçırdığınızı fark edebilirsiniz. Bu konu motivasyonunuzu düşürüyorsa yapmanız gerekenleri görüp kabul etmelisiniz. Parasal konularda hakkınızı almak, yatırım planları yapmak, mevcut durumunuzu değerlendirmek ve ödemelerinizi takip etmek önemli olacaktır.

5 Mayıs'taki Akrep burcundaki Ay tutulması ekonomik sorunların önünüze geçecek gelişmeleri beraberinde getirebilir. İhtiyaç duyduğunuz, istediğiniz yaşam tarzından ve standartlarından uzaklaşmak yerine bunları mümkün kılacak, geliştirecek işler yapmalısınız. Ortaklı işleriniz varsa herkesin sorumluluklarını yerine getirdiğinden ve hak ettiğini aldığından emin olabilirsiniz. Bu konudaki soru işaretlerini silecek görüşmeler yapabilir, işlerinizin takibinden de anlayabilirsiniz. Sizin için önemli olanın para değil, parayı değerlendireceğiniz ve bunu bir araca çevireceğiniz alanlar olduğunu fark edebilirsiniz. Dolayısıyla tüm çabanızı daha iyi ve saygın işler yapmaya değil, yaşam şeklinizi ve mutluluğunuzu yükseltmeye adamalısınız. Bakış açınızın değişmesi sizi yeniliyor.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi ile beraber kariyerinizde gelmek istediğiniz noktaya sizi taşıyacak işleri önünüze çıkarabilir. Bir beklenti içinde olmak kadar bunun için emek vermenin de önemini anlayabilirsiniz. Bu da sizi harekete geçirecektir. Bıraktığınız fiziksel ve davranışsal etkilerle çevrenizin dikkatini çekebilir ve destekler görebilirsiniz. Özellikle kadın yöneticiler, iş birliklerle ve girişimlerle yapacağınız çalışmalar ses getirebilir. Ailenizin desteğini almak, ortak iş yapmak maddi açıdan kendinizi güvenceye alacağınız gelişmeler oluşturabilir.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcunda kavuşması size bir dönüşüm hikayesi yazdırabilir. Maddi açıklarınızı kapatmak, kendinizi bu konuda güvenceye almak isteyebilirsiniz. Bunu yaparken ani gelişen ödemelere, sağlık ihtiyaçlarınıza karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Beklemediğiniz şekilde ilerleyen bu maddi trafikten en az derece etkilenmek için kendinizi bundan sonrasına odaklamalısınız. İşinizi değiştirmek, ek iş ve gelir çalışmalarına yönelmek, ailenizden destekler almak gibi konulara eğilebilirsiniz. Özellikle ailenizden, ailenizin erkek figürlerinden gelecek maddi teklifler ya da miras durumlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Tüm bunları değerlendirirken daha önce yapmadığınız şeyleri yapmaya ve bunu olumlu, verimli şekilde kullanmaya gayret göstermelisiniz.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla parasal konular ve bunların beraberinde gelen sorunları aşmanız kolaylaşabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekle beraber sizin hakkınızın teslim olması için de mücadelenizi verebilirsiniz. Maddi ve manevi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek potansiyelinizi yeniden kazanıyorsunuz. Jüpiter'in de Boğa burcunda hareket etmesi alanınızı ve yaptıklarınızın etkisini genişletebilir. Somuta indirgemek, gerçek ve kalıcı işlerle, konularla ilgilenmek sizin avantajınıza olacaktır. Zihninizi ve çabanızı bu yöne çevirerek fırsatları görmenizi de kolaylaştırabilir. Maddi kazanımlar, aileden gelen desteklerin dışında ek iş çalışmalarıyla da söz konusu olabilir. Sağlık sorunlarınızla alakalı iyileşmeler elde edebilirsiniz. Bu anlamda 19 Mayıs'taki Boğa yeni ayı sizin için belirleyici ve etkili olabilir. Endişelerinizin üstünü örtmek, bunlara direnç göstermek yerine yüzleşmeyi tercih ettiğinizde çözümü bulabilirsiniz. Risk almaktan çekiniyorsanız mevcut durumunuzu iyileştirecek hamlelerle başlangıç yapabilirsiniz. Farklı olanı seçmeye ve onun tarafına bakmaya çalışmak bu durumun olumsuz etkilerini silebilirsiniz. Omuzlarınızı hafifletirseniz ayaklarınız sizi daha rahat taşıyabilir, hayatınızı hareket ettirin.

Mars'ın Aslan burcuna geçişi ile arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirebilir, motivasyonunuzu yükseltecek etkinliklere katılabilir ya da bu etkinliklere öncülük edebilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tavırlarınız, etkileşimleriniz, sunduğunuz fikirler ve hayata karşı duruşunuz çevrenizdeki birçok kişiye ilham verebilir. Bu anlamda yapacağınız çalışmalar da gündeme gelebilir. Birçok yeni insanla tanışabilir, duygusal çekimlere açık olabilirsiniz. Beğenilmenin getirdiği onay duygusuna aşırı derece kapılmamaya özen gösterirseniz ilişkilerinizin dozunu koruyabilirsiniz. Zira Mars'ın Plüton ile karşı karşıya duruşu güç gösterilerinden zarar görmenize neden olabilir. Değiştirilmesi gereken tutumlarınız, ifade biçimleriniz ya da beklentilerinize kulak vermelisiniz. Hayatınızda bunu yaşamak istiyorsanız öncelikle sizin buna yatkın olmanız gerekecektir.

21 Mayıs'ta Güneş'in İkizler burcuna geçişi yer değişikliği ve seyahatler gibi konularda önünüzü açabilir. Durağan giden işlerin hızlanması, hayatınızı bu aksiyonlardan beslemeniz faydanıza olabilir. Bunu yaşarken başkalarına da ileteceğiniz platformlarda yer almak isteyebilirsiniz. Yeni arkadaş çevreleri edineceğiniz eğitim ve çalışmalar gündeminize gelebilir. Dil öğrenmek, yazılı konularda kendinizi geliştirmek, yeni bir meslek edinmek, kendinizi geliştireceğiniz yeni ilgi alanları keşfetmek bu dönemde gündeminizde sıkça yer bulabilir.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda kavuşması zihninizi temizleyip ne ile doldurmanız gerektiği konusunda size yardımcı olabilir. Manevi yönden iyi hissetmeniz için farklı konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeni bilgiler edinmek, lazım olandan fazlasıyla ilgilenmek konusunda kendinizi aşabilirsiniz. Bunu yapmanız hayatın farklı yönlerine ve getirilerine sizi daha iyi hazırlayacaktır. Donanımlı bir insan olmanın getirdiği özgüven, yere daha sağlam basmanıza ve kalıcı çözümler bulmanıza olanak taşıyabilir. Hayatınızın bundan sonraki kısmını etkileyecek bir gelir, destek, miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bunun devamlılığını sağlamak harcamalarınızı kontrollü bir şekilde ilerletmenizle mümkün olacaktır. Sizde ya da ailenizde estetik ve sağlıkla ilgili operasyonlar, tedaviler söz konusu olabilir.

Motivasyon Sözü: “Kendine meydan oku; büyümeye giden tek yol budur.”










Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Plüton'un Kova burcuna geri hareket etmesiyle yer değişikliği ve taşınma gerektiren konuların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Bir değişiklik yaparken bunun sonuçları ve sorumluluklarına da hazırlıklı olmalısınız. Nereye gitmek istediğinizden ziyade size asıl gerekenin ne olduğunu bilerek hareket etmelisiniz. Özgür, mutlu, kendinizi güvende hissedeceğiniz, işinize ve ailenize daha iyi adapte olabileceğiniz bir yaşam alanı kurarken bu kriteri göz önünde bulundurmanızda fayda var. Zira aile ilişkilerinizdeki gel gitler bu süreçte daha fazla görünür olabileceği için sakin ve makul adımların peşinden gitmeniz süreci daha ılımlı geçirmenizi sağlayabilir. Tepkilerinizi kontrol altına alın ve bunu aile meclisinde bir rutin haline getirin.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu ortaklı işlerinizde konuşulması gereken konuları masaya yatırabilir. Parasal ve çevresel kayıplar yaşamamak, elinizdeki değerleri ve kaynakları kalıcı hale getirmek adına sorumluluklarınızı ve bunların neticelerini gözden geçirmelisiniz. Bu sayede daha iyi hazırlık yapabilir ve eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Hiçbir şeyi gözardı etmediğinize emin olmalısınız. Bu süreç ilişkileriniz adına da bir telafi süreci olabilir.

Mayıs ayının ve belki de 2023 yılının sizin için en önemli olaylardan biri de, 5 Mayıs'ta burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulmasıdır. Kişisel düzeyde yeni kararlar almadan önce mevcut durumunuzu daha iyi anlayabilirsiniz. İnsan ilişkilerindeki tutumlarınızı iyileştirmek, hayatınızı bazı endişelerden ve soru işaretlerinden arındırmak adına verimli bir dönemdesiniz. Kendinizi, işinizi, duygu durumunuzu ve bedensel durumunuzu nerede, nasıl bir formda görmek istediğinizi iyi belirlemelisiniz. İçten içe özendiğiniz, istediğiniz fakat sağlayamadığınız her şey için gereken gücün kendinizde olduğunu fark edebilirsiniz. Bir kırılma noktası yaşayacak olmaktan korkmayın, bu kırılan yerden sızacak ışığın yolunu genişletmeye odaklanın.

Venüs'ün Yengeç burcundaki seyrine başlamasıyla gezerek öğrenmek, kendinizi geliştirmek adına keyifli bir sürece giriyorsunuz. Ertelediğiniz, özlediğiniz ancak gerçekleştiremediğiniz her şey için bir fırsat bulabilirsiniz. Özellikle tatil planları, yer değişiklikleri, sizi bağımlılıklarınızdan kurtaracak işler ve ilişkiler konusunda kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Bu gücü koruyun. Zira hem kişisel gelişim alanında hem de motivasyonunuzu yükseltmek için ihtiyacınız olacaktır. İyi hissettirecek olan her şeye açıksınız, geçmişteki olumsuz tecrübelere veya eski konuların gündeme gelmesine aldırış etmeden bugüne, yarınlara yönünüzü çevirin.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki birlikteliği sizin de birlikteliklerinize etki edebilir. Hayatınızdaki insanlarla olan durumunuz, iletişim şekliniz ve mesafelerinizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bitmesi gerekeni bitirmek, başlaması gerekeni başlatmak adına bazı yüzleşmeler, şaşırtıcı haberler gündeminize gelebilir. Bu da özel hayatınızda yaşanacak değişikliklere zemin oluşturabilir. İş hayatınızda ortaklı çalışmalarınız, görüşmeleriniz söz konusu olabilir. Gelişmek, çağa uyum sağlamak ve ihtiyacı karşılamaya yönelik bir sistem oluşturmak için farklı bir yol izleyebilirsiniz. Bilmediğiniz konulara şüpheyle yaklaşabilirsiniz ama buna bir şans vermek sizin faydanıza olacaktır.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırması sizin de ikili ilişkilerinizdeki sorunları sonlandırabilir. Yanlış anlaşılmalar, gizli konular çözüme kavuşuyor. Bu da üzerinizdeki yükü atmanızı kolaylaştıracaktır. Telafi döneminin ardından yeni ve kesin gündemlerle hareket edebilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcunda ilerlemeye başlamasıyla güçlü ve yerinde kurulan ilişkileri neticelendirmek söz konusu olabilir. Hem maddi ortaklıklar hem de sosyal arkadaşlıklar konusunda şanslı olabilirsiniz. Hayatınıza dahil olan insanlardan öğreneceklerinizle ufkunuzu genişletebilir, inatçı olduğunuz alanları değiştirme fırsatı bulabilirsiniz. Destekler ve ortak girişimlerle yeni kazanımlar elde edebilirsiniz. İnsanlarla iletişime geçerken niceliğe değil niteliğe önem vereceğiniz bir dönemdesiniz. Sağlam adımlarla ilerlemek ve güven duygusunu baskın tutmak sizi olumsuz durumlardan koruyabilir. Ancak bunun da dozunu kaçırmamalısınız. Fazla sıkı ve dirençli olmak, yaşayacağınız iyi fırsatların önünü kapatabilir. Bu düşünceleri toparlayarak 19 Mayıs'taki Boğa yeni ayına daha iyi bir hazırlık yapabilirsiniz. Özellikle duygusal konularda karar almanız, ilişkinizi ileriye taşıyacak hamleler yapmanız söz konusu olabilir. Bir insandan, bir konudan sizin hayatınıza etki edecek konuları doğru anlamalısınız.

Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle kariyerinize yeni bir yön ve şekil vermek üzere ilerleyebilirsiniz. Çabanız kadar bunu nasıl ortaya koyduğunuz da dikkat çekecektir. Dolayısıyla kendinizin en iyi hali olmaya çalışmalısınız. Önceliğiniz bu değeri yakalamak olduğunda işinizde ve iş ortamınızda da hak ettiğiniz değeri elde edebilirsiniz. Kendi amaçlarınız doğrultusunda ilerlediğinizde başkalarının etkisi ve manipülasyonlarından daha fazla korunabilirsiniz. Rekabetin dozunu korumalısınız. Maddi açıdan şansınızı büyütmek buna da bağlı olabilir. Zira Mars Plüton karşıtlığı bu dozun ve dozların kullanımını günyüzüne çıkarabilir. Yaşam tarzınız ya da alanlarınızın işinizle ters düşmemesi için orta yolu bulmak konusunda istekli olmalısınız. İşbirlikleri ve fikir alışverişlerinde karşı tarafın fikirlerine de önem vermelisiniz.

Güneş'in İkizler burcuna geçmesiyle beraber gelir gider konularınız hareketlenebilir. Yatırım yapmak adına yeni gelir kaynakları ya da işler araştırabilir, bazı yeteneklerinizi maddi kazanca çevirmek için hamle yapabilirsiniz. Düşünmek yerine uygulamanın önemli olduğunu fark ediyorsunuz. Bu da endişelerinizi aşmanızı kolaylaştıracaktır. Bir kontrol ve denge mekanizması oluşturmanız kazandıklarınızı doğru kullanabilmenizi daha etkili hale getirebilir. Hızlı ve farklı olmaya çalışırken umursamaz, aceleci bir izlenim oluşturmanız hem sizin açınızdan hem de sizi destekleyenler açısından olumsuz durumlar doğurabilir.

Boğa burcunda kavuşan Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü sizi beklediğiniz, ısrarcı olduğunuz olumlu gelişmelere kavuşturabilir. Ne yaşadığınızdan, ne hissettiğinizden emin olduğunuzda ilişkilerdeki taşları oturtmanız da kolaylaşacaktır. Adım atarken destekler görebilirsiniz. Duygusal ve ticari ilişkilerinizi geliştirecek, etkisini hayatınızın tamamına yayacak gündemleriniz olabilir. Belirli bir mesafede ve sınırda kalmak isteyebilirsiniz. Ancak genişlemiş bir sınırın dahilinde kalmaya da onay vermelisiniz. Şanslı ve bereketli bir dönem olabilir. O şansı yakalamak kadar kullanmak, istikrarlı bir rutine dönüştürmek hayatınızın en önemli uğraşı olabilir. Çevrenizden de destekler alabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Onlara istediklerini düşündüğünüz şeyi vermeyin. Onlara asla mümkün olmadığını düşündükleri şeyi verin.”








