Evet ilk, 35 yasSenin ilk bebek mi yas kac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk, 35 yasSenin ilk bebek mi yas kac
Sakin kalmaya çalış, biliyorsun en önemli şey stresi yönetmek bu süreçteHayırlı olsun şimdiden. Wbende 1 kasımda transfer oldum yarın test gunum ama feci haldeyim stresden nasıl uyurum bilemiyorum
Hormonlar yuksek olunca duygusallasmissin, belirti arama stres yapmaNedense umutsuz hissediyorum kendimi. İki gündür çok ağlayasım geliyor ağlıyorum surekli . hiç bir belirti yok minnacık bile
Bnde 32,saglikla gelsin yumurcaklarEvet ilk, 35 yas
5.gun ikisi 3BB 2BBŞimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim yavruların sımsıkı tutunur Allah nasip ederse 18 19 kasımda çift embriyo transferi olacağım bende şuan estofem kullanıyorum kaliteleri neydi
Senin sonuc ne oldu göremedim ben sanırmHayırlı olsun şimdiden. Wbende 1 kasımda transfer oldum yarın test gunum ama feci haldeyim stresden nasıl uyurum bilemiyorum
Kaç yumurta toplanmıştı canım kaçı ilk gün döllendi5.gun ikisi 3BB 2BB
Ya benim 2020 toplanmisti 18 di ama 3 donduruldu 2 tane 5.gun 1 tane 4.gun idi.4 . Gun transfer oldum 5 yasinda oglum var, 11 kasimda kalan 2 embriyo koyduk, Dr. Bize biraktiKaç yumurta toplanmıştı canım kaçı ilk gün döllendi
Anladım canım test günün 19u muYa benim 2020 toplanmisti 18 di ama 3 donduruldu 2 tane 5.gun 1 tane 4.gun idi.4 . Gun transfer oldum 5 yasinda oglum var, 11 kasimda kalan 2 embriyo koyduk, Dr. Bize birakti
20 si,sizinAnladım canım test günün 19u mu
19 u ama geçmiyor günler pazar sabahı da idrar düşünüyorum bakalım20 si,sizin
Mavis de 19 unda, kac embriyo kondu19 u ama geçmiyor günler pazar sabahı da idrar düşünüyorum bakalım
Ben ilkinde de idrar yapmadm bunda da yapmicam19 u ama geçmiyor günler pazar sabahı da idrar düşünüyorum bakalım
Merak zor tutuyorum zaten kendimiBen ilkinde de idrar yapmadm bunda da yapmicam
1 embriyo 3ab idi. Bizde embriyor gelişmiyordu bunu da ikinci opu da elde edebildik ilki başrısızdıMavis de 19 unda, kac embriyo kondu
Rabbim gonlunce verir insallah1 embriyo 3ab idi. Bizde embriyor gelişmiyordu bunu da ikinci opu da elde edebildik ilki başrısızdı