• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 tup bebek ilac bulan varmi

Arkadaslar cetrotide ya da oxotide piyasada yk deniyor tup bebek surecinde olup igneleri bulan varmi ?
iğne bulamadık maalesef. hiç bir yerde yok, karaborsaya düşmüş diyorlar 1 tane cetrotide için 5 bin TL dediler. biz de uzun protokol uygulayıp gonapeptly ile başladık taze transfer için. sizin doktorunuz da böyle yapabilir.

Ben devlette gidiyorum bulamazsak ne yapacagiz demistim bulana kadar bekleyecegz mecbur dedi oyle yaparlarmi bilmiyorum :(

Ben aslinda kasimda ozelde dondurulmus yaptim ama tutmadi tabi cozuldukten sonra istenilen gibi olmasigni soylediler ama yinede transfer ettik smdi devlete basladim 1 hafta sonra adet olucam gibi ama galiba baslaymicaz hayirlisi diyorum her zamam gonul yinedr uzuluyor

Ben aslinda kasimda ozelde dondurulmus yaptim ama tutmadi tabi cozuldukten sonra istenilen gibi olmasigni soylediler ama yinede transfer ettik smdi devlete basladim 1 hafta sonra adet olucam gibi ama galiba baslaymicaz hayirlisi diyorum her zamam gonul yinedr uzuluyor
Her işte vardır bir hayır. İnşallah doğru zamanda başlar, pozitifi görürsünüz 🙏

Arkadaslar cetrotide ya da oxotide piyasada yk deniyor tup bebek surecinde olup igneleri bulan varmi ?
Merhaba benim bugün yumurtam toplandı ve reçetemde cetrotide ve ya oxitide vardı ,deli gibi aradık piyasada hiç yok, ama doktorum bulamadıysan sorun yok dedi tedbir amaçlı yazdım dedi diğer verdiğim ilaçları düzenli kullandığın ve dinlendiğin takdirde bi sorun olmaz.yumurtalarımın 28 adet olmasına rağmen.

iğne bulamadık maalesef. hiç bir yerde yok, karaborsaya düşmüş diyorlar 1 tane cetrotide için 5 bin TL dediler. biz de uzun protokol uygulayıp gonapeptly ile başladık taze transfer için. sizin doktorunuz da böyle yapabilir.
Canım bende 2.tedavimde devlette yaptırmıştım olumsuz oldu .Çok zor bulunan iğneler bende çok arayıp bulamamistim

Merhaba arkadaşlar ben de çok uzun zaman sonra bugün Tuzla devlet Hastanesi'nin karşısında bulunan eczanelerde Oxotide ilaçları buldum fiyatı 770 TL idi bilginiz olsun ilaçları arayanlar imkanı varsa oraya baksınlar. Allah herkese yardımcı olsun

Merhaba tedavim yumurtam oluşmadığı için ipyal edildi elimde uygun koşullarra saklanmış 6 adet oxotide iğne var ihtiyaç sahibine yada iğneyi bulamayana göndermek isterim

Merhaba muadili olan oxotide iğneden 6 adet var bende tedavim yumurtam oluşmadığı için iptal edildi eğer hala arıyorsanız gönderebilirim

Merhaba tedavim yumurtam oluşmadığı için ipyal edildi elimde uygun koşullarra saklanmış 6 adet oxotide iğne var ihtiyaç sahibine yada iğneyi bulamayana göndermek isterim
Merhaba elinizde hala var mi bende 4 tane var 3 tane lazim ucret olarak ne kadar diyorsunuz

Dondurdular mi peki oyle mi devam ediceksiniz
Yeni gördüm mesajı 🙈 yumurtalardan 6 sı sağlam çıktı , toplam 4 embriyo genetik testinden geçebildi, birinci transfer başarısız oldu, ikincinde tek embriyo transfer edildi ve sonuç pozitif , 7.haftada yumurta ikiye bölündü, şuan 15. Haftadayız , tek yumurta ikizi kızlarımız var , inş güzel ilerleriz.

Yeni gördüm mesajı 🙈 yumurtalardan 6 sı sağlam çıktı , toplam 4 embriyo genetik testinden geçebildi, birinci transfer başarısız oldu, ikincinde tek embriyo transfer edildi ve sonuç pozitif , 7.haftada yumurta ikiye bölündü, şuan 15. Haftadayız , tek yumurta ikizi kızlarımız var , inş güzel ilerleriz.
MasaAllah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 😍😍

Back
X