2023 Yaz Aylarında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhabalar. Yorumunuzu gördüm. Benim de eşim azosperm. Brüksel tüp bebek merkezinde tesavideyiz. Abdullah Arman Özdemir şiddetle tavsiye ederim. Normalde Baküde doktor ama tese ameliytlarını brüksel tüp bebek merkezinde yapıyor. 2 tüp sperm buldu çok şükür (1 tüpünü kullandık şimdilik) . 2 embriyomız oluştu. İlk embriyom tutmadı malesef 2. Embriyo teansferim için bekliyoruz🙏🏻
Merhaba bende cuma günü brukselde cem hocaya basladim

Evet, ikinci tedavim benim. İlkinde 4bc ve kalitesini söylemedikleri daha düşük.dedikleri iki embriyom vardı, ikisi de transfer edildi ve olmadı ne yazık ki.. şimdi ikinci kez yumurta toplandı sadece 1 embriyom var o da 2aa. Basindaki 2yi duyunca çok çok kötü hissetmiştim kendimi. Ama bize pgt yaptırdı doktorumuz. Erkek infertilitesi olduğu için. Sağlıklı geldi. İnşallah tutunur ve bize evlat olur. Hepimizin kucağı hayırlı sağlıklı evlatlarla dolar inşallah
Merabalar siz genetige kaç embiryo göndermiştiniz

Haydi güzel sonuçlarla inşallahh🥰
🥰
İnşallah cem hocaya bayıldım zaten araştırıp gitmiştim.sagolsun umutlu konuştu benimle.benim kafamda bunları bunları yapacakmi dedigim her şeyi yaptı ve aklımda hiç bir şüphe bırakmadı.once Rabbime sonrada cem hocama güveniyorum💚💚

Me
Merhaba bende cuma günü brukselde cem hocaya basladim
merhaba geçmiş olsun, tedavınız nasıl ilerliyor?? Bizde brüksele ön görüşmeye gideceğiz. Problem eşimde, eşim azosperm. Memnunmusunuz brüksele devaö ediyormusunuz acaba

Me

merhaba geçmiş olsun, tedavınız nasıl ilerliyor?? Bizde brüksele ön görüşmeye gideceğiz. Problem eşimde, eşim azosperm. Memnunmusunuz brüksele devaö ediyormusunuz acaba
Bende cem hocaya yeni başladım.ama daha önceki doktorumun bunu bunu neden yapmadı dedigim kafama takılan her şeyi yaptı cem hoca.sirf bunlar için bile guvenim tam.bugun rahim filmi cektirdim sonucu adet olunca gostercem hocaya.adet olunca ignelere baslayacaktik ancak şimdi yapışıklık çıktı bugünkü filmde.nasil bir yol izlenecek bilemiyorum gidince bakalım cem hoca ne diyecek.ben şimdilik memnunum çünkü Co tedbirli yaklaşıyor ve en önemlisi çok güler yüzlü ☺️

Bende cem hocaya yeni başladım.ama daha önceki doktorumun bunu bunu neden yapmadı dedigim kafama takılan her şeyi yaptı cem hoca.sirf bunlar için bile guvenim tam.bugun rahim filmi cektirdim sonucu adet olunca gostercem hocaya.adet olunca ignelere baslayacaktik ancak şimdi yapışıklık çıktı bugünkü filmde.nasil bir yol izlenecek bilemiyorum gidince bakalım cem hoca ne diyecek.ben şimdilik memnunum çünkü Co tedbirli yaklaşıyor ve en önemlisi çok güler yüzlü ☺️
Ücret nasıl peki?

Anlayamadım. Havuz yapılmaası gerekırse her seferınde 35 bınmı?
Yoksa her tüp bebek mi 35 bin
Evet her seferinde bende hatta yanlisli anlıyorum diye bu başka havuzmu olacak da her seferinde 35 veriyorum dedim☺️ama napalim el mahkum inşallah defalarca yapmaya gerek kalmadan bir defada sağlıklı embriyolar alırız hatta rahim filminin peşine rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin hiç bunlarla ugrasmadan çünkü zauk yerden gidip geliyorum xok zor ve masrafli

Evet her seferinde bende hatta yanlisli anlıyorum diye bu başka havuzmu olacak da her seferinde 35 veriyorum dedim☺️ama napalim el mahkum inşallah defalarca yapmaya gerek kalmadan bir defada sağlıklı embriyolar alırız hatta rahim filminin peşine rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin hiç bunlarla ugrasmadan çünkü zauk yerden gidip geliyorum xok zor ve masrafli
Allah yardımcımız olsun ama fiyat çok fazla ve uçuk geldi bana🤦🏻‍♀️ arkadaşım medicalpark bahcelievlere gittiler. Eşinden test istediler eşi test verdi 5000 sperö cıkmıs dondurmuslar. 6000 tl verdıler🤷🏻‍♀️
Belki sizin 35.bın içinde yumurta sperm birleştirip embrıyo halıne getirme vs de vardır

Allah yardımcımız olsun ama fiyat çok fazla ve uçuk geldi bana🤦🏻‍♀️ arkadaşım medicalpark bahcelievlere gittiler. Eşinden test istediler eşi test verdi 5000 sperö cıkmıs dondurmuslar. 6000 tl verdıler🤷🏻‍♀️
Belki sizin 35.bın içinde yumurta sperm birleştirip embrıyo halıne getirme vs de i

Belki sizin 35.bın içinde yumurta sperm birleştirip embrıyo halıne getirme vs de vardır
Evet çok pahalı belkide öyledir ama yanlış duymadigima eminim yani inşallah çok havuz yapmaya kalmazda vermeyiz bu paralari

Back
X