- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.481
Valla bu süreç bizi şair yaptıBalkonda oturmuşum bi umut verilen bitki çaylarını içiyorum test yaptım negatf bugün yarın olurum radyoda türküler güneş vuruyor tepeden
Keşke öyle olsaydı çok sevinmiştik ama kanda negatif çıktıRahim kalınlaştırmak için bende nar suyu duymuştum da doktora sordum tavsiye etmem dedi kanamaya yol açar kan sulandırıcı etkisi var onun dedi herhalde aşırı kullanımından bahsetti
Ben gebeligimi ilk laboquick ile öğrendim daha sonra artı Med ile yaptım 1 gün sonra koyulasmisti ötekine göre bence yalancı pozitif göstermiyor ve demin attığın resmi gördüm kuruma çizgisi değil o bariz pozitif bence
Umutlar tukeniyorrAynı ay da hamiş kalırsak tamam işte
Basınız sagolsun Rabbim hayırla saglıklı bir evlat nasip etsinBebeğimi kaybetmeseydim şimdi nerdeyse 6 aylık olacaktıkbugün dertliyim, ilişmeyin bana. Her adetin ilk gününde matem yeri gibi oluyor içim
Yaa ben 2-3 gündür bebek ziyaretine gidiyorum… Çocukları da çok severim.. İlgilenmeyi çok severim… Negatif gördüğüm için sürekli kucağıma aldım.. Oyun oynadım hopladım falan bence ondan olduHadi yaasağlık olsun ne diyelim. Neden aşılama yada tüp bebek te erken adet oluyoruz acaba çok ilaç alındığı için mi bende aşılamada 2 gün erken olmuştum test yapmaya bile fırsat vermemişti
Aa sen de öğretmenmişsin. Ne kadan da birbirine benzeyen iki kızUmutlar tukeniyorrben de basak burcuyum bu arada
Amiiiiin canım inşallah, bekleyen herkeseBasınız sagolsun Rabbim hayırla saglıklı bir evlat nasip etsin
Bende ilk defa duydum çok şaşırdım şuanKeşke öyle olsaydı çok sevinmiştik ama kanda negatif çıktıben de anlamadım, ilk kez başıma geldi bu olay.
Aminnn inşallahh hepimizzzEvet bilmem mi? Çok mantıklı dinlenmek hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah
Artı med miydi pozitif gösteren testKeşke öyle olsaydı çok sevinmiştik ama kanda negatif çıktıben de anlamadım, ilk kez başıma geldi bu olay.
Önce ilaçlarla yumurtalar belli büyüklüğe getiriliyor ardından çatlatma iğnesi sonrasında doktorun söylediği tarihte eşten alınan spermlerin laboratuvar ortamında en sağlıklıları olcak şekilde ayrıştırılıp kadına enjekte edilmesi..amaç yumurtayla spermi karşı karşıya getirmek artık yumurta spermi alır, sperm yumurtayı döller mi döllemez mi sonrasında rahimde tutunur mu tutunmaz mı Allaha kalmış, nasip işi, genelde erkek faktörlülerde fayda alınıyor sanırım. Bende kistler var doktor engel değil bunlar sakin ol dedi aşılama aşamasına başladık bakalım hayırlısıAşılama süreci nedir nasıldır kızlar?
Bugün herkesin regl günü, sayfamız kan ağlıyorYok kuzum.. Ben ilaçları öncesinde bıraktım zaten.. Regl oldum bugün itibari ile.. 3 gün oldu bırakalı… Beklediğimden erken geldiBence o kadar negatifti yani
Günlük hayatımız dile geliyorBugün herkesin regl günü, sayfamız kan ağlıyor
Bebeğim merhaba, ben üç gün önce regl oldum dün, kırmızılar ısrarla peşimi birakmiyorSelam kızlar, buralara arada uğruyorum artık aktif değilim .MaviSasa234 canım ne yaptın bugün doktorun test yap dediği tarih hayırlı haberlerin var mı bizlere Papatyamveben-Mavi canım sen ne yaptın yumurtalamayı gördün mü değerlendirdin mi bat yaklaştı . ben hala adet olmadım iyice sinirlerim bozuldu masaja başladım sökülsün diye. olmadıkça zaman geçiyor boşa. 10 gün geçti .sonra bir kere daha test yaptım temiz.
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
kızlar kolay gelsin gebelik çok zor :) iyi hazırlanın mutlaka spor
Ah kuzum yaBebeğimi kaybetmeseydim şimdi nerdeyse 6 aylık olacaktıkbugün dertliyim, ilişmeyin bana. Her adetin ilk gününde matem yeri gibi oluyor içim
İnsallaaahhh nasip olur canım benim,Önce ilaçlarla yumurtalar belli büyüklüğe getiriliyor ardından çatlatma iğnesi sonrasında doktorun söylediği tarihte eşten alınan spermlerin laboratuvar ortamında en sağlıklıları olcak şekilde ayrıştırılıp kadına enjekte edilmesi..amaç yumurtayla spermi karşı karşıya getirmek artık yumurta spermi alır, sperm yumurtayı döller mi döllemez mi sonrasında rahimde tutunur mu tutunmaz mı Allaha kalmış, nasip işi, genelde erkek faktörlülerde fayda alınıyor sanırım. Bende kistler var doktor engel değil bunlar sakin ol dedi aşılama aşamasına başladık bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?