Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim azospermiydi ama sperm çıkışımız oldu dondurulmuş spermle başarılı olamadık tesa ile sperm alıp denedik 2 embriyomuz oldu transfer bekliyorumMerhaba kızlar. Haziran temmuz ağustos gibi tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım. Tüp bebek için nereye karar verdiniz. Özellikle eşi azosperm olan arkadaşlar birbirimizle paylaşalım araştırmalarımızı![]()
Hangi doktorlara gittiniz? Neler kullandınız süreç uzun muydueşim azospermiydi ama sperm çıkışımız oldu dondurulmuş spermle başarılı olamadık tesa ile sperm alıp denedik 2 embriyomuz oldu transfer bekliyorum
Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alıneşim azospermiydi ama sperm çıkışımız oldu dondurulmuş spermle başarılı olamadık tesa ile sperm alıp denedik 2 embriyomuz oldu transfer bekliyorum
3 yıl sürdü önce eşim iğne kullandı sonra sperm dondurduk.dondurulmuş spermle olmadı embriyolar 5. Güne ulaşmadı sonra taze spermle yapalım dedik. Yine iğne kullandı tesa ile sperm aldılar daha iyi olur dediler. 2 embriyomuz var ams korkuyorum onlar da donduruldu ya onlar çözülürken bişey olursaHangi doktorlara gittiniz? Neler kullandınız süreç uzun muydu
Allah ın izniyle bir şey olmaz inşallah. Gönlünüzü ferah tutun. Her zorluğun sonu iyi bitsin inşallah. Tek embriyo ile hamile kalan arkadaşım var umudunuzu yitirmeyin.3 yıl sürdü önce eşim iğne kullandı sonra sperm dondurduk.dondurulmuş spermle olmadı embriyolar 5. Güne ulaşmadı sonra taze spermle yapalım dedik. Yine iğne kullandı tesa ile sperm aldılar daha iyi olur dediler. 2 embriyomuz var ams korkuyorum onlar da donduruldu ya onlar çözülürken bişey olursa
İnşallahAllah ın izniyle bir şey olmaz inşallah. Gönlünüzü ferah tutun. Her zorluğun sonu iyi bitsin inşallah. Tek embriyo ile hamile kalan arkadaşım var umudunuzu yitirmeyin.![]()
Biz henüz tedaviye başlamadık. Ekim ayın da öğrendik eşimin azosperm olduğunu. Şubatta genetik test yaptırdık azfc delesyonu cıktı. Van da öğretmeniz burada imkan yok tüp bebek için. Mecbur İzmir İstanbul gibi yerlere bakıyoruz. Onun içinde iyi bir doktor arayışındayız. Bir kaç yer bulduk ama seçemedik hangisi daha iyi olur bizim için diyeİnşallahSizin tedaviniz nasıl gidiyor
Biz MedicalPark Floryadayız. Eşimin hormonları çok düşüktü iğneleri kullanınca sperm çıkışı oldu bir yıl kullandı.Biz henüz tedaviye başlamadık. Ekim ayın da öğrendik eşimin azosperm olduğunu. Şubatta genetik test yaptırdık azfc delesyonu cıktı. Van da öğretmeniz burada imkan yok tüp bebek için. Mecbur İzmir İstanbul gibi yerlere bakıyoruz. Onun içinde iyi bir doktor arayışındayız. Bir kaç yer bulduk ama seçemedik hangisi daha iyi olur bizim için diye
Eşimin fsh 20. Onun harici hormonları iyiydi iki test verdi. Ama azosperm için genetik testte azfc delesyonu cıktı. Kromozomlarında sorun cıkmadı. Şükür ki c delesyonu cıktı mikrotese de sperm bulunabiliyormuş. A ve b delesyonunda hiç bir şekilde tüp bebek dahi olmuyor dendi ama b delesyonu olup tedavi ile sperm bulunanda gördüm buradaBiz MedicalPark Floryadayız. Eşimin hormonları çok düşüktü iğneleri kullanınca sperm çıkışı oldu bir yıl kullandı.
