2023 Nisan ayında transfer olan anneler kimler bakalım 🦋 Buraya toplanıp konuşalım nasıl geçiyor süreciniz 💗

Canım kusura bakma çok geç döndüm. Görmedim valla😅
Öncelikle çok şanslısın benim yanımda eşimden başka hiç kimse olmadı. Esimin aileside destek olacağı yerde köstek oldu sagolsunlar. Hâlâ öyleler. Yok şu hamileymis yok bu hamileymis sürekli bunlari konusuyorlar. İlk evlendigimiz iki sene başımın etini yediler çocuk yapma diye. Simdide kalkmış senin yuzunden olmuyor biz artık torun istiyoruz senden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu falan diyorlar şaka gibiler gerçekten. Sürekli sabır cekiyorum. Bu kez transferimi soylemeyi düşünmüyorum bu yüzden. Çünkü ilk transferim olumsuz olduğunda kaynanam çok ağır konuştu esimle boşanma aşamasına gelmiştim. Ama gerçekten esimden Allah razı olsun hep sabretti alttan aldı hep destekcim oldu🥰
Evet ilaçların etkisiyle bende hep bi ağlamaklıydim sürekli trip atiyordum ufacık biseye bağırıyordum 😅😅
Başkalarıyla konuşup dertlesmek gerçekten iyi geliyor insana.
Ben ilk transferimden sonra ilk iki gün biraz yattim diyebilirim ama sonrası hemen ayaklandim zaten bayrama denk geldi.
Ben kendi annemden biliyorum hicc yatmamışti hatta transfer olduğu gün kamyonla mal bosaltmaya gitmistik yani😅😅 ve suan ikizleri var 6 yaşlarında. Ben yatmama ragmen olmadi. Ev islerini 2. Gunden sonra yapmaya başlamıştım. Yürüyüş yaptım vs hatta eşim bu yüzden bana cok kızıyor dinlenmedin yatmadın diyor. Bu defa beni 10 gün yatıracak muhtemelen 😅😅😅 ben idrar testini 8. Gun yaptım sanırım pozitifti. Kan değerimde pozitifti ama dedigim gibi cok uzun sürmedi. Tam sevindik derken bi anda dünya başımıza yıkıldı.
Bu kez daha umutluyum hem histeroskopi oldum hemde ilkinde yaptığım hataları biliyorum. Transferden hemen sonra adana kebap yemicem mesela😅😅😅
Allah yardımcın olsun gerçekten insan eşinin ailesi ile imtihan olması çok zor İnşallah transferin pozitif olur sağlıklı bir şekilde de bebeğini kucağına almak da nasip olur Rabbim kayınvalidenin konuşmasına fırsat vermesin yine dilerim ki Rabbim sesini duysun bu Kadir gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih ve Saliha evlatlar versin tek Umudumuz Allah 🤲🏻🤍
Ben sürekli kefir içiyorum Sabahları Adana kebabının yerini tutmasa da yine de iş görür 😅

Hic korkma canim negatifse bile insan kendini hazirliyor 12 gun bekleyip kanda negatifi almak daha büyük yikim alisiyorsun en azindan ama hemen umutsuz olma derim Biraz daha bekle 2 gun sonra yap evde testi gebelik varsa artik cikar cunku moralini yüksek tut ilk 2 gün olan batmalar tutunmaya çalışmasından kaynaklı sonra bende çok belirti olmadı bu soylediklerim ara ara oluyor 5 ci günde herkeste çıkmıyor bende beta idrara çabuk geçiyor daha öncesinden biliyorum 10 bile olsa değerim hemen teste çıkıyor 7 günde hafif silikle öğrendi Bi arkadaşım şu an keseyi gördü umarım sende bebeğine kavusurusun Rabbım hepimize nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayi🙏
Bir buçuk yıldır hep negatif gördüğüm için pozitif görmeye alışkın değilim negatif olursa da ne geliyorsa Allah'tan der yoluma devam ederim Bıkmadan usanmadan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğimin olması için çabalayacağım Rabbim kimsenin çabasına emeğini boşa çıkarmasın Bizim de. Yarın idrar testi yapmak istiyorum inşallah pozitif görürüm ama hiç umudum yok da demek istemiyorum Allah'tan ümit kesilmez bayrama Bayram şekerimle girmek istiyorum arefe günü sonucumu öğreneceğim inşallah olumlu sonuç alır bu güzel haberi eşimle beraber ailelerimize söyleriz 🤲🏻🤍

