2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Anladım. İnşallh hayırlısıyla pozitif olue bu sefer 🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım inşallah rabbim hepimize pozitif sonucu göstersin, doğurup kucağımıza da almayı nasip etsin
16 sı dedi doktorum ama sabredebileceğimi zannetmiyorum bugğnden başladım test yapmaya🙃
Bana
16 sı dedi doktorum ama sabredebileceğimi zannetmiyorum bugğnden başladım test yapmaya🙃
Bana dokdorum ayın 14 dü dedi. Erkenmi söyledi acaba normalde 12 veya 13 gün sonra test yaptırıyorlar bu bana söylediği tarih 11 sayılıyor. Herhangi bir yerden test yaptır sonucu bize bildir pozitif çıkarsa 2 gün sonra buraya gel tekrar yapılacak dedi

İnşallah canım inşallah rabbim hepimize pozitif sonucu göstersin, doğurup kucağımıza da almayı nasip etsin

Bana

Bana dokdorum ayın 14 dü dedi. Erkenmi söyledi acaba normalde 12 veya 13 gün sonra test yaptırıyorlar bu bana söylediği tarih 11 sayılıyor. Herhangi bir yerden test yaptır sonucu bize bildir pozitif çıkarsa 2 gün sonra buraya gel tekrar yapılacak dedi
Her doktor farklıdır canım ama 10-11 günde de belli olur yabi.çatlatma iğnesi oldun mu transfer öncesi?

Her doktor farklıdır canım ama 10-11 günde de belli olur yabi.çatlatma iğnesi oldun mu transfer öncesi?
Tabi 1 gün önce vurduruyorlar. Ama ben vücudumu çok dinliyorum belirti çok arıyorum stresli zaman bu zamanlar cildiricam artık bari bir kere olsun şu pozitif sonucu çok görmek istiyorum. 6 kerede 1 pozitif görmedim bu yedinci inşallah bu sefer görürüm 😔🤲

Tabi 1 gün önce vurduruyorlar. Ama ben vücudumu çok dinliyorum belirti çok arıyorum stresli zaman bu zamanlar cildiricam artık bari bir kere olsun şu pozitif sonucu çok görmek istiyorum. 6 kerede 1 pozitif görmedim bu yedinci inşallah bu sefer görürüm 😔🤲
İnşallah bu defa pozitifi görürsün ve sağ sağlim kucağına alırsın canım pozitif düşün pozitif olsun herşey.

Aminnn 🤲🤲 hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Canım ben şu an oksapar iğne prolutex iğne ecopirin estrofem proluten depot haftalık yani 1 kere kalmadan iğne d vitamini folik asit bide prednol kullanıyorum.Benin ilk denemem olacak 25 yaşındayım. Kendiliğinden 1 düşük bide kurtajim oldu daha önce genetik test yapıldı bisey çıkmadı şu an işte sali gününe transferim var .sizin öykünüz nasil

Allah mübarek cuma günü hurmetine bizlere evlat bahşetsin . Çektiğimiz maddi manevi sıkıntılarımızın karşılığını bize bebek müjdesiyle versin. bizi annelik ile şereflendirsin.cok zor süreçler ama inanıyorum ki birgün hepimizin kalpten inanarak ettiği dualar kabul olacak. Hikâyelerimiz mutlu bitecek inşallah.
🤲🤲🤲 İnşaallah inşaallah 🤲🥰🥰🤰🤱

Bu benim 7 Ci denemem dondurulmuş larla 5 tanesi normal diğerleri dondurulmustu topalm 7 Ci denemem oluyor ondan korkuyorum 😢 hiç pozitif görmedim çünkü
Benimde 5.denemem bende hiç pozitif görmedim.Rabbim bu sefer güzel sağlıkla pozitif mutlu sonuca ulaştırır.

Göbekten vur dedi doktor canım . göbekten vuruyorum ama müthiş derecede yakıyor sonrasında da acısı geçmiyor hemen .beton gibi sert yapıyor vurulan bölgeyi 😬
Benim kalçadan maalesef üstüne yatamıyorum o derece ya başka bir çözümü de yokmuş teste kadar devam 😔

Ben ilkinde hergun yaptım hatıra kalsın diye ama bu sefer yapmıyorum ne kadar sabredersen motivasyon olarak o kadar iyi olursun

Göbekten vur dedi doktor canım . göbekten vuruyorum ama müthiş derecede yakıyor sonrasında da acısı geçmiyor hemen .beton gibi sert yapıyor vurulan bölgeyi 😬
Canım bende bu gün bel ağrısı ve sağ kasığımda şiddetli iğne batması oldu. Sende var mı bir şey:)

Canım seni çok iyi anlıyorum 😔 Benim de 1 aşılama, 2 transfer, 1 ameliyatım oldu. Şimdi 3. transfer. 16 sında benim de sonucum.. O kadar çok negatif sonuç gördüm ki artık test vs alamıyorum.. Sonuca bakabileceğimi bile sanmıyorum 😔 Burada yazılanları okuyunca en azından neler hissettiğimizi karşılıklı anlayabiliyoruz. Zor süreçler geçirdik, umarım istediğimiz sonucu bu sefer alırız 🌸

BANA ÇATLAMA İĞNESİ VERİLMEDİ

Canım bende bu gün bel ağrısı ve sağ kasığımda şiddetli iğne batması oldu. Sende var mı bir şey:)
hadi hayirlisi 😍 bende ayak üşümesi dışında bi değişiklik yok 🤷‍♀️ ne zaman test yapacaksın ayy ben heyecandan kalbim agzimda😄 senin pozitif olman bana cesaret verir bende yaparım belki 🥰

Çatlatma iğnesi bende oldum transferden bir hafta önce yani bugğn 11.günü iğnenin.etkisi halen devam eder mi acaba?

Back
X