• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Biraz geç olucak ama gelicem arkandan inşallah Allahım inanıyorum benim minnoş hamişim kardeşim canım ciğerim😍😍😍😍😍😍😍 Papatyamaviss Papatyamaviss

Benim birkaç gün önce sol bacağım ağrıdı soldaki yumurta var dedi doktor yarından itibaren değerlendirip bende 14 şubata kadar bekleyeceğim inşallah rabbim hayırlı etsin
İnşallah ikimizde buraya pozitif testlerimizi atmayı nasip eder rabbim

Sağol canım biraz erken sevindim sabah çok yoğun bir kanama ile hastaneye gittim tansiyonum bile yerlerdeydi kanamadan dolayı . Düşük başlamış müdahale edilmeyecek kadar küçük dendi hap verildi kanama ile beraber düşcekmiş . Rabbimin imtihanı inşallah daha sağlıkla şekilde nasip olur yeniden . Bende değerim yükselir diye bekliyordum büyük ihtimalle kimyasal gebelikti sonlandı..🥺
Çok geçmiş olsun canım .
Rabbim en kısa en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin 🤲

Insallah Allah isteyen herkese versin. Gecen gun cok uzulmustum aglamistim Allah duydu sesimi diyorum🤗
Amiiin.Ayy şimdi her şeye ağlarım ben..bura öyle yazıyorum ama içten yıpranmış haldeyim..

Amiiin.Ayy şimdi her şeye ağlarım ben..bura öyle yazıyorum ama içten yıpranmış haldeyim..
Bende oyle. Insan yasadiklari seyleri fazla icerliyor. Bende doktora gidip ogrensem aglarim heralde 🤗

Sanki hamileymisim gibi konusyyorum bende 🤣🤣 olmasa bizde asilamaya gidecektik
Aslında iyi ediyorsun senin gibi pozitif olmak daha güzel🥰 aşılamaya ben pek güvenmediğim için ondan sanıyorumki hamiş diğilim

Aslında iyi ediyorsun senin gibi pozitif olmak daha güzel🥰 aşılamaya ben pek güvenmediğim için ondan sanıyorumki hamiş diğilim
Yok yok inan sen hamilesin iyi ssyler dusun

Aynen aşko ateşi santim santim bilirim kitabını yazarım artık o derece 😂 ve yumurtlama akıntım arttı iyice🤩 ama hep şu bugün mü olsa yarın mı olsa ilişki çelişkisi beni mahvediyor😅
Dün olduysa bugün aranızdaki kıvılcıma bak ışık görürsen yürü 😂 yoksa yarına ayarla muhakkak 🥳

Back
X