Allah yardımcın olsun gerçekten insan eşinin ailesi ile imtihan olması çok zor İnşallah transferin pozitif olur sağlıklı bir şekilde de bebeğini kucağına almak da nasip olur Rabbim kayınvalidenin konuşmasına fırsat vermesin yine dilerim ki Rabbim sesini duysun bu Kadir gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih ve Saliha evlatlar versin tek Umudumuz Allah 🤲🏻🤍
Ben sürekli kefir içiyorum Sabahları Adana kebabının yerini tutmasa da yine de iş görür 😅

Aminn inşallah. Bütün akşam boyunca namaz kıldım dua ettim. Sadece kendim için değil uğraşan çabalayan bekleyen herkes için. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz için çok zor bi süreç ama bizimde imtihanimiz buymuş yapacak bişey yok elimizden geleni yapmaya çalışacağız gerisi Rabbime kalmış. İnşallah sonucun pozitif olur bence idrar testi yapma seni yanıltmasın negatif falan çıkar boşa üzülürsün oda etkiler bak. Test gününü bekle kan testi yaptır bence. Sen bilirsin yinede ama bence pozitif olacakk
🥰🥰 Test günün ne zamandı?

Aminn inşallah. Bütün akşam boyunca namaz kıldım dua ettim. Sadece kendim için değil uğraşan çabalayan bekleyen herkes için. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz için çok zor bi süreç ama bizimde imtihanimiz buymuş yapacak bişey yok elimizden geleni yapmaya çalışacağız gerisi Rabbime kalmış. İnşallah sonucun pozitif olur bence idrar testi yapma seni yanıltmasın negatif falan çıkar boşa üzülürsün oda etkiler bak. Test gününü bekle kan testi yaptır bence. Sen bilirsin yinede ama bence pozitif olacakk
🥰🥰 Test günün ne zamandı?
Rabbim dualarımızı kabul etsin bende her namaza durduğumda dua ediyorum Rabbim sesimizi duysun 🤍🤲🏻
İnşallah hepimizin hayırlısıyla pozitif olur 🥺
Sanırım bekleyemeyeciğim sabah ilk işim test yapmak olucak bakalım sonuç ne olacak. Negatif bile olsa üzülmicem biliyorum çünkü çok nadir kişilerin pozitif oluyor.
Çevremde herkes sende dahil olmak üzere şimdi pozitif olucak diyorsun gerçekten çok mutlu oluyorum sanki herkes biliyor ama benden saklıyor gibi 😅
Arefe günü test günüm 😌

Aminnn inşallah
Keşke bekleseydin ama sen bilirsin inşallah pozitiftir hadi hayırlısı bakalimmm bana haber ver mutlaka 🥰🥰

Aminnn inşallah
Keşke bekleseydin ama sen bilirsin inşallah pozitiftir hadi hayırlısı bakalimmm bana haber ver mutlaka 🥰🥰
Yaptım negatif çıktı🤷🏻‍♀️ ama gece kasıklarım bi ağrıdı dedim herhalde regli oldum ama olmamamışım normalde olsa bu kasık ağrısına olmam lazım

Yaptım negatif çıktı🤷🏻‍♀️ ama gece kasıklarım bi ağrıdı dedim herhalde regli oldum ama olmamamışım normalde olsa bu kasık ağrısına olmam lazım
Rabbım hayırlısını nasip etsin sakin pes etme bende çok negatif gördüm Allah zamanını biliyor önüm dogacagi vakit belli yazıldı kayinvalidem hep derki semada bekliyor bebeklerinin vakti zamanı gelince Allah konduracak karniniza 🙏yinede test günümü bekle hicbisey bitmiş değil az kaldı arefe gunune

Transfer olacağınız zaman kızlar 3 4 gün öncesinden havuç suyu içmeye başlayın transferden sonra test gunune kadar devam edin günde bir bardak rahimw tutunmayi kolaylastiriyor cok arastirdim ben bunu bicok kisi hala yaziyor bunu 2 gün yatıp kalkmayın bebeğin rahime gömülmesi tutulması 5 6 günü buluyor tuvalet dışında kalkmayın normal hayata dönmeyin kesinlikle öyle şeyler yazıyor ama doğru değil bu bana verdikleri kağıttada böyle yazıyor ağır iş tempo kesinlikle yasak diye test yaparken en erken 5.gunde silik çıkması embriyonun ilk iki günde tutunmasi 8.gunde çıkması 5 yada 6 gün gomulmeyi tamamlanmasından kaynaklı 5 senelik uğraşlarm sonucunda edindigim tecrübe ve bilgiler Bi faydası olsun herkese Havuç suyunu atlamayın derim❤️

