- 2 Nisan 2023
- 152
- 142
- 33
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Aynen kapsül gbiAyni ilaç sanırım değil mi kapsül bı antibiyotik ti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kapsül gbiAyni ilaç sanırım değil mi kapsül bı antibiyotik ti.
Amin inşallahAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın hem maddi hemde manevi olarak yorucu süreç bebelerimizi kucağınıza alıpp inşallah hepsini unuttuğumuz günler gelsin çabucak![]()
Yaklaşık 2buçuk senedir bebek istiyoruz çatlatma iğnesi 1 tane aşılama hiç bi sorun olmamasına rağmen hepsi negatif oldu bu ay eşimle tüp bebeğe karar verdik İzmir irenbede Alper bilere başladık 24 mayısta yumurta toplamam oldu 13 yumurtam toplandı 8 olgunmuş 5i döllenmiş bugün 1. Gün beklemedym transfer 1,5 ay sonra olucak eğer gelişimleri. Devam ederse sizde durumlar
Yaklaşık 2buçuk senedir bebek istiyoruz çatlatma iğnesi 1 tane aşılama hiç bi sorun olmamasına rağmen hepsi negatif oldu bu ay eşimle tüp bebeğe karar verdik İzmir irenbede Alper bilere başladık 24 mayısta yumurta toplamam oldu 13 yumurtam toplandı 8 olgunmuş 5i döllenmiş bugün 1. Gün beklemedym transfer 1,5 ay sonra olucak eğer gelişimleri. Devam ederse sizde durumlar nasıl
Benimde 31 mayısta yumurta toplamam oldu 9 yumurtam toplandı 8 olgunmuş 6 döllenmiş taze transfer olucam
Ben beklemedeym ilk adetmi oldm 2. Yi bekliyorm sonra transfer için gün verirler sanrmKızlar ne durumdasınız
Ben ikinci adeti dün bitirdim dört temmuz kontrol transfer tarihi belli olacakBen beklemedeym ilk adetmi oldm 2. Yi bekliyorm sonra transfer için gün verirler sanrm
Hadi inşallah ilk hayırlı haberi senden alalımBen ikinci adeti dün bitirdim dört temmuz kontrol transfer tarihi belli olacak
Cok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırızHadi inşallah ilk hayırlı haberi senden alalım![]()
Amin canimmmmHadi inşallah ilk hayırlı haberi senden alalım![]()
Hayirli olsun ben de alper beyin hastasiydim cok ilgili bir doktorSelam bende 1 senedir uğraşıyorum. İrenbe de Alper bey e başladık 24 Mayıs'ta yumurta toplamam oldu. Beklemedeyim. Transfer 1.5 ay sonra olacakmış![]()
Hayirli olsun ben de alper beyin hastasiydim cok ilgili bir doktorYaklaşık 2buçuk senedir bebek istiyoruz çatlatma iğnesi 1 tane aşılama hiç bi sorun olmamasına rağmen hepsi negatif oldu bu ay eşimle tüp bebeğe karar verdik İzmir irenbede Alper bilere başladık 24 mayısta yumurta toplamam oldu 13 yumurtam toplandı 8 olgunmuş 5i döllenmiş bugün 1. Gün beklemedym transfer 1,5 ay sonra olucak eğer gelişimleri. Devam ederse sizde durumlar nasıl
İnşallah canm haberdar et mutlaka sonucu alıncaCok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız![]()
Tamam canım ben umut olurum inşallah sizlereİnşallah canm haberdar et mutlaka sonucu alınca
Aminnnn inşallaaahhh rabbim yüzümüze gülsünTamam canım ben umut olurum inşallah sizlere
Kocaman aminnnAminnnn inşallaaahhh rabbim yüzümüze gülsün![]()
Naptın canm belli oldumu transfer tarihinBen ikinci adeti dün bitirdim dört temmuz kontrol transfer tarihi belli olacak
Yarın oluyorum canımNaptın canm belli oldumu transfer tarihin
Aman dikkat et kendine ilk günlerde çok hareket etme hareketsizde kalma hayırlısıyla inşallah 10 güne belli olur ne olacağıYarın oluyorum canım
Ara sıra yurumemi söylediler canımAman dikkat et kendine ilk günlerde çok hareket etme hareketsizde kalma hayırlısıyla inşallah 10 güne belli olur ne olacağı
Yaa nerde oldun transferi bide yolculuk yaptınmı sorun oluyomuymuşAra sıra yurumemi söylediler canım