Aygül Aydın
 

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar,
Plüton'un Kova burcundaki geri hareketiyle fikirlerinizi ve becerilerinizi geliştireceğiniz alanları daha iyi anlama ve gözlemleme şansı bulabilirsiniz. Sizin için zor ve imkansız gibi görünen konulara odaklanabilirsiniz. İşlerin düşündüğünüz gibi olmadığını görmek hazırlanmanızı, çevrenizi ve ilişkilerinizi gözden geçirmenizi kolaylaştırabilir. Özellikle iş ve sosyal arkadaşlıklar konusunda bazı gerçekleri görmezden gelmeyi bıraktığınızda süreç sizin için daha faydalı olabilir. Takıntılarınızı, önyargılarınızı, konuşma ve düşüncelerinizi paylaşma şeklinizi ve bunların hayatınıza olan etkisini değerlendirmelisiniz. Arınma ve bunun devamında gelecek değişiklikler için üzerinize düşen sorumluluğun farkına varıyorsunuz. Retrodan önce gündeminizde olan yazılı işler ve sözleşmeler, görüşmelerle ilgili bazı gelişmelerin yaşanması gidişatınızı etkileyebilir.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle çalışma ortamınızda verdiğiniz çabayı gözden geçirebilirsiniz. Neyi ne için yaptığınıza, bunun size katkısına ve sizden götürdüklerine odaklanmanızda fayda var. Hayatınızı üzerine kurmak istediğiniz bir fikirden hareket etmek için gereken altyapıya sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. Zihinsel olarak bu noktaya vardığınızda işinizin psikolojik ve maddi sorunlarını da aşabilirsiniz. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol altında tutmanız, gecikmiş ödemelerinizin de gelmesiyle elinizi daha güçlendirebilir. Beslenme düzeninizdeki aksamaları aşmak sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile bağlılık, bağımlılık arasındaki farkı ve bunları hangi alanlarda yaşadığınızı görebilirsiniz. Korkmak, endişelenmek, ne olacağını bilememek sizde kontrolü yitirmiş hissi uyandırabilir. Ama tutulma ile bunun bir gerçekliğinin olmadığını fark edebilirsiniz. Önünüzdeki setleri kaldırmak için gereken motivasyona ve donanıma sahipsiniz. Bunu daha önce yapmamanın sonuçları canınızı sıksa da bugün harekete geçmek üzerinizdeki ve hayatınızdaki olumsuz havayı dağıtabilir. Bugünde ve geleceğinizde neyin hakim olmasını istediğinizi buluyorsunuz. Önceki girişimlerinizin sonuçlanması, buradan dersler çıkarmak ve eksik-fazla ayrımı yapmak size denemekten zarar görmeyeceğinizi ispatlayacaktır.

Yengeç burcuna geçen Venüs size ekonomik açıdan kendi istediğiniz düzlemde olmanızın desteğini verebilir. Ödemelerinizi yönetmek, yeni girişimlerde bulunmak, ek iş ve gelir oluşturacak çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinize yeni tanımlar ve sınırlar oluşturmak bazı krizlerin önüne geçecektir. Sizi geçmişte yaşadıklarınıza götüren korkularınız, üzerinde fazla durduğunuz ve bırakamadığınız alışkanlıklarınız varsa bunlardan arınmak adına bir çaba göstermelisiniz. Dünü dünde bırakabildiğinizde bugünler size güzel yarınlar getirebilir.

Güneş ve Uranüs Boğa burcunda bir araya gelerek iş ortamınızda kendinizi göstermek, kayda değer çalışmalarınızı sunmak için size bazı alanlar oluşturabilir. Planlar yapmak kadar bunları uygulama noktasında da yaratıcı fikirler ortaya çıkarabilir ya da size tanınan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bu konuda bazı sürprizlere, aniden gelişen konulara ve sorumluluklara oldukça açıksınız. Kendinizde bunu karşılayacak cesaretin, maddi gücün ya da donanımın olduğundan emin olmak isteyebilirsiniz. İşinizi sağlama almak, karşılaştığınız imkanlardan kalıcı sonuçlar çıkarmak için metodlarınızı yenilemeniz gerekebilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda olumsuz sürprizlerle karşılaşmamak adına farklı tatlar ve beslenme düzenleri keşfederken dikkatli olmanızda fayda var.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla işinizle ilgili belirsiz ve sonuçsuz kalan durumları çözmeye başlıyorsunuz. Bir düzen kurmak ve bunu geliştirmek için çaba göstermeniz beklenebilir. Artık buna hazır olduğunuzu fark etmelisiniz. Projelerinizin eksiklerinizi tamamladıysanız ilerlemeniz kolay hale gelebilir. Sorumluluklarınız doğrultusunda kuracağınız iletişim de süreçte etkili olabilir. Bu da yeni bir adım atmanızı kolaylaştıracaktır. Yönetici gezegeniniz Jüpiter'in de Boğa burcuna geçmesi buradaki yoğunluğu arttırabilir. Ancak bu maddi gelirinize de etki edeceği için yorgunluğunuzun karşılığını da fazlasıyla alabilirsiniz. Hayatınızı ileri ve yüksek standartlara ulaştırmak, bunları kalıcı rutinlere dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bu konuda hem becerileriniz hem de mevcut işiniz gereği elde edeceğiniz yeni imkanlar size kapılar açabilir. Kullanmayı bilmek önemli olacaktır. Beden sağlığınız, uyku ve beslenme düzeninizde iyileşmeler, yenilenmeler söz konusu olabilir. Dinlenmek ve sakin vakit geçirmek isterken tamamen hareketlerinizi kısıtlayan bir düzen içerisine girmediğinize emin olmalısınız. 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay bu sakinliği doğru ve etkin kullandığınızda size daha çok fayda ve keyif getirebilir. Tekliflere sıcak bakmak, fikirlerinizi belirtmek ve bunları uygulamak adına şansınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Emin olduktan sonraki bekleme ve harekete geçme sürenizi kısalttığınızı hayatı yakalamanız daha kolay olacaktır.

Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle beraber doğada, keyif aldığınız mekanlarda vakit geçirme isteğiniz ve motivasyonunuz artabilir. Kendinizi dinleyerek ihtiyaçlarınızı bilerek bir yaşam tarzı oluşturmak isteyebilirsiniz. Beklemekle hayatın devam etmeyeceğini daha iyi anlayabilirsiniz. Seyahatler, keşifler, oluşturacağınız yeni idealler doğrultusunda yoğun bir trafiğiniz ve planınız olabilir. Cesaretiniz, zamanınız ve imkanınız varken tüm bunları yapabilmek adına başkalarına kulaklarınızı kapatabilirsiniz. Hayatı yaşamanın sadece isteklerinizle değil, sorumluluk ve beklentilerle de ilgili olduğunu unutmayın. Mars ve Plüton arasındaki karşıtlık size bunu anlamanız için bazı gelişmeler getirebilir. Güç zehirlenmesi yaşamamak adına tutumlarınızı kontrol altına almalı, donanımlı kişilerden destekler almalısınız.

Güneş'in İkizler burcuna geçişi ile ikili ilişkiler önem ve hız kazanabilir. Hayatınıza birini dahil etmek, keyifli ve dolu zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar, yeni insanlar ve yeni gündemlere karşı yoğun bir istek ve heyecan duyabilirsiniz. Bu motivasyonu doğru kullandığınızda mutlu olmanız kaçınılmazdır. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz, birbirinize yaklaşımlarınız hatta yaşadığınız sorunlar konusunda gizli kalan, bilmediğiniz ya da anlamakta zorlandığınız durumları çözüme kavuşturabilirsiniz. İşlerin ve insanların netleşmesi sizin de kafanızdaki soru işaretlerini silecektir. Aynı zamanda yeni bir duruş da belirlemeniz gerekebilir. Hayatınıza dair detayları paylaşırken fazla cömert olmamalısınız.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda kavuşumuyla çalıştığınız ve emek verdiğiniz alanların hayatınıza nasıl etki ettiğini daha iyi görebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili beklentileriniz gerçekleşebilir. Uzun vadeli sonuçlar alabilir, unvan ve gelir değişikliğiyle karşılaşabilirsiniz. Gayretinizi sürdürmek, düzenli bir koşul oluşturmak sizi diğerlerinden ayırabilir. Verdiğiniz kararlar, bunları oturttuğunuz düzleminiz değişebilir. Yapabileceğinize inandığınızda, yapmaktan çekindiğiniz ya da yapmayı bilmediğiniz tüm konularda şansınız yaver gidebilir. Çünkü büyük farklar yaratmak ve yaşamınızda görmek istediğiniz her şey için öncelikli koşulunuz bu olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Kader, hayattan ne aldığımız değil, hayata ne verdiğimizdir.”








Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar,
Kova burcunda geri hareketine başlamasıyla finansal konularda attığınız ya da atmaya hazırlandığınız işlerde size bazı değerlendirmeler getirebilir. Kurmak ya da içine dahil olmak istediğiniz sistemlerin gereklerini daha iyi anlayabilirsiniz. Yatırım yapmak istediğiniz alanlar konusunda gerekli teknik ve bilgi donanımına hazırlanmak için bu iyi bir zaman dilimi olabilir. Yeni olana hazırlık yaparken bir yandan da eskiden beri taşıdığınız yöntemleri, artık işe yaramayanları ayırıp devam etmeniz daha iyi odaklanmanızı sağlayabilir. Ortaklıklarınız ve mevcut işinizde düzenlemeler yapmak, harcamalarınızı ve yatırımlarınızı iyi yönde geliştirmek için önemli bir yol ayrımında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu hissin peşinden gitmek sizi değer bulduğunuz bir alana taşıyabilir.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcunda bir araya gelmesi geleceğe dönük planlar yaparken dikkatinizi ne yöne vermeniz gerektiğini hatırlatabilir. Kendiniz, aileniz ve çocuklarınız için iyi bir yaşam inşa etmek ve size keyif veren konulara daha çok yer açmak adına bazı girişimlerin hazırlığını yapabilirsiniz. Önceliğiniz bu yönde olduğunda imkanlara erişmeniz, bunun sorumluluklarını yerine getirmeniz de kolaylaşacaktır. Doğru kullandığınızda ve gerçekten emek verdiğinizde olumlu sonuçlar alacağınız bir süreçtesiniz.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile birlikte sosyal çevreniz, sosyalleşme algınız üzerinde önemli kararlar alabilirsiniz. Bir arada olduğunuz insanların, birbirinize olan davranışlarınızın oluşturduğu yansımaları doğru analiz etmelisiniz. Hataların, korkuların, gereksiz şüphe ve takıntıların hayatınızdan çalmasına fırsat vermemelisiniz. Bunun bir dönüm noktası olduğunu, karşınıza çıkan insanlara ve fırsatlara daha iyimser bir şekilde yaklaştığınızda anlayabilirsiniz. Güvenlik sınırlarınızı değiştirdiğinizde, yeni ortamlara ve alanlara doğru yol aldığınızda hayatınız için iyi bir aşamanın başlangıcını yapmış olacaksınız. Zarardan döndükçe telafisi ve kazancı sizi bulacaktır.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi ilişkilerde iyi adımlar atmak ve olumlu sonuçlar almak adına size şans ve destek getirebilir. Yapıcı bir tutum sergilediğinizde gidişat sizi memnun edecektir. Evlilik, ilişkiyi ileriye taşıma kararları, anlaşma ve sözleşmeler yapmak için şanslı bir dönemdesiniz. Duygularınızı ifade etmek sizin için daha kolay olacağından hem karşılık bulmak hem de hayatınıza yeni gündemler dahil etmek birçok açıdan yenilenmenizi, parlamanızı ve iyi hissetmenizi sağlayabilir. Maddi ortaklıklar kurmak, aile ya da eşle yapılacak işler kurmak, tecrübelerinizi zamana uyarlayarak yeni girişimlerde bulunmak konusunda çok fazla fırsatınız olabilir.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu duygusal konularda kendinizdeki ya da partnerinizdeki değişimleri, bunun gerekliliklerini ortaya çıkarabilir. Bitiş ve başlangıçlar kadar tutumlarınız konusunda radikal kararlar alabilirsiniz. Bilmediklerinizi öğrenmek, fark etmek ve bunları kabul etmek adına iyi bir dönemdesiniz. Tek yapmanız gereken kendinizi bu akışa uyumlandırmak olacaktır. Şansınızı iyi yönde katlamak için kendinizce geliştirdiğiniz ya da öğrendiğiniz geleneksel yöntemleri, tavsiyeleri ya da hayat görüşlerini yenilemek gerekebilir. Hayatına birini almak, çocuk sahibi olmak, hedefleri konusunda maddi getiriler ve güvenceler sağlamak istiyorsanız gereken desteğe ve cesarete sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Merkür'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçmesi duygusal konulardaki gel gitlerin sonunu getirebilir. Her şeyin sizin için netleştiği bir zaman dilimindesiniz. Gerçek konuları konuşmak, konuşurken birbirini anlamak daha kolay olacaktır. Finansal gündemlerinizde beklentileriniz gerçekleşebilir, hazırlıkları biten yatırımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Gündeminiz ya da isteğiniz her ne ise bunun gereklerini yerine getirmek konusunda istekli olmalısınız. Jüpiter'in de Boğa burcuna geçişi bu isteğinizi uygulayabileceğiniz pek çok alan gösterebilir. Doğa sporları, toprakla ilgili işler, tarım ve çiftçilik gibi alanlara ilgi duyabilir, bunların gelir getirici faaliyetlere dönüşmesi için uğraş verebilirsiniz. Gelecek vaat eden işler yapmak, ilişkiler kurmak adına önemli bir zamandasınız. Zamanınızı en çok neye ayırdığınıza dikkat etmelisiniz. 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Güçlü ve istikrarlı duygularla ilerlediğiniz hayatınızın önemli bir değişim sürecine girdiğini göreceksiniz. Eski enerjinize, hayatınıza veda etmek için radikal sayılabilecek yeniliklerin peşine gidebilirsiniz. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararları alabilir, hobilerinizi ve ilgi odağınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Mars'ın Aslan burcunda hareket etmesiyle beraber ailenizin ve çevrenizin bazı ihtiyaçlarınıza destek olmanız gerekebilir. İyi olduğunuz alanlarda öncülük etmek isteyebilir ya da bu yönde teklifler alabilirsiniz. Değerleri kullanmak ve hayatınıza katmak konusunda yeni tecrübeler kazanabilirsiniz. Hırsınıza ve onaylanma arzunuza dikkat ettiğinizde bunu doğru kullanmanız da doğru sonuçlar almanız da mümkün olacaktır. Özellikle ek gelir getiren alanlarda bunun etkisini daha fazla görebilirsiniz. Mars ve Plüton'un oluşturduğu karşıt açı, sizi bu anlamda biraz zorlayabilir. Bildiğiniz yöntemlerin ve geleneksel tutumlarınızın dışına çıkmayı başarmalısınız. Bunu başkalarının isteği ve baskısı üzerine değil, kendi hayatınızın gereklilikleri doğrultusunda yapabilirseniz krizden çıkacak fırsatlar sizi memnun edecektir.

