• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Hiç bir şey almadım daha. Cinsiyeti öğreneyim başlıycam ufaktan bişeyler almaya. Krem rengi yelek örmeye başladım dedim kıza da olur erkeğe de 😁
Ne zaman birdahaki kontrol çok var mi merak ettim bende ama kız gibi cunku nazli nazli geldi🤣benimkide kesin olmadigi halde zibini mavi kral tacli aldım kahverengili alacaktım ama bu hoşuma gitti 🤣🥰🥰

Bebeklerimiz yaza doğru gelecek fazla kalin battaniye gerekli mi acaba baharlikmi alalım... şanslısın o yönden 🥰 bencede al zam gelmeden
yok ilk başlarda penye battaniye ama havalar yine soğuyacak ve soğuduğunda 4-5 aylık ancak olacaklar :)

İsimlere bak nasıl tanıdık, transfer olduğumuz güne döndüm nasıl geçti zaman Allahım çok şükür bugünlerimize , çizgi varmı diye ağlaşıyorduk 🙏🏻 şimdi cinsiyetler geliyor 🌸 sağlıkla doğumu da atlarız inşallah kızlar ☺️
Ayyyy evet ya ne günlerdi sürekli test yapıp atıyorduk çizgi varmi yokmu diye darısı saglikli doğumlara bebislerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲❤️

Back
X