- 8 Mart 2022
- 501
- 583
- 53
- 33
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba
Benim sonuncum olumlu oldu çok şükür
İlk denememdi ve şimdi 10. Haftamın içindeyim
İnşallalh seninde bu denemen olumlu sonuçlanır hayırlısıyla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba
AminnnHayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek
Merhaba hayırlı olsun inşallahMerhaba
MerhabaMerhaba hayırlı olsun inşallahben de transferimin 9.gunundeyim. elhamdülillah pozitifi gördüm. Ama kabızlık yaşıyorum bi iyiyim bi kötü. Bir sefeeligine Mecburen ikinmak zorunda kaldım . Bir şey olmamıştır değil mi. Çok kaygılıyım .
Ya Allah razı olsun sizden nasıl içim rahatladı. Bazı Dr sayfaları zararı yok bazıları ikinmayin diyor yani kotuydum mecbur kaldım sonrası zaten öyle kafama girdi ki sabahın 5 i uyku uyuyamadım Allah'ım bir şey olmasın diye. Elhamdülillah yıllar sonra pozittfi görünce zaten inanamıyorum . Nasıl belirsiz bir süreç rabbim herkesin yardımcısı olsun herkese mutluluk gözyaşlarını tez zamanda nasip etsin yorucu süreç Otursam mi kalksam mi bunu yaptım aman bir şey oldu mu. Kafa kalmıyor. Çok sağolunMerhaba
Bende kabızlık çok kez yaşadım ve ıkınma kısmını çok kez yaptımm maalesef
Korkudan oturup ağladım kendi kendime
Sonra doktoruma sordum dayanamadım
Hiç kafana takma
Bebek öyle bir yerde değil hiçbirşey olmaz dedi
Bebeğe birşey olmaz ama senin bağırsakların rahatlasın diye ilaç tavsiye edebilirim dedi.
Sizinde içiniz rahat olsun.
Ki kabızlık problemim 10 haftadayım hala var maalesef
İnanın bende aynı stresi yaşadım. Aynı sayfaları okuyuncaYa Allah razı olsun sizden nasıl içim rahatladı. Bazı Dr sayfaları zararı yok bazıları ikinmayin diyor yani kotuydum mecbur kaldım sonrası zaten öyle kafama girdi ki sabahın 5 i uyku uyuyamadım Allah'ım bir şey olmasın diye. Elhamdülillah yıllar sonra pozittfi görünce zaten inanamıyorum . Nasıl belirsiz bir süreç rabbim herkesin yardımcısı olsun herkese mutluluk gözyaşlarını tez zamanda nasip etsin yorucu süreç Otursam mi kalksam mi bunu yaptım aman bir şey oldu mu. Kafa kalmıyor. Çok sağolunkalp atışıni gördünüz mü hayirli olsun inşallah
![]()
Amin amin elhamdülillah inşallah sagolunB
İnanın bende aynı stresi yaşadım. Aynı sayfaları okuyunca
Ama doktorum sağolsun içimi çok rahatlattı ve öyle de oldu. 10. Haftamdayım çok şükür kalp atışını 6. Haftada duyduk
Darısı başınıza inşallah![]()
Şubatta gitmiştim. 3 ay biosteron ilaç kullanmamı söyledi. O zaman muayene ücreti verdim. Bu ay adetimin 2. günü tedavi için uygun mu diye kontrole gittim. Tedaviye başladık. İlaçlar dahil 40000 TL. Ekstra embriyo dondurma olursa1. paket 150 dolar + 2.paket 50 dolar şeklinde.Bende Osman beye gitmek istiyorum sıfırdan kapıdan girişten itibaren maliyeti nedir acaba
Özlem hanım sonucunuz nasıl oldu, ücretlerle ilgili bilgi verir misiniz, süreç nasıldıBen Osman Develioğlu na gidiyorum![]()
2. transferiniz oldu mu ne durumdasınız nasıl ilerledi süreç marttan beri ?Kızlar merhaba ne durumdasınız benim ilk transferim negatif oldu şimdi ikincisi için hazırlanıyorum![]()
Bursa Eurofertil Tüp Bebek merkezini önerebilirim Dr Gerçek bey ile ön görüşme yapmanı tavsiye derimTüp bebek sürecim başladı…istanbuldayım ama tedavim Bursa’da olacak
2023 de süreci yaşayacak olanlar . Doktor ilaçlar vs Bu konuda bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum …
İyi günler üstünden baya zaman geçmiş amaBursa Eurofertil Tüp Bebek merkezini önerebilirim Dr Gerçek bey ile ön görüşme yapmanı tavsiye derim