Güneş'in 21 Mayıs'ta İkizler burcuna geçmesiyle günlük yaşantınızı düzenlemek, daha pratik ve rahat hale getirmek isteyebilirsiniz. Zamanınızı üretkenliğe, işinizi ve kendinizi geliştirmeye ayırmayı düşünebilir, size bunu sağlayacak düzen kurmanız için püf noktaları bulabilirsiniz. Hem ev ortamınızda hem çalışma alanlarınızda sadeleşmeye giderek kendinizi ortaya koymanız için tüm koşulları sağlayabilirsiniz. Genel olarak yüksek bir motivasyonla ilerleyeceğiniz için fiziksel olarak da daha canlı olabilir, spora başlayabilirsiniz. Ancak bu enerjiyi kullanırken küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda da fayda var. Özellikle yoğun bir iletişim trafiği yaşayacağınız için söyledikleriniz ve bulunduğunuz ortamdaki duruşunuz dikkatlerden kaçmayacaktır.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümün Boğa burcundaki kavuşumu bir koşulu ya da konuyu değerlendirdiğinizde hayatınızın alacağı şekli daha net bir şekilde anlamanızı sağlayabilir. Mutlu olmak, keyifle ve güvenle yaşamak için bir çaba gösterirken bu etkiyi nasıl büyüteceğini öğrenebilirsiniz. Kendinizi geliştirecek, sadece keyif değil kazanç da sağlayabilecek bir ortam hazırlayabilirsiniz. Bu anlamda size tanınan imkanların değerini bilmelisiniz. Çevrenizin, özellikle partnerinizin desteği belirleyici ve etkili olacaktır. Yalnız bir Oğlak burcuysanız hayatınıza dahil edeceğiniz ve uzun bir zamanı beraber geçireceğiniz kişiyle tanışabilirsiniz. Değerlerinizi hatırlayın ve buna göre yaşayın.

Motivasyon Sözü: “Sen doğru yönetirsen, yanlış olmaya kimse cesaret edemez.”








Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar,
burcunuzdaki Plüton'un geri hareketine başlaması karar alma, bu kararları uygulama mekanizmanızı geliştirmeniz için size bazı püf noktalarını hatırlatabilir. İnsanlarla yüzleşmek, kişisel düzlemdeki eksiklerinizi fark etmek kadar bunların üzerine gidebilmeyi de deneyimleyebilirsiniz. Kendinizin en iyi hali olmak adına verdiğiniz mücadeleyi bir yaşam stiline dönüştürmelisiniz. Tarzınız, bakış açınız hatta sağlık durumunuzun bile etkili olacağı bu stili, taşımayacak her şeyin farkına varıyorsunuz. Bu da yeniden ve daha iyisiyle hazırlanma konusunda size destek sağlıyor. Olması gereken olacaktır, fakat siz buna direnç göstermek yerine bunun gerekleri için üzerinize düşeni yapmaktan vazgeçmemelisiniz.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle beraber eviniz ya da aile ilişkilerinizi ilgilendiren alanlardaki sorumluluğunuzu size hatırlatabilir. İhmal ettiğiniz ya da bir sebepten tam olarak odaklanamadığınız konular varsa bunlarla ilgili bir konuşma gündeminize gelebilir. Duyacaklarınız ya da söyleyecekleriniz hayatınızı, yaşam koşullarınızı şekillendireceği için anlaşılır ve bir dil kullanmak faydanıza olacaktır. Geç kalmamak için bugünü değerlendirmeniz, hem maddi hem de manevi kazanımlarınızı koruyabilir.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek tutulma ile kariyeriniz için bugüne kadar açtığınız sayfalardan daha farklı bir sayfa açabilirsiniz. İnsanların sizin kabul görmesi ve işinizin saygınlık kazanması için verdiğiniz mücadele yön değiştirebilir. Bu değişikliğin kararını elde ettikleriniz ve edemediklerinize bakarak verebilirsiniz. Önayak olmak isterken baskı kurduğunuz ya da sizin üzerinizde bir baskı kurulması, işinizle ilgili yenilikler yaparken kriteriniz olacaktır. Geçmişte yaşadıklarınızdan sıyrılmak, konuların ve insanların hayatınıza olan etkisini yapıcı bir şekilde değerlendirmekte fayda var. Yeteneklerinize, strateji ve plan kurma gücünüze sığınmalısınız. Bunları kullanarak hem maddi açıdan güvence sağlayabilir hem de kendinizi daha özgür hissedeceğiniz, iyi ifade edeceğiniz alanlara kavuşabilirsiniz.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi gündelik hayatınızı ve alışkanlıklarınızı düzenlemek konusunda size fırsatlar sunacaktır. Sorumluluktan almaktan korkmadığınız, işinizi başarıyla sürdürdüğünüz bir dönem olabilir. Bu da çalışma arkadaşlarınızın, üstlerinizin ve ailenizin desteğini almanız adına bir kapı açabilir. Psikolojik olarak bunun temelini attığınızda hem ev düzeninizde, hem çalışma koşullarınızda hem de bu yöndeki ilişkilerinizde zararlı bağımlılıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza özen göstermeniz, duruşunuzu yenileyecek işlemlere zaman ayırmanız fiziksel olarak da dikkat çekmenizi sağlayabilir. İş ortamında kurulacak duygusal ilişkiler söz konusu olabilir.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu ev ortamınızda, yaşam koşullarınızda size bazı değişiklikler yaptırabilir. Taşınma, ev düzenlemeleri gibi konular gündeme gelebilir. Bu bir iş ya da evlilik sebebiyle olabileceği gibi kendinize ait alan kurmakla ilgili isteklerinizle de söz konusu olabilir. Yenilenmek, bildiklerinizin dışına çıkmak sizin için her zaman geçerli olsa bile bu sefer bunu nasıl geliştireceğinizi ve yüksek standartlara çıkaracağınızı öğrenebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı, ev sahibi olmak, aile üyeleriyle yaşanacak bazı pürüzler ya da ailenizle ilgili önemli konuşmaların yapılması gibi konulara hazırlıksız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sakin ve makul kaldığınızda, karşılaştığınız durumların sizin için geliştirici olduğunu anlamanız kolaylaşacaktır.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketinin sonlanmasıyla ev işleriniz ve aile meclisindeki gündemleriniz de olağan akışına geri dönebilir. Engellendiğiniz, anlaşma sağlayamadığınız konularda endişelerinizi yenebilir ve kararlar alabilirsiniz. Alım satım ve taşınmayı beraberinde getirecek işlemlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Nihai bir sonuca ulaşmak iç huzurunuzu ve aile içindeki dengeyi yaşamanızı kolaylaştırabilir. Jüpiter'in Boğa burcunda hareket etmesiyle özellikle maddi açıdan eliniz güçlenebilir. Bu da istediğiniz alanı kurmak, istediğiniz tarzda ilerlemek için size fırsatlar getirecektir. Ailenizle birbirinize destek olacağınız durumlar söz konusu olabilir. Bunları geleceğe dönük işlerinizde değerlendirmek ve kullanmak elde ettiğiniz imkanların kalıcılığını ve istikrarını destekleyecektir. Planlarınızı ve hazırlığınızı tamamlayın ve 19 Mayıs'taki Boğa yeni ayı ile birlikte bunları devreye koyun. Yaşam koşullarınızın iyi olması işinize ve çevrenize daha çok verim sunmanızı, nitelikli bir döngünün içinde ilerlemenizi sağlayabilir. Kendinizi garantiye alacak şekilde ilerlemek isteyebilirsiniz ancak değişen koşullara uyum sağlamanın önemini de gözardı etmemelisiniz.

Mars'ın Aslan burcundaki seyrine başlamasıyla özel ve sosyal ilişkileriniz konusunda kararlar alıp yaşantınızı etkileyecek adımlar atacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yolunda giden, soru işaretleri oluşturmayan ilişkilerinizi ileriye taşımak, sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturmak adına bazı çabalarınız olabilir. Yoğun ve zor geçecek bir zaman dilimi gibi görünse de sizin için oldukça parlak ve şanslı etkiler gündeme gelebilir. Ortaklı işlerde ve diğer iş alanlarınızı kendi ağırlığınızı koymak isteyebilirsiniz. Parasal getirileri arttırmak ve iyi niyetle hareket etmek isterken çevrenizdeki insanlara da zaman ve alan tanımanız gerektiğini unutmamalısınız. Bu sayede sürtüşme ve öfke sorunlarına mahal bırakmamış olabilirsiniz. Mars'ın burcunuzdaki Plüton ile karşı karşıya durması ben-sen dengesini gözler önüne getirebilir. Bunu nasıl kuracağınızı, koruyacağınızı anlamak için olumsuz tecrübeler yaşamak yerine bunun farkında olmakta fayda var. Olumlu yönde değişimler yaşayabilirsiniz.

Güneş'in 21 Mayıs'ta İkizler burcuna geçişi ile hem aşk hayatınız hem de keyif aldığınız konular sizin için daha renkli ve hareketli hale gelebilir. Yüksek bir enerji ve beklenti halinde hissedebilirsiniz. Bu da sizi daha dışa dönük, konuşkan birine dönüştürebilir. Seveceğiniz insanlar ve etkinlikler konusunda şanslısınız. Bu anlamda hem destek görebilir hem de fikirleriyle destek veren olabilirsiniz. Yaratıcılığınıza, yeteneklerinize güvenmeniz ve bunları geliştirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Cesaretinizi kıran ya da size hareket etme alanı sağlamayan her şeyi daha net göreceğiniz için ilerleyişiniz de aynı oranda kolay olacaktır.

Jüpiter'in Kuzey Ay Düğümü ile Boğa burcunda bir araya gelmesiyle siz de yeni yerinize gelebilirsiniz. Kendinizi nerede bulmak istediğinizden ziyade sizin için gerekli ve kalıcı olanın ne olduğunu düşünmelisiniz. Evinizi büyütebilir, konfor alanınızı genişletebilirsiniz. Sadece fiziksel olarak değil duygusal açıdan da bir büyüme yaşayabilir, ailenize yeni insanlar dahil edebilirsiniz. Evlilik, çocuklar ve aile büyükleriyle bir araya geleceğiniz bir düzen kurulabilir. Kendinizi maddi ve manevi güvence altında hissetmek isteyebilirsiniz. Saklanmak, bir düzeneğin içinde kalmak yerine kendinizi aşmanız gerektiğini unutmayın.

Motivasyon Sözü: “Kendinize güvenmiyorsanız, hayat yarışında iki kez mağlup olursunuz. Güvenle, daha başlamadan kazandınız demektir.”









Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar,
Kova burcundaki Plüton geri hareketine geçerek sizi her zaman olduğundan daha farklı bir inziva sürecine taşıyabilir. Bu süreç içerisinde sadece düşünmekle kalmayıp çıkarımlarınız neticesinde yapmanız ve yapmamanız gerekenleri de görebilirsiniz. Daha yapıcı olmalı, hislerinizin ve mantığınızın uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Projeler üretmek, farklı bir alanla ilgilenmek, hem içsel olarak hem de günlük yaşantınıza bir anlam katacak çabalar üzerine kafa yormak size daha iyi gelebilir. Burada ilgilendiğiniz ne varsa retro bittikten sonra o alanda daha iyi ve gözle görünür sonuçlar almanızın önünü açabilir. Aklınızı ve hayatınızı ne ile doldurursanız kalbiniz de sizi oraya götürmek için eşlik edebilir.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumuyla beraber hayatınızı etkileyecek konuların ne olduğuna karar vermenize yardımcı olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalıcı bir sonuç almak isterken bunu tüm yönleriyle değerlendirdiğinize, olumlu gelişmeler elde ettiğinize emin olmalısınız. Hem maddi hem de manevi yönden kazanç sağlamak istediğiniz alanlarda sorumluluklarınızı bilerek ilerlemenizde fayda var. İş görüşmelerinizden, maddi beklentilerinizden alacağınız geri dönüşlerle kendinizi ispatlama şansı bulabilir ya da bu şansınızın altını dolduracak nedenler üzerine çalışabilirsiniz. Çevrenizle olan iletişiminizde belli bir kitle dahilinde kalmaya devam etmek yanlış anlaşılmaları ve bunun iyi niyetinize gölge düşürmesini engelleyebilir.

5 Mayıs'ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması hayata hangi yönden ve nasıl baktığınızla ilgili önemli bir kapı aralayabilir. Karşınıza çıkacak yeni imkanları nasıl değerlendireceğiniz etkili olacaktır. Cesaretinizi kıran ya da sizde bunun eksikliğini hissettiren her şeye bir son vermelisiniz. Bulunduğunuz alanın dışına çıkmaktan korkmayın. Fiziksel ve mental değişiklikler yapmanız gerekebilir, bunlara karşı direnç göstermek ya da şüpheyle yaklaşmak yerine hayatınıza bir şans vermelisiniz. Seyahat ve ticari görüşmelerle ilgili trafiğinizi bir sağlamlaştıracak, işinizi ilerletecek haberler alabilirsiniz.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi duygusal düşünceleriniz ve yaşantınıza olumlu destekler sağlayabilir. Yalnızlığınıza son vermek, kendinizi ilişkinize ve sevdiklerinize adamak isteyebilirsiniz. Mutlu olmanın doğru formüllerine kafa yormanızda fayda var. Geçmişi olduğu yerde bırakmalısınız. Bu sayede ailenize, kendi mutluluk yöntemlerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızın geleceği için maddi destekler hazırlamak konusunda verimli ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu sizi sizi kendinizle ve çevrenizle barışık hale getirebilir. Çekincelerinizi ve sınırlarınızı aşmak konusunda tereddüte düştüğünüz, eksik hissettiğiniz alanları tersine çevirecek kariyer ve sosyal imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Güvenmek ve harekete geçmek için kendinizi motive olmuş hissedebilirsiniz. Hayattan beklentilerinizi netleştirmek, daha önce istemediğiniz ya da değerlendirmediğiniz alanları keşfetmek mümkün olabilir. Bu da neyin devamlılık sağlayacağına işaret edecektir. Daha önce bu devamlılığı sağlayamama konusunda problemler yaşadıysanız bunları ortadan kaldıracak güce ve fikre sahipsiniz. Zincirleri kırmak gerekiyorsa korkmak yerine bunu yapmayı tercih edebilirsiniz. Bu özgüven ve altı dolu çabanız sizi sosyal çevrenizde dikkatleri üzerine çeken birine dönüştürebilir, teknolojik ve sosyal ağlarla ilgili alanlarda gelişmenize yardımcı olabilir.

