- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Aman heyecan iyi değildi gördük bendenBu konu dışında yolunda canım, bu konuda da benim istediğim gibi olmadığı İçin yolunda değil diyorum bakma belki böyle olması hayırlıdır bilemiyoruz tabi onu
Ben geçen ay yine son 3 ayda olduğu gibi 25. Gün adet olmuştum o hesapla bakarsan 4 gün ama ben yine 30 güne kadar beklerim.
Geçen ay test yapma heyecanı bile yaşayamadan adet oldum malum :)

Ben de yavaş yavaş aşılamaya geçeceğim sanıyorum kuzum.. bakalım neler olacak

Korunduğumuzda nolacak ki olmazsa tüp bebek var diyordum. Böyle direk karşılaşınca hemen şefkat tokadı misali kabullendim
 Korunduğumuzda nolacak ki olmazsa tüp bebek var diyordum. Böyle direk karşılaşınca hemen şefkat tokadı misali kabullendim 

ben de burdan öğrendim hep ama tıbbı genetik  durumu sma ile başladı bence burdaki her anne adayı sma testini yapmalı ilk özelde araştırdım yazın kişi başı 800 dedi dedim maşallah sonra bir güç ile dedim gideyim tıbbı genetiğe kovarsa kovsun sonra bir ilgili çıktı doktor sma pıhtılaşma genetik tarama hepsi oldu bitti
 ben de burdan öğrendim hep ama tıbbı genetik  durumu sma ile başladı bence burdaki her anne adayı sma testini yapmalı ilk özelde araştırdım yazın kişi başı 800 dedi dedim maşallah sonra bir güç ile dedim gideyim tıbbı genetiğe kovarsa kovsun sonra bir ilgili çıktı doktor sma pıhtılaşma genetik tarama hepsi oldu bitti 

senin ihtiyacın mı var allah aşkına sen bak yoluna
 senin ihtiyacın mı var allah aşkına sen bak yoluna