2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Ahahahha ateş ölçeyim kızlara tablomu sorayım, ovü testi yapayım kızlara atayım, belirtileri sıralayım kızlara atayım , negatif çıkınca ağlayayım duygularımı kızlara atayım
Muhteşem bir döngü hahahhahahah

Cidden öyle dönüp dolaşıp kendimi burada buluyorum resmen aile olduk her şeyi sizle paylaşıyorum kimler pozitif görmüşse kendim gibi çok seviniyorum inşallah hamiş kalalım grubumuzu kuralım amin

Cidden öyle dönüp dolaşıp kendimi burada buluyorum resmen aile olduk her şeyi sizle paylaşıyorum kimler pozitif görmüşse kendim gibi çok seviniyorum inşallah hamiş kalalım grubumuzu kuralım amin
herkes hamiş kalınca yapalım mutlaka

Adet günü ben:Bu ay hiçbir şeyin takibini yapmıcam artık akışına bırakıcam ne ateş ne ovulasyon yeter daaaa
Ertesi gün tüm teşkilatla yine ben:
Pampacım kılıçları kuşanmıssınnneşin beyede aynı takvıyelerden ver

Öyle bir şey olabilse keşke

Ovu bir daha kullanmam dedim tövbe dedim ilk gebelik sürecimde çok kullandım ikincide kullanmam dedim. 8 aydır deniyoruz kullanmadım ama bu ay şeytan dürttü
bende 2 aydr kullanmıyorum kullanmıcam dedim ama pek sözümde durucam gibi gelmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…