Merkür'ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber ticari konulardaki aksaklıkların son bulması ve işlerin açılması da hızlanabilir. Gecikmeli işlemleriniz, sonuçsuz kalan görüşmeleriniz ya da hazırlığını yapıp beklemeye aldığınız başvurularınız için harekete geçme zamanına geldiniz. Araç kullanımda uzun vadede fayda görebileceğiniz ürünler tercih edebilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcunda ilerleyecek olması fiziksel ve psikolojik etkilerle hızlanmanıza ve yaşantınıza yeni bir rutin getirmenize destek olacaktır. İmkanlar gelir fakat onlara kapıyı açıp gereğini yapacak olan sizsiniz. Bunun bilincinde ilerlediğinizde hem eğitimlerinizden iyi sonuçlar elde edebilir hem de kurduğunuz bağlantıların maddi dönüşlerini almaya başlayabilirsiniz. Çok fazla insan, çok fazla konu ve imkan söz konusu olabileceği için bunların seçimini yaparken uzun vadeli ve kalıcı olanı görmeye çalışmanızda fayda var. 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni aya bu şekilde bir giriş yapmanız daha etkili olabilir. Sorunları aşmak kadar kendinize yeni ve hayattan keyif alacağınız alanlar oluşturmaya gayret göstermelisiniz. Olduğunuz yerde ve belli bir sınırda kalmanın size bir getirisinin olmayacağını fark edebilirsiniz. Sezgi ve gözlemlerinizi kullanın.

Mars'ın Aslan burcuna geçecek olmasıyla gündelik yaşantınızda sizi bekleyen ve sizin beklediğiniz konuların önemi daha çok ortaya çıkabilir. Sorumluluklarınızın değişmesi, hareketli bir tempo içinde olmak üzerinizdeki durağanlığı atacaktır. Böylece işinizde ilerlemeniz, kendinizi göstermeniz, hak ettiğiniz standartlara kavuşmanız kolaylaşacaktır. Cesaretinizi ve özgüveninizi nasıl kullandığınıza dikkat etmelisiniz. Dozunda bir rekabetin ve hak arayışının size kazandıracağını unutmayın. Bu sizi hem psikolojik hem de fiziksel sorunlardan koruyabilir. Kazalara ve kalple ilgili sorunlara açık olduğunuz bir dönemdesiniz, kendinize gereksiz yere yüklenmediğinizde bunu aşmanız mümkün olacaktır. Mars'ın Plüton ile karşıtlığı içinizden geldiği gibi davranmak ve kendinizi savunmak, mücadele etmek noktasında size bir yön değişikliği yaptırabilir. Olayları ve insanları çift yönlü olarak düşünmelisiniz. Zarar görmemek için zarar veren olmadığınız takdirde kazanan siz olabilirsiniz.

21 Mayıs'ta Güneş'in İkizler burcuna geçmesiyle beraber içinde kendinizi rahat ve özgür hissedeceğiniz bir ev ortamı oluşturmak isteyebilirsiniz. Bu mevcut düzeninizdeki değişimlerin haricinde evlilik ya da iş sebebiyle kuracağınız yeni düzenlerle de söz konusu olabilir. Ailevi konulara önem vermeniz gerekebilir, sizin fikirleriniz ve varlığınız bazı sorunların çözümünde etkili olabilir. Herkes için iyi olacak çözümleri sunmak, bu doğrultuda ilerlemek herkesin keyfini yerine getirecektir. Sorunların ya da ertelenen isteklerin gündeme gelmesi hayatınızdaki değişimlere önayak olabilir.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumuyla beraber siz de hayatınızı daha iyi hale getirecek, ilerlemenizi kolaylaştıracak imkanlara kavuşabilirsiniz. İş görüşmeleriniz, çalışmak istediğiniz alanlara göre değişiklik gösterebilir. Bir şeyden sonuç almadan önce onun hayatınıza getirilerinizi anlamanız için zamana ve şansa erişebilirsiniz. Kendinizi garanti altına alırken bu garantinin kapsamını ve niteliğini de yenilemeniz gerekebilir. Eğitim alabilir, işlemlerinizi ve fikirlerinizi resmi hale getirebilirsiniz. Araç alım satımı sizi daha rahat hareket edeceğiniz, daha kısa sürede daha çok yere ulaşabileceğiniz bir düzene götürebilir. Bu konuda geri planda kalmayı bırakarak hayatın içine karışmalısınız. Çevrenizden, aile yakınlarınızdan olumlu destekler alabilirsiniz. Çekingen ve inatçı tavırlarınıza mahal vermediğinizde bu desteği de olumlu yönde tutmaya devam edebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Dışarıdan onay aramadığınız veya buna ihtiyaç duymadığınız zaman, en güçlü halinizdesinizdir.”




Aygül Aydın
 
mayıss (3).jpg


KOÇ BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Koç; Mayıs ayının ilk on beş gününde maddi kaynaklarınız, finansal yapınız, sağlık konuları gündeminizden düşmeyecek. Bu dönemde krizsel durumlar içinde kalabileceğiniz için dikkatli olmanızı, tedbiri elden bırakmamanız gerektiğini söyleyebilirim. Aile içi çatışmalar artabilir. Ev değişikliği yapabilirsiniz. Ameliyat gündeminize gelebilir.

Mayıs ayının ikinci yarısında; maddi açıdan yeni başlangıçlar, yeni kararlar alabilirsiniz. Aile içindeki sorunlar ise azalmaya, şifalanmaya başlayacak. Kariyer hayatınızda da güç elde edebilirsiniz ama bir taraftan sorunlar da gerçekleşebilir.




BOĞA BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Boğa; Mayıs ayının ilk on beş gününde ilişki, ortaklık, mahkeme, evlilik konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Sarsıcı gelişmeler gerçekleşebilir. İlişkinizde veya ortaklığınızda kopmalar söz konusu olabilir. İletişim sorunları, seyahatlerde aksilikler, yakın çevre, yakın akrabalarınızla ilgili sorunlarla uğraşabilirsiniz.

Mayıs ayının ikinci yarısında; kendinizle ilgili, hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Jüpiterin boğa burcundaki transitiyle bir yıl boyunca artık ilahi koruma sizinle olacak. Bu dönemde kendinizi, hayata bakışınızı, yakın çevrenizi değiştirebilirsiniz. Daha sağlam, iyi bir hayata geçebilirsiniz. Ayrıca iletişimde, seyahatlerde, eğitimde ve aşk konularında şans sizinle olmaya başlayacak. Kariyer hayatınızda güçleneceksiniz, güçlü değişimleri gerçekleştirecek kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde tansiyon, şeker gibi rahatsızlıklarınız artabilir. Boyun bölgesi rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Dikkatli olmalısınız.




İKİZLER BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Sevgili İkizler; Mayıs ayının ilk yarısında çalışma hayatınız, sağlık, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanınızla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde maddi açıdan sizi zorlayacak durumda kalabilirsiniz. Ayrıca mental olarak zorlu bir dönem geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda değişimler, sonlanmalar gerçekleşebilir. Bu etki bir ay tutulması olduğu için 6 ay sürecektir.

Mayıs ayının ikinci yarısında; hastane, sağlık, gizli düşmanlar, gizli kapaklı yeni kararlar gündeminize gelebilir. Maddi açıdan ufak şanslar da olacaktır. Hukuk, yurt dışı, finans konusunda desteklenebilirsiniz fakat dahil olduğunuz topluluklar, derneklerden dolayı harcamalarınız artabilir. İş hayatınızda sonlanmalar, yeni iş gündeminize gelebilir.




YENGEÇ BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Yengeç; Mayıs ayının ilk on beş gününde; aşk, çocuk, hobi, borsa konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde gergin, alıngan olabilirsiniz. Kendinizi savunurken zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sosyal çevrenizde kopmalar, değişimler gerçekleşebilir.

Mayıs ayının ikinci yarısında; sosyal çevre, dernekler, topluluklarla ilgili yeni başlangıçlar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizin genişlediği bir döneme gireceksiniz. Ayrıca ortaklıkta, evlilikte veya finans, miras gibi konularda zorlanabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda ise hiç hesapta olmayan harcamalar gerçekleşebilir. Maddi gelirinizde artış olsa bile harcamalarınız artabilir. Mesela kredi çıkmayabilir, zorlanmalar gerçekleşebilir. Ödemelerinizi aksatmamanızı, ekstra dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.




ASLAN BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Aslan; Mayıs ayının ilk yarısında; ev, aile, kariyer hayatınızda belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde ev değişikliğinden dolayı iş değişikliği yapabilirsiniz. İş hayatınızda sarsıcı bazı gelişmeler gerçekleşebilir ama bulunduğunuz alanda gelişemediğiniz bir süreçteyseniz bunu bitirmek için sonlanmalar yaşayacaksınız diyebilirim.

Mayıs ayının ikinci yarısında; kariyer hayatınızda yeni şans ve fırsatlarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Ayrıca bazı krizsel durumlarda korunacaksınız. Partnerle, ortaklıkta bazı tartışmalar yaşanabilir. Psikolojik olarak veya sağlık olarak bazı sorunlar gerçekleşebilir.





BAŞAK BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Başak; Mayıs ayının ilk on beş gününde şehir değişikliği, taşınma, seyahatlerin arttığı, hukuk konularının ön plana çıktığı bir sürece gireceksiniz. Bu dönemde yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir. Yurt dışı konularında ani beklenmedik durumlar içinde kalabilirsiniz.

Mayıs ayının ikinci yarısında; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında yeni başlangıçlar, şanslı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu konularda önünüz açık olacak. Sosyal çevrenizle ilgili sorunlar ise azalmaya başlayacak. Ama sosyal çevrenizde kopmalar da meydana gelebilir. Aşk konusunda ise bazı aksilikler meydana gelebilir.




TERAZİ BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Terazi; Mayıs ayının ilk on beş gününde; para, finans, miras, kredi konuları gündeminizi meşgul edecek. Bu dönemde kariyer hayatınızda sorunlar, mücadeleniz artabilir. Kendinizi savunurken zorlanabilirsiniz. Çok daha fazla gayret göstermeniz gereken süreç içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza ise dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Diz, eklem, ayak bölgesi rahatsızlarınız artabilir.

Mayıs ayının ikinci yarısında; kredi, finans, miras konularıyla ilgili güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Geliriniz artabilir. Ev değişikliği yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorunlara dikkat etmelisiniz. Harcamalarınız ise artabilir özellikle de evinizle, ailenizle ilgili harcamalar yapabilirsiniz.




AKREP BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Akrep; Mayıs ayının ilk on beş gününde; sağlık, ilişkiler, evlilik konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Var olan ilişkinizde, ortaklığınızda sorunlar gerçekleşebilir. Fakat sorunlara rağmen düzeninizi koruyabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında ise hareketli bir dönem geçirebilirsiniz.

Mayıs ayının ikinci yarısında; ilişki veya ortaklığınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni başlangıçlarınız size şans getirecektir. Yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bekarsanız karşınıza sizi çok sevecek kişiler çıkabilir. Ama ilişkide veya çalışma hayatınızda iletişim sorunları gerçekleşebilir. Geri dönülemez kararlar alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda değişimler, kopmalar gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda ise mücadeleniz atabilir. Bazı tartışmalar gerçekleşebilir.





YAY BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Yay; Mayıs ayının ilk on beş gününde sağlık, hastaneler, gizli düşmanlar, çalışma hayatınızda sarsıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Bitişler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili, borçlarınızla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Bilinçaltı korkularınızla yüzleşebilirsiniz.

Mayıs ayının ikinci yarısında; çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar gerçekleşebilir. Aslında güzel bir döneme başlangıç yapacaksınız. Fırsatlar sizinle olacak. Maddi kaynaklarınızla ilgili krizler yaşayabilirsiniz ama bir taraftan toparlama, finansal yapılanma fırsatınız da olacak. Yurt dışı, seyahat, eğitim, hukuk konularında hareketlilik artabilir. Aşk hayatınızda bazı yıkımlar gerçekleşebilir. Sorunlar kalıcı şekilde kendini gösterebilir.





OĞLAK BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Oğlak; Mayıs ayının ilk yarısında sosyal çevre, arkadaşlar, topluluk, derneklerle ilgili değişimler sizi bekliyor olacak. Bazı arkadaşlarınızla yollarınız ayrılabilir. Sorunlar gerçekleşebilir. İlişki, ortaklık yapınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Maddi kazançlarınızla ilgili bazı krizler, şanssızlıklar gerçekleşebilir. Harcamalarınız artabilir.

Mayıs ayının ikinci yarısında aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili harika başlangıçlar sizi bekliyor olacak. İlişkinizde güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harcamalarınız artabilir. Aile içi kaos gerçekleşebilir. Finansal açıdan titiz, dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınız önümüzdeki bir sene boyunca çok güzel olmaya başlayacak. Belki aşık olacaksınız. Çocuk sahibi değilseniz, çocuğunuz olacak.




KOVA BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Kova; Mayıs ayının ilk on beş gününde kariyer, iş hayatınızdaki sorunlar artabilir. Ev değişikliği veya iş değişikliği yapabilirsiniz. Aslında krizi fırsata dönüştürmek de sizin elinizde olacak. Çalışma hayatınızda tartışmalar, ihanetler gündeme gelebilir. Kadersel sonlanmalar, bitişler gerçekleşebilir.

Mayıs ayının ikinci yarısında; evinizle, ailenizle ilgili yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Sağlık konularında sorunlar gündeme gelebilir. Yanınızda çalışanlarla ilgili değişimler gerçekleşebilir. Bir taraftan ise çalışma hayatınızda ve sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Yakın çevrenizle, yakın akrabalarınız, kardeşler, eğitimle ilgili geri dönülemez bazı süreçler yaşayabilirsiniz.




BALIK BURCU MAYIS 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Sevgili Balık; Mayıs ayının ilk on beş gününde; seyahat, eğitim, yurt dışı, hukuk, inançlarla ilgili belirsiz kavramlar belirli hale gelmeye başlıyor olacak. Yer değişikliği, yakın çevrenizin değişmesi gerçekleşebilir. 5 mayıs tarihinde trafikte özellikle dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili tartışmalar gerçekleşebilir.

Mayıs ayının ikinci on beş gününde eğitim, kardeşler, yakın çevrenizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili sorunlarda azalmaya, iyileşmeye başlayacaktır. Maddi açıdan ise krizsel bir durum içine düşebilirsiniz. Bu dönemde maddi kaynaklarınızla ilgili dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.



