2023 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Screenshot_20230508-075546_Instagram.jpg
 
mayyt (1).jpg

Koç​

Bu ay öncelikle para konularının gündemde olacağı bir ay olacak. Ayın ilk yarısında ödemeler ve kredi konuları gündemde olabilir. Nafakalar, miraslar gibi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ayın ikinci yarısında, maddi anlamda fırsatların bollaştığı bir dönem başlıyor olacak. Ancak, burada çok cesur davranıp hatalı girişimlerde bulunmanız mümkün özellikle ayın son haftası yapacağınız yatırımlara dikkat edin.

Boğa​

Genel olarak yakın ilişkileriniz, eşiniz ve ortağınızla aranızdaki durumun değerlendirilmesi söz konusu. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olmak devam etmek ya da yola yalnız devam etmekle ilgili kararlar alabilirsiniz. Ancak bunları yaparken, kendinizi doğru ifade etmeniz çok önemli çünkü ayın ilk yarısı Merkür retrosu etkisinde devam ediyor. Ayın ikinci yarısında şanslı bir dönem başlıyor. Bir süredir karar almakta zorlandığınız konularda karar almanız kolaylaşacak. Kendinize güveniniz de artacak, güç, şans sizinle olacak ve bu da size özellikle iş hayatınızda daha fazla fırsat yaratacak.

İkizler​

Ayın ilk haftası iş konularında sürpriz yoğunluklar söz konusu olabilir, bununla birlikte sağlık konularında da bazı sorunlar gündemde olabilir. Ayın ikinci yarısında, kafanızı karıştıran konuların netleştiği, psikolojik anlamda daha iyi hissedeceğiniz ve özellikle maddi konularda yavaş yavaş işlerin yerine oturması için harekete geçeceğiniz bir dönem olacak. 19 Mayıs’ta gerçekleşecek yeni aya kadar harekete geçmeden sadece planları değerlendirdiğiniz bir dönem olsun. Ayın sonunda hem gerçekleri daha net görecek hem de daha faydalı konularda harekete geçebileceksiniz.

Yengeç​

Duygusal konularda cesaretlendiğiniz bir ay olacak. Aşk konusunda hareketli ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Başlangıç ya da bitişler söz konusu. Ayın ikinci yarısında yeni sosyal ortamlara girmeniz size beklemediğiniz fırsatları getirecek. Maddi konularda hem gelir hem de harcamalarınızın artması olası. Bununla birlikte, gelecek ile ilgili beklentiler, yatırımlarla ilgili konulara odaklanarak bu konularda hedefleriniz adına doğru adımlar atabileceğiniz bir dönem olacak.

Aslan​

Mayıs ayının ilk haftasında, taşınma ile ilgili konular gündemde olabilir. Özel hayatınızdaki bu değişiklik ya da yoğunluk sizi biraz yorabilir ve hayatınızın ana odağını mecburen bu konulara çekebilir. Ayın devamında, duygusal konular biraz sakinleşirken, kariyer ve iş konularında değişimlerin gündemde olacağını söyleyebiliriz. Ayın ikinci yarısında, eğer bir süredir kovalıyorduysanız, işinizle ilgili değişiklikleri fırsatları değerlendirebilirsiniz ya da beklediğiniz terfi fırsatı da bu dönemlerde karşınıza çıkabilir.

Başak​

Ayın ilk başında iletişimle ilgili konularda çalışan Başaklar zihnen oldukça yoğun olacak. Eğitim almak ancak ne yapması gerektiğine karar verememiş olan Başaklar bu fırsatı iyi değerlendisin. Satış, iletişim, PR konularında çalışan Başaklar planlamadığı, öngörmediği gelişmeler yaşayabilir.
Ayın ikinci yarısında, arkadaşlarınızdan da olumlu desteği almaya başlayacaksınız. Yurtdışı ile ilgili bir sektörde çalışıyorsanız ya da bu alanda çalışmak istiyorsanız, özellikle 16 Mayıs sonrasında bu konularda yepyeni kapılar açılacak ve değişimler yaşanacak gibi görünüyor.

