- 2 Nisan 2023
- 152
- 142
- 33
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Yaaa çöksekTeşekkür ederim, sizin sayı da çok güzel gerçekten sakın endişeye kapılmayın. Tuttu çok şükür, ikizlerim var. Darısı başınıza olsun inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çöksekTeşekkür ederim, sizin sayı da çok güzel gerçekten sakın endişeye kapılmayın. Tuttu çok şükür, ikizlerim var. Darısı başınıza olsun inşallah![]()
Yaaa çöksekAllah acılarını göstermesin inşallah darısı bana
![]()
Yaaa aynı gün toplatmışız bnimde 24 mayısta oldu saat 12,30 gbi sizin kaç toplandı aradılarmı bugün bni aramadılar hala gelişmeler içinSelam bende 1 senedir uğraşıyorum. İrenbe de Alper bey e başladık 24 Mayıs'ta yumurta toplamam oldu. Beklemedeyim. Transfer 1.5 ay sonra olacakmış![]()
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hem maddi hemde manevi olarak yorucu süreç bebelerimizi kucağınıza alıpp inşallah hepsini unuttuğumuz günler gelsin çabucakBenim ilk denemem başarısız oldu. Şimdi ikinciye başlicaz inşallah yarın randevum var gidicem![]()
10 gibi aldılar beni de.. aramadilar üç gün aramiyorlarmis 3. Gün arayacaklarını uyuz oldum ya vallaYaaa aynı gün toplatmışız bnimde 24 mayısta oldu saat 12,30 gbi sizin kaç toplandı aradılarmı bugün bni aramadılar hala gelişmeler için
Sizin kaç yumos çıktı...Yaaa aynı gün toplatmışız bnimde 24 mayısta oldu saat 12,30 gbi sizin kaç toplandı aradılarmı bugün bni aramadılar hala gelişmeler için
Elle tutulur 3 yumurta varmış bende. 6 tanelerdi ama geri kalan 3 tanesi geride kalmışYaaa aynı gün toplatmışız bnimde 24 mayısta oldu saat 12,30 gbi sizin kaç toplandı aradılarmı bugün bni aramadılar hala gelişmeler için
Biz mi arasak acaba10 gibi aldılar beni de.. aramadilar üç gün aramiyorlarmis 3. Gün arayacaklarını uyuz oldum ya valla
13 toplanmış 8i olgunmuş 5i de dün döllenmiş sanrm gelişmelerini takip ediceklermişSizin kaç yumos çıktı...
Ben yazdım wp tan. yarın sizi arayacaklar dediler. Ser veriyorlar sır vermiyorlarBiz mi arasak acaba
1 tane olsn sağlıklı olan bize 1 tane bile yeterli bakal neler olcakElle tutulur 3 yumurta varmış bende. 6 tanelerdi ama geri kalan 3 tanesi geride kalmış
Bende dün sabah dayanamadım aradım 3 taneden biri anında döllenmiş kalan ikisini takip ediyoruz dediler13 toplanmış 8i olgunmuş 5i de dün döllenmiş sanrm gelişmelerini takip ediceklermiş
Dur bnde arıyimbakalm ne diceklerBen yazdım wp tan. yarın sizi arayacaklar dediler. Ser veriyorlar sır vermiyorlar
Hadi bakalım bekliyorum cvbiDur bnde arıyimbakalm ne dicekler
Yarın aracaz dediler herşey yolundamı dedim bi sıkıntı yok dedi bakalmHadi bakalım bekliyorum cvbi![]()
Çok sinir bozucu bı durum gerçekten .... Hür yani nolur söylese.. gece zor uyudum sabahın köründe dikildim ayağa strestenYarın aracaz dediler herşey yolundamı dedim bi sıkıntı yok dedi bakalm![]()
Eşimde aynı sabah erkenden kalkmışÇok sinir bozucu bı durum gerçekten .... Hür yani nolur söylese.. gece zor uyudum sabahın köründe dikildim ayağa stresten
Bişi yazdı bana ama almadım ben. Kapsül antibiyotik sanırım. Ben hap içemiyorum dedim. Tmm dedi Alper bey.icmesen de olur dedi. İki gündür ağrım vardı bugün yok çok şükür...Eşimde aynı sabah erkenden kalkmışSizede tereodox verdilermi 3 gün sabah akşam midemi çok yakıyo benim
Yaaa bnde içmiyim bari midemi bozcak hiç ağrım olmadı bnim çok şükür korkuyodm ama rahat geçtiBişi yazdı bana ama almadım ben. Kapsül antibiyotik sanırım. Ben hap içemiyorum dedim. Tmm dedi Alper bey.icmesen de olur dedi. İki gündür ağrım vardı bugün yok çok şükür...
Ayni ilaç sanırım değil mi kapsül bı antibiyotik ti.Yaaa bnde içmiyim bari midemi bozcak hiç ağrım olmadı bnim çok şükür korkuyodm ama rahat geçti