Dilara Yıldızhan
 
mayıss (3)r.jpg

Koç burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması’nın etkisiyle kariyer ve iş hayatına odaklanacağınız bir dönem olabilir. Bu tutulma, iş hayatınızdaki hedefleri ve gelecekteki planlarınız hakkında düşünmeniz için bir fırsat yaratabilir. Yeni iş olanakları veya terfi gibi kariyerle ilgili önemli kararlar da bu döneme denk gelebilir. Koç burcu, ayrıca finansal konularda daha dikkatli olmalı ve tasarruf etmek veya yatırım yapmak için fırsatları değerlendirmelidir. Bu dönem aynı zamanda Koç burcu için kendini ifade etme ve iletişim becerilerini geliştirme fırsatı da sunabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Evinizin, ailenizin içinde bir huzur var. Merkür Retrosu’nun ikili ilişkilerde yarattığı tahribatlara inat, sizlerin 4. Evinde transitte olacak Venüs, ailevi ilişkilerinizde daha uyumlu olmanıza yardımcı olacak. Aileyle yapılabilecek aktiviteler ön plana çıkacaktır. Venüs finansal bir gösterge de olduğu için bir mülk gündemi veya taşınma konularını da ön plana çıkarabilir. veya aileyle bir para pul gündeminiz olabilir. Evinizi güzelleştirmek, yeni bir mobilya, eşya almak istiyorsanız da tam zamanı.

15 Mayıs’ta Merkür’ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla finansal açıdan rahat bir nefes almaya başlayabilirsiniz. Harekete geçmeden önce yeterince hazırlık yaptıysanız üzerinde düşünecek bir konunuz kalmamış olabilir. Bu da artık çalışmalarınızın meyve vermesi sürecini hızlandırabilir. Harcama trafiğinizi normal akışına getirebilir, yaşadığınız sorunların çözümleriyle işinizi sağlama alacağınız çalışmaları da başlatabilirsiniz. Bu süreçte yeni ekipmanlara, ortaklıklara veya alanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İhtiyacınıza ve işinizin gereklerine uygun destekleyici malzemeleri temin edebilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde kendimizi finansal olarak güvence altına almak bizim için çok önemli olacak. Yeni girişimler, yeni ortaklıklar, yeni iş birlikleri gözümüzü korkutabilir ancak temkini elden bırakmamakla birlikte gerektiği zaman akışa kapılmakta da yarar var. Yeter ki, kriz anında kullanacak bir planımız olsun.




Boğa burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması seyahat, eğitim ve öğrenimle ilgili konuları gündeme getiriyor. Bu tutulma, farklı kültürleri ve düşünceleri keşfetmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için bir fırsat yaratabilir. Yurtdışına seyahat etmek, yabancı dil öğrenmek veya bir akademik kursa kaydolmak gibi konular bu dönemde öne çıkabilir. Ayrıca, Boğa burcu için önemli hukuki konular veya medya ile ilgili konularda da gelişmeler olabilir. Bu dönem aynı zamanda Boğa burcu için uzun vadeli hedefler belirleme ve kariyer planlama açısından da önemli olabilir. Ancak finansal konularda dikkatli olmakta fayda var.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Öncelikle iletişiminizle, tatlı, uyumlu yönlerinizle ön plandasınız. Uyum arayan bir yapıdasınız. Kardeşlerle, yakın akrabalarla veya çocukluk arkadaşlarınızla ortak planlarınız, gündemleriniz olabilir. Bu transit şanslı imzalar, sözleşmeler, ortaklıklı işler konularında size güzel fırsatlar sunabilir. Fakat Merkür Retrosu olduğu için, bu dönemi daha çok planlayarak geçirmeniz ve yeni bir ticari anlaşma yapmamanız önerilir. Kısa süreli tatil kaçamakları faydalı olabilir.

15 Mayıs’ta Merkür’ün burcunuzdaki retro hareketini sonlandırmasıyla verdiğiniz kararların neticeleriyle karşılaşabilirsiniz. Maddi ve manevi konfor alanınıza ulaşmanızın önündeki engelleri kaldırabildiğinizde işlerin yolunda gittiğini görebilirsiniz. Yarım, tamamlanmamış veya bir sebepten masaya yatırmanız gereken bir konu kalmayacağı için ileriye dönük hareket etmeniz kolaylaşabilir. İkili ilişkiler, sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili süreçlerinizi nihayete ulaştırmanın rahatlığı dikkatlerden kaçmayacaktır. Jüpiter’in de burcunuza geçiş yapacak olması sakin bir zihinle karşılaşacağınız yeni fırsatları size getirebilir.

19 Mayıs’ta sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeniay, ön plana çıkmana yardım edebilir. Kendi isteklerinin peşinden gideceğin başlangıçlar yapmanı destekleyecek. Hem dış görünümle hem de bedensel sağlığınla her zamankinden daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. İlişkilerde kontrolü ele alabilir ve sevdiğin kişiyi daha fazla sahiplenebilirsin. Kendini daha cesur bir şekilde ifade edebilecek, ön planda olmaktan çekinmeyeceksin. Dış görünüm ve sağlığınla daha çok ilgilenmeye başlayabilirsin. İkili ilişkilerde daha baskın davranabilir, kontrolü ele alabilirsin.




İkizler burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması kişisel ilişkiler, ortaklıklar ve yakın çevreyle ilgili konuları gündeme getiriyor. Bu tutulma, mevcut ilişkilerinizi gözden geçirmeniz ve bu ilişkilerdeki sorunları çözmeniz veya iyileştirmeniz için bir fırsat yaratabilir. Yeni ortaklıkların veya işbirliklerinin gündeme gelmesi de mümkündür. Ayrıca, İkizler burcu için sağlık ve günlük rutinleri de önemli bir konu olabilir. Bu dönemde sağlıklı yaşam tarzı veya yeni bir diyet programı gibi konulara odaklanmak faydalı olabilir. İş hayatında da yeni fırsatlar veya projeler gündeme gelebilir. Yine de finansal konularda dikkatli olmakta fayda var.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Para akışınız keyif verecek! Finansal bir gösterge de olan Venüs, bütçenizi anlatan 2. evinizde transitte olacak. Özetle finansal konularda size çok güzel destekler sunabilir. Kiminizin eline sürpriz paralar geçerken, kiminiz de bir maddi gediğini kapatacak. Bu ay bazılarınıza güzel bir mülk haberi de gelebilir. İyicil Venüs’ün bazılarınıza kariyer anlamında da iyi geleceğinin altını çizmek gerek.

15 Mayıs’ta Merkür’ün retro hareketini tamamlamasıyla olayların ve insanların gerçek yüzlerine dair yeni tecrübelerinizle siz de bir başlangıç yapabilirsiniz. Yaşam kalitenizi azaltmak yerine arttırmaya yönelik bir çaba içindesiniz. Dolayısıyla da hem çevrenize hem de kendinize karşı tutumlarınızı da buna göre düzenliyorsunuz. Haksızlıkların lehinize sonuçlanması özellikle çalışma koşullarınızı ve gündelik yaşantınızı toparlamak konusunda size destek olabilir.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Etrafımıza karşı bir parça güvensizlik hissedebilir, gizli düşmanlarla çevrili olduğumuzu düşünebiliriz. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.




Yengeç burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması ev, aile ve kişisel yaşamla ilgili konulara odaklanacağınızı gösteriyor. Bu tutulma, eviniz ve ailenizle ilgili konuları gözden geçirmeniz ve bu alanda iyileştirmeler yapmanız için size bir fırsat oluşturabilir. Evde değişiklikler yapmak veya taşınmak gibi konular da gündeme gelebilir. Ayrıca, Yengeç burcu için kariyer ve iş hayatında da gelişmeler olabilir. Bu dönemde kariyer hedeflerinizi gözden geçirmek, yeni iş fırsatları araştırmak veya işte yükselmek için çalışmak faydalı olabilir. Aynı zamanda, Yengeç burcu için ilişkiler ve sosyal yaşamda da gelişmeler olabilir. Yeni arkadaşlıklar veya romantik ilişkiler mümkündür.

7 Mayıs’ta Venüs sizin burcunuza geçiyor. Venüs elbette size bir güzellik, çekicilik, bir tatlılık veriyor bu ay. Lütfen albeninizin farkında olun. Venüs’ün size verdiği o güçlü manyetik enerji ile ilişkilerinizde çok güzel yol alabilirsiniz. Aslında dış görüntünüzde bir değişiklik yapmak için çok uygun bir zamandır veya bu isteği fazlaca hissedersiniz, ama yine de Merkür’ün de Retro olduğu şu zaman diliminde bundan uzak durmanız önerilir.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Arkadaş seçimleriniz ve bulunduğunuz çevrelerde yaşadığınız problemlerin sonuna gelebilirsiniz. Bazı kafa karışıklıkları, yanlış anlaşılmalar yaşadıysanız bunların her birinin neden gerçekleştiğini, buradaki mesajın ne olduğunu daha net bir şekilde kavrayabilirsiniz. Bu da sizin arkadaşlık, paylaşım ve iş yapma şeklinizde önemli ve kalıcı değişiklikler yapmanızın önünü açabilir. Maddi getirisi olarak proje ve çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu dönemde sahip olduğumuz iyi arkadaşlıkların değerini daha çok anlama ihtimalimiz çok fazla. Ayrıca kariyer kazançları açısından da iyi bir döneme giriyoruz. Geleceğimiz için birikim yapmaya başlayabilir, finansal bir plan oluşturabiliriz. Sosyal olduğun bir döneme giriyorsun, arkadaşlarınla paylaşımların artabilir. Farklı gruplar içinde yer alabilir, sosyal ortamını değiştirebilirsin. Eğer çocuk sahibi olmayı planlıyorsan çocuk sahibi olabilirsin. Hedeflerine varmak için yeni adımlar atabilir, geleceğini güvenceye almak isteyebilirsin.




Aslan burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması aşk, yaratıcılık ve çocuklarla ilgili konulara odaklanacağız bir döneme işaret ediyor. Bu tutulma, romantik hayatınız veya mevcut ilişkileriniz hakkında düşünmenizi ve kendinize gerçekleştirmeniz gereken hedefler belirlemeniz için sizi destekliyor olacak. Ayrıca, Aslan burçları, sanatsal veya yaratıcı projeleri için yeni fikirler bulabilir ve bu konularda kendilerini geliştirmek için daha fazla çaba göstermeleri gerekebilir. Çocuklarla ilgili konularda da önemli kararlar almak için uygun bir zaman olabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs, sizin 12. Evinizde transitte olacak. 12. Ev biraz kontrol dışı konuları anlatır hayatımızda, ama Venüs iyicil bir gezegen. Öncelikle bilinçaltınıza, korkularınıza, endişelerinize iyi gelecek, sizi şifalandıracak. Gizli düşmanlarınızla uyum aradığınız, problem yaşamak istemediğiniz bir dönem olacaktır.
Fakat Venüs 12. Ev transitleri platonik aşkları hortlatabilir, istemsizce bazı aşklara özlem duyabilir, biraz kendi kendinizi yiyebilirsiniz.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Nihayet iş hayatınızda bazı adımlarınızı hızlandırabilir ve sonuç almaya başlayabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak, bunların karşılığı bulmak, planlarınızı devreye koymak için iyi bir zamandasınız. Doğru ve yanlış arasındaki ayrımı daha iyi yapabildiğiniz ve bunun elle tutulur sonuçlarını görebildiğiniz için denge kurmak sizin için daha kolay olabilir. Maddi alacaklarınız gündeme gelebilir, tahsilatları gerçekleştirebilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Merkür’ün de retrodan çıkıp yine Boğa burcunda ilerlemeye başlamasıyla iş ve sosyal hayatında parlayabileceğin bir dönem başlıyor! Bu Yeniay hedeflerine varman için sana yeni kapılar açabilir. Evlilik planların gerçekleşebilir veya çocuk sahibi olabilirsin. Bu süreçte yer veya iş değişiklikleri de gündeme gelebilir. Annenle daha fazla vakit geçirmen gerekebilir. Kendini güvende hissetmek için hem kariyerin hem özel hayatınla ilgili uzun soluklu planlar yapabilirsin. Gereken cesareti gösterebilirsen makul riskler alarak hedeflerine ulaşabilirsin. Ancak her adımını düşünerek atman gerektiğini unutmamalısın.




Başak burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması iletişim, eğitim ve yakın çevreyle ilgili konulara odaklanacağızı gösteriyor. Bu tutulma, kendinizi ifade etme şeklinizi ve iletişim tarzınızı gözden geçirmenizi; kendinizi daha iyi ifade edebilmeniz ve ilişkilerinizde daha sağlıklı iletişim kurmanız için size önemli bir fırsat yaratabilir. Eğitim ve öğrenme de bu dönemde öne çıkabilir. Yeni öğrenme fırsatları, kurslar veya seminerler gündeme gelebilir. Aynı zamanda, seyahat planları veya yurt dışı bağlantıları da bu dönemde gündeme gelebilir.

Başak burcu için finansal konular da bu tutulmanın etkileri arasında olabilir. Bu dönemde finansal konulara daha fazla dikkat etmek ve harcamalarınızı kontrol altında tutmak faydalı olabilir. Ayrıca, kariyer ve iş hayatında da gelişmeler olabilir. Bu dönemde iş arkadaşlarınızla daha iyi bir iletişim kurmak, işte yükselmek veya yeni bir iş fırsatı elde etmek mümkündür.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Hayatınızı değişikliklerle yoluna koymak ve yeni yaşam hedeflerinizi hayata geçirmek için güzel fırsatlarla karşılaşıyor olacaksınız. Sosyal çevre ilişkileriniz gayet hareketli. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir ay olacaktır. Aşk hayatınız da her an renklenebilir, gayet sosyal ve çapkın bir aydasınız. Aşk fırsatları olabilir. Ancak yeni ilişkiye Merkür retrosu sona erdikten sonra başlamanız önerilir. Kariyer çevrelerinde de dikkat çekiyorsunuz. Bazılarınızı kariyerinde çok güzel haberler bekliyor olabilir.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Kendinizdeki, hayatınızdaki eksikleri ve yanlışlıkları fark etmiş olduğunuz için siz de ilerlemeye başlayabilirsiniz. Bir sorgulama ve düzenleme halinde olduğunuz alanlarda netlik bulabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı neyin üzerine kuracağınızı belirlediğiniz için yer değişiklikleri yapmak veya mevcut durumunuzu geliştirmek için daha kalıcı adımlar atabilirsiniz. Para kazanmak, çevre edinmek, konuştuğunuz ve savunduğunuz fikirleri bir tarz haline dönüştürmek sizin için öncelikli olabilir. Sabrınızın karşılığını alabilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. İletişim trafiğiniz artıyor. Ancak bu girişimleri yaparken aceleci olmamaya dikkat edin. Evlenmek veya bir ortaklık kurmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Ortaklıklar ve ilişkiler sayesinde kendinizi de daha iyi tanımanız mümkün olacak. Yabancı ülkelerden veya farklı kültürlerden kişiler ile tanışmanız olası gözüküyor. Kardeş veya kuzenlerinle ilgilenmeni gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Eşinin kardeşleri ile bir araya gelebilirsin. Her durumda sıra dışı çözümler üreterek, alternatifler bulabileceğin bir döneme giriyorsun.




