Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 yılında okuyacağım dualar -benim dua günlüğüm
çok güzel bir liste olmuş Allah kabul etsin..benim de var ibadet günlüğüm seccademi katlarken arasına koyarım sonra tik atarım bende ekstradan sadaka ve furkan74 ayeti de var evlilik için :))
çok güzel bir liste olmuş Allah kabul etsin..benim de var ibadet günlüğüm seccademi katlarken arasına koyarım sonra tik atarım bende ekstradan sadaka ve furkan74 ayeti de var evlilik için :))
Bende günde 1 fetih 1 vakıa 1 münafıkun 1 tane de duhan suresi okumaya gayret ediyorum. Burda bi dua grubunda günlük okumam var. Günlük çektiğim esmalarım var. Mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum.Bende sizin gibi liste yapıp okumuştum insanı motive ediyor gerçekten . Sizin listenizde çok güzel. Rabbim cümlemizin hayır dualarını kabul etsin inşallah
Cok güzel. Allah daim etsin. Ben de bu yıl için bir kuran günlüğü yaptım dualari dilekleri yazmak Allah'ın isimlerini ve tefsir çalışmak icin. Ben de yapayim böyle bir liste. Özendim :)