2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Test gününe kadar başka şeylere odaklana bilen arkadaslari tebrik ediyorum becerebilen varsa. Bizim cenazemiz var halamın eşi vefat etti çok üzüldüm hatta bişey olacak diye sonra korktum, bugün hala yinede aklım belirtilerde Allah'ım yüzümüzü ak aylesin bu sefer inşallah herkes bebişini kucağına alır🤰🧑‍🍼
Başınız sağolsun canım süreç zor birde üstüne imtihan daha zor Allah kolaylık versin çekilen zahmettin emeğini alırız Insalalh 🤲💐

Daha önceki ilaç tedavilerimde çatlatma iğnemin etkisi 14.gün geçiyordu bu sefer meraktan test yaptım bugün hemde kaset test silik çizgi çıktı ama iğne etkisidir bence üç gündr nasıl tutunup idrarada karışabilir ki?
Bebek diye düşünüyorum ben çünkü önceki denemelerde benim hep negatif cıktı teste özellikle ilk denemem de gün aşırı test yaptım ılacın etkisi olmuş olsaydı pozitif çıkardı. Ama yine de bünyeden bünyeye değişiyor herkesin vücut yapısı farklı insalah bebistir😍💐🥰

Gerilme konusunda bilgim yok canım ama ben olsam biraz dikkat ederdim. 😊 İnşaAllah zararı yoktur
Valla elimde değil canım gece kendimi öyle gerilirken buluyorum sürekli sıksık olur alışkanlık işte vücut daha rahatliyo umarım bi zararı yoktur Allaha emanet Rabbim korusn dikkat ederim inşallah 🤲 test için heyecanla bekliyorum seni inşallah pozitifi görür bana ve buradaki ve daha sonra bu yazıları okuyan tüm herkese umut olursun canım

Ya bunu bende bugün düşündüm biliyor musunuz. Ama sormaya utandım 😂😂 yani bu kadar da pes felan derler mi ki diye😂😂
Haha ben demesem sormasam öylece kalacaktı valla utanılacak bişey yok canım gelen leke rengine kadar fitile kadar hatta yaptığımız test ve resimlerine kadar paylasiliyo bizbizeyiz ve hepimiz kader arkadaşı aynı geminin yolcularıyız Rabbim inşallah hepimize güzel hayırlı sonuçlar verir bu sene kucagimiz dolu olur Insalalh 🤲🥰💐

Tamamen aynı durumdayız :) 3. Denemem ilk ikisi tazeydi. Bu dondurulmuş ve 3. Gün embriyosu. Benden de 10 gün sonra kan testi istedi yani 12 ocak oluyor sanırım
Merhaba benim doktorum dondurulmuş embriyo da şans daha yüksek dedi. Sizede böyle bir bilgi verildi mi acaba? Gerçi şu süreçte gerekli ilçalr olmadığı için zorunlu dondurulmuş transfer yapılıyormuş

Valla elimde değil canım gece kendimi öyle gerilirken buluyorum sürekli sıksık olur alışkanlık işte vücut daha rahatliyo umarım bi zararı yoktur Allaha emanet Rabbim korusn dikkat ederim inşallah 🤲 test için heyecanla bekliyorum seni inşallah pozitifi görür bana ve buradaki ve daha sonra bu yazıları okuyan tüm herkese umut olursun canım
Ayyy İnşaAllah kuzum 🥰 bir an önce uyuyayım da zaman geçsin modundayım hep 😅

Merhaba benim doktorum dondurulmuş embriyo da şans daha yüksek dedi. Sizede böyle bir bilgi verildi mi acaba? Gerçi şu süreçte gerekli ilçalr olmadığı için zorunlu dondurulmuş transfer yapılıyormuş
Evet canım. Benim ilk iki transferim taze transfer oldu. Başarısız sonuçlandı. Bu dondurulmuş transfer oldu bakalım İnşaAllah pozitif olur

Haha ben demesem sormasam öylece kalacaktı valla utanılacak bişey yok canım gelen leke rengine kadar fitile kadar hatta yaptığımız test ve resimlerine kadar paylasiliyo bizbizeyiz ve hepimiz kader arkadaşı aynı geminin yolcularıyız Rabbim inşallah hepimize güzel hayırlı sonuçlar verir bu sene kucagimiz dolu olur Insalalh 🤲🥰💐
Gerçekten öylece kalacaktı sormasaydınız 😂 ama fene de siz dikkat edin uzanmakla aynı mantık olabilir. 🙄 amin inşallah hayırlı sonuçlar alırız da bu sene güzel geçer 🥰

İlk üç gün eşim ayrı yattı benim :) gece yanlışlıkla zarar verirsem diye 😊 zor süreçler Rabbim bizim gibi bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip eylesin İnşaAllah 🥰

Hiç idrar testi yapan varmı aranızda kızlar

Whatsap grubu filanmı kursak birbirimize destek oluruZ

Sağol canım Allah razı olsun inşallah herkes emeğinin karşılığını alır 🤲🧑‍🍼

Eklentiler

• 6AC8C15D-051D-4DDB-8277-909BB9FF305E.webp
    6AC8C15D-051D-4DDB-8277-909BB9FF305E.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 7CEE4581-1EC8-4826-9AE0-DC6801FB17BB.webp
    7CEE4581-1EC8-4826-9AE0-DC6801FB17BB.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 49
Prolutex göbekten igen olup vurduktan sonra dagilmayan varmı çok ağrı yapıyor dagilmazsa nasıl etkisi olacak 😔

Back
X