Terazi burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması para, iş ve kariyerle ilgili konulara odaklanacağızı gösteriyor. Bu tutulma, Terazi burcunun maddi konuları gözden geçirmesi, harcamalarını kontrol altında tutması ve bütçe planlamasını yeniden gözden geçirmesi için bir fırsat yaratabilir. Aynı zamanda, iş hayatında da gelişmeler olabilir. Bu dönemde işte yükselmek veya yeni bir iş fırsatı elde etmek mümkündür. İş arkadaşlarınızla daha iyi bir iletişim kurmak ve işbirliği yapmak faydalı olabilir.

Ayrıca, Terazi burcu için ilişkiler ve sosyal hayat da bu tutulmanın etkileri arasında olabilir. Yeni arkadaşlıklar veya romantik ilişkiler mümkündür. Ancak, bu dönemde finansal konulara dikkat etmek önemlidir ve gereksiz harcamalardan kaçınmak faydalı olabilir. Aynı zamanda, sağlığınıza da özen göstermeniz gerekebilir. Tutulma ayrıca Terazi burcunun kişisel değerleri, inançları ve dünya görüşüyle ilgili konulara da odaklanmasına neden olabilir. Bu dönemde kişisel gelişim ve spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz. Yine de unutmayın ki, astrolojik etkiler kişiden kişiye farklılık gösterir ve Terazi burcu için değişkenlik gösterebilir.



7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs kariyer evinize, 10. evinize güzel haberler getirmek üzere geliyor. Bir kere ay boyu kariyerinizle dikkat çekeceksiniz. Üstlerinizle ve kariyer çevreleriyle iletişiminiz gayet güzel. Bazılarınızın kariyerinde güzel gelişmeler olabilir. Venüs’ün 10. Evinizde gerçekleştirdiği transitle girdiğiniz her ortamda dikkat çekeceksiniz. Size bir popülerlik verecektir Venüs. Ayrıca söz, nişan veya evlilik gibi planlarınız ön plana çıkabilir, fakat Merkür Retrosu’nu bitmesini bekleyin.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Finansal konular ve bunların beraberinde gelen sorunları aşmanız kolaylaşabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekle beraber sizin hakkınızın teslim olması için de mücadelenizi verebilirsiniz. Maddi ve manevi ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek potansiyelinizi yeniden kazanıyorsunuz. Jüpiter’in de Boğa burcunda hareket etmesi alanınızı ve yaptıklarınızın etkisini genişletebilir. Somuta indirgemek, gerçek ve kalıcı işlerle, konularla ilgilenmek sizin avantajınıza olacaktır.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Bu Yeniay başkasının kaynakları ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Mesela eşinin parasıyla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Ayrıca yatırımlar, kredi, vergi, sigorta ve prim ile ilgili yeni bir döneme girmeni sağlayabilir. Yakınlarınla duygusal paylaşımların artabilir. Kendini bir güven krizinin içinde bulma ihtimalin de var. Kendini finansal açından güvende hissetmek için harekete geçebilir, borçlarını yapılandırmak veya yatırımlarını sağlama almak isteyebilirsin. Eşinin veya ailenin gelirlerindeki değişiklik sana olumlu bir şekilde yansıyabilir.




Akrep burç yorumları: 5 Mayıs’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması ilişkilerle ilgili konulara odaklanacağınız bir döneme işaret ediyor. Bu tutulma, Akrep burcunun romantik ilişkilerinde veya iş ortaklıklarında önemli kararlar almasına neden olabilir. Eğer bir ilişkiniz veya ortaklığınız varsa, bu dönemde bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. İlişkiniz veya ortaklığınızın geleceği hakkında kararlar almak için önemli bir zaman olabilir. Ayrıca, yeni bir ilişki veya iş ortaklığı kurma fırsatı da olabilir.

Tutulma aynı zamanda Akrep burcunun finansal konulara odaklanmasına da neden olabilir. Bu dönemde yatırım yapmak veya finansal planlarınızı gözden geçirmek önemli olabilir. Ayrıca, borçlarınızı ödemek veya bütçenizi düzenlemek için bir fırsat yaratabilir. Ayrıca, bu dönemde sağlıkla ilgili konulara da dikkat etmeniz gerekebilir. Stres veya diğer sağlık sorunları ortaya çıkabilir, bu nedenle stresten kaçınmak ve sağlığınıza özen göstermek önemlidir. Tutulma ayrıca Akrep burcunun kişisel gelişimi ve spiritüel konulara ilgi duyması için bir fırsat yaratabilir. Bu dönemde kendinizi daha iyi tanımak ve içsel dünyanızla ilgili konulara odaklanmak faydalı olabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Öncelikle hayata bakış açınıza iyi gelecektir bu transit. İnanç konularını, yaşam felsefenizi, dünya görüşünüzü besleyecektir. Eğitim konularınız varsa veya mahkemelik bir gündeminiz, bu konularda güzel bir destek sunuyor size gökyüzü. Yurtdışı bağlantılı gündemleriniz varsa veya yurtdışı bağlantılı bir ticaret yapıyorsanız Venüs’ün desteğini göreceksiniz.

15 Mayıs’ta Merkür retronun sona ermesiyle ikili ilişkilerinizdeki sorunlar sona eriyor. Yanlış anlaşılmalar, gizli konular çözüme kavuşuyor. Bu da üzerinizdeki yükü atmanızı kolaylaştıracaktır. Telafi döneminin ardından yeni ve kesin gündemlerle hareket edebilirsiniz. Jüpiter’in de Boğa burcunda ilerlemeye başlamasıyla güçlü ve yerinde kurulan ilişkileri neticelendirmek söz konusu olabilir. Hem maddi ortaklıklar hem de sosyal arkadaşlıklar konusunda şanslı olabilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeniay, eşinin veya partnerinin yaşamındaki ani gelişmelerin habercisi olabilir. Evlilik, ortaklık ve iş birliklerinde yeni sayfalar açabilir, sıra dışı kişilerle tanışabilirsin. Bu dönemde evlilik teklifi alabilir, evlenebilirsin. Karşındaki insanlara güven tazeleyebilirsin. Ayrıca önümüzdeki günlerde düşmanlıklara karşı dikkatli olmanda yarar var. Hayatınızı ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir yöne çekebilirsiniz. Bugünlerde karşına çıkan kişiler, sana hayata farklı bir açıdan bakmayı öğretebilir ve güzel fırsatlar getirebilir. Ancak kuracağın ilişkilerde güven teması ön plana çıkacak veya mevcut ilişkilerinde güven tazelemek isteyeceksin.




Yay burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması bir dönüşüm ve değişim zamanına işaret ediyor. Bu tutulma kariyeriniz, iş ve sosyal statünüzle ilgili konulara odaklanmanıza neden olabilir. Bu dönemde iş hayatınızda değişiklikler yaşanabilir. Örneğin, yeni bir iş teklifi alabilir veya mevcut işinizde yükseliş veya değişiklikler olabilir. Ayrıca, iş ilişkilerinde veya ortaklıklarda da değişiklikler olabilir.

Tutulma aynı zamanda Yay burcunun aile ve evle ilgili konulara odaklanmasına da neden olabilir. Bu dönemde evdeki veya ailedeki sorunları çözmek veya ev değiştirmek gibi büyük değişiklikler yapmak için bir fırsat yaratabilir. Ayrıca, tutulma Yay burcunun seyahat, öğrenim ve yeni deneyimlere açık olması için de bir fırsat sunabilir. Yeni bir şeyler öğrenmek, kendinizi geliştirmek ve keşfetmek için bir fırsat yaratabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Finansal bir gösterge de olan Venüs, 8. Evinize, yani finans evinize çok iyi gelecek. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular dikkat çekiyor ve alacaklarınız için Venüs size bonkör davranıyor. Merkür Retrosu’nun ikili ilişkilerde bizi yorduğu bu dönemde, Venüs, aşk hayatınıza ve bilhassa da cinsel hayatınıza iyi gelecektir.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Nihayet işinizle ilgili belirsiz ve sonuçsuz kalan durumları çözmeye başlıyorsunuz. Bir düzen kurmak ve bunu geliştirmek için çaba göstermeniz beklenebilir. Artık buna hazır olduğunuzu fark etmelisiniz. Projelerinizin eksiklerinizi tamamladıysanız ilerlemeniz kolay hale gelebilir. Sorumluluklarınız doğrultusunda kuracağınız iletişim de süreçte etkili olabilir. Bu da yeni bir adım atmanızı kolaylaştıracaktır.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Bu Yeniay’la beraber, özellikle sağlığınla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir görev veya sorumluluk üstelenmen gerekebilir, bu nedenle yoğun bir tempoda çalışabilir, kendini yorabilirsin. Kendine özen göstermen gereken bir dönem. Akrabalarınla bir araya gelebilirsin. Yeni bir görev üstlenebilirsin ve çok çalışman gerekebilir. Ancak çalışma ortamında seni geliştirecek, uzmanlaştıracak ve farkındalığını artıracak gelişmeler yaşaman da mümkün. Yeni iş arkadaşları edinebilir, yaptığın işe farklılık katabilirsin. Evinin düzenini korumak isteyebilirsin.




Oğlak burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması size yeni fırsatlar ve değişimler getirebilir ancak aynı zamanda mevcut durumlarınızda da birtakım zorluklara neden olabilir. Bu dönemde kariyerinizde önemli değişimler ve fırsatlar olabilir. Özellikle yeni bir iş teklifi veya daha iyi bir iş pozisyonu alma şansı ortaya çıkabilir. Ancak, tutulma aynı zamanda mevcut işinizde zorluklar veya değişiklikler getirebilir. Yeni bir projeye başlamak veya kariyerinizi ileriye taşımak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Ayrıca, finansal konularda da değişimler ve fırsatlar ortaya çıkabilir. Yeni bir yatırım fırsatı veya para kazanma fırsatı gibi şeyler söz konusu olabilir. Ancak, bu dönemde maddi kayıplar veya zorluklar da yaşanabilir, bu nedenle bütçenizi kontrol etmek ve tasarruf yapmak önemlidir. Tutulma ayrıca ilişkilerde de değişiklikler getirebilir. Özellikle romantik ilişkilerde yeni bir başlangıç yapma şansı ortaya çıkabilir veya mevcut ilişkilerde yeni bir döneme girilebilir. Ayrıca, yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerde de değişiklikler olabilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Her türlü ikili ilişkiyi anlatan 7. Evinizde, ilişki ve uyum gezegeni Venüs’ü ağırlıyor olacaksınız. Merkür Retrosu ikili ilişkilerde, iletişimsel problemlerden mütevellit sizi zorlarken, Venüs de denge ve uyum desteği verecektir. Evliliğinizde uyumlu zamanlar yaşayabilir veya eşinizden güzel haberler alabilirsiniz.
Şayet ortaklıklı ticari süreçleriniz varsa, işlerinizin uyum içerisinde, tıkır tıkır işlemesi için güzel bir destek geliyor size.

15 Mayıs’ta Merkür retronun sona ermesi, duygusal konulardaki gel gitlerin sonunu getirebilir. Her şeyin sizin için netleştiği bir zaman dilimindesiniz. Gerçek konuları konuşmak, konuşurken birbirini anlamak daha kolay olacaktır. Finansal gündemlerinizde beklentileriniz gerçekleşebilir, hazırlıkları biten yatırımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Gündeminiz veya isteğiniz her ne ise bunun gereklerini yerine getirmek konusunda istekli olmalısınız.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Bu dönemde ilişkimizi bir adım öteye götürmeye karar verebiliriz. Çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilir, bu konunda somut adımlar atabilirsin. Çocukların için yatırım yapabilir, onlarla ilgili gelecek planlamaları yapabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize huzur verecek, destek olacak birinin özlemini çekebiliriz veya böyle biri hayatımıza girebilir. Genel olarak yatırımlarınla ilgili konular gündemde olacak.




Kova burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması size yeni fırsatlar ve değişimler getirebilir ancak aynı zamanda mevcut durumlarınızda da zorluğa sebep olabilir. Bu dönemde, sosyal ilişkiler ve arkadaşlık konularında önemli değişiklikler yaşanabilir. Yeni bir arkadaşlık, flört veya romantik bir ilişki başlayabilir. Ayrıca, mevcut arkadaşlıklarda da değişimler olabilir ve bazı arkadaşlıklar sonlanabilir. Tutulma aynı zamanda, gruplar veya topluluklarla ilgili konulara da odaklanabilir. Yeni bir grup veya toplulukla tanışma şansı olabilir ve bu sayede yeni fırsatlar keşfedebilirsiniz.

Ayrıca, tutulma aynı zamanda hedefleriniz ve geleceğinizle ilgili konulara da odaklanabilir. Bu dönemde, yeni hedefler belirleme veya mevcut hedeflerinizi yeniden değerlendirme fırsatı elde edebilirsiniz. Tutulma, aynı zamanda kariyer veya işle ilgili konularda da yeni fırsatlar getirebilir. Bu tutulma aynı zamanda stresli bir dönem de olabilir. Özellikle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir ve arkadaşlıklarınızda değişimler olabilir. Bu nedenle, iletişim becerilerinizi geliştirmek ve ilişkilerde anlayışlı olmak önemlidir. Tutulma aynı zamanda, hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Venüs’ü, kariyerinizi, iş ortamınızı ve sağlığınızı anlatan 6. Evinizde ağırlıyor olacaksınız. Tabii ki iş ilişkilerinizi olumlu anlamda etkilerken, bilhassa ekip çalışmaları açısından son derece uyumlu bir ay olacak sizin için. İş arayanlar için sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Fakat yine de iş başlangıçlarınızı Merkür Retrosu’nun bitimine erteleyin. Şayet kronik sağlık problemleriniz varsa Venüs size şifa vermek için yanı başınızda olacak.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Ev işleriniz ve aile meclisindeki gündemleriniz artık nihayet olağan akışına geri dönebilir. Engellendiğiniz, anlaşma sağlayamadığınız konularda endişelerinizi yenebilir ve kararlar alabilirsiniz. Alım satım ve taşınmayı beraberinde getirecek işlemlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Nihai bir sonuca ulaşmak iç huzurunuzu ve aile içindeki dengeyi yaşamanızı kolaylaştırabilir.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Evinle ilgili değişiklikler yapabilirsin. Ev alabilir veya satabilirsin. Aileni güvence altına almak için yatırımlarını gözden geçirebilirsin. Düzenini tekrar gözden geçirebilir, kendine yeni bir düzen kurabilirsin. Bu dönemde ev sahibi olmak, evlenmek, yer değiştirmek gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle aileni güvence altına almak için yatırımlarda bulunmak isteyebilirsin. Karşına çıkan fırsatlar ufkunun açılması sağlayacak ve yaşama daha güvenle bakmana yardım edecek.




