- 1 Nisan 2022
- 15.308
- 17.159
- 248
Selam canım.Bende gonal-f vurdurdum günlük 125..1 hafta ama ben aşılama oldum..sen merak ediyorum gonal-f raporlamı aldın?bu arada hayırlısı olsun senin içindeHerkese selam kızlar. Topiği görür görmez koştum. Hemen bahsedeyim. Öncelikle pcos luyum. Ilk hamileligim duphaston ile adet olmayı beklerken oldu. 9 haftalikken malesef boş gebelik ten kürtaj ile sonuçlandı. 5 ay sonra da doktor kontrolünde femara+ovitrella+progestan fitil ile şıp diye hamile kaldım. Ve fakat yine boş gebelik ten 9 haftalikken kürtaj oldum. Tabi tekrarlayan bos gebelikten ötürü genetik taramalar sperm testleri vs. Ne ararsaniz yaptirdik. Bende pihtilasma cikti. Esimde hic sorun yok elhamdülillah. 1 seneden sonra yeniden tedaviye başlıyoruz çok şükür. Doktorum ocean methyl balance+metafin+inostrol verdi ilaç olarak. Tarlusal a başladım bugün. adetin 2nci günü gonal-f 300 verdi. Günlük 125 doz başlicam. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin. Her gün tüm detaylarla buradayım:)

sat 24 ocak bat 19 şubat
 sat 24 ocak bat 19 şubat  

birlikte bekleyeceğiz
 birlikte bekleyeceğiz Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin İnşAllah
 Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin İnşAllah 

bugün kasıklarımda ağrı vardı yumurtluyorum desem ne akıntım var ne test pik acaba hiç yumurtlamayack miyim bu ay korkusu sardı
 bugün kasıklarımda ağrı vardı yumurtluyorum desem ne akıntım var ne test pik acaba hiç yumurtlamayack miyim bu ay korkusu sardı