Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke öyle olsaydı çok sevinmiştik ama kanda negatif çıktı ben de anlamadım, ilk kez başıma geldi bu olay.

Hadi yaa sağlık olsun ne diyelim. Neden aşılama yada tüp bebek te erken adet oluyoruz acaba çok ilaç alındığı için mi bende aşılamada 2 gün erken olmuştum test yapmaya bile fırsat vermemişti
Yaa ben 2-3 gündür bebek ziyaretine gidiyorum… Çocukları da çok severim.. İlgilenmeyi çok severim… Negatif gördüğüm için sürekli kucağıma aldım.. Oyun oynadım hopladım falan bence ondan oldu Dün ki bebek 2 aylık 6 kiloydu

Aşılama süreci nedir nasıldır kızlar?
Önce ilaçlarla yumurtalar belli büyüklüğe getiriliyor ardından çatlatma iğnesi sonrasında doktorun söylediği tarihte eşten alınan spermlerin laboratuvar ortamında en sağlıklıları olcak şekilde ayrıştırılıp kadına enjekte edilmesi..amaç yumurtayla spermi karşı karşıya getirmek artık yumurta spermi alır, sperm yumurtayı döller mi döllemez mi sonrasında rahimde tutunur mu tutunmaz mı Allaha kalmış, nasip işi, genelde erkek faktörlülerde fayda alınıyor sanırım. Bende kistler var doktor engel değil bunlar sakin ol dedi aşılama aşamasına başladık bakalım hayırlısı

Bebeğim merhaba, ben üç gün önce regl oldum dün, kırmızılar ısrarla peşimi birakmiyor
Yine hüsran yani.
Ya niye olmadın ki doktora gittin mi??

İnsallaaahhh nasip olur canım benim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…