Balık burç yorumları: 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması sizin için içsel bir dönüşüm sürecine işaret ediyor. Bu dönemde, kişisel hedeflerinize ve geleceğinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için yeni yollar keşfedebilir ve kendi duygusal ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Ayrıca, tutulma hayatınızda bazı değişikliklere neden olabilir ve yeni fırsatlar sunabilir.

Tutulma aynı zamanda, ilişkiler konusunda da önemli bir etki yaratabilir. Bu dönemde, romantik bir ilişki başlayabilir veya mevcut ilişkinizde yeni bir sayfa açılabilir. Arkadaşlarınızla veya ailenizle olan ilişkilerinizde de bazı değişiklikler yaşanabilir. Hayatınızda gereksiz olan şeyleri geride bırakabilir ve kendinizi yenileme şansı elde edebilirsiniz. Bu dönemde, duygusal yaralarınızı iyileştirmek ve eski travmaları aşmak için çalışabilirsiniz. Ancak, tutulma zamanında özellikle ilişkilerde veya kişisel hedeflerinizle ilgili konularda stresli bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendinize zaman ayırmak ve stresle başa çıkmak için farklı yöntemler denemek önemlidir.

7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aşkın gezegeni Venüs, 5. Evinizde, yani aşk evinizde olacak. Bu ay sürpriz aşklara çekilebilir, hali hazırdaki ilişkinizi ise bir rayına oturtabilirsiniz. Merkür Retrosu’nda ikili ilişkilerde zorlanırken, bir yandan da Venüs’ün desteğiyle ayağa kalkıyor gibisiniz. Çocuklarımızı da anlatan 5. evde Venüs, onlarla olan iletişiminizi güzelleştirirken, onlarla beraber yapılacak aktiviteleri daha da keyifli kılıyor. İçinizde sanatın herhangi bir dalına yetenekli bir yükselen Balık varsa, Venüs’ün yaratıcı enerjisiyle çok daha yaratıcı olacaksınız.

15 Mayıs’ta Merkür retro sona eriyor. Ticari konulardaki aksaklıkların son bulması ve işlerin açılması hızlanabilir. Gecikmeli işlemleriniz, sonuçsuz kalan görüşmeleriniz veya hazırlığını yapıp beklemeye aldığınız başvurularınız için harekete geçme zamanına geldiniz. Araç kullanımda uzun vadede fayda görebileceğiniz ürünler tercih edebilirsiniz.

19 Mayıs’ta Boğa burcunda Yeni Ay başlıyor. Kendimizi geliştirmek için eğitim almak istiyorsak, bu dönem iyi bir başlangıç olabilir. İçimizdekileri biriktirip biriktirip sonra da sosyal medyada aniden patlamamakta da büyük yarar var. İletişim trafiğiniz hareketlendirebilir. Önümüzdeki iki haftalık dönemde, kardeşlerinle veya kuzenlerinle bir araya gelebilirsin. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir, akrabalarına ziyaretlerde bulunabilirsin.




İndigo dergisi
 
73d02369571ee336f838a2433cd66d9b5cad0ccc.jpg




Sezgileri yüksek bir ay sevgili Koç..


İç dünyana döneceğin, içsel dönüşümüne önem vereceği bir ay olacak Mayıs 2023.. Fazlası ile yoğun bir aydan geçerken, geçmişin negatif izlerinden arınmak isteyeceksin. Kişisel gelişim alanlarına yönelirken profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Arınma, Çakra Dengeleme danışmanlıklarından faydalanacaksın. Öte yandan günlük rutinlerini güncelleyeceksin. Hayatına her anlamda kalite kazandırmak isteyeceğin bir ay olacak. Meditatif çalışmalar, yoga, spor, egzersiz gibi alışkanlıklar edinebilirsin. Son derece özgüvenli, son derece yüksek enerjili bir ay olacak…
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili her detayı önemseyeceğin, her detayı birden fazla gözden geçireceğin, kontrolü ele almak isteyeceğin bir ay olacak. Son derece ciddi adımlar atacağın bir aydan geçerken, ciddi bir değişim, dönüşüm yaşayabilirsin. Geçmişin izlerini silmek istercesine yeniliğe odaklanacağın bir süreçten geçerken, yeniliklere gözü kara bir ruh hali ile adımlar atacaksın. Finansal anlamda çok çok önemli değişimler gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına kalabalık bir süreçten geçerken, birden fazla davet, birden fazla organizasyon, birden fazla seyahat planı gündeme gelebilir. Fazlası ile yoğun bir aydan geçerken, eski, yarım iletişimleri, ilişkileri, enerjisi tükenmiş, sana iyi gelmeyen her ne varsa geride bırakacaksın. Ailevi ilişkilerine odaklanırken, daha samimi, daha derin iletişimler geliştirmeye odaklanacaksın. Sevdiklerinle zaman geçirmekten keyif alacaksın. Çocukları olan bir Koç isen, çocukların ile yakinen ilgileneceğin Mayıs 2023’de, eğitim hayatları, kişisel gelişim alanları ilgi odağın olacak. Son derece düzenleyen bir aydan geçerken, her detayı toparlamak isteyeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile yarım kalmış, ağır ilerleyen, halı altınıa süpürülmüş, üzeri örtülmüş her ne varsa toparlamak isteyeceksin. Dönüştüremediğin, içinden çıkamadığın her ne varsa masaya yatıracaksın. Eşin, partnerin ile toparlanamadığınz, toparlayamadığınız detayların altında ezilmektense bitirmek, geride bırakmak isteyebilirsin. Evliliği, ilişkisi normal ilerleyen ancak ufak tefek pürüzler yaşayan bir Koç isen, eşin, partnerin ile geçmişten bugüne gelen ancak önemini yitirmiş hiç bir şeye takılmak istemeyeceksin. Seyahatlar, tatil planları, birlikte geçirilen zamanlar ayın vazgeçilmezlerinden olacak…
Bekar bir Koç isen, enerjisi yüksek bir aydan geçerken, sen yarım kalmışlıkları tamamlamak niyetinde olacaksın. Her şeyi geride bırakmaya öyle niyetli olacaksın ki, son derece hızlı adımlar atacaksın. Kararsızlıkları geride bırakmak ayın mottosu olacak. Yeniliklere ise heyecan verici bir gelişme olacak bakacaksın. Tutkuları yüksek bir ay…







Seçici, seçkin algıda bir ay sevgili Boğa..


Gerek iç dünyanıı, gerek maddi dünyanı toparlamak isteyeceğin bir ay olacak… Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerini masaya yatıracağın bir süreçten geçerken, seni mutsuz eden, enerjini düşüren, sana iyi gelmeyen her ne varsa geride bırakmak isteyeceksin. Son derece seçici, seçkin algıda hareket edeceğin bir süreçten geçerken, görmezden geldiğin, kulak arkası ettiğin her ne varsa yüzleşeceksin. Köklü ilişkilerini, iletişimlerini etkileyecek bir süreçten geçerken, yarım ağız, gönülsüz devam eden her türden iletişimi, ilişkiyi bitireceksin. Sana iyi gelen, seni gerçekten değerli kılan, seni gerçekten seven insanlara daha çok zaman ayırmak isteyeceksin. Son derece şefkat arayan bir aydan geçerken, samimi iletişimleri, ilişkileri değerlerle yüceltmek isteyeceksin. Hareketli, son derece hızlı, seyahatleri, organizasyonları seven bir ay olacak. Çocukları olan bir Boğa isen, çocukların ile şefkatli bir dil geliştirebilir, fazlası ile ilgili olabilirsin. Çocuklarını çok fazla önemseyeceğin bir aydan geçerken, bir arada olmak, daha çok zaman geçirmek adına rutinlerini yeniden düzenleyeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşine, partnerine karşı içten yaklaşımlar sergileyeceğin bir aydan geçerken, sorunları geride bırakmak önceliğin olacak. Tutkuları yüksek Mayıs 2023 evliliğini, ilişkini tazelemen adına sana şanslar sunacak. Duyguları, tutkuları yüksek, uyum arayan ve son derece romantik bir ay olacak. Öte yandan bitime giden, ancak arada bocaladığın bir evlilik, ilişki söz konusu ise ayın ilk günleri itibari ile radikal adımlar atacaksın. Aradığın cesareti Mayıs 2023’de bulacaksın.
Bekar bir Boğa isen, romantizmi seven Mayıs 2023, aşk adına kadersel etkileri ile hayatına önemli dokunuşlar yapacak. Son derece hızlı geçen günler, son derece yoğun duygular öne çıkarken, bazı şeylerin içinde düşündüğün kadar zor olmadığını kavrayacak, son derece kararlı adımlar atacaksın..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili bereketli bir aydan geçerken, işbirlikleri kurabilir, projelerini görünür kurabilir, mevcut projelerinden, işbirliklerinden destekler alabilirsin. Şehir dışı, yurt dışı bağlantılı projelerde yer alabilir, belki de işin, kariyerin, eğitimin vasıtası ile şehir, ülke değiştirebilirsin. Hayatını temelden etkileyecek değişimler öne çıkarken, günlük rutinlerine, alışkanlıklarına kadar birçok şeyi değiştireceksin.







Sıradışı bir ay sevgili İkizler..


Beklenmeyeni bekle diyen bir aydan geçerken, son derece hızlı günlerden geçeceksin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeler getirecek Mayıs 2023, detayları daha görünür kılacak. Seni ne aşağı çekiyor, başarılı olmanın önünde ne tür bariyerler var, seni olumsuz etkileyen unsurlar nelerdir tek tek tespit edeceksin. Sorumluluk alanlarına karşı daha ciddi, daha temkinli yaklaşacağın bu ay, düzenlemeler kaçınılmaz olacak. Yeni projeler geliştirmek adına hevesli olacağın bir süreçten geçerken, işbirlikleri kurabilir, kendi işini kurabilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hareketli bir aydan geçerken, durmak nedir bilmeyeceksin. Davetler, etkinlikler, organizasyonlar gündemden düşmeyecek. Sürprizleri seven bir aydan geçerken, misafirlerin, konukların gündemden düşmeyecek. Çocukları olan bir İkizler isen, çocukların ile seyahatlere çıkmak için her fırsatı değerlendirebilirsin. Çocukların ile geçirdiğin zamanları daha eğlenceli kılmak isteyebilirsin. Son derece hareketli bir aydan geçerken, hobiler, aktiviteler herkese çok iyi gelecek..
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyumun daha da artacağı bir ay olacak. Ayın ilk yarısı her ne kadar gelgitleri ile yoracak olsa da, kazanılan her farkındalık daha iyi bir uyum yakalamak için destek olacak. Öte yandan birbirinize karşı son derece duyarlı, ilgili olacağınız Mayıs 2023 genelinde ihtiyaçlarınıza karşı son derece duyarlı, hassas olacaksınız.
Bekar bir İkizler isen, iletişimler, ilişkiler adına son derece dikkatli, son derece ilgili olacaksın. Dışa dönük, paylaşıma açık hallerin girdiğin her ortamda ilgi görürken, yeni iletişimlere açık olacaksın. Flörtöz ve fazlası ile yenilikçi bir ay olacak…



Seda Turan
 
Ön planda olacağın bir ay sevgili Yengeç..

Son derece güçlü bir ay olacak Mayıs 2023. Fazlası ile hareketli, değişimi seven, yeniliklere açık bir ay olacak… Bilhassa özel hayatına odaklanacağın bir aydan geçerken, bu alanda düzenlemeler öne çıkacak…
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile aranızdaki gelgitleri bitirecek, birbirinize karşı son derece ilgili, alakalı olacağınız bu ay genelinde duyarlı, hassas, anlayışlı, sağduyulu bir hava hakim olacak. Evliliğin, ilişkin ile ilgili sorunları geride bırakırken, eşin, partnerin ile daha da yakınlaşabilirsin. Eşinin, partnerinin hassasiyetlerini önemseyeceğin bir aydan geçerken, eşin, partnerinde sana karşı son derece duyarlı, son derece içten yaklaşımlar sergileyecek. Tutkuları yüksek bir aydan geçerken, romantik anlar ayın unutulmazlarından olacak.
Bekar bir Yengeç isen, sürprizleri seven bu ay, yepyeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Ani başlayan bir iletişim flörte, ilişkiye evrilebilir. Aidiyet geliştireceğin, temelleri sağlam ve gelecek vaat eden bir ilişkiye adım atabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına paylaşımı seven bir aydan geçerken, sık sık sevdiklerin ile bir araya gelebilirsin. Sevdiklerinle geçirdiğin zamanları değerli kılmak isteyebilirsin. Öte yandan sürpriz konuklar, davetler, organizasyonlar öne çıkarken, kalabalıklara karışabilirsin. Uzun zamandır görmediğin, aranızda soğuk rüzgarlar esen dostların ile uzlaşı sağlayabilir, yeniden bir araya gelme şansları bulabilirsin. Çocukları olan bir Yengeç isen, çocukların ile ortak hareket etmek, ortak aktivitelere, hobilere yönelmek önceliğin olacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü bağlar kuracağın, güçlü adımlar atacağın bir aydan geçerken, yeni şanslar bulabilirsin. Yeteneklerini görünür kılacağın bir süreçten geçerken, yaparken keyif alacağın işlere imza atabilirsin. Projeler, işbirlikleri, anlaşmalar gündeme gelebilir. Finansal anlamda önemli şanslar bulabilirsin.







Sıcak bir ay sevgili Aslan..

İçtenliği önemsediğin, samimiyete değer vereceğin bir ay olacak. Son derece derin bağlar kuracağın ve aynı zamanda mevcut köklü ilişkilerini önemseyeceğin bir ay olacak. Ailevi ilişkilerine odaklanacağın bir aydan geçerken, sevdiklerinle aranızda mesafeler olsun istemeyeceksin. Sevdiklerinle geçirdiğin her anı önemseyeceğin bir süreçten geçerken, bilhassa kardeşlerin, çocukların ile geçirdiğin zamana çok çok değer vereceksin. Samimi, keyifli, hoş sohbetler ayın vazgeçilmezlerinden olacak. Çocukları olan bir Aslan isen, önceliğin çocukların olurken, her anı onlarla geçirmek isteyeceksin…
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile birbirinizi anlayacağınız, uyumlu, tutkuları yüksek bir ay olacak. Eşin, partnerin ile ortak sorumluluklarınıza odaklanabilir, birbirinize karşı son derece destekler tavırlar takınabilirsiniz. Anlamak, dinlemek adına keyifli bir dönemden geçerken, eviniz, ortak paylaşım alanlarınız, ortak değerleriniz öne çıkıyor. Öte yandan bildiğin, tanıdığın alanlara yöneleceğin bir süreçten geçerken, eşin, partnerin ile daha özel, daha samimi, daha içten zamanlar geçirmeye odaklanacaksın.
Bekar bir Aslan isen, son derece romantik bir aydan geçerken, eski bir aşk yeniden şans bulabilir. Aklı, kalbi boş bir Aslan isen, yeni bir başlangıç hiç beklemediğin bir anda, hiç beklemediğin bir şekilde doğabilir. Şaşırtmayı seven, heyecanı yüksek bir ay olacak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü bir aydan geçerken, fazlası ile önemli adımlar atacaksın. Şehir dışı, yurt dışı bağlantılı iletişimler doğarken, yeteneklerini geliştirme, sergileme, görünür kılma şansları bulabilirsin. Son derece yenilikçi bir aydan geçerken, yeni işbirlikleri, ortaklıklar doğabilir. Finansal anlamda destekler bulabilir, son derece şanslı fırsatlar bulabilirsin.








