Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğinHerkese merhaba. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama henüz cok ufak kese bile oluşmamış. Birbirimize destek olmamız amacıyla bu grubu açtım.
Ayy bende geçen ay böyle sabırsızdım. Keseyi yaklaşık 4+3'de gördük. 10 15 gün sonra seninkide gözükür inşallahHerkese merhaba. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama henüz cok ufak kese bile oluşmamış. Birbirimize destek olmamız amacıyla bu grubu açtım.
Çok teşekkürler inşallah :)Ayy bende geçen ay böyle sabırsızdım. Keseyi yaklaşık 4+3'de gördük. 10 15 gün sonra seninkide gözükür inşallah![]()
İnşallah . Allah gönlünüze göre versin :)Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğinbakalım bizde temmuz ayına bebekli girecek miyiz 14 gün sonra belli olacak
![]()
Merhaba hayırlı olsun bende hamile oldugumu öğrendim gecen hafta neredensiniz istanbulmuHerkese merhaba. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama henüz cok ufak kese bile oluşmamış. Birbirimize destek olmamız amacıyla bu grubu açtım.
Karından mi görüldü acaba ?Ayy bende geçen ay böyle sabırsızdım. Keseyi yaklaşık 4+3'de gördük. 10 15 gün sonra seninkide gözükür inşallah![]()
Tabii karın Ultrasonda gördük. Keseyi görebildik sadece. 2 hafta sonra gittik kesede bebeği ve kalp atışlarını gördük.Karından mi görüldü acaba ?
Ayy bende bugün hem kal atisini hem kesesini gördük 7 haftalıkmis 11 mm inşallah her şey yolunda gider hepimiz içinTabii karın Ultrasonda gördük. Keseyi görebildik sadece. 2 hafta sonra gittik kesede bebeği ve kalp atışlarını gördük.
Süper, ilk 3 ay dikkat etmemiz gerekiyor. Sonrası inşallah yolunda gider. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinAyy bende bugün hem kal atisini hem kesesini gördük 7 haftalıkmis 11 mm inşallah her şey yolunda gider hepimiz için☺
Merhaba cok guzel bir haber bende 6 haftalik ogrendim cok heyecanliyim. Bir whatsp grubu kursak guzel olmazmi isteyenler icin destrk oluruz birbirimizeHerkese merhaba. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama henüz cok ufak kese bile oluşmamış. Birbirimize destek olmamız amacıyla bu grubu açtım.
Yok bolu :) tebrik ediyorum inş sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba hayırlı olsun bende hamile oldugumu öğrendim gecen hafta neredensiniz istanbulmu
Tebrik ederim inşallah güzelce kucağımıza alırız. Aslında güzel olur :)Merhaba cok guzel bir haber bende 6 haftalik ogrendim cok heyecanliyim. Bir whatsp grubu kursak guzel olmazmi isteyenler icin destrk oluruz birbirimize![]()
İnşallah cok sevindim bizde keseyi gördük kalp atışlarını henüz duymadık ilk gebelik miAyy bende bugün hem kal atisini hem kesesini gördük 7 haftalıkmis 11 mm inşallah her şey yolunda gider hepimiz için☺