• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI TÜP BEBEKK:)

Canım öncelikle hayırlı olsun sürecin. yumurta toplama anestezi ile yapılıyor. Bayıldıktan sonra hiçbir şey hissetmiyorsun uyandiginda her şey bitmiş oluyor o yüzden rahat ol. Benzer durum bizde de bende de herhangi bir problem yoktu eş kaynaklı bizi sürece başladık benim de yarın dondurulmuş embriyo transferim var inşallah kısa vakitte hayırlı haberlerimizi birbirimize verelim
Dün kontorum vardı doktor dondursak daha iyi olur aralık gibi trasfer ederiz dedi rahmin dinlenmesi icin dun bana verdikleri bütün ilaclari biraktim oyle dediler ama bogazim sismis ilac içsem olurmuu🥺

Dün kontorum vardı doktor dondursak daha iyi olur aralık gibi trasfer ederiz dedi rahmin dinlenmesi icin dun bana verdikleri bütün ilaclari biraktim oyle dediler ama bogazim sismis ilac içsem olurmuu🥺
Ben kendim antibiyotik içmemeye dikkat ettim eğer bitki çayı veya çorbayla geçiyorsa şansını dene

Merhaba kizlar transfer den yeni ciktim iki embriyo koydular🤔dahadogrusu bana birakildi, varmi aranizda
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim yavruların sımsıkı tutunur Allah nasip ederse 18 19 kasımda çift embriyo transferi olacağım bende şuan estofem kullanıyorum kaliteleri neydi

Hadi guzel haberlerle gel, an an yaz bize, sevincine heyecanina ortak olalim
Nedense umutsuz hissediyorum kendimi. İki gündür çok ağlayasım geliyor ağlıyorum surekli . hiç bir belirti yok minnacık bile

Back
X