Bizim çıkış oldu ama spermlerin kalitesi düşük çıktı. Tesa yapalım taze döllenme olsun dediler. İğne ile aldılar spremleri aynı gün yumurta toplama oldu. Taze transfer de olacaktı ama progestronum yüksek çıkınca ertelendi inşallah sizinde olurEşimin fsh 20. Onun harici hormonları iyiydi iki test verdi. Ama azosperm için genetik testte azfc delesyonu cıktı. Kromozomlarında sorun cıkmadı. Şükür ki c delesyonu cıktı mikrotese de sperm bulunabiliyormuş. A ve b delesyonunda hiç bir şekilde tüp bebek dahi olmuyor dendi ama b delesyonu olup tedavi ile sperm bulunanda gördüm burada
Şükür tese de bulunmuş. Tese zor muydu kolay mı ? Sonrasında ağrısı oldu mu hemen normal hayata dönebildi mi eşinizBizim çıkış oldu ama spermlerin kalitesi düşük çıktı. Tesa yapalım taze döllenme olsun dediler. İğne ile aldılar spremleri aynı gün yumurta toplama oldu. Taze transfer de olacaktı ama progestronum yüksek çıkınca ertelendi inşallah sizinde olurŞuan embriyolara bişey olacak diye korkuyorum o spermler için 6 ay iğne oldu eşim. Değer sıfırlanıyor iğne olmayınca
Tese değil de tesa yaptılar iğne ile aldılar tese ye göre çok kolay. İki günde iyileştiŞükür tese de bulunmuş. Tese zor muydu kolay mı ? Sonrasında ağrısı oldu mu hemen normal hayata dönebildi mi eşiniz
Ama siz de doğal çıkış vardı sonuçta tesa yapılır biz de doğal çıkış olmadığı için tedavi sonucunda da olmazsa mecbur teseTese değil de tesa yaptılar iğne ile aldılar tese ye göre çok kolay. İki günde iyileşti
Biz de başlayacağız tüp bebek tedavisine biz de bir sorun yok ama bir yıldır olmuyor onecinde bir kez kendiliğinden oldu sekiz haftalıkken kalbi durdu.insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.saglikli bebeklerimiz olurMerhaba kızlar. Haziran temmuz ağustos gibi tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım. Tüp bebek için nereye karar verdiniz. Özellikle eşi azosperm olan arkadaşlar birbirimizle paylaşalım araştırmalarımızı![]()
İnşallah olurMerhaba kızlar Rabbim yardımcınız olsun. Benim bir arkadaşım vardı eşinin sperm sayısı neredeyse sıfırdı. Doktor tıbben doğal yol ile hamile kalman imkansız demişti. Tüp bebek dedi. Tam tüp bebeğe başlayacaktı hamile olduğunu öğrendi. Hattâ 2.çocuğu bile oldu doğal yol ile. Benim eşim ile hiç sıkıntımız olmadığı hâlde 6 sene olmadı. Tüp bebek ile ilk denemede kızım doğdu neredeyse 2 yaşında Rabbim yeter ki ol desin. Şimdi yine korunmuyoruz ama malesef yine olmuyor
Bizde de hiç çıkış yoktu iğne kullandı öyle oldu. Bir yıl sürdü çıkış olmasıAma siz de doğal çıkış vardı sonuçta tesa yapılır biz de doğal çıkış olmadığı için tedavi sonucunda da olmazsa mecbur tese
Hakkımızda hayırlısı olsun artıkBiz de başlayacağız tüp bebek tedavisine biz de bir sorun yok ama bir yıldır olmuyor onecinde bir kez kendiliğinden oldu sekiz haftalıkken kalbi durdu.insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.saglikli bebeklerimiz olur![]()
Böyle olan bende duydum. Abimlerin 2 bebeğinin kalbi durdu 10 sene sonra tüp bebek deneyelim dediler tüp bebek tedavisine başlayacakları gün hamile oldugunu öğrendi. Allahtan umut kesilmez.Merhaba kızlar Rabbim yardımcınız olsun. Benim bir arkadaşım vardı eşinin sperm sayısı neredeyse sıfırdı. Doktor tıbben doğal yol ile hamile kalman imkansız demişti. Tüp bebek dedi. Tam tüp bebeğe başlayacaktı hamile olduğunu öğrendi. Hattâ 2.çocuğu bile oldu doğal yol ile. Benim eşim ile hiç sıkıntımız olmadığı hâlde 6 sene olmadı. Tüp bebek ile ilk denemede kızım doğdu neredeyse 2 yaşında Rabbim yeter ki ol desin. Şimdi yine korunmuyoruz ama malesef yine olmuyor