Allah yardımcın olsun gerçekten insan eşinin ailesi ile imtihan olması çok zor İnşallah transferin pozitif olur sağlıklı bir şekilde de bebeğini kucağına almak da nasip olur Rabbim kayınvalidenin konuşmasına fırsat vermesin yine dilerim ki Rabbim sesini duysun bu Kadir gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih ve Saliha evlatlar versin tek Umudumuz AllahCanım kusura bakma çok geç döndüm. Görmedim valla
Öncelikle çok şanslısın benim yanımda eşimden başka hiç kimse olmadı. Esimin aileside destek olacağı yerde köstek oldu sagolsunlar. Hâlâ öyleler. Yok şu hamileymis yok bu hamileymis sürekli bunlari konusuyorlar. İlk evlendigimiz iki sene başımın etini yediler çocuk yapma diye. Simdide kalkmış senin yuzunden olmuyor biz artık torun istiyoruz senden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu falan diyorlar şaka gibiler gerçekten. Sürekli sabır cekiyorum. Bu kez transferimi soylemeyi düşünmüyorum bu yüzden. Çünkü ilk transferim olumsuz olduğunda kaynanam çok ağır konuştu esimle boşanma aşamasına gelmiştim. Ama gerçekten esimden Allah razı olsun hep sabretti alttan aldı hep destekcim oldu
Evet ilaçların etkisiyle bende hep bi ağlamaklıydim sürekli trip atiyordum ufacık biseye bağırıyordum
Başkalarıyla konuşup dertlesmek gerçekten iyi geliyor insana.
Ben ilk transferimden sonra ilk iki gün biraz yattim diyebilirim ama sonrası hemen ayaklandim zaten bayrama denk geldi.
Ben kendi annemden biliyorum hicc yatmamışti hatta transfer olduğu gün kamyonla mal bosaltmaya gitmistik yanive suan ikizleri var 6 yaşlarında. Ben yatmama ragmen olmadi. Ev islerini 2. Gunden sonra yapmaya başlamıştım. Yürüyüş yaptım vs hatta eşim bu yüzden bana cok kızıyor dinlenmedin yatmadın diyor. Bu defa beni 10 gün yatıracak muhtemelen
ben idrar testini 8. Gun yaptım sanırım pozitifti. Kan değerimde pozitifti ama dedigim gibi cok uzun sürmedi. Tam sevindik derken bi anda dünya başımıza yıkıldı.
Bu kez daha umutluyum hem histeroskopi oldum hemde ilkinde yaptığım hataları biliyorum. Transferden hemen sonra adana kebap yemicem mesela![]()

Ben sürekli kefir içiyorum Sabahları Adana kebabının yerini tutmasa da yine de iş görür