2023 temmuz ayı bebek bekleyenler 🌸

kbrknn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
7
2
6
36
Herkese merhaba. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama henüz cok ufak kese bile oluşmamış. Birbirimize destek olmamız amacıyla bu grubu açtım.

Herkese merhaba. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama henüz cok ufak kese bile oluşmamış. Birbirimize destek olmamız amacıyla bu grubu açtım.
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin bakalım bizde temmuz ayına bebekli girecek miyiz 14 gün sonra belli olacak

Ayy bende geçen ay böyle sabırsızdım. Keseyi yaklaşık 4+3'de gördük. 10 15 gün sonra seninkide gözükür inşallah

Merhaba hayırlı olsun bende hamile oldugumu öğrendim gecen hafta neredensiniz istanbulmu

Tabii karın Ultrasonda gördük. Keseyi görebildik sadece. 2 hafta sonra gittik kesede bebeği ve kalp atışlarını gördük.
Ayy bende bugün hem kal atisini hem kesesini gördük 7 haftalıkmis 11 mm inşallah her şey yolunda gider hepimiz için

Ayy bende bugün hem kal atisini hem kesesini gördük 7 haftalıkmis 11 mm inşallah her şey yolunda gider hepimiz için
Süper, ilk 3 ay dikkat etmemiz gerekiyor. Sonrası inşallah yolunda gider. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için benimde 8+1 16.7mm neredeyse 2 cm şuan 8+4

Merhaba cok guzel bir haber bende 6 haftalik ogrendim cok heyecanliyim. Bir whatsp grubu kursak guzel olmazmi isteyenler icin destrk oluruz birbirimize

Merhaba cok guzel bir haber bende 6 haftalik ogrendim cok heyecanliyim. Bir whatsp grubu kursak guzel olmazmi isteyenler icin destrk oluruz birbirimize
Tebrik ederim inşallah güzelce kucağımıza alırız. Aslında güzel olur :)

Merhaba...Bende 5+2 de keseyi gördüm..Perşembe kalp atısı ıcın gıdıcez....Her aşaması farklı güzellik bambaşka heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…