Terazi​

Bir süredir anlayamadığınız, karar veremediğiniz ya da paylaşamadığınız konularda netleşebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bununla birlikte evlenmeyi düşünen Teraziler de bu dönemde kararlar alabilir.
Ayın ikinci yarısında, aldığınız kararları hayata geçirmek için yola çıkabilir ve adını koyabilirsiniz. Siz kararlar alarak aksiyona geçtikçe yeni destek ve kaynak bulacağınızı söylenebilir. Bu dönemde yatırımlar konusunda çok aceleci olmayın, doğru planlayarak acele etmeden hareket ederseniz kazançlı çıkarsınız.

Akrep​

Değişim dönemi devam ediyor. Kendinize ve ikili ilişkilerinize dair değerlendirme yaparak, kararlar alabilirsiniz. Ayın ilk yarısı bu konularda karışıklık yaratsa da, ayın ikinci yarısında, kendinize dair istediğiniz ne varsa bu konuda gelişmeye oldukça açık olacaksınız. Tutucu davranmadan, özgürleşmenizde fayda var. Hem ilişkilerinizi ciddiye götürmek için adım atabilir, yurtdışına dair planlar yapıyorsanız bunu hayata geçirebilirsiniz. Bu dönem evlilik düşünen Akrepler için de olumlu bir dönem olacak.

Yay​

Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle tekrar bir araya gelmeniz mümkün, onlardan size gelecek fırsatlara kulağınızı kapatmayın. Sizi bir süredir huzursuz eden konularla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Gerçeklerin ortaya çıkması sizi duygusal anlamda biraz gerecek ancak bir yandan yenileyici de olacak. Ayın ikinci yarısı, ya kendi iş değişimiz ya da birlikte çalıştığınız kişinin iş değiştirmesi gibi bir konu gündemde olabilir. Her ne olursa olsun bu dönemde, iş hayatınızda şanslı bir döneme giriyor olsanız da, bu iş hayatınızda yoğun günleri de yaşatacak. İş ve kariyer konusunda harekete geçmek ve cesur davranmaktan korkmayın.

Oğlak​

Gelecekle ilgili planlarınızı gözden geçirme zamanı! Hedeflerinizi, beklentilerinizi ya da uzun süredir sabit kalan ve aşmak istediğiniz konuları aşmak için cesaret sizinle olacak. Ayın ikinci yarısında, daha çok eğlendiğiniz daha yaratıcı olduğunuz ve hatta kendinizi göstermeye başladığınız bir dönem olacak. Hem aşk hem para konusunda şansın ve bereketin sizinle olacağı dönemler başlıyor. Özellikle ay sonunda sürprizler olabilir.

Kova​

Kariyer anlamında vermeniz gereken kararlar ya da kendinizde bir süredir bu konularda görmeyi reddettiğiniz konular varsa, buna dair harekete geçeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlardan destek almanız da gündemde. Ayın ikinci yarısında, ailenizde daha önceden yaşadığınız minik krizler sonlanacak ve ortam sakinleşecek. Bununla birlikte, taşınma ile ilgili konular da gündemde. Ev-aile konularında daha fazla çalışma, daha fazla yatırım yapabilme ve hatta yeni bir çocuk planlıyorsanız bu konuda gelişmelerin yaşandığı dönem olacak.

Balık​

Bir süredir kendinizi ifade ederken zorlanıyordunuz ama artık bu konularda daha da rahatladığınız bir dönem olacak. Bununla birlikte, yakın çevrenizde yaşanan sorunlar da sizi meşgul ediyor olsa da ay içinde günler ilerledikçe birlikte de harekete geçerek hayatınızda yeni bir düzen getirmeyi hedefleyebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında, özellikle eğitim ve iletişim alanındaki Balık burçları bu konularda daha fazla destek görecek ve finansal anlamda da karşılığını alacak gibi görünüyor.







Kaynak: Ay Güneş Astroloji
 
X