Geleceğe dokunacak bir ay sevgili Başak..


Kontrollü ivme alacağın bir aydan geçerken, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli değişimler gündeme gelebilir. Değişimi, dönüşümü destekleyen Mayıs 2023, son derece önemli gelişmelere ev sahipliği yapacak. Ani kararlar almaya meyilli olacağın bir süreçten geçerken, sektörel değişimlere gidebilir, daha önce üzerine çok fazla düşündüğün, tekrar tekrar gözden geçirdiğin ancak cesaret edemediğin alanlara yönelebilir, yepyeni bir döneme adım atabilirsin. Krediler, ödemeler, vergiler, alacaklar, verecekler vs. finansal meselelerle ilgili detaycı ilerleyeceğin bu ay, sürpriz şanslar bulabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile bir arada olmanın şans, keyif getireceği bir ay olacak. Birlikte hareket edebilir, ortak işlere imza atabilirsiniz. Ortak yatırımlarınıza yönelebilir, geleceğinizi ilgilendiren adımlar atabilirsiniz. Yatırım yapma şansları bulabilirsiniz. Mevcut yatırımlarınızı değerlendirebilir, son derece şanslı bir aydan geçebilirsiniz. Aşk, sevgi, romantizm adına ise değişken etkilere açık bir aydan geçerken, bilhassa ayın ilk yarısı dengeye dikkat etmekte fayda var.
Bekar bir Başak isen, aşk adına şanslar sunan Mayıs 2023, sürpriz gündemleri ile şaşırtacak. Fazlası ile hızlı bir aydan geçerken, yepyeni bir iletişime, ilişkiye imza atabilirsin. Kültürel farklılıkları olan bir ile yakınlaşabilir, yepyeni heyecanlar duyabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına bir an boş kalmayacağın Mayıs 2023, eski, yeni her türden iletişimi, ilişkiyi büyütecek. Sürpriz iletişimler, son dakika kararları, ani davetler, çatkapı misafirler, beklenmedik gündemler öne çıkacak. Son derece hızlı günlerden geçerken, sevdiklerinle yakından ilgileneceksin. Sevecen, sıcak, samimi yaklaşımların ile öne çıkacağın bir aydan geçerken, girdiğin her ortamda favori olacaksın.. Çocukları olan bir Başak isen, çocukların ile yakından ilgileneceğin Mayıs 2023’de, eğitim, kişisel gelişim, günlük rutinlerle ilgili güncellemeler yapabilir, çocuklarını daha güçlü bir hale dönüştürmek adına son derece motive edici olabilirsin.




Seda Turan
 


Şans getirecek bir ay sevgili Terazi..


Sürprizleri seven bir ay olacak Mayıs 2023.. Fazlası ile hareketli bir süreçten geçerken, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli değişimlere gidebilirsin. Fazlası ile yenilikçi bir dönemden geçerken, aklından geçenleri hayata geçirmek adına fazlası ile güçlü hissedeceksin. Tutarlı, istikrarlı bir aydan geçerken, üzerine düşündüğün her detayı hayata geçireceksin. İşbrilikleri, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelirken, yeni başlangıçlar doğabilir…
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekler etkilere sahip bir süreçten geçerken, aile üyelerin ile aranızdaki sorunları geride kalacak. Kardeşlerin ile geçirdiğin zamana değer katmak isteyeceğin bir süreçten geçerken, aranızdaki uyumu, paylaşımlardaki derinliği, içtenliği fazlası ile önemseyeceksin. Öte yandan sosyal bir ay olacak. Daha önce yapmak istediğin ancak yapmadığın şeyleri tek tek gündeme alacaksın. Çocukları olan bir Terazi isen, çocukların ile ortak hobiler, aktiviteler geliştirebilir, çocukların ile kısa da olsa seyahatlere çıkabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile birbirinize karşı son derece uyumlu, son derece tutkulu yaklaşımlar sergileyeceğiniz Mayıs 2023 genelinde, sorunları aşmak, geride bırakmak çok çok kolay olacak. Ev değiştirebilir, yeni bir ev kurabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, fazlası ile yenilikçi, hareketli bir aydan geçebilirsiniz.
Bekar bir Terazi isen, yeni başlangıçları seven bu ay genelinde, son derece romantik, tutkulu gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni başlangıçları seven ve aynı zamanda büyüten Mayıs 2023, fazlası ile güçlü başlangıçlara zemin oluşturacak.






Kadersel gelişmelere açık bir ay sevgili Akrep..


Ani gündemlere açık bir ay olacak senin için. Mayıs 2023 kadersel temaları çalıştıracak, hayatına beklenmedik iz düşümleri yapacak bir ay olacak. Bekar bir Akrep isen, bu durumunu nihayete erdirecek bir başlangıç gündeme gelebilir mesela. Çok güçlü çekim duyacağın bir ile yakınlaşabilir, belki de ruh eşin, dual ruhun ile karşılaşabilir, köklü bir ilişkiye adım atabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile birbirinize karşı son derece ilgili, alakalı olacağınız bu ay genelinde romantizm, tutku öne çıkacak. Yarım kalmış ne varsa tamamlamak için birbirinize karşı son derece destekler tutumlar sergileyeceksiniz. Evlilik teklifi alabilir, mevcut ilişkini evliliğe taşımak adına adımlar atabilirsin. Evliliğin ile ilgili güçlü hissedebilir, eşin ile aranızdaki bağı tazeleyebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekler göreceğin, kendini güçlü hissedeceğin bir ay olacak. Girdiğin her ortamda dikkat çekeceğin bir süreçten geçerken, son derece ön planda olacaksın. İletişime açık, paylaşıma açık, sosyal bir ay olacak. Aniden kararlaştırılan buluşmalar, son dakika kararlaştırılan görüşmeler gündeme gelecek. Kalabalık sofralar, keyifli sohbetler ayın enleri olacak. Çocukları olan bir Akrep isen, çocukların ile yakinen ilgileneceğin bu ay genelinde, fazlası ile ilgili olacaksın. Sosyal iletişimlerini güçlendirmek, iletişim becerilerini geliştirmek adına destekler tavırlar takınacaksın.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslı gündemler öne çıkarken, emeklerine karşılıklar bulacaksın. Finansal anlamda önemli fırsatlar doğarken, işbirlikleri kurabilir, yeni projelere imza atabilirsin. Gücünü farkında olacağın, yeteneklerine güveneceğin bir süreç olacak.







Tazeleneceğin bir ay sevgili Yay..


Günlük rutinlerini, alışkanlıklarını güncelleyeceğin, son derece dönüşüme açık olacağın bir ay olacak. Ruhsal, zihinsel, fiziksel sağlığını önemseyeceğin hatta bu uğurda profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Arınma, Çakra Dengeleme destekleri alacağın bir ay olacak. Son derece yenilikçi bir süreçten geçerken, her detayı ciddi bir şekilde ele alacaksın. Hayatına kalite, sağlık, güç kazandırmak konusunda kararlı olacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile dönüştüren bir süreçten geçerken, iletişimlerini, ilişkilerini yakından inceleyeceksin. Yarım, eğreti kalmış, enerjisi düşük, gerginliği, gelgitleri ile yoran her ne varsa geride bırakmak isteyeceksin. Samimi, içten iletişimlere önem vereceğin bir süreçten geçerken, seçici bir algıda olacaksın. Çocukları olan bir Yay isen, çocukların ile hobiler, aktiviteler geliştirmek, başbaşa zaman geçirmek, doğada yapılan aktiviteler ayın favorilerinden olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile birbirinize karşı son derece hassas olacağınız ay genelinde, iletişim sorunlarını geride bırakacaksınız. Yavaş ilerleyen planlarınızı gündeme alacağınız bir süreçten geçerken, mevcut planlarınızı gözden geçirecek, mevcut yatırımlarınızı inceleyecek, yenilikçi adımlar atacaksınız.
Bekar bir Yay isen, son derece hızlı bir aydan geçerken keyifli iletişimlere imza atabilirsin. Sosyal bir süreçten geçerken, yeni ortamlara girebilir, yeni iletişimler geliştirebilirsin. Son derece flörtöz bir aydan geçerken, yeni başlangıçlara hevesli olacaksın. Kalbinin ritmini değiştirecek yeni bir başlangıç gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili destekler etkilere sahip Mayıs 2023, fazlası ile şanslı gündemlere gebe… İşbirlikleri kurabilir, yeni bir işe girebilir, sürpriz bir projeye imza atabilirsin. Şehir dışı, turt dışı bağlantılı gündemlere açık olabilir, işin, kariyerin, eğitimin vasıtası ile yerleşik düzeninle ilgili değişime gidebilirsin.




Seda Turan
 


Temposu yüksek bir ay sevgili Oğlak..


Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü gelişmelere açık bir ay olacak. Fazlası ile hareketli bir aydan geçerken, projelerini geliştirmek, mevcut işlerini görünür kılmak, finansal durumunu iyileştirmek adına son derece prensipli, tutarlı ilerleyeceksin. Öte yandan yeni başlangıçlar, iletişimler gündeme gelirken, sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsin. Beklemediğin tekliflerle daha da güçlü bir sürece girebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına samimiyeti yüksek bir süreçten geçerken, sana iyi gelen, sana değer katan insanlarla bir arada olmaya özen göstereceksin. Son derece keyifli iletişimler öne çıkarken, keyifli paylaşımlar, güçlü bağlar öne çıkacak. Son derece iletişime açık, sosyal bir süreçten geçerken, sevdiklerine karşı fazlası ile özenli olacaksın. Çocukları olan bir Oğlak isen, çocukların ile zaman geçirmek, sosyalleşmek, çocukların ile bir arada olmak önceliğin olacak. Hobiler, aktiviteler, kişisel gelişim alanların önceliğin olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile fazlası ile samimi, uyumlu bir aydan geçebilirsiniz. Eşin, partnerin ile ortak hareket etmekten keyif alacağınız ay genelinde, maddi manevi her anlamda birlikte hareket etmek önceliğiniz olacak. Eşin, partnerin ile ortak bir işe imza atabilir, ev, araç alabilir, belki de hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Bekar bir Oğlak isen, flörtöz iletişimlere açık bu ay, güzelliğin/karizman ile dikkat çekeceksin. Son derece tutkulu, romantik bir aydan geçerken, yeni iletişimlere açık olacaksın. Uzun zamandır inzivada oluşun geride kalırken, güçlü bir ilişkiye adım atabilirsin.








Düzenlemeler getirecek bir ay sevgili Kova..


Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili son derece şanslı bir ay olacak. Fırsatlar sunan bir süreçten geçerken, uzun zamandır planladığın, üzerine düşündüğün her ne varsa gündeme almak isteyeceksin. Creativdüşünceler geliştireceğin bu ay, karanlıkta kalan, gölgede kalan, çzöümsüz kalan her ne varsa çözüme kavuşturacaksın. Finansal anlamda şanslar sunan Mayıs 2023, ideallerine odaklanmana vesile olacak. Sürprizleri seven bir dönemden geçerken, her an her şeyin değişebilir olması sana yenilikçi adımlar atmak konusunda cesaret sunacak…
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına keyifli iletişimler, paylaşımlar öne çıkarken, sevdiklerinle sık sık bir araya geleceksin. Sevdiklerinle birlikte olmanın tadına varmak isteyeceğin ay genelinde, fazlalıklardan kurtulmak önceliğin olacak. Aile üyeleri ile keyifli sohbetler, lezzetli sofralar, samimi paylaşımlar sana güç katacak. Dostluk ilişkilerin adına keyifli paylaşımlar, organizasyonlar, etkinlikler öne çıkarken, son derece hareketli bir aydan geçeceksin. Çocukları olan bir Kova isen, çocukların ile seyahatlere çıkmak, ortak aktiviteler geliştirmek, birbirinize daha çok zaman ayırmanız gerektiğine odaklanabilir, fazlası ile ilgili olabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile uyumunuzun artacağı bu ay, romantizm rüzgarları esecek. Birbirinize daha çok zaman ayırmanız gerektiğine odaklanabilir, sürprizler yapabilirsin. Evinizle ilgilenebilir, ev değiştirebilir, hayallerinizdeki evi alabilirsiniz.
Bekar bir Kova isen, flörtöz iletişimleri büyüten Mayıs 2023, kalıcı bir ilişki doğurabilir. Son derece keyifli iletişimler öne çıkarken, girdiğin ortamlarda ilgi görüyor olman kıskançlıklara neden olabilir.







Yenilikçi bir ay sevgili Balık..


Günlük rutinlerini güncelleyeceğin, yeni alışkanlıklara yöneleceğin, enerjini düşüren, seni aşağı çeken detayları geride bırakacağın, hayatına yeni soluklar kazandıracağın bir ay olacak…
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeyer yapacağın, yarım kalmış detayları tamamlayacağın, geçmişten gelen ve yoran her ne varsa aşacağın bir süreç olacak. Aklından geçenleri hayata geçirmek isteyeceğin bir süreçten geçerken, finansal fırsatlar bulabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına güçlü bir aydan geçerken, sorunlu iletişimleri dönüştürmek çok kolay olacak. Aşamadığın, tökezlediğin, manipülasyon gördüğün iletişimleri, ilişkileri hayatından çıkarmak konusunda kararlı olacaksın. Son derece yapıcı bir aydan geçerken, daha çok keyifli iletişimler geliştirmeye odaklanacaksın. Samimi, içten iletişimleri, ilişkileri destekleyen bir aydan geçerken, yeni iletişimlere açık olacaksın. Çocukları olan bir Balık isen, çocukların ile aranızdaki iletişimi, bağı güçlendirmek adına fazlası ile özverili olacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile birbirinizi daha çok anlayacağınız, birbirinize karşı daha ilgili olacağınız bir aydan geçeceksiniz. Sorunları büyütmediğiniz, detaylara takılmadığınız sürece son derece keyifli bir ay deneyimleyeceksiniz.
Bekar bir Balık isen, aklındaki, kalbindeki kişi ile yakınlaşma şansları bulabilirsin. Sürpriz tekliflerle karşılaşabilir, son derece romantik heyecanlar yaşayabilirsin. Aklı, kalbi boş bir Balık isen, güçlü bir iletişim hızla flörte, ilişkiye evrilebilir..




Seda Turan
 
X