Rabbım hayırlısını nasip etsin sakin pes etme bende çok negatif gördüm Allah zamanını biliyor önüm dogacagi vakit belli yazıldı kayinvalidem hep derki semada bekliyor bebeklerinin vakti zamanı gelince Allah konduracak karniniza 🙏yinede test günümü bekle hicbisey bitmiş değil az kaldı arefe gunune
Çok teşekkür ederim bekliyorum Bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için

Evet 11 nisanda transferim oldu 2 embriyo
Siz demi aynı gün oldunuz
Evet benim de transfer 11 Nisan da oldu tek 5.gün embriyosu bu gün 7.günümüz ben test yapmadım. Siz de negatif diye üzülmeyin daha çok erken olduğunu düşünüyorum.

Her hangi bir belirtiniz var mıydı?

Evet benim de transfer 11 Nisan da oldu tek 5.gün embriyosu bu gün 7.günümüz ben test yapmadım. Siz de negatif diye üzülmeyin daha çok erken olduğunu düşünüyorum.

Erken olduğunun farkındayım ama bazı anne adayları pozitif görüldüğü için merak ettim merakıma yenik düştüm O yüzden baktım ama negatif gördüğüm için de üzülmedim sadece içerlendim
Ilk iki gün sol kasıkta hafif böyle batma gibi ufak ufak duygular hissettim Onun haricinde bu gece kasığım ağrıdı Normalde regl olacağım zaman o şekilde ağrır Onun haricinde Ara ara da hafif belim ağrıyordu O da çok normal derecede Ben hamileliğe çekmiyorum Bunları sadece ilk iki gündeki olan o ufak tefek hareketlenmeler benim birazcık şüpheye düşürüyor Onun haricinde belirttim yok denecek kadar az
Peki sende belirti oldu mu

Erken olduğunun farkındayım ama bazı anne adayları pozitif görüldüğü için merak ettim merakıma yenik düştüm O yüzden baktım ama negatif gördüğüm için de üzülmedim sadece içerlendim
Ilk iki gün sol kasıkta hafif böyle batma gibi ufak ufak duygular hissettim Onun haricinde bu gece kasığım ağrıdı Normalde regl olacağım zaman o şekilde ağrır Onun haricinde Ara ara da hafif belim ağrıyordu O da çok normal derecede Ben hamileliğe çekmiyorum Bunları sadece ilk iki gündeki olan o ufak tefek hareketlenmeler benim birazcık şüpheye düşürüyor Onun haricinde belirttim yok denecek kadar az
Peki sende belirti oldu mu
Evet bazı kişilerin tutunma erken olabilir, insan ister istemez tedirgin oluyor. Bende de ilk gün akşamı sol kasıkta baya batma oldu ikinci günde aynı şekilde ve alt karında sızlama şeklinde ağrı oluyor. Dün akşam da batmalar oldu ama bi kaç kez sadece. Bir de bel ağrısı oluyor arada, çok benziyor belirtilerimiz.

Evet bazı kişilerin tutunma erken olabilir, insan ister istemez tedirgin oluyor. Bende de ilk gün akşamı sol kasıkta baya batma oldu ikinci günde aynı şekilde ve alt karında sızlama şeklinde ağrı oluyor. Dün akşam da batmalar oldu ama bi kaç kez sadece. Bir de bel ağrısı oluyor arada, çok benziyor belirtilerimiz.
Evet sen anlatınca Ben de benzediğini fark ettim hayırlısı inşallah transferimizden olumlu sonuç alırız Rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin Bizlere de 🤲🏻🤍

Evet sen anlatınca Ben de benzediğini fark ettim hayırlısı inşallah transferimizden olumlu sonuç alırız Rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin Bizlere de 🤲🏻🤍
Amin canım inşallah 🤲 pazar günü benim test günüm. Senin kaçıncı gün embriyosu

Daymadım kan verdim değerim 4.76 çıktı çok mu düşük sence olmuş mu gebelik

12. Günü bekle belki artar bilemeyiz 5 e yakın çıkmış sonuçta

Merhabalar bende 14. Nisan'da 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum günler geçmek bilmiyor hiçbir belirti de yok inşallah hepimizin tutar erken gebelik testi de aldım ama yapmaya korkuyorum 4. Günum daha çok erken acaba sabah mi yapsam diye kafamda deli sorular

Back
X